|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
31.8.2011 20:54:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nika v službi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4076
   RE: Septembrke 2005-3. del
31.8.2011 21:53:13   
Nika v službi
Tudi jaz vsem voščim en zares vesel, prazničen, poseben dan. Uspešen skok čez šolski prag, naši septembrski prvošolčki in prvošolke!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
31.8.2011 22:03:56   
2ursae
jaz sem tudi že kar malo vznemirjena user posted image , Anžetku je pa še kar ravno user posted image . Po mojem bo moral najprej izkusit, kaj šola je, potem bo pa tudi on že dobil svoje občutke.

SREČNO VSEM IN EN LEP PRVI ŠOLSKI DAN!!

ps: smo šli na vrat na nos pečt makovo pecivo ... ničesar ne prepuščamo naključju user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 4078
1.9.2011 21:40:24   
A-N-J-A
Mi smo pa včeraj jedli "ta pametne palačinke" in to bo zdaj držalo celo leto :) Drugače pa smo super preživeli prvi dan, zdaj pa že komaj čakamo drugega :)

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
2.9.2011 10:35:35   
Nika v službi
Naš 1. šolski dan si bomo sigurno vsi zelo dobro zapomnili. V noči na 1. september je namreč naša Nika celo noč bruhala (sumimo zastrupitev s sladoledom, ker je tudi mož povsem hin), niti voda ni ostala v njej, tako da se je zjutraj prebudila vsa mrtva in izčrpan, midva z možem pa neprespana, mož še dodatno ves slaboten, bled kot stena. Smo razmišljali, da sploh ne bi šli, ampak si je Nika tako želela, da smo se potem vendarle odpeljali do šole. Program se je začel v veliki dvorani s predstavo za otroke in starše, sledil je nagovor ravnateljice, uradna predstavitev učiteljic, potem pa so se zunaj na hodniku razporedili po razredih. Vzgojiteljice so držale v roki napise/znake v obliki logomotiv, kjer je bil napisano ime razreda. Naša se je postavila pod 1.C in potem so odčuhapuhali proti učilnicah. Starši smo šli po drugi poti do tja, se nagnetli v učilnico, otroci pa so potem po abecednem vrstnem redu prihajali v razred in to na prav poseben način - s skokom čez šolski prag. Na vratih razreda je bila namreč vrvica (vsak razred je imel svojo barvo - naša je bila rdeča) s pentljo, otroci so se postavili po abecedi (Nika je bila 2. po vrsti, ker smo na D ), nato pa s pomočjo obeh učiteljic, ki sta vsakega otroka prijeli za roke, vsaka na eni strani, preskočili vrvico. Pred skokom je popoldanska učiteljica povedala otrokovo ime, po skoku smo vsi starši zaploskali. Otrok se je nato po lastni izbiri posedel za mizo, kjer so jih čakali tortica, sok, rutice, kapice, švigazajček ter vrečka s celim kupom drobnarij (kresnička, barvice, pobarvanke, nalepke za zvezke...). Po obredu preskoka vrvice so otroci v učilnici nadaljevali s programom in spoznavanjem, starši pa smo za 30 min odšli na kavico in kolačke. Na koncu smo šli po otroke, ki so že stali v vrsti, oblečeni v rumene rutice in kapice ter čakali starše. Sledilo je še skupinsko fotografiranje, čvek in nato domov ter skupinsko 3 ure spanja, da smo malo nadoknadili nočni izpad spanja.

Sicer smo imeli za popoldan pripravljeno presenečenje s torto, a smo ga izvedli le delno, saj je Nika sicer prenehala bruhat, ampak je potem dobila visoko vročino, tako da smo vse obiske, ki so bili planirani, odpovedali, prišli sta samo Nikini ljubi sestrični z mamico. Niki je medtem prijel Calpol, tako da je bila 2 uri v dokaj dobrem stanju, jedla pa ni nič, tudi torte ne.

Zvečer smo se tudi že ob 19:30 spravili spat, Niko je celo noč kuhalo, danes zjutraj pa je bila kot prerojena. Brez vročine, dobre volje, vsa vesela v pričakovanju šole. Mož pa še vedno čisto podrt.

Pri nas smo včeraj šli v šolo brez vsega, šolsko torbo in vse potrebščine smo tako pritroskali danes. Niko bosta babi in dedi pobrala danes izjemoma po kosilu (okoli 12:30), sicer pa ob od prihodnjega tedna dalje v šoli do približno 15:00.

Lepe dneve še naprej, uživajte čez vikend in potem v ponedeljek zares.

p.s. V Nikinem razredu je 13 fantkov in 10 deklic.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
2.9.2011 16:41:00   
2ursae
o, sranje, Nika, jaz se pa včeraj prav ene parkrta pomislila na vas v smislu, kako fajn se imate, ker ste pripravili tako lepo presenečenje za Niko. No, samo, da je hitro šlo mimo!

Mi smo včeraj lepo preživeli, v šoli nas je pričakala res srčkana predstavica Mojca Pokrajculja (Bor ful užival user posted image ), ki so jo zaigrali drugarči ali malo starejši, potem smo šli starši v razred, otroci pa so počakali pred razredom, učiteljica pa je poklicala vsakega posameznega, ki je skočil v razred tako, da je preskočil vrvico, napeto med podboji vrat (kot je opisovala Nika) in vsak je potem prejel diplomco in aplavz navzočih. Nato so šolarčki ostali v razredu skupaj z vzgojiteljico, dobili so sokec, frutabelo, grozdje, rutiko in unga trenutno-se-ne-spomim-kak-se-mu-že-reče-zajca, starši smo šli pa na krajši sestanek, v glavnem še izponjevat neke formularčke. Lučka in Bor ste sestanek preživela brez kakšnih izpadov, smo bili prav smešni, vsi štirje zbasani v eno malo klop user posted image .
Potem smo šli domov na pizzo, v Elektronabavo (mu bomo malo okrancljali torbo) in v Tivoli s tortico v Čolnarni. Potem pa, bolj-ali-maj-ob-osmih spat.

Danes je šlo bolj zares, zjutraj sva z Anžetom vstala, pojedla zajtrk potem sta pa z očijem šla (seveda smo tik pred odhodom mrzlično iskali rutko, ki jo je prejšnji dan gospod šolarček vrgel v en kot). Ko sem prišla po kosilu ponj, je bil videt čisto zadovoljen, mi je rekel, da je bolje kot v vrtcu user posted image . Za kosilo ni jedel nič, ker so imeli, citiram:"svaljke, ki niso bili taki kot pri babi, meso in juho, ki je ne poznam" user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 4081
4.9.2011 15:22:18   
pety78
Pa imamo šolarčke, a ne? Pri nas je bilo tudi luštno. Najprej je zapel otroški pevski zbor, nato so zaigrali zvezdico zaspanko, govor policaja in ravnatelja, talentka Lina je zapela dve pesmici, nato pa so vsakega šolarčka poklicali, da mu je ravnatelj majčko oblekel in so šli v učilnico, mi pa za njimi, kjer so se posladkali, pili sok, učiteljici pa sta nam namenili nekaj besed. Potem pa seveda domov na tortico.

Vid je najbolj vesel svojega ključa od omarice in seveda komaj čaka, da gre spet v šolo, da bo lahko odklepal in zaklepal omarico. user posted image

Jaz sem pa čisto adijo. Ta teden je za mano 8 tort. V soboto sem imela kar 4. Nika in Valla, ko smo se pogovarjale v petek....za začetek jutri zopet zaprosim za skrajšan delovnik. Bo po moje najboljša rešitev ta trenutek. Bi bilo pa super, da sem do 15. ure doma in lahko prevzamem oba otroka. Ker ta tempo sedaj...ni šans da sfolgam. user posted image

Mejte se!.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
5.9.2011 9:46:22   
2ursae
za začetek jutri zopet zaprosim za skrajšan delovnik. Bo po moje najboljša rešitev ta trenutek. Bi bilo pa super, da sem do 15. ure doma in lahko prevzamem oba otroka. Ker ta tempo sedaj...ni šans da sfolgam.

user posted image user posted image user posted image meni se zdi to super. Konec koncev imaš dve službi, itak, da imaš potem vsega preveč.

Mi smo danes že vsak na svojem delovnem mestu user posted image , Anžetu je šola všeč user posted image , Bor je šel zopet v vrtec - brez problema user posted image - Lučka pa spančka. In jaz lenarim user posted image .
Za Anžetov rojstni dan smo se zmenili, da ga bomo imeli kar doma, bova pripravila eno iskanje zaklada (da bi le vreme še malo zdržalo!), tortico in malo proste zabave, pa bo. Ima že listo povabljencev, prišlo bo šest prijateljkov, upam, da bo obvladljivo user posted image .

tko, zdej pa šibam, so me glih iz službe klicali in moram it naprej štimat.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
5.9.2011 15:38:43   
2ursae
Anže ima že domačo nalogo user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
5.9.2011 16:05:29   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

Anže ima že domačo nalogo user posted image

A res? Kaj pa?
Vid bo ziher pozabil povedati. Že vidim, da bom tečna z vprašanjem, ali imaš kaj domače naloge. user posted image Ampa klinc, če je  vrtcu vedno pozabil povedati, če so mogli kaj prinesti....user posted image
A se ga da to naučit, al kako? user posted image

Še dober, da je Tažanina Katarina v našem razredu. Tažana, je kaj domače naloge danes???? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
5.9.2011 16:09:35   
tažana
JAAA! A še niste nardil? user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
5.9.2011 16:14:58   
tažana
Midve sva še ful zagreti in sva se zmenili za ritual. Ko pridemo domov, grem jest kuhat Katarina pa v kuhinji za mizo pogleda kaj je v torbi. Potem greva skozi kaj so delali in danes so risali sebe in ker ji ni uspelo pobarvati čevljev, je to dokončala doma user posted image .
Kar zanimivo vse skupaj tole poteka :)

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
5.9.2011 16:30:15   
2ursae
Anže mora pobarvat hišo, mislim, risbico hiške, haha user posted image . je pa sam povedal, je zelo vesten glede teh stvari, v vrtcu je bilo enako. Zdajle jesta kosilo, potem pa naloga user posted image .

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
6.9.2011 8:50:01   
pety78
Vid je pa že v šoli dokončal, ker nič ni imel s sabo. Je pa tudi povedal, da so sebe risali. No, bomo videli, kako bo vse skupaj potekalo. Držite pesti, da mi odobrijo skrajšan delovni čas, ker res ne vem, kako bomo drugače sfolgali. user posted image
Potem bi pač ob šetih zvečer nalogo delal, takoj, ko pridemo domov. user posted image Uf, sranje!

Naj povem, da je zadnjič policaj povedal, kako je s spremstvom otrok v šolo in je rekel, da je tu na Deteljici, ko smo mi, poseben primer, da lahko gre otrok že sam v šolo, če mu starši toliko zaupamo. user posted image Mamo res fajn, pa vseeno ga bomo spremljali. Je pa smešno, ker se na hodniku v bloku poslovimo, dva gresta na levi, dve pa na desni izhod. user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
6.9.2011 8:50:50   
pety78
Tažana, kdaj pa hodiš ti po Katarino? Mi hodimo po Vida ob 15. uri. Kaj pa ostale? Kako dolgo so v šoli?

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
6.9.2011 10:57:44   
Pia67
Pri nas glede 1. septembra klasika. Čarovnik, potem pa odhod otrok v razrede, za starše kratko predavanje ravnateljice, policaja, šolske svetovalne službe. Popoldne nas je čakal še rojstni dan Ninine prijateljice, tako, da je bil bolj kot praznovanje 1. šolskega dne poudarek na jahanju konja (v sklopu RD) in dokončnega popuščanja z moje strani, da vendarle vsak teden imamo uro jahanja. Mal sem skeptična ampak otroka to veseli(da ne omenjam baleta nad katerim je čisto navdušena). Si ne bi mislila, da bo tako. Sama bi raje kaj bolj preprostega. Aja, interesne dejavnosti: izbrala je naravoslovne poizkuse.
Potem smo nadaljevali v rojstnodnevski maniri še v petek za Ninne prijateljčke: Smrkci v kinu (ker sem slutila, da bo neurje), spuščanje čolničkov želja v naše jezerce doma, otvoritev plezalne stene.
Šolo je sprejela kot nekaj samoumevnega, glede naloge, zaenkrat vse je naredila v podaljšanem bivanju, govorne vaje pa sva naredili doma. Sitno ji je nositi kapico in rutko florescentne barve in jo nadene silom prilike. Ninina razlaga:sama lahko poskrbim zase in ni potrebno, da vsi vidijo, da sem komaj 1. razred user posted image .

Pety v šolo pride ob 7.45, domov pa gre ob 15.30, 1x tedensko, ko ima ježo takoj po 15. uri (ko jo prideta iskat moja starša, ker imamo potem še tekaški trening in je vse na kupu). Ob petkih pa takoj po kosilu, če se bo izšlo. 

Sredi meseca imamo 1. roditeljski sestanek.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
6.9.2011 20:51:47   
2ursae
tažana ali katera druga: a obstaja kakšna spletna stran, kjer bi lahko dobila ideje za kakšne igrice oz., še boljše, za naloge pri igri Lov za zakladom?

šola od do: pri nas ga pripeljem ob osmih in ga grem iskat nekje okoli dveh, kaj bo pa potem, ko se vrnem v službo, pa ne vem ... sem danes pri direktorici naletela na odpor, ko sem ji omenila, da bi delala 6 ur user posted image

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
6.9.2011 22:29:38   
Nika v službi
Pety, direkt iz hotelske sobe na Dunaju stiskam pesti za pozitiven odgovor glede skrajšanega delavnika.

Ja, se spet malce potepam, hčerka pa je že 3. dan pouka ugotovila: "Šola je beda".user posted image Mi je T. tole njeno izjavo ravno prej po telefonu povedal in sem skoraj dol padla. Pravi, da je v razredu vroče, da imajo same brez vezne igrače in da se nič ne dogaja. Edino telovadnica in to, da gredo 2x dnevno ven, ji je všeč. Hm, kaj šele bo?

V šolo je babi in dedi pripeljeta ob 8:00, saj imajo ob 8:10 odhod na zajtrk. Pobirajo jo po koncu pedagoške tišine, t.j. 15:00. Kot sem omenila, je pri nas med 14:00 - 15:00 prepovedano motenje in zato lahko otroka pobereš bodisi pred 14:00 ali po 15:00. Pri nas je zaželeno in priporočeno, da so otroci v šoli med 14:00 in 15:00, ker takrat delajo naloge, ponavljajo, se igrajo, družijo z ostalimi prvošolci. Verjetno se bomo kar držali dogovorjenega ritma, le v izjemnih primerih jo bomo pobirali prej.

Grem zdaj še naprej delat službene zadeve, jutri me čaka en zahteven sestanek.

Nočni pozdravček z Dunaja.

F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
7.9.2011 10:17:03   
2ursae
imajo ob 8:10 odhod na zajtrk

ful zanimivo, pri nas je zajtrk del jutranjega varstva, imajo ga tam okoli 7:15. Tko da se ob 8.15 začne že pouk v pravem pomenu besede, Anže pa zajtrkuje doma.

Neposredna povezava do sporočila: 4094
7.9.2011 10:18:55   
2ursae
Ja, se spet malce potepam, hčerka pa je že 3. dan pouka ugotovila: "Šola je beda". Mi je T. tole njeno izjavo ravno prej po telefonu povedal in sem skoraj dol padla. Pravi, da je v razredu vroče, da imajo same brez vezne igrače in da se nič ne dogaja.

user posted image user posted image evo, še moj: "mami, v šoli se nič ne učimo! Samo igramo se"
jaz: "ja, a niste nič na stolčkih? "
on: "smo, ampak se učimo samo brezvezne stvari, nič zahtevnega" user posted image user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
7.9.2011 10:24:36   
pety78
Hja, zdej bo pa en kup vprašanj, glede šole. user posted image

Skratka...dejavnosti...Uf! Vid hodi na plesne že 3 leta. Imeli so 1x na teden, lani pa so rekli, če bi šel na rnr, pa je hodil, ampak je bil 2x na teden, prav tako 2x na teden karate.
Evo, v ponedeljek so se plesne že začele in imajo jih 3x na teden!!!user posted image Ker je že bolj zares, ker imajo nastope in tekmovanja. Tamau bi seveda rad hodil. Ko ga vprašam, ali bi hodil na karate, seveda potrdi. Ok, oboje itak ne bo mogel, ker se bo ziher kaj prekrivalo. Kako naj naredim? Naj vseeno proba, pa sam povem, kam bi raje hodil, oz. se probam zmeniti, da na karate raje naj ne hodi več, ali pa na rnr.
Potem pa včeraj prinese domov še prijavnico za otroški pevski zbor. In on seveda, da BI hodil! user posted image user posted image user posted image user posted image Ok, sem ga vpisala, sicer imam še čas teden dni, da se odločimo, je pa res, da je 1x na teden in to ob 13. uri, ko je praktično še v šoli, tako da to petje glih ne bi jemala kot dodatna obremenitev.

Po eni stani razmišljam, da je vsega preveč, po drugi strani bi mu rada dala možnost, da proba, da vidi, kje se najde, kaj mu je všeč...Kaj pa vem, kako se naj odločim.
Definitivno pa ne bi dovolila, da bi nekaj časa hodil, potem pa ne, pa si spet namisli, da bi hodil. Lani je za karate parkrat že pojamral, da danes pa ne bi šel, ker se mu ne da iti, pa sem mu jasno povedala, ali boš hodil redno, ali pa sploh ne. Da se lahko seveda čisto sam odloči, ampak srednje poti ni, da bi enkrat šel, drugič pač ne.

Torej, koliko jim boste dale odprte roke, da se sami odločijo, da mogoče probajo, pa vidijo, če je to zanje. Ali boste že v štartu dale možnost, da se odloči zgolj za eno dejavnost?

Neposredna povezava do sporočila: 4096
7.9.2011 10:26:16   
pety78

imajo ob 8:10 odhod na zajtrk

ful zanimivo, pri nas je zajtrk del jutranjega varstva, imajo ga tam okoli 7:15. Tko da se ob 8.15 začne že pouk v pravem pomenu besede, Anže pa zajtrkuje doma.

Pri nas isto. Zajtrk je že ob 7:00, pouk pa se začne ob 8:00.

Aja, Vid je navdušen nad šolo trenutno. Pove, da je ful fajn in ful zanimivo. Sedaj pa ne vem, ali je res, ali reče samo zato, da se hitro losa mojih vprašanj. user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
7.9.2011 12:17:45   
Pia67
user posted image  mal "kriza" je tale šola...
Zjutraj sem zbudila Nino, zagodrnjala je nekaj v smislu "uh spet ta šola", se pokrila čez glavo, potem pa je stegnila roko in ugasnila nočno lučko. Se nisem dala in sem odprla balkonska vrata, svež, mrzel zrak jo je požečkal po razkritih nožicah, čez nekaj časa jo grem pogledat, sedi v postelji, študira eno knjigo in reče, da bova to delali popoldne(knjiga poskusov). Skratka blagi napad odpora je minil, mislim, da je malo utrujena, ker običajno spi od osme zvečer, včeraj na račun vseh dejavnosti nam je ratalo zaspati malo pred 21.
Pety se strinjam s tabo glede dejavnosti, glede trenutnega izbora bom vztrajala, ker si je Nina sama tako želela. Sem opazila, da starši dostikrat podležejo nenehnemu spreminjanju interesov njihovih mladičev, na koncu pa ni nič iz tega. Tako, da imava do naslednjega ponedeljka "mir" glede dejavnosti. Če bo preveč naporno, lahko še vedno spremenimo termin ježe na konju. Je pa navdušena.
Ursa: jaz sem sestavila lov na zaklad tako, da bi morali opazovati okolico in najti posamezne lističe po vrsti, navodila na njih pa bi jih pripeljali do zaklada. Besedilo bi jim prebrala pa jaz. Žal pa je zmanjkalo časa oz. začelo je močno deževati. Sva pa z mamo Ninine prijateljice naredile podoben lov na zgoraj omenjenem RD in se je zelo obnesel, problem je le, da moraš imeti dovolj prostora. Mogoče še kaka ideja v teh dveh dokumentih, pa v knjižnici najdeš tudi kar nekaj knjig na to temo: http://www.sdss-sl.org/Koristni%20nasveti/Igre_na_prostem.doc, http://korenine.skavt.net/korenine/sk-loka1/igre_korenina_skofjaloka1.doc. Aja, žal mi je zaradi reakcije direktorice, morda pa bo premlela tvojo željo in se bo dalo dogovorit glede delovnika. Držim pesti za 6-urni delovnik. Pa zate Pety tudi.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
7.9.2011 14:40:11   
2ursae
kako pri vas delate DN? Gih zdajle jo dela, imajo nekaj za narisat in pobarvat. Ga kar pustim, da naredi sam in potem izdelek fuuuul pohvalim (ne glede na kvaliteto izdelka user posted image ). Se mi pa zdi, da bi se včasih lahko bolj potrudil, a mu nočem težit v tej smeri. kako gre to pri vas?

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
7.9.2011 14:48:26   
pety78

kako pri vas delate DN? Gih zdajle jo dela, imajo nekaj za narisat in pobarvat. Ga kar pustim, da naredi sam in potem izdelek fuuuul pohvalim (ne glede na kvaliteto izdelka user posted image ). Se mi pa zdi, da bi se včasih lahko bolj potrudil, a mu nočem težit v tej smeri. kako gre to pri vas?

Jaaaa, pohvalit, seveda. user posted image user posted image user posted image Včeraj je Vid prinesel domov zvezek. Na prvi strani je on, na drugi njegov dom. Sem mu že hotela rečti, ja, kje ma pa hiša streho...trapa...valda je narisal blok!!!Pa še rumene barve, tako kot je. user posted image In sva ga oba pohvalila, seveda.
Čeprav je pozabil narisati obrvi in trepalnice na sebi....JOKE! user posted image user posted image user posted image user posted image
Pohvaliti, sploh, če se trudijo. Druga pa je, če se otroku ne da in kar na hitro nekaj naredi, samo da je.
Sploh pa ti naši prvi črvi rabijo sedaj vzpodbudo in motivacijo. Da zgubijo voljo za šolo šele nekje v četrtem razredu, ne prej. user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?