|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DECEMBERKE 2011
8.9.2011 18:37:16   
korinca
Medea. lepa, lepa fotkica user posted image .

Donca vsakič, ko zaključim in pošljem se spomnim, da moram še na nekaj odgovortuser posted image
To pripisujem že nosečniški zmedenosti user posted image

Aja, mene pa matra da bi šla mojega bejbija na 3d pogledat. Koliko vas je šlo? Samo cena se mi zdi too much visoka user posted image

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
8.9.2011 19:23:17   
Kasija
malashorty sem ravno danes nazaj s testa z glukozo. sploh ni bilo hudo. pač grozno sladka limonada. prvih nekaj požirkov kar gre brez težav, potem se pa malo prisiliš spit do konca. tam nas je bilo kar precej, pa nobena ni bruhala. po moje si jedla že kaj bolj gnusnega, zato brez skrbi.

(odgovor članu MalaShorty)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
8.9.2011 20:26:16   
Medea10
IZVIRNO SPOROČILO: korinca

Aja, mene pa matra da bi šla mojega bejbija na 3d pogledat. Koliko vas je šlo? Samo cena se mi zdi too much visoka user posted image

Ja, drago je pa res.

Jaz imam ponoven 3D v ponedeljek (na prvem (ki ga ni blo treba plačat) je placenta zakrivala obrazek in niso nastale lepe slike) tokrat pa bo stalo 70€.
Meni se zdi super zadeva in jo priporočam, ker nekako v bistvu otročka vidiš in si ga lažje predstavljaš.

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
8.9.2011 20:49:45   
Anne*
Heyla decemberke!
No, da se tudi jaz malo javim...
Medea10, se strinjam s tabo, res bi se tudi štajeke lahko dobile na kakšni kavici...no jaz sem iz okolice maribora, sem stara 22, noseča prvič, načtrovano:) dobimo pa punčko...no, tudi ti lahko kaj o sebi napišeš:)
Korinca, mi2 z mojim sma šla na 3d in sva bila zelo zadovoljna. Res se ful lepo vidi, tudi potrudijo se ful, ti vse povejo kje je kaj, slikic dobiš polno in res je vredno teh 70eurov...če ti hodijo viška se le odloči za to, ne bo ti žal:)

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
8.9.2011 21:10:23   
sarar
no, pa je le se začelo dogajati na našem rr-ju. meni pa je dva dni štekalo, nisem mogla komentirati in vidim, d je kar dosti za prebrat user posted image
laima, drugače pa se da kupiti v lekarni tudi kak naravni sok ki pomaga pri ''odvajanju'', če bi rada s sokovi nadaljevala...
medea, je s tvojimi nogami/krči že kaj bolje? ko si omenila, kako si fovš ko nakupujejo...jaz sem mislila, kok bom še morala dokupiti, no pa mi zaenkrat ni treba, sem dobila ful cunj do 6 meseca, pa bi tudi kaj kupila user posted image  sam kaj ko jih je tok, da bi bil greh zaravlat denar za to...te čist razumem ...
aja, glede obdarovanja ko si napisala ob rojstvu, no jaz sem davidu kupila mali avtoček za navit, ki ga je kao prinesel marcel iz trebuščka, pa zdaj bom enako naredila, čeprav marcel bo najbrž nasedel, david pa ne več user posted image
aljaan, saj vem kak je hudo ko mala izkorišča ko jo pustiš v vrtcu, pa kar bodi trdna in odločna ko jo oddaš, po možnosti na hitro. če boš zajokala, pa daj kasneje v avtu, ko te ne vidi več user posted image . jaz sicer na splošno nimam takih težav, poznam pa mamic, ki jih imajo in res ni fajn to... no, pa saj se ve sčaspma uredi...
ful si lepo napisala, kako je mala rekla da bo raje ona posodila bratcu user posted image  ful lepo, da že sedaj misli na njega. se pa strinjam s tabo, tudi jaz sem vse rekla, da ko pridejo dojenčka pogledat, raje vidim, da prinesejo darilo starejšemu ki se zaveda kot pa novorojenčku, ki itak še nič ne ve, zakaj se gre... tako da je bilo potem tudi manj slabe volje zaradi tega
glede porodnišnice-kot mi je znano, v lj itak že ne dovolijo drugemu na obisk kot očetu in sorojakom, pozimi pa itak. meni je tudi ljubše tako..
malashorty, dobrodošla med decemberke user posted image  ne vem, ali si že kaj zvedela o fb, ampak mislim da bo to uredila naša ursha, mislim da je najbolje da ji pošlješ zs tu na rr in te bo ona dodala...
j.b., ha ha to si pa dobro napisala user posted image . naj bo tvoj vesel, ko se mu posvetiš v celoti, pa čeprav bolj poredko... jaz se mu ne smem zaradi krvavitev in je treba pač drugače zrihtati
medea10, čestitke za 2-letnico ob poslušanju srčka user posted image  in zelooo lepa slikica...tu se še bolje vidi ko na fb user posted image
pikica32, dobrodošlica še tebi na decemberkah user posted image
korinca-ko že omenjaš to nosečniško pozabljivost-veš kaj se je meni zgodilo... včeraj se s taščo pogovarjam, da je v pon.ena akcija v hoferju in mi bo nekaj prinesla, jaz pa ne vem več, o čem sva se pogovarjali user posted image
nič, to je to.. najbrž sem pol pozabila komentirat, pa vseeno...že tako sem preveč napisala. lepo bodite!!!

(odgovor članu Laima)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
8.9.2011 21:17:43   
pikica32
Korinca - kam boš šla na 3d ker jaz tudi razmišljam o tem in se odločam med lj dravljami in postojno....
malashorty- ko stisneš limono v glukozo dobiš eno fuuuul sladko limonado ampak se jo da spit, za kavo v dop času pa ni problema pošlji mi na zs kakšen svoj kontakt pa se bova zmenile user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
8.9.2011 21:23:18   
Medea10
IZVIRNO SPOROČILO: Anne*

Heyla decemberke!
No, da se tudi jaz malo javim...
Medea10, se strinjam s tabo, res bi se tudi štajeke lahko dobile na kakšni kavici...no jaz sem iz okolice maribora, sem stara 22, noseča prvič, načtrovano:) dobimo pa punčko...no, tudi ti lahko kaj o sebi napišeš:)

Od kod natančneje iz okolice pa si?
Jaz sem iz Marjete, novembra bom stara 22, pričakujem 2. otročka (načrtovano user posted image ) pa tud mi dobimo punčko. A si na fb?

Sarar- hvala za skrb, krčev ni več (že trkam) in upam, da ostane tako. Pijem magnezij in kalcij.

Obiski- a ve katera Štajerka kako je pozimi v Mb P z obiski? Smejo tud bratci in sestrice na obisk al samo partner?
Drugih pa nimam želje videt, da pridejo, bodo po par tednih videli otročka, ko bodo prišli domov. HB bo vse v zimskem času in imamo izgovor zakaj naj ne hodijo v P. user posted image

Pozabljivost- jaz mojega včasih kaj po 3× vprašam. Ker vem da mu je že malo nadležno, da takoj vse pozabim, ga vprašam čist previdno "Ne vem, če sem te že vprašala, če sem te sem pozabla."

Če boste še kaj na novo načvekale še napišem danes kaj, drugače pa lahko noč, in se tipkamo jutri.

(odgovor članu Anne*)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
9.9.2011 11:32:13   
j.b.
IZVIRNO SPOROČILO: MalaShorty
J.B.: Tudi moj "pluži", samo mislim, da v tem primeru (no če ima vsaj kolikor toliko normalnega šefa) bo lahko spustil plug iz rok in te peljal v porodnišnico, ki si jo izbrala. Poleg tega mu pa tako ali pa tako pripada izredni dopust ob rojstvu otroka in to je 15 delovnih dni. Je pa res, da bi blo mogoče fino če bi se prej pogovril s šefom kako in kaj.

To že, ampak moj je sam svoj šef (ima sam prevzetih 25km cest), tak da dopusta ima tolk kolker mu vreme dopusti. Zato me skrbiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2708
9.9.2011 11:33:43   
MalaShorty
whoooowwww!

Evo cukr za mano... js sm si kr dve limoni stisnla pa sabo prnesla. Res slabo prenašam cukr v velikih količinah. In na konc sm ugotovila, da to niti ni tok hudo, kokr je to da sediš tam ko lipov bog 3h user posted image
Ampak je čez in zdej sem vsa vesela. Pa še nov datum poroda sem dobila, tko da zdej baje namesto 31.12. pričakujemo že 24.12. no upam da pride pred novim letom in da bomo za nov let že doma ...

tale 3D to bi šla jaz tudi, a katera koga priporoča oz. slišala sem da so v dravlah suepr. sicer sm bla tam že na nuhalni, samo vseeno.

Mene bolj daje kaj naj nardim z bolečinami v loppaticah.... grrr... Sej križ sem se že navadla, sam lopatice so pa razred zase....

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
9.9.2011 11:38:41   
MalaShorty
j.b. ja to je pa pol bolj slaba... tud js sicer upam da bo takrat čim manj snega, čeprav pravijo da so ose letos napovedale hudo zimo....

Neposredna povezava do sporočila: 2710
9.9.2011 12:21:06   
korinca
j.b., s negecom pa naredita takole. Tvoj dragi naj pridno spluži do bajte, da lahko v primeru, ko ne gre drugače rešilec zlahka pripelje pote.

3d- na vem kam bi šla. Cene so kar različne. Dajte kakšno info, o ceni in strokovnosti oz. prijaznosti ( filmčki, fotke)
Kje se da nardit za 70 €?

Mene pa že ene 2 dni spet neki matra. Mi trebuh otrdeva kar naprej. Vsakič ko vstanem, se pretegnem, skratka 100x na dan. Vem, da ni to nič nevarnega, je pa kar neprijetno, ker v trenutku otrdevanja moram prav upočasniti korak in se malo naprej nagniti. Pri prvi se mi to ni dogajalo nikoli.

Neposredna povezava do sporočila: 2711
9.9.2011 13:58:25   
vdrugomami
Ojla!

Evo še mene po dolgem času; v službi je norišnica, zgleda, da bi me radi izkoristili do konca, preden grem na porodniško.... Popoldan norenje s sinom, zvečer pa samo padem v posteljo mrtvo utrujena....

Počutim se vredu, trebuh mi sicer otrdeva, sicer je tudi v prvi nosečnosti, samo vseeno mi ni prijetno... Pijem Magnesol (mi je moja predpisala do 3 na dan), samo ne vem, če je kaki efekt. Moja G mi na vsakem pregledu ponuja bolniško zaradi tega, tak da bom po vsej verjetnosti kar izkoristila to možnost - bolniške, ki ti jo predpiše osebni zdravnik, torej do 30 dni. Potem še nekaj dopusta in porodniška bo tu.

Vmes sem bla tudi na cuker testu, vse ok, tisti sladki čaj mi niti ni bilo panike spit, mi je blo potem huje tisto čakanje na odvzem krvi, jemali pa so mi dva krat, oziroma prvo enkrat, preden sem tisto spila, potem pa še 2x.... Mi je blo slabo predvsem zaradi lakote, ampak ok, glavno, da je vse ok.

Pa na 3D pri Lukmanu na Ptuju sem bla, dobila super slikice, filmček, smo po dolgem in počez premerili in pregledali našo pupo, ki je ravno spala in se niti ni pustila pretirano motiti Na koncu pa mu jo je le uspelo zbuditi in je fuuuuuuul zehalauser posted image Reeeeeeeeeeeees sladki posnetki, tako da mi je vse skupaj res vredno tistih 70 eur....

Drugače pa se me počasi že loteva gnezdenje, bi samo nekaj čistila, pospravljala, pekla, potem pa pretiravam in me vse boli, sploh sramna kost... Se mi zdi, da vse prej čutim zdaj v drugi nosečnosti.

Vas je drugače zelo lepo brati tudi tukaj, ker sama nisem na FB-ju, tako da se bolj pogosto tudi tukaj oglasite, jaz se bom tudiuser posted image

LP

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
9.9.2011 17:59:37   
Laima
user posted image pozdravljene,

jaz imam danes nek volčji napad na hrano, a to mi delajo živci. Sem že prav zapsihirana od tega strokovca, da je too much. Naj že gre mimo uspešno al neuspešno-dovolj mam.

Želodec me prav boli-jutri bom mogla malo na izi, ker drugače bom imela v četrtek tolko +kg, da bom kregana in še sama nad sabo razočarana.
Otrdevanje trebuha-tudi meni se dogaja. Pomaga tudi user posted image , vsaj takrat ko user posted image 1x magnezij in tisti dan ni trditve.  Name vpliva tako.

Sam sva oba kaput. Mož je tako priden, ureja okolico. Ne morem kaj veliko pomagat.
Kolikor kaj skuham za majstre in moža, pa za ta malga poskrbim + učenje in vročina ta pri nas še ni popustila. To je več, kot le indijansko poletje-le kaj ta narava dela.

Zagotovo bo sneg decembra, ko bomo po porodnišnicah, a upam, da bodo poti na račun vaših pridnih mož in še koga drugega splužene in prevozne. Moj mož dela tudi v nočnih izmenah, a imam dogovor s prvim sosedom za pomoč če bo treba in za rezervo se je javla še druga soseda-tko da nekako do cilja bomo že prišli. Čeprav upam, da z možem poleg sebe. Skromna želja, ne?

Pozdravček, pa pridno pišite, da bom zjutraj kaj prebrala.

(odgovor članu vdrugomami)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
9.9.2011 19:43:46   
Anne*
heyla!
No ta okolica maribora so Selce, nevem koliko poznaš te kraje, ko je zraven Voličine, občina Lenart...:)
No super, da je vsaj ena z štajerskega konca:) in kam nameravaš it rodit, ptuj ali maribor?? jaz se še odločam, ptuj mi je sicer bižje, 10 minut nekje, dočim maribor je okrog 30 minut...ampak še čakam, saj je naša babika v medenični vstavi in upam, da se bo v kratkem odrnila...so za takšne primere bolj usposobljeni v mariborki porodnišnici...kaj v šolo za starše že hodiš, ali je ne bota zdaj v drugo obiskovala??
jooj, samo bumbandiram vprašaja ne...sem na fb ja, nisem pa v skupini decemberk, kr ne vem, kako se imenuje...lahko pa mi pošlješ na mail ime in priimek, pa te z veseljem dodam...
Nič morem letet...
Lepo bodite

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
9.9.2011 20:05:38   
srečica17
Men je pa tukaj bolj luštno brat kot na FB.....
Bolj pregledno je.
Men trebuh ne otrdeva veliko.....sem pa tja.....Če vzamem Magnesol.....1 na dan.....mi deluje kot odvajalo...prav fajn:-)

Tud jaz sem začela kupovati in zdej kr ne morem nehat......kr kupovala bi.
Veliko stvari sem dobila od kolegice (voziček, lupinico, večji avtosedež, košek s posteljnino, nekaj igračk.....nekaj cunjic.
Danes sem bila v Leclercu , imajo zelo lepe stvari in ugodno.....se splača pogledat!!!!!Imajo neko kacijo.....za dojenčke.
Za tiste, ki še ne vejo, naša bo Erika, brca pa ne tako močno kot ve opisujete. Danes sem 23 t in 4 dni.

Korinca mogoče bi še tukaj objavile, da se ponovno menimo za kofe.......ponedeljek ob 10.00 v Lj , BTC ........Hmmmm kako se že lokal imenuje????? Korinca pomoč !!

(odgovor članu Anne*)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
9.9.2011 21:14:48   
korinca
Čao, še tukaj na hitro. Mene je danes zagrablo v križu tako, da ne moram niti stopiti na noge, zato, bom mogla ponedeljkovo kofetkanje verjetno preklicati :(
Srečica nate pa sem itak računalauser posted image , lokalček pred btcjem pa je room. Če se dobite spijte še na moj zdravje enga ;)
Zdej pa se bom odvlekla nazaj v postlo :(

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
9.9.2011 21:44:02   
sarar
malašorti(sori, te bom tudi jaz preimenovala, je lažje-saj ne zameriš?), super da si preživela ta cuker... ugotavljam, kako različno je povsod...jaz sem čakala samo eno uro...
na podlagi česa pa ti je spremenila pdp? si imela uz danes? no, super za ta datum, je tudi moj neuradni, po nuhalni svetlini glede na velikost, samo je rekla, da ga ne bo menjala ker je manj kot 1 teden...
korinca, ali magnezij piješ? zaradi krčev v trebuhu mislim? meni je tudi enkrat ponoči prav grozno otrdeval, če se spomniš, pa mi je buscopan dala in magnezij sem si morala kupiti...
vdrugomami, vidim da so tudi tebi čisto drugače jemali kri za sladkor kot meni...no, važn da je vse ok, se pa strinjam glede tega čakanja
laima, še malo zdrži pa bo konec psihiranja user posted image  boš videla, kar naenkrat bo mimo in potem bo vse lažje...
joj korinca, kaj to berem... upam, da se pocajtaš do ponedeljka,,,
lepo nočko vsem skupaj!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2717
10.9.2011 15:00:20   
MalaShorty
Sarar: ni panike za preimenovanje... Se strinjam da je vliko lažje :) hi hi hi.... Ja full je različn ta cukr od zd do zd se mi zdi. V glavnem, datum so mi spremenili na podlagi morfološkega pregleda v porodnišnici. Je Cerar reku da bo kr lepo spremenil in ga tudi je. Sicer sem imela pa po ZM in po nuhalni enak PDP. Bomo pa videli kaj bo res. Js sicer res upam da bo prej, in da se bomo lahko za novo leto že lepo crkljali doma.

Korinca: Uf, nisem ti fouš, lahko ti samo zaželim da se boš čimprej lahko postavla na noge. Tale križ je res kriza. Mene je zadnjič nekaj tako v peti zgrablo da stopit nism mogla, sam js to po hitrem postopku lepo s konjsko mastjo namažem pa pomaga. ravno tko pomaga za križ in zdej sem ugotovila da za lopatice tudi :) :) :) Sicer pa sem šla po načelu, če je dovolj močno da pomaga konjem potem bo tudi meni.

Otrdevanje trebuha, js sploh ne vem za ta problem, no vsaj za enkrat ne in upam da tko ostane še neki časa... Sicer se pa naš smrkec kr večkrat tko lepo na mehur uleže pa po njem skače, da mam filing da ma kr trampolin, da so rebra igrala in želodec povštr. Ampak najhuj je mehur. Že tko sm bla pred zanositvijo skos na wc-ju (ker pač ponavadi ne pijem ničesar drugega kot vodo), zdej se pa to še bolj pozna...

KAVICA - wiiiiiii, js bi se vam tud pridružla, če se boste dobile in če bi me hotle sprejet v družbo :) Sporočite do nedelje zvečer če vseeno drži, al se kej spremeni :)

V upanju, da boste imela čim lepši vikend vas lepo pozdravljava :)

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
10.9.2011 21:22:09   
sarar
zgleda, da sameva tale rr za vikend?
malašorti, seveda lahko prideš zraven na kafe, vsaka je dobrodošla... no, jaz ne vem, če pridem, ker imam napovedan obisk od punce ki mi je cunje dala... tak da bom še videla... naslednjič pa prav gotovo!
malašorti, ti si prvič nosečka? saj si najbrž že kaj pisala, pa sem pozabila... no, otrdevanje v tem primeru pride na vrsto kasneje, je pa zanimiv filing, meni osebno malo neprijeten.
grem spat, sem fuuul utrujena, pa nič posebnega nisem delala... aja, sem pa pojedla tri pudinge (sem jih dala v male šalčke-v moj zagovor za količino user posted image ) in mi mali brca ko nor...očitno bo imel tudi on rad puding user posted image  
lepo nočko vsem skupaj!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2719
10.9.2011 21:33:21   
oblekica
Pozdravljene decemberke!

Se opravičujem ker vdiram v vašo debato. Če bi katera želela po ugodni ceni prodam oblačilca za dojenčka od 0-12mesecev. In sicer za deklico. Oblačilca so kot nova . To so vsa oblačila od moje hčerkice in jih je ogromno(bodiji, žabice, kompletki , oblekice, kavbojke.....skratka vse kar potrebuje od rojstva do prvega leta). Zraven dam tudi blazino za dojenje in glasbeni vrtiljak za nad otroško posteljico. Prodam tudi lupinico(rdeče barve) od peg perega, ter globoko košaro navetta rdeče barve- peg perego za voziček GT3.
Moj tel 031 468 333  Maja

lepo nosečnost želim vsaki izmed vas

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
11.9.2011 8:54:53   
MalaShorty
mmmmm Puding... dobr si me spomnla :) to bom tud js dans nardila :)

Drgač, pa ja v bistvu sem noseča drugič, sam prvič sem dejansko pršla do te faze kjer sem. Prvič je bla notranja krvavitev in je blo treba narest splav. Sej vem full se grozn sliš (no sej tud je), samo kaj ko si ne moreš kako pomagat.
Ampak je vsaka stvar za nekaj dobra. S tistim fantom namreč nisva več par že nekaj časa.

Me veseli da otrdevanje pride kasneje na vrsto, kdaj približno pa? hi hi hi, ja sej vem radovedna sem, nimaš kej "baba" pč :)

(odgovor članu oblekica)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
11.9.2011 9:16:45   
Laima
Pozdravček!

Odštevanje še dva dni.
Konc me bo-to je huje, kot it rodit. To drugo me še čaka sam nimam določene ure in datuma, tako, da bo narava poskrbela za slednje.
Moram se it še mal učit.
Imejte lepo nedeljo.
Hvala vsem za lepe želje.

Neposredna povezava do sporočila: 2722
11.9.2011 21:13:54   
sarar
malašorti, men se je to začel pojavljat po 30 tednu, prvič pa celo šele kak teden pred pdp-jem, tako da čisto odvisno od vsake posebej. tudi jaz upam, da pride čim kasneje, ker čeprav ni nič posebnega, mi je neprijeten filing.
uh, žal mi je, da si morala iti čez splav. vem kako hudo je, sem ga imela lansko leto. in kakor praviš, vse je za nekaj. boš pa zdaj čez 3 mes dobila zdravo in prelepo štručko v naročje user posted image  boš videla, to bo en dva tri user posted image . joj, meni je že od testka pa do danes tako hitro minilo, da je kar groza user posted image . danes bi morala iti ravno do porodne babice, ki je imela mojadva prva poroda čez, pa je imela tako gužvo, je rekla da kar hodijo rojevat user posted image  očitno polna luna dela svoje user posted image . no, pa saj tako ne bi morala iti, ker smo tasta peljali na urgenco user posted image .
ime imaš že izbrano?
laima, želim ti čim več uspešnih trenutkov ob učenju in da bo čez dva dni vse ok... držimo pesti zate user posted image user posted image user posted image

nočko vsem skupaj!

(odgovor članu Laima)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
12.9.2011 9:01:32   
MalaShorty
Ja mineva pa s svetlobno hitrostjo. Še malo pa bo faks tu in sploh ne vem še kako se bom zmenila s profesorji. Ampak hvala bogu so vsi navdušene kadar zvejo za naraščaj, ker nas je konec koncev tako malo da se vsi letniki med seboj poznamo, je potem to kar otroček od celega letnika :) smešno ni kaj.

Sicer pa nikomur ne privoščim tega groznega občutka, ko se gre za splav. Sej ne vem kaj je huj če gre za ss al če ga moraš (povddarek na moraš) narediti zavestno user posted image

Sarar: upam da je in bo s tastom vse ok.

Laima: Držim figice za srečo in potem nam le sporoči kako pa kaj user posted image

Kavica danes je ali ni?

Kakorkoli že uživajte v lepem vremenu in naj sončni žarki naj žgečkajo vaše bauhije user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
12.9.2011 10:04:54   
Medea10
Hej punce, se javlam na raport. user posted image

V soboto smo bili na trgatvi, nikogar nisem poznala in se je kar vleklo. Vsak posebej je vprašal, kdaj dobimo dojenčka in koliko je stara tamala. Mi je na koncu bilo že prav smešno.
Ena punčka se je naši Alji zelo dopadla in je cel čas hodila za njo, punčka pa je ni marala, jo je naganjala vstran.
Smo šli skupaj s tastom. Se mi zdi, da smo se kar malo zbližali. Tast je malo pregloboko pogledal v kozarec in je bil prava faca user posted image ga je metalo user posted image .
Ko smo prišli domov sem ugotovila, da so mi stopala malo otekla (prvič v življenju). Čuden občutek. Tiste, ki nonstop otekate, user posted image user posted image user posted image naj vam čimprej mine, vrjamem da ni fajn.

Jutri dopolnim 26. teden user posted image   Danes bom pa videla svojo pikico, imam ponovni 3D (Lukman) ampak šele ob 18h.
Smo včeraj imeli pestro, tamalo odvajamo od flaške in je bilo cel dan drenje, ker ona ne bi jedla tega kar jemo mi, ona bi čokolino. user posted image Zvečer ga je pa še dobila.

No, včeraj pa je tud mene malo prijelo... Vse cotke sem privlekla iz vseh omar, primerne za december (in do št. 74) dala v eno veliko škatlo, ki zdaj čaka na pranje. Ko se mi bo zljubilo jih bom začela prat. Sicer sem imela namen "šele" okoli 34. tedna ampak bolje da jih prej, nikoli se ne ve kaj se lahko prej zgodi.
Sem pa bila zelo razočarana na koncu, ko sem vse razvrstila, ker praktično ničesar ni treba dokupit. A je to pravica? user posted image

J.b.- si ne znam predstavljat kako ti je ob misli, da bo tvoj mogoče moral delat. Bomo držale pesti, da takrat, ko pride tvoj čas ne bo nekih zametov.
Moj bo pa od sredine decembra vrjetno doma, kar se vsako zimo zgodi, ker ni dela.

Cuker test- do kdaj se že to dela? Jaz ga očitno ne bom rabla delat al kaj?

Vdrugomami- me veseli, da si zadovoljna s posnetki 3D. user posted image

Otrdevanje trebuha- se dogaja tud meni in mi je grozno neprijetno.

Anne*- Vem prb. kje so tile kraji user posted image
Rodit grem pa vrjetno kar v Mb, sem šla tud v prvo pa je blo kar ok.
V šolo za starše nama tokrat ni treba hodit, mojemu še velja potrdilo za prisotnost tako, da po nepotrebnem ne bova hodla. user posted image Itak pa ne povejo nič kaj novega, edino če greš v UKC, imajo ogled porodne sobe.
Bom ti na zs poslala svoje ime in priimek pa me dodaj.

Srečica- se čist strinjam, da je bolj pregledno tukaj.
Ste izbrali res lepo ime. Poznam eno Eriko, ki je res super oseba.

A še katera ob misli na določeno ime dobi asociacijo na nekoga drugega, ki ga pozna s tem imenom?

Korinca- upam, da si že bolje! 

Sarar- najprej user posted image user posted image user posted image za tasta. user posted image

Laima- user posted image user posted image user posted image za izpit, držimo pesti, da nardiš.

Tako, pa sem skozi.
Lep dan želim.

< Sporočilo je popravil Medea10 -- 12.9.2011 10:05:48 >

Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?