|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
14.9.2011 10:19:52   
pety78
Mi bomo pa Vidu letos legice Harry Poter kupili, ker si jih ful želi. Fotoaparat je dobil pa lani. Sem najprej tudi sama navijala za enega takega, ki je odporen na padce, pa me je Matjaž prepričal. Ima nekaj podobnega, vsaj vizuelno..user posted image
http://www.itechnews.net/2009/02/18/canon-powershot-sd780-is-and-sd1200-is-digital-elph-cameras/

In zelo lepo dela z njim.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
14.9.2011 15:26:50   
Pia67
Potem pa sem brala "reviews" in me je malce minilo. Sem se odločila, da ji moram takoj privzgojiti odgovornost ravnanja s fotoaparatom (torej, padci, udarci, voda, ipd. niso dovoljeni),
ZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Hja, no, se strinjam, da je treba privzgojit odgovornost za ravnanje s fotoaparatom, ker pa otrok ne fotografira vedno v varnem zavetju kontroliranega okolja, sem se odločila za malček cenejšo, vzdržljivejšo in manj premočljivo varjanto.
V teh treh mesecih je fotoaparat pridelal en ljubeč oblizek domačega psa, mačke so futroli "raztrgale trebušček", konj je prhnil v 125 cm veliko Nino direkt pred fotkič (koščki sena so se lepo prilepili na zaslon), da ne omenjam nekaj padcev, ki so se zgodile odrasli osebi.
Saj se pazi, ampak saj veš, nesreča nikoli ne počiva.  Ne vidim smisla, da se tresem kaj bo s fotoaparatom, zaupam Nini in bo kar bo. Pa naj bo rožnat ali rumen... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4127
14.9.2011 21:57:32   
Nika v službi
Dragi Anže,

vse najboljše!

user posted image

user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
15.9.2011 16:24:56   
pety78
Anže, iskrene čestitke za 6 let! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4129
16.9.2011 8:28:43   
Pia67
Anže!
Vse najboljše za 6. rostni dan, ti veliki fant!

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
16.9.2011 9:10:06   
benika
Vse najboljše vsem, ki ste že praznovaliuser posted image

Kdaj bo kava?????? Jaz sem namreč domaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image

Takole je pa minil moj zadnji mesec in pol:

Zadnji mesec in pol je bil zame in posledično tudi za mojo družino peklensko naporen.

Vse skupaj se je začelo 29. julija, ko me je na redni kontroli moja gastroenterologinja poslala urgentno v bolnico zaradi hude oslabelosti in dehidracije. Takrat nisem mogla več ne hoditi, ne vstajati, tako da so me okoli prevežali z invalidskim vozičkom. 1. avgusta pa sem pojedla kosilo in takrat me je zaštihalo pod rebri in v trenutku nisem mogla več dihati. Takoj so me odpeljali na UZ in ugotovili, da mi je počilo črevesje. Potem pa takoj na UKC in od pol šestih so me operirali. Ko sem se zbudila iz narkoze pa šok. Na mojem trebuhu je bila vrečka (stoma). Naslednji dan, ko sem malo prišla k sebi, se mi je zdelo, da se mi je sesul svet. Kako bom sedaj, ne bom več normalno živela, vsi bodo vedeli za stomo...skratka same grozne stvari so mi rojile po glavi. Nekaj dni kasneje sta se mi v trebuhu začela nabirati gnoj in blato in potrebna je bila nova operacija, da so mi vse to ščistili. Nato so brisi rane pokazala, da imam MRSO. Po 14 dneh pa se mi je odprla rana in vanjo so mi vstavili VAC (dva mala vakuumčka, ki sta vlekla rano skupaj). Ker pa je VAC popuščal, so mi ga v roku treh dneh dvakrat operativno odstranili in ponovno namestili. Vse skupaj mi je udarilo tudi na psiho. Bila sem čisto na tleh, jokala sem po cele dneve, razmišljala sem tudi o samomoru. Poklicali so mi psihologinjo in z njeno pomočjo sem se malce spravila k sebi.

Ko so me po enem mesecu končno prestavili iz intenzivne na oddelek, sem dobila še sepso (padel mi je pritisk, utripa sem imela 160, bila sem na kisiku). Ko so mi preventivno naredili CT trebuha, so odkrili še strdke v obeh nogah.

Ampak stanje se je izboljšalo, končno sem doma, med svojimi.

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
16.9.2011 9:41:54   
Nika v službi
Benika, ne moremo si niti približno predstavljati, kaj vse si dala skozi ti in tvoja družina, AMPAK zdaj je najpomembnejše, da si tu, med nami, znova s pozitivnim zagonom. Trdno verjamem, da boš ob podpori tvoje družine in NAŠI podpori ZMOGLA!

Kava pa najprej danes teden od 18:00 dalje, nato pa še veliko kavic, tortic in predvsem skupnega druženja.

Veseli smo, da si spet z nami, Katja!user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
16.9.2011 15:13:17   
ninocka
Draga Nina, Nika in Anže - Vse najboljše za 6. rojstni dan!!!!

user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 4133
16.9.2011 15:15:03   
Pia67
Uh, Katja!!! Sem mislila, da "okrevaš" zaradi Crohnove bolezni. Zdaj pa preberem vse tisto zgoraj in sem presunjena.
Občudujem tvojo neizmerno voljo. Upam, da se oglasiš še večkrat in hvala za čestitko.

Neposredna povezava do sporočila: 4134
16.9.2011 16:07:16   
ninocka
Benika, tako sem vesela, da si spet v krogu svojih domačih!!!!!!! In se čisto podpišem pod Nikine besede - ZMOGLA BOŠ!!!!

Men sploh ne rata priti do računalnika, mogoče na hitrco kaj pokukam na FB, drugače pa je bolj ena žalost. Zvečer sem tako utrujena, da v večini primerov zaspim, ko dajam Liana spat (in se zjutraj zbudim oblečena v dnevne cunje). Zaspim namreč tako trdno, da me  verjetno tudi s topom ne bi zbudili...po moje se je zdaj pomanjkanje skoraj 6 letnega spanca spremenil v spanje Trnuljčice user posted image user posted image

Kaj je novega pri nas - julija sem po hitrem postopku prenehala dojit Liana, Evanu je padla ven leva enkica, MAJAL SE MU JE ZOBEK 1 EDEN, SMO FUL ČAKALI, KDAJ BO ŠEL ven (ups, črke), pa da mu miška prinese dinarčke in ni bilo nič. Potem je šel pa z mojimi čez vikend v Črno, dopoldne sta bila z Rubnom še doma, jih pripeljem k mojim, pridem v službo in me čez 10 min mami kliče, d mu je zobek ven padu. Bemti user posted image user posted image user posted image
Miška mu je potem dinarčke prinesla v Črno, doma je pa njemu in Rubnu prinesla vodno pištolo Nerf. Je bila sicer mišljena za RD, ampak glede na to, da ga ima konec poletja, bi bilo takrat čist nesmisleno, pa smo izkoristili priložnost user posted image

konec junija sta z Rubnom hodila na plavalni tečaj, ki naj bi trajal 2 tedna. Pa je vmes Ruben zbolel in smo mu prestavili za 1 teden, pa potem je šel še 1x manj na plavanje in je zato šel Evan 1x več, na koncu smo pa še doplačali 15 EUR in je Evan hodil še do konca 3 tedna. So bili ful prijazni - od tistih, s katerimi smo se menili za tečaj, pa do učiteljev user posted image user posted image

Se prestavim na drug računalnik...

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
   [Brisano sporočilo]
16.9.2011 22:01:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ninocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4136
20.9.2011 11:05:41   
ninocka
Jst pa res rabim veeelikiiiko časa, da se z enega računalnika prestavim na drugega user posted image

Samo danes potuje na Dunaj, tako da bomo 3 dni sami...user posted image

Dopust smo preživeli v Luciji - standard. Kopanje v Strunjanu, sprehodi po Portorožu, vsak dan smo morali it na tiste avtočke in na igrala...
Meli smo se luštno, minilo je ful hitro, edino vreme je bilo bolj tako tako. Ni bilo neke pretirane vrocine, 2 dni je bilo celo slabo, in ko smo spremenili plane, da ne gremo na plažo, ampak v kino gledat Avtomobilčke, se je pa razjasnilo in je bilo potem fuuul vroče user posted image
Evan je splaval brez rokavčkov, ampak prav noče plavat, razen če mu ne zagroziš...se mu ne da matrat, mu je lažje pod vodo plavat...tist je pa sposoben cel bazen preplavat...pa blazno aktualno je zdaj tauhat, pa snorkelj in maska  user posted image
Zadnja 2 dni smo najeli pendolinota in se mal furali po morju in iskali školjke...seveda Evan ni našel niti ene, tudi če so mu direktno v obraz skočile user posted image  Sem mu jih pa jst nabrala za cel kozarček user posted image
Ruben je tudi zvozil brez koleščkov - če sem mislila, da je bil Evan hiter, je Ruben podrl rekord - zvozil je v slabi minuti...Naslednji dan je pa že ful divjal,  zavijal, vozil v krogu, se pri zavojih nagnil...norc user posted image
Ko smo prišli domov, je  Evan zbolel za angino, tako da je bil na RD bolan.  Torta je bila fenomenalna, 3 dninozavrčki, za vsakega eden, E in R sta obadva hotela modrega, tako da je na kocu E "izsiljeval" R, da bo dobil modrega, če naredi to in to... Rubi si ga je pa tako želel, da mu je v vsem ustregel user posted image
Darila letos niso bila več toliko usmerjena v igrače, še zmeraj jih je nakaj dobil, ampak bolj Legote (Hero, Ninjago...); potem knjigo Enciklopedija o živalih, nekaj dinarčkov in pa ročno uro.  Si jo je sam izbral in jo je bil ful vesel. Ampak ga na roki še moti in jo ima potem zelo malo časa gor user posted image
Po RDju sta sla z Rubnom za en teden se na počitnice v Črno. Rubi je šel že en dan prej gor,  Evan in mi2 smo šli pa v Avstrijo po njegov nahrbtnik in v Ikeo. Evan je bil fuul priden, v Toysu si je izbral ene Ninjagote in ni čist nič težil za karkoli drugega, edino potem me je še spomnil na krožnike, prtičke, lončke za njegovo zabavo.
Potem smo šli pa še v Ikeo in je bil totalno navdušen nad trgovino user posted image user posted image , najbolj mu je bila pa všeč ena sobica, ki je imela visok pograd in spodaj kavč in nasproti TV in v kotu še pisalno mizo z računalnikom. Je rekel, da bo taka njegova soba, ko bo imel čisto svojo user posted image
V avtu smo se ful pogovarjali in je rekel, da si želi hrčka in mu je tudi izbral ime...Še v Ikei v tisti sobi je našel prostor zanj user posted image
Je pa potem v Črni 1 dan po zaključku jemanja AB spet zbolel za angino user posted image , pa takrat sem še jst potem...me je pa tale angina (oz. možno, da sem imela škrlatinko, ker sem imela tud ene pikice po telesu) popolnoma izmozgala...sploh si nisem mislila, da te lahko toliko zmatra user posted image

nadaljujem kasneje...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
21.9.2011 13:09:19   
pety78
nadaljujem kasneje...

Čakamo! user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
21.9.2011 13:11:32   
pety78
Sicer pa, a ne praznuje še en naš septembrček?

Benjamin, vse najboljše!!!

user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
21.9.2011 13:22:12   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

nadaljujem kasneje...

Čakamo! user posted image

user posted image user posted image user posted image

Ženska po moje komaj folga, Samo je na Dunaju, ona pa.... ma, po moje ni časa še za kaj drugega kot RR...

Benjamin, še miki miška od Nike in vseh nas - VSE NAJBOLJŠE!

user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
21.9.2011 16:20:35   
2ursae
Benč, vse najboljše tudi od naše bande user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 4141
   [Brisano sporočilo]
21.9.2011 18:21:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 4142
21.9.2011 18:38:38   
pety78

Pa seveda vse najboljše tudi KATARINI!!!!

user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
21.9.2011 18:43:53   
benika
Mala Tržičanka, vse najboljšeeeeeeeeeeee!

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
21.9.2011 19:48:00   
Nika v službi
Katarina,
user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
21.9.2011 20:16:34   
tažana
Hvala! v Katarininem imenu! user posted image user posted image user posted image user posted image ji jutri pokažem vse čestitke- sedaj namreč že trdno spi user posted image .  Še jaz voščim 
NINI
                 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
NIKI                 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ANŽETU           
BENJAMINU       

user posted image . nekaterim malo z zamudo ampak očitno sem nepobolšljiva. Že v O.Š. sem vedno začela pisat dnevnik tako, da sem obljubila, da ga ne bom čez dva dni prenehala pisat user posted image .

Vidim da se vsem na veliko dogaja! tudi mi že kasiramo prve rezultate Katarinine "neposlušnosti" oziroma ne zbranosti pri poslušanju navodil in to na vseh področjih. user posted image

LEpo se mejte....

Neposredna povezava do sporočila: 4146
21.9.2011 20:39:02   
tažana
šele sedaj vidim da so Anžetu in Benjaminu zginile tortice!
EVO JIH:
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ANŽETU
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image BENJAMINU

user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
22.9.2011 9:01:13   
ninocka
Katarina in Beni vse najboljše za 6. rojstni dan!!!!!

user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
22.9.2011 10:37:32   
ninocka
Evo mene kasneje user posted image user posted image

Naš prvi šolski dan - kot veste, je Evan šel v drugo šolo, kot vsi njegovi prijateljčki iz vrtca. Kljub temu se je fuuul veselil in komaj čakal na začetek, smo se šli še en dan prej postrižt, ker je hotel imeti novo frizuro za v šolo user posted image .
Prvi dan smo morali biti tam ob 9ih, brez torbic. Samo je odpeljal mala dva v vrtec, midva z Evanom sva se pa oblekla, najedla, pocrkljala in potem smo šibali tja. V avtu še ful navdušenja, šola gor, šola dol... pridemo tja, stopimo iz avta, se me prime okrog pasu in me ni več spustil. Tudi ko je srečal svoje prijateljčke iz Bizovika (Ela, Mojca, Maks), ga  nisem mogla premaknit od sebe. Me je pa v pasu tolk stiskal in dol vlekel, da me je začel križ bolet. OB 9ih so poklicali prvčke, da se zberejo pred vrati in so jih notri pričakali otroci 2 ali 3 razreda, ki so stali v 2 kolonah, oni so šli pa med njimi not, otroci so jim pa ploskali. Evan me ni hotel spustiti, tako da sem šla potem z njim čez ta sprevod. Imeli so tudi ful luštno igrico Peter in Volk -  v avli na tleh so bile blazine in postavljen oder, ampak Evan ni hotel it tja sedet. Se me je držal kot en mali klopek in nikakor ne spustit. Nobeno pregovarjanja, nič ni pomagalo, tako da si je potem igrico ogledal tako, da je sedel med nama in na eni klopci. Potem pa se je počasi med igrico vedno bolj presedal in se smejal in začel malo sodelovati. Po igrici so morali iti v razred z učiteljicami in seveda je hotel, da grem zraven user posted image  Potem sem mu pa rekla, da jaz ne smem v razred in da naj prime Maksa za roko in gre z njim. S težkim srcem je šel, ko je prišel nazaj je bil pa čist prerojen - spet fuul navdušen nad šolo, nad razredom, nad rutko, nad kresničko...skratka nad vsem user posted image
Mi smo vmes imeli en sestanek z ravnateljico, ki nam v bistvu ni povedala nič takega, potem smo pa čakali še naše škrate da so prišli dol.
Potem smo si šli ogledat razred, kje kdo sedi, kje ima kdo obešalnik v garderobi...navdušenje otrok je bilo ogromno user posted image user posted image user posted image
PO šoli smo šli z nekaj starši na brunarco na pijačko in otroci se malo igrat in spoznavat. Potem smo pa šli, ker sva imela s samotom za Evana še eno presenečenje - sej sem vam napisala, da si je fuul želel hrčka? No vmes si je premislil (malo na najino pobudo) in si želel morskega prašička, ker je pač malo večji kot hrček, in ga je lažje crkljati. In smo šli po morskega prašička user posted image  Jaz sem si tam vmes skoraj premislila, ko sem ugotovila, kako veliko kletko rabi user posted image , ampak smo potem vseeno vse nabavili in tako imamo zdaj doma še Filipa Puhka user posted image  (tako mu je dal ime Evan). Najbolj smešno mi je pa, da ko sva se s Samotom spoznala, sva obadva imela doma mačka z imenom Filip user posted image user posted image user posted image ...nam je tale Filip zgleda v genih user posted image
Prve dni se je tale naš Puhek nas še malo bal, zdaj se pa že malo bolj crklja, fuul nori po kletki, mene je že celo polulal, kar se je sploh Lianu zdelo ful smešno in ga je šel potem še kregat user posted image  Mufi (maček) ga gre pa tudi samo malo povhat, tudi če ga imamo zunaj in potem se obrne in gre.

Drugi dan smo imeli v šoli roditeljski sestanek, nič posebnega. Imeli bodo Zlatega sončka, potem Bralna značka, imajo učiteljico in dopoldanski in popoldansko vzgojiteljico. Zadnja nam nič ne pride prav, ker je v varstvu v 1a razredu (on je 1b) in ima tam eno drugo. So jih razdelili za popoldansko varstvo, ker jih mora biti v skupini 28, ampak se sploh nič ne sekira. Njemu je všeč in v 1B in v 1A user posted image .
MI imamo vsega skupaj 5 učbenikov in  pa 3 zvezke. V petek prinese polno torbo domov, v ponedeljek pa odnese nazaj. Torbe načeloma nosijo v šolo in domov vsak dan, ampak mi imamo 3 dni en manjši ruzak, ker nese samo puščico, beležko in pa bidon za vodo.
Je pa v  soboto zbolel - spet angina, tako da je ta teden pri moji ami v varstu. danes zjutraj je pa še Ruben jokal da ga ušesek boli, tako da ima danes mami double trouble doma user posted image user posted image  ma, ne, sej so pridni tile moji pikci...včeraj so se 1,5 ure tako lepo igrali z legoti in lesenimi vlakci user posted image user posted image user posted image

Evanu se maje še en zobek, zgornja enka. Se mi zdi, da mu bodo šli ven lih tko kot so mu rastli. Naslednja naj bi se mu potem majala zgornja dvojka user posted image

Prejšnji vikend je praznoval oz. sta z Lianom praznovala RD s prijateljčki...bilo je okrog 18 otrok, žrka na polno, so ful noreli, se igrali... Evanu je bilo tolk všeč, da ni hotel niti torte dat na mizo, ker bi to pomenilo, da se mora za 10 minut ustavit user posted image  Pa na koncu smo skoraj pozabili dati darilo - sevda spet Ninjago Legote in eno igrico z dinozavri, Lian je pa dobil Dajza, ker je to zdaj pri njemu najbolj in user posted image
Mi je pa zanimovo, kako je vsakemu od njih všeč drug lik v tej risanki - Evanu je bil najboj všeč Frenk, Rubnu Max, Lianu je pa Dajz.

Ta vikend naj bi šli vsi trije v Črno, ker imava midva neko praznovanje RD in je brez otrok. Sama za vikend nisva bila že ulala časa....

Evo sem popucala za nazaj user posted image

Kje je pa teta Bete? me zanima kako je šlo Daši v šoli...

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
22.9.2011 10:38:23   
ninocka
Evo mene kasneje user posted image user posted image

Naš prvi šolski dan - kot veste, je Evan šel v drugo šolo, kot vsi njegovi prijateljčki iz vrtca. Kljub temu se je fuuul veselil in komaj čakal na začetek, smo se šli še en dan prej postrižt, ker je hotel imeti novo frizuro za v šolo user posted image .
Prvi dan smo morali biti tam ob 9ih, brez torbic. Samo je odpeljal mala dva v vrtec, midva z Evanom sva se pa oblekla, najedla, pocrkljala in potem smo šibali tja. V avtu še ful navdušenja, šola gor, šola dol... pridemo tja, stopimo iz avta, se me prime okrog pasu in me ni več spustil. Tudi ko je srečal svoje prijateljčke iz Bizovika (Ela, Mojca, Maks), ga  nisem mogla premaknit od sebe. Me je pa v pasu tolk stiskal in dol vlekel, da me je začel križ bolet. OB 9ih so poklicali prvčke, da se zberejo pred vrati in so jih notri pričakali otroci 2 ali 3 razreda, ki so stali v 2 kolonah, oni so šli pa med njimi not, otroci so jim pa ploskali. Evan me ni hotel spustiti, tako da sem šla potem z njim čez ta sprevod. Imeli so tudi ful luštno igrico Peter in Volk -  v avli na tleh so bile blazine in postavljen oder, ampak Evan ni hotel it tja sedet. Se me je držal kot en mali klopek in nikakor ne spustit. Nobeno pregovarjanja, nič ni pomagalo, tako da si je potem igrico ogledal tako, da je sedel med nama in na eni klopci. Potem pa se je počasi med igrico vedno bolj presedal in se smejal in začel malo sodelovati. Po igrici so morali iti v razred z učiteljicami in seveda je hotel, da grem zraven user posted image  Potem sem mu pa rekla, da jaz ne smem v razred in da naj prime Maksa za roko in gre z njim. S težkim srcem je šel, ko je prišel nazaj je bil pa čist prerojen - spet fuul navdušen nad šolo, nad razredom, nad rutko, nad kresničko...skratka nad vsem user posted image
Mi smo vmes imeli en sestanek z ravnateljico, ki nam v bistvu ni povedala nič takega, potem smo pa čakali še naše škrate da so prišli dol.
Potem smo si šli ogledat razred, kje kdo sedi, kje ima kdo obešalnik v garderobi...navdušenje otrok je bilo ogromno user posted image user posted image user posted image
PO šoli smo šli z nekaj starši na brunarco na pijačko in otroci se malo igrat in spoznavat. Potem smo pa šli, ker sva imela s samotom za Evana še eno presenečenje - sej sem vam napisala, da si je fuul želel hrčka? No vmes si je premislil (malo na najino pobudo) in si želel morskega prašička, ker je pač malo večji kot hrček, in ga je lažje crkljati. In smo šli po morskega prašička user posted image  Jaz sem si tam vmes skoraj premislila, ko sem ugotovila, kako veliko kletko rabi user posted image , ampak smo potem vseeno vse nabavili in tako imamo zdaj doma še Filipa Puhka user posted image  (tako mu je dal ime Evan). Najbolj smešno mi je pa, da ko sva se s Samotom spoznala, sva obadva imela doma mačka z imenom Filip user posted image user posted image user posted image ...nam je tale Filip zgleda v genih user posted image
Prve dni se je tale naš Puhek nas še malo bal, zdaj se pa že malo bolj crklja, fuul nori po kletki, mene je že celo polulal, kar se je sploh Lianu zdelo ful smešno in ga je šel potem še kregat user posted image  Mufi (maček) ga gre pa tudi samo malo povhat, tudi če ga imamo zunaj in potem se obrne in gre.

Drugi dan smo imeli v šoli roditeljski sestanek, nič posebnega. Imeli bodo Zlatega sončka, potem Bralna značka, imajo učiteljico in dopoldanski in popoldansko vzgojiteljico. Zadnja nam nič ne pride prav, ker je v varstvu v 1a razredu (on je 1b) in ima tam eno drugo. So jih razdelili za popoldansko varstvo, ker jih mora biti v skupini 28, ampak se sploh nič ne sekira. Njemu je všeč in v 1B in v 1A user posted image .
MI imamo vsega skupaj 5 učbenikov in  pa 3 zvezke. V petek prinese polno torbo domov, v ponedeljek pa odnese nazaj. Torbe načeloma nosijo v šolo in domov vsak dan, ampak mi imamo 3 dni en manjši ruzak, ker nese samo puščico, beležko in pa bidon za vodo.
Je pa v  soboto zbolel - spet angina, tako da je ta teden pri moji ami v varstu. danes zjutraj je pa še Ruben jokal da ga ušesek boli, tako da ima danes mami double trouble doma user posted image user posted image  ma, ne, sej so pridni tile moji pikci...včeraj so se 1,5 ure tako lepo igrali z legoti in lesenimi vlakci user posted image user posted image user posted image

Evanu se maje še en zobek, zgornja enka. Se mi zdi, da mu bodo šli ven lih tko kot so mu rastli. Naslednja naj bi se mu potem majala zgornja dvojka user posted image

Prejšnji vikend je praznoval oz. sta z Lianom praznovala RD s prijateljčki...bilo je okrog 18 otrok, žrka na polno, so ful noreli, se igrali... Evanu je bilo tolk všeč, da ni hotel niti torte dat na mizo, ker bi to pomenilo, da se mora za 10 minut ustavit user posted image  Pa na koncu smo skoraj pozabili dati darilo - sevda spet Ninjago Legote in eno igrico z dinozavri, Lian je pa dobil Dajza, ker je to zdaj pri njemu najbolj in user posted image
Mi je pa zanimovo, kako je vsakemu od njih všeč drug lik v tej risanki - Evanu je bil najboj všeč Frenk, Rubnu Max, Lianu je pa Dajz.

Ta vikend naj bi šli vsi trije v Črno, ker imava midva neko praznovanje RD in je brez otrok. Sama za vikend nisva bila že ulala časa....

Evo sem popucala za nazaj user posted image

Kje je pa teta Bete? me zanima kako je šlo Daši v šoli...

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?