crtek
|
zdravo punce! sm že nazaj z dopusta bi najrajši kr vso robo pobrala in šla nazaj vidim, da nas bo tudi ta mesec dosti...upam, da bo tudi temu primerno dosti LittleSun tebe pa res nisem tukaj pričakovala...ceu teden sm tko čakala, da pridem do pc-ja, pa da vidim tebe roza, pol pa kr nič sm ratala še js žalostna. ma sej bo kmalu, boš vidla...bova se skupi drugam preselile, ki s tabo je res fajn čvekat Katte vem, da ni v tolažbo, ampak tko vsaj veš, da se nekam premika...boš vidla, da boš kmalu dočakala, pol bo pa tolko večje veselje. držim pesti in navijam, da boš čimprej roza da se vam malo potožim...moja je bla pa tokrat tko kr neki, da bolj kr neki skoraj nebi mogla bit...prvo u soboto zvečir fuuuul rjavega izcedka in takoj itak kri, u nedeljo je bla, ma nič pretresljivega, u pondeljek neki malega, lih da se da rečt, da je, torek, sreda in četrtek sploh nič, z občasnimi krvavimi madeži (in to je zgledalo tko, da me je prvo u trebuh zaštihalo, pol pa madež), danes me pa še vedno ful trebuh in v križu boli in usakotolko me prou zbode, kot da bi me z nožem, ni pa (na srečo) nič krvi. meni to sploh ni več nič jasno...js ponavadi sm mela vedno kratke in močne , v 3-4dneh se je zlilo in pol konec...nobenih izcedkou prej al pol, nobenih občasnih krvavitev in nobenega špikanja takoj po končani tečki...to zdej je uradno kr neki! sploh ne vem kaj si mislit, kr to se mi še ni zgodilo. ma kšna izkušnje s tem? lep vikend vsem, oktober bo kmalu mimo, pa bojo kmalu
|