Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 7.9.2011 21:01:33
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca jaz pa lačna...pa študiram kaj bi jedla če bi Jaz bom torto pa kapučino. Jaz pa lepinjo mmmmmmmm...jaz bi tudi lepinjo pa ne morem ...imam pa en kos tortice...ma nekaj konkretnega prvo pol pa sladico Mmmmmm jaz bi tud tortico Jaz pa sem pico prej!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 7.9.2011 21:03:03
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mene pa je pune glava začela bolet,krivec pa Lea,kak pa drugače. kaj pa je pa še zate
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 7.9.2011 21:07:11
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca jaz pa lačna...pa študiram kaj bi jedla če bi Jaz bom torto pa kapučino. Jaz pa lepinjo mmmmmmmm...jaz bi tudi lepinjo pa ne morem ...imam pa en kos tortice...ma nekaj konkretnega prvo pol pa sladico Mmmmmm jaz bi tud tortico Jaz pa sem pico prej! To sem pa jaz včeraj. Madona se zdravo prehranjujem zadnje cajte. Pol se pa čudim, če mi kavbojke na rit ne pašejo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 7.9.2011 21:07:39
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca jaz pa lačna...pa študiram kaj bi jedla če bi Jaz bom torto pa kapučino. Jaz pa lepinjo mmmmmmmm...jaz bi tudi lepinjo pa ne morem ...imam pa en kos tortice...ma nekaj konkretnega prvo pol pa sladico Mmmmmm jaz bi tud tortico Jaz pa sem pico prej! Kake večerje. Sami junk food.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 7.9.2011 21:08:48
|
|
|
|
ly117
|
Jaz vse zapuščam. Grem din,din služit. Čavči in nočko.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 7.9.2011 21:08:48
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca jaz pa lačna...pa študiram kaj bi jedla če bi Jaz bom torto pa kapučino. Jaz pa lepinjo mmmmmmmm...jaz bi tudi lepinjo pa ne morem ...imam pa en kos tortice...ma nekaj konkretnega prvo pol pa sladico Mmmmmm jaz bi tud tortico Jaz pa sem pico prej! Kake večerje. Sami junk food. Malo je treba včasih.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 7.9.2011 21:09:13
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz vse zapuščam. Grem din,din služit. Čavči in nočko. Nočko!Pa čimprej naj bo jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 7.9.2011 21:09:48
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mene pa je pune glava začela bolet,krivec pa Lea,kak pa drugače. kaj pa je pa še zate Njeno obnašanje.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 7.9.2011 21:10:41
|
|
|
|
matcar
|
Karmen-ti pa čist vredi zgledaš.!!!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 7.9.2011 21:17:12
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz vse zapuščam. Grem din,din služit. Čavči in nočko. Nočko!Pa čimprej naj bo jutro! Podpis!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 7.9.2011 21:18:11
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Karmen-ti pa čist vredi zgledaš.!!! Hvala! Sej se ne pritožujem fejst, samo stare kavbojke bi pa vseeno rada spravla na rit pred zimo, drugače si lahko grem direkt nove kupit.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 7.9.2011 21:26:55
|
|
|
|
botrca
|
Jaz sem pa jedla ribice iz konzerve...grem malega dat spat. Jutri imava 2 pregleda... ...en ob 10h en ob 13h...to še bo pestro ko ne bo spal.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 7.9.2011 21:28:55
|
|
|
|
arabela*
|
čer Madonca mi kruli ko berem to nimam pa tak nič "konkretnega" v hladilniku Male v postli, popldne bili naokoli, šli v mestu mojemu teniske kupit, pa na štajerski avtodom tasta obiskat in malo klepetat....potem pa tak večerni ritual.... Gres tvari še pripravit
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 7.9.2011 21:29:03
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mene pa je pune glava začela bolet,krivec pa Lea,kak pa drugače. kaj pa je pa še zate Njeno obnašanje. joj otroci...kaj me še čaka...tebe pa še x3
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 7.9.2011 21:32:51
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 čer punce, ravnokar me je klicala mama, da se vrača iz morja, ker je deda v kritičnem stanju, mu srce odpoveduje pa kaj je zdaj to? Prejšnji teden v sredo je umrl deda od mojega, zdaj pa.... Ojoj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 7.9.2011 22:01:39
|
|
|
|
matcar
|
Grem spat! Nočko!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 7.9.2011 22:27:25
|
|
|
|
botrca
|
Grem spat...nočko
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 8.9.2011 9:07:23
|
|
|
|
majakla
|
Dobro jutro Sem hotla že včeraj pokomentirat oz. odgovorit... ampak je po novem prava umetnost na RR prit. Jutri kava: pridem, Ly: kaj noriš? Sem pa jutri dopoldan v centru (borza pa to), tak da če bo še katera in bo za hitri kafe - javi. Poloma: dobrodošla. Tak, zaj pa sem drugo vse pozabla. Hmmm... Aja, Matcar in Ly, hvala (spet).
< Sporočilo je popravil majakla -- 8.9.2011 9:09:48 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 8.9.2011 9:17:02
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Poloma: dobrodošla. podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 8.9.2011 9:19:41
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 čer punce, ravnokar me je klicala mama, da se vrača iz morja, ker je deda v kritičnem stanju, mu srce odpoveduje pa kaj je zdaj to? Prejšnji teden v sredo je umrl deda od mojega, zdaj pa.... Ojoj podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 8.9.2011 9:31:42
|
|
|
|
karmen7
|
Jutro! Kaj ve katera če se bliža kaka luna al kaj? Jure je siten da to ni res, komaj sem ga spat spravla, pa tak ne bo dolgo, ker bo lačen. Pa non stop bi bil na rokah, mater bom mišice imela
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 8.9.2011 9:40:30
|
|
|
|
arabela*
|
dan Male v vrtcu in šoli, jaz pospravljam... M ima pa zadnej dni krizo v vrtcu, danes celo ni hotela it, pa jokala je tam, ko sem jo oddala. Ne vem kaj jo muči, pa jo full cartata obe tam, ampak ona je čist druga M tam, doma glavna, divja, tam se noče niti igrat z nikomer, noče sodelovat, nič. Samo za vzgojiteljico hodi in z njo oz njima komentira ..tak da jo dane sgrem prvič takoj po kosilu iskat, da vidim.... drugače pa nič posebnega, vreme; še malo pa bo sneg, vsaj videt je tako.. danes pa imamo mi sestanek v vrtcu
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 8.9.2011 9:40:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 čer punce, ravnokar me je klicala mama, da se vrača iz morja, ker je deda v kritičnem stanju, mu srce odpoveduje pa kaj je zdaj to? Prejšnji teden v sredo je umrl deda od mojega, zdaj pa.... Ojoj podpis ojoj
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 8.9.2011 9:42:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Dobro jutro Sem hotla že včeraj pokomentirat oz. odgovorit... ampak je po novem prava umetnost na RR prit. po novem ...že kako leto pošteno zaj.............
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 8.9.2011 9:44:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Poloma: dobrodošla. podpis pa še en podpis
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.