Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julij / avgust 2011 IVF / ICSI 29.8.2011 20:15:55
|
|
|
|
cukica
|
Glede zamrznjenčkov jaz sem jih imela zamrznejna po 2 skupaj in so vsi preživeli odmrzavanje,...Sem pa imela postopek z zamrznjenčki isto kot,da bi šla v postopek samo,da so čakali,da mi je folikel počil nato pa 5 dan Et,... Za seznamček imam 13.9. pogovor za Icsi,3 postopek,....
|
|
|
|
RE: Julij / avgust 2011 IVF / ICSI 29.8.2011 20:17:21
|
|
|
|
cukica
|
nea111 kdaj pa jo boš dobila?A avgustovska je že mimo?
|
|
|
|
RE: Julij / avgust 2011 IVF / ICSI 29.8.2011 21:12:45
|
|
|
|
Wannabemommy
|
IZVIRNO SPOROČILO: coala Wannabeymommy kdaj bo punkcija izveš na zadnjem UZ potem dobiš še stop injekcijo in nato sledi punkcija,tako da to veš prej.Tudi jaz sem hodila sama na UZ moj partner je bil prisoten pri punkciji in kasneje pri transferju,tak da ni panike če hodiš na UZ sama. hvala ti a pri transferju tud mora bit zraven, a se ob vikendih tud dela punkcija intransfer al sam čez teden, mater sem radovedna, ne? hvala ti v naprej lp
|
|
RE: Julij / avgust 2011 IVF / ICSI 29.8.2011 21:17:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy IZVIRNO SPOROČILO: coala Wannabeymommy kdaj bo punkcija izveš na zadnjem UZ potem dobiš še stop injekcijo in nato sledi punkcija,tako da to veš prej.Tudi jaz sem hodila sama na UZ moj partner je bil prisoten pri punkciji in kasneje pri transferju,tak da ni panike če hodiš na UZ sama. hvala ti a pri transferju tud mora bit zraven, a se ob vikendih tud dela punkcija intransfer al sam čez teden, mater sem radovedna, ne? hvala ti v naprej lp Tukaj čakajo, da se oglasiš. http://www.ringaraja.net/forum/Nepo%C5%A1teni_zbiralci/m_3049695/tm.htm
|
|
|
|
RE: Julij / avgust 2011 IVF / ICSI 29.8.2011 21:42:32
|
|
|
|
*sanela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: latka Jaz sem že junija dobila recept za Estrofem 3x1(sem v MB), ker nimam rednih M in O(PCO),katere sem začela jemati sedaj na 1 dan M,pa tudi list s vsemi navodili. Meni je bilo tako rečeno, da pri avgustovski M, ko začnem s tabletami, moram poklicat za UZ, ki je ponavadi na 10 cikla, no pri meni bo 11 dan, za transfer pa še ne vem točno. Koliko je meni znano, se transferi delajo okrog 18 dneva cikla. Res upam, da bo/bodo zamrznjenček/ zamrznjenčki preživel/preživeli in se bodo lepo segrevali na toplem pri mamici! Ne vem, če bodo vstavili enega ali dva, odvisno, kako so zamrznjeni(imamo jih 4)! Naš mali, ki gre v četrtek že v 2 razred, se ne more učakati, saj si zelo želi bratca/sestrico! Jaz imam tudi sinčka, gre pa v 3. razred, tudi neučakan, bi pa rad imel sestrico
|
|
|
|
RE: Julij / avgust 2011 IVF / ICSI 29.8.2011 21:56:57
|
|
|
|
Wannabemommy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy IZVIRNO SPOROČILO: coala Wannabeymommy kdaj bo punkcija izveš na zadnjem UZ potem dobiš še stop injekcijo in nato sledi punkcija,tako da to veš prej.Tudi jaz sem hodila sama na UZ moj partner je bil prisoten pri punkciji in kasneje pri transferju,tak da ni panike če hodiš na UZ sama. hvala ti a pri transferju tud mora bit zraven, a se ob vikendih tud dela punkcija intransfer al sam čez teden, mater sem radovedna, ne? hvala ti v naprej lp Tukaj čakajo, da se oglasiš. http://www.ringaraja.net/forum/Nepo%C5%A1teni_zbiralci/m_3049695/tm.htm sem se že javla, ne skrbi!!!
|
|
RE: Julij / avgust 2011 IVF / ICSI 30.8.2011 7:09:56
|
|
|
|
športnica
|
zdravo, vceraj UZ ok, sem že drugi dan na puregonu. naslednji UZ je 7.9. pa pozdravcke
|
|
|
|
RE: Julij / avgust 2011 IVF / ICSI 30.8.2011 9:15:12
|
|
|
|
ne111
|
Pozdravljene punce, Cukica pri meni je ta problem, da sem imela 26.07.2011 abrazijo in sem danes začela jesti orgametril, da dobim prvo menstruacijo. In s to menstruacijo ne smem v postopek moram počakati drugo. Imam pa probleme z menstruacijami in če jo dobim sredino septembra bom drugo šele sredino oktobra. Joj tok me jezi, ker se je vse to zgodilo. zdaj imam pa še povrhu jutri posvet v genetski ambulanti. Včeraj sem dobila pošto, da imam jutri posvet. Itak da sem živčna kaj je!!!
|
|
|
|
RE: Julij / avgust 2011 IVF / ICSI 30.8.2011 9:38:12
|
|
|
|
Felidae
|
Ojla punce! evo en teden od ET je za nama, se mi zdi kot cela večnost ... še en teden ... A mogoče katera ve, koliko odstotna je uspešnost ICSI postopka če delajo transfer 5. dan po punkciji? jagodka80 kako si? upam da potem nisi dobila in da boš v četrtek zagledala Športnica super da je UZ ok, kar tako naprej pa bo ane :) ne111 škoda za abrazijo, in upam da ti v genetski ambulanti povejo vsaj kej optimističnega! Držite se punce in se tipkamo!
|
|
|
|
RE: Julij / avgust 2011 IVF / ICSI 30.8.2011 10:26:19
|
|
|
|
cukica
|
Ne111 tudi jaz sem imela abrazijo novembra 2009 v 12 tednu nosečnosti,...Samo jaz sem nato počakala 5 mesecev in nato šla v nov postopek,ki je bil uspešen,...Ne bit živčna zaradi genetske posvetovalnice vedi,da vse te preizkave delajo zate in za otročka v dobro,...Me bomo pa tud mislile nate in drži se,...pa ne skrbi,ko bo menstruacija prišla boš šla pa en mesec kasneje kot je v planu,...Pa tud tam te ne bo nihče zavrnil,...A si v Ljubljani,...???
|
|
|
|
RE: Julij / avgust 2011 IVF / ICSI 30.8.2011 10:38:28
|
|
|
|
ne111
|
Hvala Felidae in cukica!!! Kaj bi brez vas punc tukaj??? Ja v Ljubljani sem pri dr. Drobniču. Moja g ko mi je pisala napotnico za genetiko je rekla da verjetno je šlo za molarno nosečnost in zdaj ko sem to brala mi prav nič ni všeč. Samo ne bom prhitevala zadeve bom jutri videla kaj in kako!!! Jaz tut mislim na vas vse, prav odvisna sem ratala od vas punc, da skos visim na forumu!!!
|
|
|
|
RE: Julij / avgust 2011 IVF / ICSI 30.8.2011 14:14:25
|
|
|
|
pupa_b
|
Zdravo, punce, še jaz se javljam pri vas! Čakam četrtek, ko imam krvni test. ET zamrznjenčka sem imela 19. 8., test 14. dni pozneje. Me pa nekaj zanima. Kaj mislite - danes zjutraj sem delala test - first sign. Bil je negativen, pa me zanima, ali je še kaj upanja za ... Včeraj sem imela čisto mičkeno krvavega izcedka na hlačkah. A ne bi bilo to prepozno za vgnezditveno krvavitev? Tako torej 10. dan po ET. naj še povem, da imam doma dve leti staro dete iz epruvete. Pri njej sem imela močno vgnezditveno krvavitev že 6. dan po ET. Ne vem ... Prosim, imam kakšna kakšen nasvet zame? Hvala vam
|
|
|
|
RE: Julij / avgust 2011 IVF / ICSI 30.8.2011 14:18:31
|
|
|
|
jagodka80
|
Felidae, živčnost pri meni se stopnjuje in se bliža vrhuncu. Še en dan in pol do testa! Če bi danes delala test, bi verjetno že pokazalo, pri čem sem, a sem se odločila da je 1. 9. tako lep datum za lepo novico, tako da bom počakala. Še vedno čutim občasno krče, izcedka pa ni bilo nobenega več. Kako se pa ti počutiš? Punce, držite se!
|
|
|
|
RE: Julij / avgust 2011 IVF / ICSI 30.8.2011 14:20:31
|
|
|
|
pupa_b
|
Jagodka80 - tudi jaz imam 1. 9. krvni test. Kdaj si pa ti imela ET? želim ti
|
|
|
|
RE: Julij / avgust 2011 IVF / ICSI 30.8.2011 14:46:44
|
|
|
|
jagodka80
|
pupa_b, transfer sem imela 18. 8., in sicer 3. dan.
|
|
|
|
RE: Julij / avgust 2011 IVF / ICSI 30.8.2011 17:32:44
|
|
|
|
Felidae
|
Jagodka80 jaz se počutim ok, na vsake tolk me mal špikne, prsi sem mela ful napete in občutljive bradavice ta prvih nekaj dni, zdaj pa ne več toliko. Drugače pa ne občutim nobene slabosti al pa kkšnih takih tipičnih nosečniških znakov, tko da upam da to še pride ... pridno si vstavljam Prometrium 3x na dan in upam na plusek naslednji torek. pupa_b in Jagodka80 jutri še zdržita, zvečer pejta na kkšn sprehod, da bosta lažje zaspali, zjutri pa vaju bo lepa novica pričakala na testu Držim pestiiii
|
|
|
|
RE: Julij / avgust 2011 IVF / ICSI 31.8.2011 8:29:44
|
|
|
|
vrtnica.m
|
Olja, včeraj sem bila na razgovoru pri Rešu za 5. postopek in pričnem drugi dan v septembru (predvidoma 17.9.) in to s 6 amuplami Menopurja. A je bila katera kdaj na taki "dozi"? Upam, da ste vse vredu, polne optimizma in polne energije!!!! Lep zadnji avgustovski dan želim, m
|
|
RE: Julij / avgust 2011 IVF / ICSI 31.8.2011 8:36:49
|
|
|
|
ne111
|
Felidae, jagodka, pupa držim pesti za vse!!!! Upam, da bom jutri videla same lepe novičke!!!
|
|
|
|
RE: Julij / avgust 2011 IVF / ICSI 31.8.2011 8:55:39
|
|
|
|
vrtnica.m
|
Felidae, Jagodka, pupa - tudi jaz držim pesti za vse !!!
|
|
RE: Julij / avgust 2011 IVF / ICSI 31.8.2011 9:22:00
|
|
|
|
latka
|
sanela,upam, da je zamrznjenček preživel in se lepo greje pri mamici na toplem! Javi, ko utegneš! jagodka, pupa, močno držim pesti, da bosta jutri imele pozitiven rezultat!
|
|
|
|
RE: Julij / avgust 2011 IVF / ICSI 31.8.2011 9:57:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi lahko katera pove prosim koliko postopkov je kritih s strani zavarovalnice? Ali je res odvisno od tega koliko zarodkov se vstavi (dva vstavljena, manj kritih postopkov)?
|
|
|
|
RE: Julij / avgust 2011 IVF / ICSI 31.8.2011 10:09:05
|
|
|
|
vrtnica.m
|
Zavarovalnica krije 6 postopkov in ne glede koliko zarodkov ti vstavijo. IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Mi lahko katera pove prosim koliko postopkov je kritih s strani zavarovalnice? Ali je res odvisno od tega koliko zarodkov se vstavi (dva vstavljena, manj kritih postopkov)?
|
|
RE: Julij / avgust 2011 IVF / ICSI 31.8.2011 11:47:19
|
|
|
|
cukica
|
vrtnica m madona ti maš pa kr oreng dozo,...Jaz sem imela nazadnje 3 enote menopurja,... Kar se tiče postopkov nam jih pripada 6 ne glede na to po koliko celic vstavijo,... Jagodka in pupa naj bo jutrišni dan za vaju en najlepših in,da nam sporočita lepo novičko,... Ostalim pa en lep dan in upam,da bo vsem ratalo,...
|
|
|
|
RE: Julij / avgust 2011 IVF / ICSI 31.8.2011 12:40:40
|
|
|
|
pupika83
|
[ AKTUALNO *sanela* - ET zamrzjenčka 31.8. Zaya - UZ 2.9. pupika83 - 2.9. UZ latka - UZ 5.9. športnica - UZ 7.9. pupa_b greje (test 1.9.) Felidae greje (test 6.9.) mia1 greje (test 9.9.) KANDIDATKE V POSTOPKU Wannabemommy - punkcija 20.10 hubika športnica - uz 29.8 Zaya Tallulah *sanela* Pupika83 mia1 latka natke KANDIDATKE ZA POSTOPEK HANYBANY ne111 berb71 andreja83 coala Anonimen sandra_sandra vrtnica.m serena1 cukica OBJEMČKI elarab mala. Nosečke:
|
|
|
|
RE: Julij / avgust 2011 IVF / ICSI 31.8.2011 12:45:03
|
|
|
|
pupika83
|
Sem dopolnila seznamček, upam, da nisem katere spustila, ker sem hitela. Držim pesti za vse, naj bodo od zdej naprej samo še dobre novice! Jaz sem bila včeraj na UZ. Je bil dr. Reš kar zadovoljen z rezultatom,na vsaki strani 5 foliklov velikih 10 - 14. Naslednji UZ v petek, 2. 9., ko bo verjetno že stopka. Me pa danes vsake toliko časa kar fajn špikne v jajčnikih. Umap, da je to samo dober znak
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?