Cuba Libre
|
da se vam na hitro malo javim in poročam kaj se kaj dogaja pri nas imamo se super! to je na kratko zdj bom pa kr po alinejah, če ne lahko napišem mali roman: - nardila zadnji izpit - jutri imam zagovor diplome - podjetje, kjer sem imela štipendijo, mi je ponudilo nadaljni študij se še dogovarjamo - miš je popolnoma osvojil večje kolo, obvlada bremze in vse - zadnjič je prekolesaril skoraj 6km, js pa pešaka za njim sj ne vem, a je bolj hura za mami al za malega - že 2 meseca vsak večer beremo o treh prašičkih in mali zna skorajcelo zdeklamirat - ne vem v čem je poanta, ampak ok - s spalno rutino sma začela nekje dva meseca nazaj (tista na hard verzija), danes zaspi bp okoli 21h (20:30 via postleja, Trije prašički, lupčki in mi se mamo radi, spat) - bili smo na oddihu v Prlekiji, kjer smo uživali 10000000000 na uro! malega smo kipnal na sedež na kolo in smo ga rajžali okoli, pekli na žaru, se špricali z vodo, se cartali.... nepozabno! - bla na fotografskem tečaju - SVETOVNO! zdj po novem šparamo še za profi Canona sj ne vem kdaj mi bo zneslo vse kupit... do takrat se špilčkamo s kompaktnim Nikonom - Andrej se cele dneve uči, sezona je pred vrati... se bolj malo vidimo in komaj čakamo vikend oziroma nedeljo, da potegnemo nekam višje, najbrž Velika Planina flower - lepo se imejte na počitnicah! kk se mi je spet zaluštal letet... love it! metuljčica - kr ne morem verjet... grozljivka! almera - kako Ronja? ji je kul v varstvu? ilatic - madonca! kr selite se ful dobr! men sploh ni problem selitev. ni panike pakirat pa to... mi je neki najlepšga, ko si spet kj na novo uredš, zmečeš stran ogromn nepotrebnih reči... js pa uživam u tem in selite se glih takrat kot študentarija populis - have fun! javi se kaj, ne?! stanovanje/hiša - sm vedno bla v stanovanju pa me hiša sploh ne vleče. predvsem zradi stroškov in dela. sploh kr smo zaradi služb in tempa tako malo doma... potem pa te čaka od vrta, trave, okoli nasploh, pa notranjost za spucat... miljavžnt oken, stopnišče, 2 kopalnici... ni šans! sploh ne rabim tolko! ko prideš ob 17h domov (če prideš), rabim samo kuhno, da kj skup spacam, udoben kavč in posteljo. otroc svojo sobo in to je to. poleg tega treba za vsako v avto in se peljat. ne vedno, odvisno kje ti hiša stoji, ampak ponavadi pa je tko. ampak to je moje mišljenje...
|