|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011 - 2.del
9.9.2011 19:53:58   
2.2.
user posted image  česetitke.

ja jaz imam tudi kar pogosto trd trebuh še sploh na desnem delu kjer je ritka in danes se mi zdi da naš user posted image  spi oz. ni kaj preveč aktiven, je zato bil včeraj non stop. danes sem tudi že počepe delala da ga zbudim pa se mu ni neki ljubilo premikat. sicer se je po trebuhu videlo da se premika samo tistih pravih brcik ni bilo veliko. v pon. imam ctg, sem pa tudi včeraj dobila po pošti recept za železo ki moram zdaj na koncu še te tablete pit...

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
9.9.2011 19:54:09   
mala mala
čestitke daka..  user posted image user posted image user posted image  lepo se cartajte..

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
9.9.2011 19:54:20   
carly
Evo sem dala tamalo že spat, jest pa pred računalnikom s čipsom v roki, to se mi pa tudi že ful dolgo ni zgodilo, se ga ponavadi sploh ne pritaknem ker poj gre itak cela vrečkauser posted image .Upam da bo danes bolj mirna noč, moj je šel na nogomet pa pijačko poj jest bom šla pa kr kmalu spat da malo nadoknadim.

Drgač pa meni zadnje čase tudi otrdeva trebuh, še posebej ko sem v avtu, ji zgleda vožnja nič kej ne paše me že pri majhnih razdaljah začne tiščati na vse strani da komaj sedim.So se mi pa danes spet lažni popadki pojavili, sem imela zdej par dni mir.

Punce v ponedeljek je pa polna luna, mogoče pa kaj pospešiuser posted image .

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
9.9.2011 21:05:02   
agha
Oj!

Danes je rodila moja znanka, ki je imela PDP 12 dni z mano, torej 2 tedna prezgodaj. Povedala pa je, da je bila totalno gužva v naši porodnišnici, da kaj takega še menda niso imeli. Zgleda, da je otrokom všeč tale datum. user posted image user posted image

Kristi_30
-  jaz ima tudi PDP v nedeljo in moj trebuh je tudi cel dan trd kot kamen pa ravno tako se počutim kot ti in upam, da bo vsega čim prej konec. Zdaj me itak že vsi gnjavijo in sprašujejo in čakajo in... oh, nadležno je postalo...
daka - čestitke!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Fajn bodite!!!

(odgovor članu Kristi_30)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
9.9.2011 21:16:28   
Pigy
IZVIRNO SPOROČILO: agha

Danes je rodila moja znanka, ki je imela PDP 12 dni z mano, torej 2 tedna prezgodaj. Povedala pa je, da je bila totalno gužva v naši porodnišnici, da kaj takega še menda niso imeli. Zgleda, da je otrokom všeč tale datum. user posted image user posted image

Sem slišala ja, da je baje gužva bla v ljubljanski p. Uglavnem, očitno to res ne bo moj datum, pa tako sem si ga želela.

Kako je lepo prebrat, ko se vsak dan kak septembrček rodi . user posted image

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
9.9.2011 21:19:20   
Kristi_30
Fajn, da nism edina ... če smo do tu, bomo pa še mal potrpele ...

A gužva je v kranjski porodnišnici ali kateri drugi?

Čestitke za punčko user posted image

Mirno noč vsem.

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
9.9.2011 21:26:05   
agha
Ja, jaz sem slišala za kranjsko porodnišnico, da je bilo tako noro...

Kristi - itak nam ne preostane drugega kot čakanje, a ne?!user posted image

Pigy - meni je pa že čisto vseeno kateri datum bo, samo, da bi bilo čim prej.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2107
9.9.2011 21:29:22   
Pigy
Pol so ble vse porodnišnice nabite, ker jaz sem za ljubljansko slišala na enem drugem forumu. user posted image

Agha- sej meni tudi od tega trenutka naprej, no samo da ne bo kej ponoči, ker bi se rada naspala, se to noč nisem nič. Pol ti držim pesti, da ti uspe čimprej.

Jaz bom v najslabšem primeru v ponedeljek, dobr, spet ni tko dolgo za čakat.

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
10.9.2011 7:45:44   
Pelija
Čestitke vsem novim mamicam in dobrodošlica novim otročkom! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
10.9.2011 7:49:58   
Pelija
Evo, tudi pri nas je danes dan D, pa nič ne dogaja. Saj ni nič hudega, ampak nisem tega vajena, ponavadi sem bila do roka že vsega rešena. user posted image

Agha, jaz sem bila včeraj v Kr porodnišnici, zjutraj ob 9h so bile vse porodne postelje zasedene in 3je pari so čakali za sprejem.........noro je bilo, res. Sem bila prav vesela, da sem lahko šla še domov in nisem padla v to "serijsko proizvodnjo". user posted image user posted image user posted image Hja, bila sem že četrtič na amnioskopiji in pri nas je še vse mirno. Pa še na ctg so me dali, tako da sem pomirjena doma čez vikend.

(odgovor članu Pelija)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
10.9.2011 8:30:12   
*alja*
daka iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu Pelija)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
10.9.2011 8:31:44   
issa_
jutro!!

danes za spremembo spala ko polh,.. drugačepa so mene matrali lažni včeraj popoldne,.. sem se že misla veselit da grem, pol pa se je vse umirilo,..user posted image ah tale user posted image me že zdaj heca...user posted image user posted image user posted image user posted image drugače pa sem mu povedala, da je danes zanimivo datum , če se mu slučajno kaj lušta me prit malo pogledat, ampak od odzunaj,..user posted image user posted image user posted image user posted image podobno kot njegov bratec, upam da bo palilo,..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drugače pa ja, itak nam ne preostane nič drugega kot čaaaaakaaaat, vedla sem da se mi bodo zadnji tedni/dnevi vlekli, tolko kolko mi je nosečnost hitro minla tolko se mi zdaj vleče...user posted image user posted image ah jaaa..... kaj češ,..čiči pa čaki, neuser posted image user posted image user posted image user posted image

čestitam daka !!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pelija)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
10.9.2011 10:15:54   
krissttina
Pozdravljene!
Prispeli sva domov. Tara je prvo noč doma sicer bolj ko ne žurirala, mamica pa se je trudila, da bi zadovoljila vse njene potrebe. Ponoči bi se kar naprej dojila, sedajle pa seveda sladko spančka. user posted image

V porodnišnici sva ostali en dan več, saj je naša deklina imela še 12 ur zastonj solarija user posted image , malo povišan bilirubin. Upam da sva s solarijem opravili do ..... nadaljnega in se ne ponovi tako kot pri sinu, ko sva morala še za dve noči nazaj v porodnišnico.

Sicer se lepo dojivauser posted image in sem najsrečnejša mamica, da je zadeva stekla!!!!user posted image

No sedaj pa še jaz k počitku. Sva same doma in bova uživali user posted image user posted image

Ja in seveda ČESTITKE VSEM MAMICAM IN OČKOM, KI SO JIH V ČASU NAJINEGA BIVANJA V PORODNIŠNICI OSREČILI NJIHOVI MALČKI oz. MALČICE!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu issa_)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
10.9.2011 11:20:33   
karin82
Danes je nas dan D. Vceraj sem imela pregled in mi sploh ni dala novega datuma za pregled ker je rekla da bo danes ali pa jutri. Odluscila mi je cep in danes imam rjav izcedek in cakam kdaj se bo zacel kaj dogajat,upam da cimprej kej. Sem resnicno neucakana. Nevem pa kaj bom naredila ce ne bo nic,ker nimaam druzga datuma. Na koliko casa so pregledi ko si cez PDP?srecno vsem ki se cakamo

(odgovor članu krissttina)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
10.9.2011 12:38:06   
Krysia
Pozdravljene. Tudi midve sva doma. Vse se je zgodilo tako na hitro, da vas nisem imela časa obvestiti, da grem v P. Preden pa vam zaupam svojo porodno zgodbo, pa čestitke vsem mamicam, ki ste medtem dobile v naročje svoje otročke! Za ostale pa naj vam dnevi do poroda in sma poord čimprej mine ...

Torej v torek grem h G - mi reče "gospa vi kar v poprodnišnico pojdite, ker boste hitro rodil. Pa brezveze, da ponoči hodite, kar zdaj je treba it." In grem - brez popadkov, odprta 4cm. Me najprej skoraj naderejo, kaj delam tam, ampak ker je moja G včasih delala tam, me vseeno pošljejo v porodno - še vedno brez popadkov. Po običajnih postopkih ob 19:45 prideva do porodne. "ja, gospa, vi kar tukaj počakajte, itak se nič ne dogaja". No, potem so me vprašali, a mi takojj predrejo ovoje al grem do zjutraj na oddelek. Sem rekla, da če sem že tukaj, naj kar zdaj to naredijo. In oni meni, da bodo čakali izmeno ob 21h. Tudi ok. Pride nova izmena, ob 20:45 mi predrejo ovoje in me pustijo v porodni, ker itak še nič ne bo in mi bodo verjetno morali dajati umetne popadke. Ob 21:05 prvi konkreten popadek, ob 21:10 en konkreten, ki je bil tako močen, da ga aparat ni mogel na list narisat, ker ni bilo prostora. Potem so mi dal tisto masko s plinom, da sem skoraj bruhala in mi rekli, naj kar predihavam, ker imajo en težek primer v sosednji porodni ... Ob 21:30 sem študirala, da mogoče bom pa do polnoči rodila, potem pa ne vem nič več ... tako me je bolelo, da sem komaj živela, nikogar ni blo, moža sem stiskala za roko, da sem mu jo skoraj zlomila, in potem sem se začela dret, naj že kdo pride ... me pridejo pogledat, začnejo besno pripravljat neke inekcije proti bolečinam pol je šlo pa dobesedno takole: "gospa, odprti ste 5 cm, ne še potiskat, 6, 7, joj, gospa glavica je že zunaj, dejte potiskat ..." in smo rodil. Klaro ... luškano ... srček ... 3 kg čistega cukra user posted image ...  men je pa premaknilo sramno kost, tako da sem v sobi skoraj skupaj padla od bolečin ko sem šla na WC. No, ampak nisem nič strgana, načeloma vse OK, pa še nulti dan sem mela ful kratek ... V porodnišnici je bla ful pridna, zadnjo noč mi je spala 6 ur v kosu, zgubila je sam 110g, od tega jih je 30 že dobila nazaj ... ful pridno papa (pustimo to, da mam bradavice krvave, ampak bomo že ... - prepozno sem začela uporabljat lanolin)

V glavnem, končno smo doma, navajmo se drug na drugega, naš triletnik je ponosni veliki bratec z občasnimi napadi trme, ampak pač ... ima krizo, kar je čisto razumljivo ... po moje je to za otročke tako kot če bi nam mož v hišo pripeljal še eno ženo ... verjetno nobena ne bi bila ravno vesela ... Tako, se vam sigurno še kaj oglasim, samo ne morem obljubit kdaj ... Lepo se imejte in srečno pri porodih ...

(odgovor članu karin82)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
10.9.2011 20:41:35   
Pigy
IZVIRNO SPOROČILO: karin82

Danes je nas dan D. Vceraj sem imela pregled in mi sploh ni dala novega datuma za pregled ker je rekla da bo danes ali pa jutri. Odluscila mi je cep in danes imam rjav izcedek in cakam kdaj se bo zacel kaj dogajat,upam da cimprej kej. Sem resnicno neucakana. Nevem pa kaj bom naredila ce ne bo nic,ker nimaam druzga datuma. Na koliko casa so pregledi ko si cez PDP?srecno vsem ki se cakamo

Kako to da ti ni dala novga datuma? Meni ga je dala kljub temu. Upam, da ti bom na to znala katera odgovorit- glede pregledov mislim. Če v ponedeljek ne bo nič, bi jo jaz poklicala.

No meni se je čep odluščil že 25.8, pa je rekla g da ne bom dočakala pdp-ja, no evo pa sem že čez, a dogaja se nič ne.

krysia- lepa porodna zgodba, tko ko sem jo prebrala se sliši da je blo en,dva,tri za tabo. user posted image user posted image

Lep dan še naprej in upam, da nas jutri še kaka nosečka preseneti user posted image

(odgovor članu karin82)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
10.9.2011 21:53:04   
agha
Ojla!

Vidim, da je tukaj zatišje. Ali vse rojevate ali vam je vroče in se skrivate ali pa ste že rodile ali pa...ne vem kje ste. user posted image user posted image user posted image
Jaz imam jutri moj dan D, klicev pa že par dni non-stop. Joj, kot da jih ne bova obvestila, ko bo. Si pa nečakinja od mojega ful želi, da bi jutri dobila bratranca oz. sestrično, ker ima ona rojstni dan, 10 let. Je bila rojena točno na dan, ko sta dvojčka v NY šla dol.

karin82 - v kolikor ti ni dala datuma in se nič ne zgodi, bi jo jaz tudi sigurno v ponedeljek poklicala in vprašala kaj in kako zdaj naprej, da se pač ni nič zgodilo tako, kot je rekla... in sigurno ti bodo povedali kdaj spet prideš. Vsaj logično bi bilo tako. Jaz imam pregled takoj po PDP potem pa (glede na 1.user posted image ) vsake 2-3 dni, vikende pa ne.

Pelija - kdaj pa imaš nasledjo amnioskopijo? Jaz jo imam prvič v tej user posted image  v ponedeljek in se je nič ne veselim. Razen tega, da mi povejo, če je z user posted image  vse OK. Kako pa ti to kaj prenašaš?

Krysia -  ful lepo, da je šlo vse tako hitro. Tako čudno se sliši, če ti G reče, da kar rodit pojdi brez kakšnih popadkov. Ampak super, da se je tako končalo!user posted image user posted image

Pigy - še malo, pa boš konec!user posted image user posted image  Prav super!!!!

Mirno noč brez obiskov wc-ja (sanje!!!)!!

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
10.9.2011 22:26:44   
Kristi_30
Čer,

jutri dan D tudi zame. Danes pa me ves dan špika vsepovsod. Tudi ves dan krči, podobni menstrualnim. Tako da sem zdaj mal bolj pozorna na kolko časa so. Bomo vidli, če je to to ali še ne ...

Ja, noč brez wc-ja ... težka bo. :)

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
10.9.2011 23:11:54   
Ajda_
Jaz imam samo eno vprašanje za vse bolj izkušene :) Občasno me zgrabi krč, kako naj rečem, kot da bi v dimljah :) So to kakšni začetni popadki? Spodaj se full dogaja, ampak še nič konkretnega drugače :)

Krysia - zakon!!! Čestitke!

Neposredna povezava do sporočila: 2119
11.9.2011 2:04:01   
vintage
Pozdravljene pupce,

prvo čestitke vsem ki so v moji odsotnosti rodileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sporočam vam, da sem 6.9.2011 ob12.44 povila deklico z imenom Gaia Sofia.
Danes sva prišle domov in nama je super lepouser posted image  Le en problem imava in to je dojenje. Žal ali imam premalo mleka ali pa noče zagrabit, sam nikakor nam ne steče in zato moram dodajat umetno mleko, srčno upam da nama uspe to prebrodit in da bom lahko kasneje nemoteno dojila ker si to ful želim. Če pozna katera kake metode kako priti do večje količine mleka se priporočam, ker dojke imam sicer polne ampak očitno ne toliko in ker ne zagrabi dobro a sesalni refleks ima, si jih moram črpat...ufuf ... upam da nama rata!!!

Srečno vsem ki vas še čaka porod!user posted image

(odgovor članu Ajda_)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
11.9.2011 8:03:06   
rainbow
Jutro!

Čestitke Panji, Vintage in ostalim, ki že zibate svoje bebiceuser posted image user posted image user posted image

Moj PDP je mimo, bil včeraj, jaz pa polna energije, akcija ves dan, če bi kaj pospešila, pa nič. Me pa je zvečer in zdaj zjutraj nekaj bolelo, ampak zdaj je spet vse normalno, beba pa spet aktivna. Tak da bo spet plan A, dan kot običajno.

Karin82, kak datum bi ti res lahko dali; jaz imam 4 dni po PDP.

Jaz bi si ful želela rodit 9,9,, tak lep datum, a ne? Ampak gužve pa si ne želim v porodnišnici. kaj pa pravite na današnji datum? 11. 9. 2011. Lepo zveni, če odmislimo one dogodke. user posted image user posted image kot da lahko kalkuliram, kdaj bo.

Nič, lepo bodite, če pa gre katera rodit, čim manj bolečinuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu vintage)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
11.9.2011 8:05:06   
Pigy
IZVIRNO SPOROČILO: vintage
Sporočam vam, da sem 6.9.2011 ob12.44 povila deklico z imenom Gaia Sofia.

user posted image user posted image user posted image user posted image iskrene čestitke

ajda- to se je meni dogajalo kake tri dni, potem je ponehalo. Sicer pa sedaj predvidevam če so to pravi popadki, ne ponehajo.

Kristi_30 - pusti se presenetit....mogoče se bo pa kej začelo, morda pa še nič. user posted image

agha- zato sem jaz rešila problem- Izklop telefona, ko rodim, se sama javim, tako lep občutek nič ne zvoni in nihče ne sprašuje:" A si že?"

Sicer pa sta dve kolegici tako paniko v petek nardili, da nisem vedla al se smejat al se jokat. No potem sem se itak nasmejala, ampak se mi onidve prav smilita. Žal mi je samo, da nista prej na fb pogledali in bi videli da igram igrce user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri pa končno napoči naš dan, ko bom štručko v rokah držala. Ampak zanimivo, od včeri me nič ne boli, počutim se super- kot da sploh nisem nosečka, k sreči otročka čutim normalno.

(odgovor članu vintage)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
11.9.2011 8:14:01   
Pigy
IZVIRNO SPOROČILO: rainbow
Jaz bi si ful želela rodit 9,9,, tak lep datum, a ne? Ampak gužve pa si ne želim v porodnišnici. kaj pa pravite na današnji datum? 11. 9. 2011. Lepo zveni, če odmislimo one dogodke. user posted image user posted image kot da lahko kalkuliram, kdaj bo.
Nič, lepo bodite, če pa gre katera rodit, čim manj bolečinuser posted image

hehe, res lep datum, škoda da se ne da user posted image spravit na svet, ko mi želimo user posted image user posted image . A ti bi šla kr danes? Sem ugotovila, da je vsak datum full lep user posted image user posted image . No zame bo jutrišnji user posted image .

Ti pa držim pesti, da se ti čimprej začne kej dogajat.

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
11.9.2011 8:43:15   
issa_
jutro!!

madonca naspala sem se pa še kr bi lahko,..user posted image user posted image user posted image user posted image kaj te to zdaj je,..user posted image user posted image user posted image user posted image če bom samo ležala, bo mojemu user posted image preveč udobno...user posted image user posted image user posted image user posted image

drugače pa vsak dan povem mojemu user posted image datum, če bi mu bil všeč,..pa mu nekak ni, šekar je not,..user posted image user posted image user posted image drugačepa se je malce pomiril zdaj te dni, edino ima čez dan 2x  svojih pol ure, ko ga očitno denca in me v rebra nabija in rit ven boči, kar pa boli ko šus,...hmmje pa smešno ko se ti na trebuhu čist izven kontesta napravi ena vlka bula....user posted image user posted image user posted image user posted image se mu pravim da nima več placa, pa še kar vztraja...user posted image user posted image user posted image user posted image
imam pa zdaj ene dva dni take krče v predelu dimlj,....no ampak nič kaj prave akcije...user posted image

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
11.9.2011 9:21:29   
Pigy
issa- zihr se nisi naspala user posted image user posted image user posted image user posted image

dej mu povej kak napačen datum, mogoče ga tko uspeš prelisičiti user posted image user posted image user posted image . Ni fajn, da smo preveč poštene.

A te kej boli v spodnjem delu trebuha in imaš občutek da hoče it vn, ko se tko izboči? user posted image user posted image user posted image user posted image

Pomoje se zato gužva not, kr itak ne ve kako lepo je vzunaj.

Pravim neki dan mojmu: joj ko bi naša user posted image vedla kako več placa bi mela vzunaj v postelji, bi pomoje takoj vn prišla. Pa me pogleda in reče: ma kaki, ima da spi v svoji posteljici, nisem se zastojn mučil. user posted image user posted image user posted image user posted image . Se vidi da je smotan, k ni razumel, kaj sem mu s tem hotla povedat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu issa_)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
13 znakov, da pričakujete fantka
Ali je mogoče, da dejansko obstajajo očitni znaki, ki nam lahko povejo, da bomo ponosni starši malemu fantku? Berite dal...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?