sarar
|
no, pa je le se začelo dogajati na našem rr-ju. meni pa je dva dni štekalo, nisem mogla komentirati in vidim, d je kar dosti za prebrat laima, drugače pa se da kupiti v lekarni tudi kak naravni sok ki pomaga pri ''odvajanju'', če bi rada s sokovi nadaljevala... medea, je s tvojimi nogami/krči že kaj bolje? ko si omenila, kako si fovš ko nakupujejo...jaz sem mislila, kok bom še morala dokupiti, no pa mi zaenkrat ni treba, sem dobila ful cunj do 6 meseca, pa bi tudi kaj kupila sam kaj ko jih je tok, da bi bil greh zaravlat denar za to...te čist razumem ... aja, glede obdarovanja ko si napisala ob rojstvu, no jaz sem davidu kupila mali avtoček za navit, ki ga je kao prinesel marcel iz trebuščka, pa zdaj bom enako naredila, čeprav marcel bo najbrž nasedel, david pa ne več aljaan, saj vem kak je hudo ko mala izkorišča ko jo pustiš v vrtcu, pa kar bodi trdna in odločna ko jo oddaš, po možnosti na hitro. če boš zajokala, pa daj kasneje v avtu, ko te ne vidi več . jaz sicer na splošno nimam takih težav, poznam pa mamic, ki jih imajo in res ni fajn to... no, pa saj se ve sčaspma uredi... ful si lepo napisala, kako je mala rekla da bo raje ona posodila bratcu ful lepo, da že sedaj misli na njega. se pa strinjam s tabo, tudi jaz sem vse rekla, da ko pridejo dojenčka pogledat, raje vidim, da prinesejo darilo starejšemu ki se zaveda kot pa novorojenčku, ki itak še nič ne ve, zakaj se gre... tako da je bilo potem tudi manj slabe volje zaradi tega glede porodnišnice-kot mi je znano, v lj itak že ne dovolijo drugemu na obisk kot očetu in sorojakom, pozimi pa itak. meni je tudi ljubše tako.. malashorty, dobrodošla med decemberke ne vem, ali si že kaj zvedela o fb, ampak mislim da bo to uredila naša ursha, mislim da je najbolje da ji pošlješ zs tu na rr in te bo ona dodala... j.b., ha ha to si pa dobro napisala . naj bo tvoj vesel, ko se mu posvetiš v celoti, pa čeprav bolj poredko... jaz se mu ne smem zaradi krvavitev in je treba pač drugače zrihtati medea10, čestitke za 2-letnico ob poslušanju srčka in zelooo lepa slikica...tu se še bolje vidi ko na fb pikica32, dobrodošlica še tebi na decemberkah korinca-ko že omenjaš to nosečniško pozabljivost-veš kaj se je meni zgodilo... včeraj se s taščo pogovarjam, da je v pon.ena akcija v hoferju in mi bo nekaj prinesla, jaz pa ne vem več, o čem sva se pogovarjali nič, to je to.. najbrž sem pol pozabila komentirat, pa vseeno...že tako sem preveč napisala. lepo bodite!!!
|