|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012
12.9.2011 7:48:08   
Janchek81
noseča babi evo imaš na ZS user posted image  Drugače pa še to sem pozabila povedati, da ima prosto šele v oktobru ... jaz sem dobila prvi datum 5.10., samo toliko v vednost user posted image  je pa rekla, da drugače je za 3D najbolje da se ga dela od 24. do 28. tedna ... jaz bom pa 5.10 v 25 tednu ... pa sem prvo rekla, če je prezgodej pa je rekla, da bo čisto OK ... user posted image

(odgovor članu noseča babi)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
12.9.2011 8:57:40   
Kasija
mistica rok imam 25. december, pa se malo šlepam na vaši temi, ker mi je zanimivejša. user posted image

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
12.9.2011 9:57:00   
soncnica28
Živjo user posted image !

Mene pa očitno mal luna daje te dni, že 3 dni ne spim, krči v nogah me dajejo, magnezij ne zaleže več, bo treba kej drugega najdit.

A mogoče katero kej trebuh boli? Jaz sem v 24. tednu in že ene 2 dni me trebuh boli, tle okrog popka. Ne vem al se maternica dviguje al kaj?! Mal me skrbi, tko ga bom popoldne poklicala mojo G. Sicer otročiček full brca.

Jaz Elevit še vedno jem, ga bom kr celo nosečnost.

Na 3D ne bom šla, sem šla pred dvema letoma pogledat s svakinjo, pa mi ni blo nič posebnega, itak se je punčka bolj kot ne skrivala. Pa sej tiste preglede, ki so pomembni za zdravje, opravi G.

Moj trebuh je tudi precej velik, vsaj meni se zdi, pa tudi drugi rečejo, da je že kr lepo viden. Pa sej sem že v 6. mesecu, tko da mal se pa le mora poznat.

Kar se vozička tiče, sva potem vzela Baby Boom s štirimi ta velikimi kolesi in ga lepo dobim v mojega twingeca v prtljažnik, pa mi ni treba nič sedežev podirat.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
12.9.2011 10:25:19   
Janchek81
soncnica28 mene je ze 2 tedna naza tkole trebušček okol popka bolel in sem povedala svoji G in je točno opredelila mojo bolečino in je rekla, da se maternica razteza in da ni to nič narobe in naj se kar lepo umirim ...  je pa res, da me občasno še vedno boli, ne pa vsak dan ..

(odgovor članu soncnica28)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
12.9.2011 10:42:55   
girly
jst sm tud ena tistih, ki bolj bere kot piše, ampak ok, tokrat spet par besed še z moje strani...

folna: jemljem elevit in ga bom do konca nosečnosti

otrdevanje trebuha: trebuh mi otrdeva že od 20.tedna, tako da pijem redno magnesol 2tbl/dan

3D UZ:sem šla že vprvi user posted image in čeprav je mali skrival obzraz za rokicami mi ni žal, zato bom šla tudi tokrat

gibi: jih čutim redno vsak dan in brce so kar konkretne že...pravi razgrajač (ka)

obleke: zaenkrat spravim še večino astvari nase, nekaj imaš pa še iz 1. user posted image , tko da verjetno neki full ne bom kupovala...bo pa treba kakšno bundo za zimo

drgač imam pa težave z bolečinami v sramni kosti in kolkih, tko da se nič ne veselim zadnjih mesecev kar se tega tiče,ampak pride pač zraven.

lepo bodite drage srečke user posted image in trebuščke pobožajte

< Sporočilo je popravil girly -- 12.9.2011 10:43:54 >

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
12.9.2011 19:08:20   
ana.nunez25
pozdravcki se od naju...

ze 4 noci zapored me dajejo krci v levi nogi..uceri zvecer sm si dala pouster pod noge tko da so ble mal visje, ponoc me ni zagrabu, ko je pa alarm zvonu za ustat pa takoj...bom probala s temi magnezijevimi sumecimi tableti...upam da vsaj zmanjsajo pogostost krcev...

jst jemljem femibion vitamine in kapsule omega 3 ki vsebujejo tut se folno kislino, pa floradix tablete ki vsebujejo zelezo in se ostale vitamine

vozicek je ze kupljenuser posted image user posted image user posted image  mothercare my4 zelen. mi je tut my3 fuuul lep razlika je samo v sprednji gumi, ampak se mi zdi vseen s 4 kolesi mal bl stabilen..nevem no...upam da bomo zadovoljni. je pa to babicino darilo(ceprou je mogoce hmal ampak so ga lih dubl, tko da nou pol treba cakat nevem kok casa, zihr je le zihr) bi ga kr ze sestavla, ampak bo pocaku zapakeran do januarja user posted image user posted image lupinco bo pa stric kupu, ampak to je se do decembra cas.

poleg vozicka je dobiu tut 3 snupijeve bodije...tko da po malem nakupujemo, vsak mesec nekiuser posted image  

brcike so prisotne vsak dan ob vseh moznih urah in so vse pogostejse in mocnejse, tko da ce slucajno pozabm gdaj oz. obcasno se ne verjamm da sm res noseca, me  to zihr opomne user posted image user posted image user posted image

no tolk za dons, zdj pa se letim v tus nabavt par stvari da mi ne zaprejo prejuser posted image user posted image

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
12.9.2011 21:53:00   
ronja
Punce, meni je danes tako zelo za umret slabo, da bom znorela! A se to ne misli nič nehat?? Ja, saj vem, do poroda bo nekak tak... Ampak vseeno, danes je pa res kriza! Na živce mi gre, ker sem totalno neuporabna za karkoli! grrrrrrrrrrrrrrr

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

Neposredna povezava do sporočila: 1632
13.9.2011 6:20:42   
tix
dobro jutro.

Sem skočila mal pogledat na net kaj dogaja pol pa šibam na pregled.

Ronja - meni je bilo tudi včeraj slabo, pa mi drugače sploh ni, pa res ni fajn!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
13.9.2011 6:50:00   
Janchek81
tix in ronja men je blo tud od nedelje slabo in to neznosno ... bo dons maybe že bolje al pa jutr, ker včerej je bla polna luna in resnično močna polna luna pa mislm, da to kr vpliva na razpoloženje in 'zdravje' ljudi, kaj šele nas ko smo bolj občutljive user posted image

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
13.9.2011 7:04:24   
Trobentica_
Vas je bilo kar nekajuser posted image , pa da ne pozabim katere, se zahvalim prav vsem za vse odgovore user posted image Sicer vas redno prebiram, le pisanje mi ne gre ravno.....user posted image
Brcik še zdaj ni in ni oz. včasih že mislim, da je to to, pa postanem bolj pozorna, pa potem ni nič...vem, ene prej čutijo ene kasneje, ene celo nosečnost zelo malo, možno da je pravi zaspanček (kar bi blo fajn za potem hehe), ampak vseeno....jst bi poleg edinega znaka nosečnosti do sedaj - to je rastočega trebuščka, tako rada že čutila kako raste in se premika moj sonček. Morfologijo imam pa ŠELE naslednjo sredo in res že kooomaaaaj čakam!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1635
13.9.2011 7:06:39   
soncnica28
Punce, tudi meni je zadnje dni zjutraj in proti večeru slabo, tko da mogoče je pa res kriva le polna luna.

Dons imam pregled, ker me že par dni full trebuh boli in vse tišči, tko da upam, da bo vse vredu.

(odgovor članu Trobentica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
13.9.2011 8:21:52   
Janchek81
soncnica28 kako te boli trebuh? kje te boli?

Neposredna povezava do sporočila: 1637
13.9.2011 8:40:58   
soncnica28
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

soncnica28 kako te boli trebuh? kje te boli?

Če ti povem po pravici, več ne vem; nekaj časa me tišči v spodnjem delu, nekaj časa okrog popka,...bomo vidli kaj bo rekla G. Lahko se samo maternica dviguje nad popek, samo je rekla, da bo raje pogledala.

Neposredna povezava do sporočila: 1638
13.9.2011 8:52:34   
urshek
Tut men je slabo, dans zjutri sm po dolgem času tut bruhala. Sm že misla, da je konc s tem, pa očitno ni.
Tut mene boli trebuh in nekako čudno tišči. Upam, da bo jutri vse v redu.

Neposredna povezava do sporočila: 1639
13.9.2011 9:00:45   
Janchek81
soncnica28 no javi kaj ti je rekla, ker to kar ti opisuješ tud mene tko boli ... sam men je moja rekla, da se to kao maternica razteza, me zanima še kaj bo tebi rekla ...

(odgovor članu urshek)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
13.9.2011 9:05:05   
Kasija
soncnica28 mene tudi boli trebuh. sicer čisto spodaj, ne okrog popka. meni je G rekla, da je to normalno, ker sem tretjič noseča. občasno imam popadke oziroma otrdevanja trebuha. me pa tudi skrbi in razmišljam, da bi ji šla že drugič v 2 tednih nazaj težit, da še enkrat pogleda. dobro opravi na pregledu, pa povej, kako je bilo.

ronja ti nosiš svoje dojenčke a ne? eno najbrž smotano vprašanje, ampak kako ga boš oblekla za v sling? sprašujem za pozimi seveda. razmišljam, če bi vkomponirala v garderobo za v sling kakšnega bolj lahkega pajaca, ker pravi pajac je po moje preveč, brez pajaca pa tudi ne vem, če bi šlo. sicer pa sling nosim pod svojo bundo (imam tak dodatek bundi, ki ga zapnem čez sling in otroka - če ga bom našla med vso šaro), ampak potem je vroče obema in kaj če se hočem odpet? sem skomplicirala user posted image
pa počutje podobno kot tvoje vidim - v prvi nosečnosti se spomnim srednjega trimesečnega obdobja, ko sem bila polna energije in sploh nisem vedela, da sem noseča. no, v tretje je to obdobje trajalo slab mesec user posted image . katastrofa.

vozički vsem user posted image  za nakupe. pa pinia30 za voziček, ki si ga spravila v avto brez pomoči user posted image . pa še poročajte, ker jaz imam že vse doma od prej, je pa takoooo lepo poslušat od nakupov. jaz bi tudi user posted image .
no, najbolj me muči oblekica za iz porodnišnice. do tega nakupa se čutim upravičeno user posted image . prvič sem kupila rumeno in zeleno, da sta nevtralni barvi in da sem lahko izbirala glede na dojenčkov izgled. čeprav je bil napovedan fantek. drugič sem kupila fantovski kompletek, nesla sem pa s sabo enega od prejšnjih za vsak slučaj. tokrat bi pa kupila kaj punčkastega, pa me skrbi, kaj če ne bo punčka? sicer G je bila prepričana, ampak se je že dogajalo, da se kdo kdaj zmoti. mislim, se vidi, da me hormoni napadajo na veliko - razmišljam samo še o oblekicah in vozičkih in takih rečeh. pa pri treh otrocih o nabavi sušilca user posted image .

3D pregled ne bom šla in tudi nisem šla v prejšnjih. po moje je plus, da vidiš otroka. dobiš kak zanimiv posnetek ali filmček. sicer pa G na svojem uz vidi vse, kar mora videti iz zdravstvenih razlogov.

prsi jap, so ful težje. sem že nekaj časa nazaj morala po nov modrc. saj to je dobro, znak, da se nekaj dogaja. za tiste, ki bi rade dojile.

mistica za seznam, če me boš dala gor, čeprav imam rok decembra user posted image : stara sem 33 let. to je moja 3 nosečnost in doma imam 2 fantka. pričakujemo pa user posted image . sem iz ljubljane.

Neposredna povezava do sporočila: 1641
13.9.2011 11:08:32   
trnuljčica
Slingi res razmišljam o tem. Ker imamo psa in mi bo lažje iti ven s tem kot pa vozičkom in psom (+ 3,5 letnikom), kot sem to počela prvič. A ti si si ga sama sešila Ronja? Jaz nimam ne znanja (oz sem pozabila), ne mašine... Tast ima, sam bo otrok prej polnoleten, kot bo zašitouser posted image . Razmišljam o zgornjem- na vrhu RR strani je reklama- a je katera izprobala njihove slinge? Imamo kengurujčka- smo bili zelo zadovoljni, samo so pač od 3 mes dalje...

Predlog kaj če bi izbrisali vse dosedanje datume uz, ns? Razen morfologije- ki jo še niso vse imele. Da bi  beležili le naslednji pregled ? Bo bolj pregledno, zlasti na koncu, ko bo teh pregledov veliko. Je samo predlog...

Jaz imam nasl. pregled 20.9.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
13.9.2011 16:03:28   
Mistica
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Predlog kaj če bi izbrisali vse dosedanje datume uz, ns? Razen morfologije- ki jo še niso vse imele. Da bi  beležili le naslednji pregled ? Bo bolj pregledno, zlasti na koncu, ko bo teh pregledov veliko. Je samo predlog...

Jaz imam nasl. pregled 20.9.

Trnjulčica - jaz se popolnoma strinjam s tvojim predlogom in tudi že delam na temu, a me vedno kaj zmoti, da ne dokončamuser posted image Bom uredila tako, da bodo gor samo aktualni podatki.

Lp

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
13.9.2011 18:07:22   
soncnica28
Evo, mene s pregleda.
G mi je naredila vaginalni UZ, maternični vrat je še čisto zaprt in dolg 4,5 cm, kar je rekla, da je normalno.
Je pa otročiček tako obrnjen, da mi pritiska na mehur in zato me boli in tišči. Mi je napisala predlog za bolniško in pa napotnico za UZ v porodnišnici.

V čem se pa razlikuje UZ v porodnišnici od UZ, ki ti ga naredi osebni G?

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
13.9.2011 18:27:00   
ronja
Janček, jaz sem mela vedno rada polno luno, a da zdaj mi pa ona to nagaja? No, kakorkoli, danes mi je tudi slabouser posted image

ronja ti nosiš svoje dojenčke a ne? eno najbrž smotano vprašanje, ampak kako ga boš oblekla za v sling? sprašujem za pozimi seveda. razmišljam, če bi vkomponirala v garderobo za v sling kakšnega bolj lahkega pajaca, ker pravi pajac je po moje preveč, brez pajaca pa tudi ne vem, če bi šlo.

Hehe, ni smotano vprašanje, to me vsi sprašujejouser posted image . Jaz sem ju pozimi oblačila v enega takega pajacka - medvedka - od zunaj je kosmat, znotraj pa podložen z navadnim jerseyem, kupljen v H&M, mislim, da jih majo vsako leto, svaj leta 2007 in 2009 so meliuser posted image . Ni tako bikast kot tisti pravi zimski pajaci in otroci veliko manj protestirajo, ko jih v to tlačiš, ker se v tem dejansko lahko premikajo, v tistih 5x podloženih zmiskih rečeh pa novorojenček še roke ne more premaknit, kaj šele kaj več. Tak da to se je super obneslo, otrok je zadovoljen, ni ga treba basat v tiste ogromne žaklje, vse super:)
Za Lejlo sem si naredila zimski sling, ki sem mu vkomponirala (torej všila že zraven) še dekico in sem ga (in dekico) podložila s tisto mucko (saj veš, ko so nekatere bunde podložene, iz takega je bil tudi un pajacek za tamiceni). In v tistem sem jo lahko za kako hitro stvar tudi samo not dala in kapico na glavo - če recimo moraš it poštarju nekaj podpisat ali smeti odnest ali psa spustit lulat pred blok... Se je ful dobro obnesel.
Poglej na mojem blogu - maš eno objavo o Strunjanskih solinah, tam je tudi sling na fotkah in tudi Lejla v tistem pajacku v slingu - se ne vidi glih ful, ampak tok, da si predstavljaš pa bo:
http://vecna-optimistka.blogspot.com/2011/02/strunjanske-soline.html

v prvi nosečnosti se spomnim srednjega trimesečnega obdobja, ko sem bila polna energije in sploh nisem vedela, da sem noseča. no, v tretje je to obdobje trajalo slab mesec
jaz še nisem mela takega trimesečje - oz. sploh kakega fajn meseca med nosečnostmi, če sem natančnauser posted image ... Je pa zato drugače toliko bolj fajnuser posted image

Vozički: če bi imela denar, bi si kupila enega, ki bi imel štango namesto dveh ročk za vozit (da ga lahko z eno roko obračaš) in ki bi imel velike gume, da bi lahko šla tudi po makadamu brez matranja. Ampak ker šparava za stanovanje, bom pregurala še enega z našim starim PP Pramette.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1645
13.9.2011 19:22:21   
Mistica

user posted image

PDP
nick, starost, število 
user posted image , število user posted image , naslednji pregledi, morfologija, kraj, user posted image ali user posted image

25.12.11.

Kasija, 33, 3, 2, ?, ?, LJ, user posted image

1. 1.
2. 1.
**Nelly**, 24, 1user posted image , 0user posted image , 28.8., MS (okolica), user posted image

3. 1.
Trinita, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

4. 1.

Mistica, 26, 1user posted image , 0user posted image , 20.9., 23.8. ?
Tadea, 20, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, Krško-Sevnica
n€na, 31, 5user posted image , 1user posted image , 11.10., 30.8., Izola, user posted image
diana79, 32, ?user posted image , 0user posted image , ?, ?, Krško

5. 1.
mopsy, 26, 1user posted image , 0user posted image ,  ?, ?, ?
valentinčica30 , 33, 4user posted image , 3user posted image , ?, ?, Bela Krajna

6.1.
kokosh,
25, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, user posted image
presrecna*, 28, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, MB
soncnica28, 32, 1user posted image , 0user posted image , ?, 20.9., Sodražica
pinia30, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?

7.1.
Srečica17, 43, 3user posted image , 1user posted image , ??, ?
Anonimna K, ?, 4user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
vijolica2, 25, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, Brežice
aishaa84, 27, ?user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, Savinjsko

8.1.
9.1.
Noseča babi, 40, 4user posted image , 3user posted image , ?, 2.8., LJ

10.1.
trnuljčica, 34, 3user posted image , 1user posted image , 20.9., 5.9., MB, user posted image

11.1.
binca4, 32, 1user posted image , 0user posted image , ?, 7.9., LJ
mamicaaa, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, 25.8.&14.9., MB, user posted image
oranža, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

12.1.
martythezebra, 27, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, KR
tanika1, 27,2user posted image ,1user posted image , 30.6., 13.7.,?, 1.9., NM
luši, 22, ,2user posted image ,1user posted image , ?, ?, Kranj (okolica)

13.1. 
lily7a, 20, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, SG

14.1.
TaraN, 22, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?

15.1.
mojccaa, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, 25.8., ?, user posted image
coccinella, 32, 3user posted image , 1user posted image , 19.10., 8.9., Domžale, user posted image
girly, 29, 2user posted image , 1user posted image , 4.10., 1.9. ?
mefisto, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, 18.8., Mb, user posted image
ana.nunez25, 25, 2user posted image , 0user posted image , ?, 26.8., Domžale, user posted image

16.1.
luštek, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
jernejav, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
ursah, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, 14.9., Vrhinka
biba*12, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, 7.9., okolica Kopra

17.1.
cukrček11, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
sasy22, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, Lj (okolica)

18.1.

Kitty21, 21, ?user posted image , ?user posted image , ?, 5.9., ?, user posted image

19.1.
Janchek81, 29, 2user posted image , 0user posted image , 5.10. (3D), 8.9., LJ, user posted image

20.1.
spacebaby, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, Tržič
ronja, 33, 5user posted image , 2user posted image , ?, 13.9., LJ, user posted image

21.1.
Enanova, 37, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?
Klavdy4, 10071008, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
Matkurja, 10371038, ?user posted image , 0user posted image , 10.10., ?, okolica Postojne, user posted image

22.1.
BLOOM 1, 37, 7user posted image , 6user posted image , ?, ?, MS, user posted image
Kristyz, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?, 14.9., LJ

23.1.
tecnobica, 32, 1user posted image , 0user posted image , 10.10., 5.9., Vipavska dolina
winterchild2012, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, okolica LJ
*dina*, 31, 1user posted image , 0user posted image , ?, 26.9., Bela krajina
january, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?
Nananina, 28, 1user posted image , 0user posted image , ?5.9., Zapuže, user posted image

24.1.
tix, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, okolica Tržiča
maleni, 32, ?user posted image , 0user posted image , 20.9., ?, ?

25.1.
piška goriška, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, okolica NG
sivk1, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, ?, NM

26.1.
miami10, 27, 1user posted image , 0user posted image , 30.9., 19.9., LJ
Trobentica_, 32, 2user posted image , 0user posted image , ?, 21.9., Divača

27.1.
tamaalaa, 21, 1user posted image , 0user posted image , 26.9., 13.9., Kranj

28.1.
moj malček, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?
Smejka11, 30, 2user posted image , 0user posted image , ?, ?, MB

29.1.
lepa79, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, Bela krajina
Gio, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

30.1.

pathra, 23, 2user posted image , 0user posted image , ?, 14.9., Koper
urshek, 23, 1user posted image , 0user posted image , 14.9., ?, Cerknica & Velenje

31.1.
x.1.
anonimna, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?

Maximami, 36, 4user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?
greti, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?

3.2.
Roberta69, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, 28.9., LJ

SKUPAJ NAS JE: 69user posted image user posted image user posted image

NOSEČKE Z DVOJČKI:
mopsy user posted image  user posted image
Smejka11 user posted image user posted image

PRIČAKOVANI user posted image ali user posted image :
user posted image = 6
user posted image = 9

Z nami so pot začele:
nisika user posted image
dspela user posted image
Marley and me user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net                          - mama.si
- nosečnica.si                             - babybook.si
- noseča.com                             - pregnancy.org
- bibaleze.si                               - bambino.si
- mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
- Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
- Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva
- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
13.9.2011 19:39:22   
Mistica
No, tokrat mi je le uspelo skrajšati seznamček, pustila sem samo aktualne datume pregledov (starejše si lahko ogledate na katerem od starejših seznamov) in datume morfologije ter ostale podatke. Upam, da je sedaj bolj pregledno, hkrati pa vas vabim, da mi javite, če sem pri kateri kaj spregledala in seveda  v kolikor želite, javite več podatkov, ki vam jih še manjka. Z veseljem jih bom vneslauser posted image

Kasija - seveda te damo na sezmačke, do sedaj si bila pod 25.1., sedaj pa si na 1.mestu- 25.12. user posted image

Matkurja - dobrodošla tudi ti in čestitkeuser posted image

Pa še eno mogoče malce neumno vprašanje za nakatere - Zanima me ali je potrebno vse otroške oblekice oprati na 90 stopinj ali upoštevate navedbe na etiketah na oblekcah (npr. plišasti pajaci imajo oznako 60)? Kako ravnate ve? Seveda se tetra plenice, bodije, rjuhe, brisačke,.. pere na 90, a malce sem zmedena glede teh "toplejših" oblekic.

Pozdravček

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
13.9.2011 20:12:43   
maleni
pozdravljene,
redno vas prebiram, le pišem bolj poredko.
vidim da vas kar nekaj ima user posted image , kakor ga imam tudi jaz.
tiste ki ste že mamice, kako so user posted image sprejeli novega člana, oz. kako mislite pripravituser posted image na prihod novega člana?
kakšne pasme psa imate?
sama imam 4 leta starega angleškega stafforda, ki je naša carta in je povsod z nami, stanuje seveda v stanovanju.
sama bom upoštevala navodila, da se mu bo prinesla pleničke iz porodnišnice in potem ga seveda ne bomo potiskali vstran, ko bo user posted image doma. nič me ni strah, ampak me vseeno zanimajo vaši predlogi.

čim bolj zdravo in radostno  user posted image vam želim

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
13.9.2011 20:18:32   
pinia30
In veš kje imam Kasija voziček? Ja itak, da je tudi že kupljen user posted image user posted image . Na eni strani postelje voziček, na drugi strani pa lupinica user posted image ...najlepši pogled takoj, ko se zbudim. Bo pa v kratkem vse romalo k staršem in počakalo do januarja user posted image . Pssssss....sem že razmišljala, da bi z vozijem naredila en sprehod, pa ne vem kak bi zgledalo, če bi vozila kar praznega user posted image user posted image user posted image ).

Sicer pa me danes blazno peče zgaga. Sem probala jogurt, donat, banano in nič ne pomaga. In pravijo, da je najhuje v zadnjem tromesečju user posted image . Torej kaj šele bouser posted image . Kako se lotevate te težave?

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
13.9.2011 20:30:43   
ronja
Nič ne perem na 90 °C. Vsake toliko mogoče sem pralne pleničke, ampak ker itak niso bile pokakane, niti ni bilo treba. Današnji praški itak vse pobijejo, tako da ni treba ven kuhat. To so delale naše babice, ker je bilo vse skup bolj svinjsko (tudi v hišah). kot dojenčici nista bili nič bolni - sta pa vse not prinesli v vrtcuuser posted image .

kužki: sva imela mešanko (žal umrla predlani aprila, sicer stara častitljivih 17 let in pol...) ko sva dobila Ronjo (pa je bila psička že stara, ko je prišla nova članica) in jo je super sprejela, sem se pa prej kar pozanimala okoli tega. Lubi mi je prinesel eno tetra plenico v p. in sem jo dala k tamali, da se je navzela vonja in to plenico je potem on odnesel domov h psički. Res je bila super prijazna s tamalo, tudi ko se je ta začela plazit in cukat in ji zasedala njeno košaro... (ful je rada šla v nejno košaro in 9 mesečniku ful težko dopoveš, da naj pusti bogega cucka pri miru, pa da je psička že stara in rabi počitek...). Ampak je bila res ko mamica - ful potrpežljiva, vse je razumela... Mogoče zato, ker je bila psička, en vem. Tudi drugo punčko je lepo sprejela, nikoli nisva imela niti enega samega problem z njuno interakcijo. Sva pa seveda pazila, da ju nisva puščala samih, sploh potem, ko je Ronja že puzala okoli, predvsem zaradi kužike, ker se nama je smilila (mali otroci ful nimajo filinga - oni se bi radi igrali s psom, psu pa to ni vedno najbolj luštno). Kužika ni nikoli niti zarenčala nanjo, čeprav jo je kdaj kaj zabolelo. Tako da moje izkušnje so res lepe. Sva pa seveda še naprej povsod jemala s seboj tudi kužiko, jo božala in ji dovolila, da je povohala dojenčka itd... Skratka, nisva je zapostavljala, na sprehodih je bila pa še več potemuser posted image .

Edini problem je bil ta, da je Ronja vsako cunjo (karkoli je našla: kuhinjske krpe, svoje obleke, brisačo, karkoli je dosegla) ali stvar šla vršt v kužikino vodo za pit. Tako sva morala skoz gledat, da je bilo kaj vode tam - pa še umivat se je hotela v njeni vodi in ji nisva mogla dopovedat, da to pa ne, da je to voda za kužiko in ne zanjo. Ronji je bilo nekje do 18 mesecev izredno težko kaj dopovedat - zdaj je pa čisto vodljiva - prav zanimivouser posted image . Se je splačalo vse tisto dopovedovanje, očitno;).

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Devet mesecev nosečnosti v štirih m...
Oglejte si vse te fantastične spremembe pri nosečnici, pa tudi v njej - od spočetja do poroda.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?