Anonimen
|
Pozdravljeni! Z nikomer se ne morem o svoji težavi pogovorit, zato pišem sem. Morda ima kdo podobne težave, pa mi bo znal svetovat. Z možem sva skupaj 11 let. Že od samega začetka veze je imel težavo- prezgodnji izliv. Najprej sem mislila, da je to zaradi prevelike želje in dolge odsotnosti od sexa. Zmeraj, ko se je to zgodilo, sem mu rekla, da bo drugič bolje, da se to pač dogaja. Pa je še danes tako. Sex traja, kadar sploh sexava minutko, 2x noter in ven in konec. Naj povem, da ga zadnjih 5 let prosim, da bi poiskala pomoč, pa se vedno razburi, da on ne bo šel k zdravniku. Jaz sem že obupala. Zadnje leto pa sploh ne sexava, ker mu ni do tega, pravi, da je zanič. Meni se je pa tudi uprlo vse skupaj. Postal je vzkipljiv, stalno me kritizira,ne zna se več normalno pogovarjat. Tudi sama sem večino časa slabe volje, razdražljiva, ker ne vem več kaj naj naredim. Vsak dan manj čutim do njega, ker ni pripravljen nič narediti zato, da bi nama bilo lepše. Jaz bi ga pri tem podpirala. Zelo si želim, da bi še kdaj doživela pravi sex, med nama pa ni več niti dotikov, poljubov....nič. Živiva kot brat in sestra. Zadnje mesece veliko premišljujem o tem, da bi se ločila, ker v takem odnosu ne morem več živeti. Saj brez spolnosti bi morda še šlo, čeprav težko, ampak brez drugih stvari pa težko. Najbolj me boli ko reče, da me ima rad. Če bi me imel, bi se bolj potrudil. Sama mislim, da sem se dovolj. Za kakršen koli komentar vnaprej hvala.
|