Medea10
|
Hali halo, kako smo kaj? Namerno sem prišla najprej sem pisat, da ne bo spet sušnega obdobja Mi sploh ni hotelo odpret okna za odgovor, sem zato najprej pobrisala vse cookije in vso zgodovino, pa je takoj šlo. No, da se še tukaj pohvalim... Na današnji dan, 2 leti nazaj, sem prvič zagledala in slišala srčka svoje prvorojenke Alje . Sem čist raznežena danes zaradi tega. Včeraj zvečer sem se tehtala in sem na +4,5kg (zjutraj +4kg). Zelo me je matral firbec zato sem pogledala v taprvo MK, koliko kg sem pridelala v takem času pri Alji in šokirana ugotovila da kar 7 kg. Tako, da sem tokrat res bolj pridna in ni tolk plusa (ZAENKRAT). Me je še dragi včeraj prav presenetil z izjavo, da ne more vrjet, da sem pridelala (glede na prvo nosečnost) tako malo, trebuh pa imam enkrat večji kot prvič. Je rekel, da sem takšnega kot ga imam zdaj imela, ko sem šla v prvo rodit. Se mi je zdelo tako lepo, da opazi takšne zadeve. Sem mislila, da gre vse to mimo njega, ker je pač moški, ampak očitno ne. Po glavi se mi mota slika cheesburgerja, polnega kalorij in maščob, joj kako bi ga pohrustala. Kar sline se mi cedijo. Krči- Kot sem že napisala, kupila sem kalcijeve šumečke (spijem 1 tbl na dan) in 2 tbl magnezija in krčev ni več. Upam, da ostane tako. Joj, kako mi gre na živce, ko kliknem z miško na forum (da vidim poste) mi odpre nov zavihek z reklamo od Johnsona In to res vsakič! Obiski in darila- ravno zato sem vprašala kaj boste ve, ker mi je smešno, da bi morala sama kaj rečt, da naj tavečji tud kako malenkost prinesejo. MalaShorty- uživaj ob torticah Oblačilca in vse ostalo- MAMI- upam, da bom zdržala do 34. tedna, me ima že zdaj, da jih zbašem v stroj in operem. Brce- meni je včasih prav groza kakšno moč ima naša tamala, to so tako močne brce... Večkrat me prav zaboli. Mi je pa zakon gledat trebuh kako se premika. MAMI- sem bila ista kot tvoji 2 najstnici, s tem da sem bila presuha in sem od veselja skakala ob vsaki +dkg. Bebival kremo pa dajo 1 brezplačno v mb lekarni ja, ne morem vrjet, da so tako radodarni. Glede jogija- hvala za nasvete. Moram še po spletu malo prebrat pa da vidim. Zdaj pa grem še fb prečekirat. Lepo bodite, se tipkamo. Aja, korinca- sem gledala zadnjič seznam, če so kakšne spremembe na njem, pa jih nisem videla (al sem pa slepa). Lahko si deliva "obveznost" urejanja seznama
|