KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor hec, hec...no, res je modro. Scott-ovo treking ali pa Focusov MTB (tudi tukaj sem v dilemi katerega uporabit), ker specialke pa nimam, žal. Priznam, nisem vseh postov prebrala, zato se bo kak nasvet ponovil. Uporabi tisto kolo, ki ga lažje uporabljaš, če so to kramparce, pa naj bodo, napumpaj gume to max in gas - voljo boš res potrebovala, ampak tako nepremagljiv pa Vršič tudi ni. Jaz neka ultra fenica bicikla nisem in ne bom se hvalila s prevoženimi km na leto, ker jih pač ne prevozim, pa sem Vršič vseeno zmogla in to 2X v enem vikendu - ne vprašat zakaj, splet okoliščin pač, pa "mladost" ludost Imaš prav, ogromno jih rine na Vršič s specialkami, jaz je nimam, samo navadnega gorca, pa je vseeno šlo - ne bom ti lagala, da je bilo enostavno, tam okoli Koče na gozdu te bo prijelo, da primeš bicikel in ga porineš v prvi prepad, ampak če ovinek in klanec za to kočo premagaš, si zmagala. Kaj pa vem, dobiš en zagon, najbolj se vleče prvi del, potem pa kar gre. Kako energetsko pijačo imej s seboj, jest energetskih tablic mogoče ne boš mogla, ker imaš obtuček, da imaš želodec v grlu. Predvsem pa poslušaj sebe oz svoje telo, če bo kriza se ustavi in predihavaj "popadke". Pa pogumno!
< Sporočilo je popravil KT -- 29.8.2011 18:42:28 >
|