Roberta69
|
Ojla, se še jaz na hitro javim. Škoda, da sva zamudila srečanje, bi vas bilo luštno malo videt, no saj kakšnega oktobčka/ko vsake toliko kje ujemaem :) Naš angelček je zadnje dni končno začel sedeti (je glih ujel ta zgornjo mejo ), tako da sem ga včeraj prvič posadila v stol in sva malce lažje pojedla obrok :); je pa kot zmešan, ja ene 3x toliko poje kot ta starejši, je pa zato tudi ene 3-5x/dan pokakan (in to orng in še kako smrdljivo ), količine so pa take, recimo za predstavo, predvčerajšnjim za večerjo 3 slivove cmoke, jaz sem pa recimo 4 (no, saj bi še kakšnega, pa so bili tako okusni, da jih je prej zmanjkalo). Drugače se plazi in na vseh štirih ziba, pa dviguje v ležečem položaju na iztegnjene noge itd. in odkar se plazi mu je lajf toliko bolj zanimiv... veliko se tudi sam zamoti in s ta starejšim se celo skupaj igrata . Izgleda bo bolj plavalne sorte kot bratec, ker je v vodi neznansko užival, ta starejši je pa šele letos (pri 3 letih) odkril čare vode. Smo imeli pa po 14 dneh kar dovolj, je doma le 100x bolj komot . Pri dopolnjenih 9 mesecih je pridelal v parih dneh štiri zobke, enega za drugim zgornji in spodnji enici :) in to brez kakšnih posebnih znakov - je še vedno mali nasmejani škrat, ki skoraj nikoli ne joka in še redkeje sitnari . Veliki smo pa kakšnih 76 cm in tehtamo dobrih 8 kg (čeprav pojemo pa toliko, da bi človek misli, da bo pravi bajsek, pa je prav postaven fantiček . Čas pa kar leti . Joj, si sploh ne predstavljam, da bi moral iti mali že v vrtec, se bi mi kar zmešalo, ampač če ni druge variante, je pač ni. Jaz se pa prov veselim leta, ki je pred nama. Se mi zdi, da je drugo leto starosti tako pestro, da bi morali porodniško kar zamenjati za eno leto . Škoda, da se je debata čisto razgubila, je luštno prebrat, kaj se dogaja z vrstniki. Imejte se lepo, veliko veselja v prvih korakih v vrtec, varstvo.... sreče pri iskanju službe in smeha v domačem okolju !