|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2010
8.8.2011 15:27:14   
tinaaleks
anju-ja, pa prvi teden v septembru gremo spet. Se pozna, da ima moja babica apartma dol, pa je potrebno plačat samo hrano, ki jo pa ješ doma ali pa na morju. Tako da nimamo kakšnih velikih stroškov s tem, razen vsak dan trampolina in sladoleda za A. No ja, pa tudi kakšna kavica.

V petek sem imela obletnico- 5 let poroke in ravno tisti dan je male pazila moja mama (je bila z nami na morju), tako da sva je odpravila na mirno večerjo ven in se končno pogovarjala kaj drugega kot samo o otrocih. V bistvu so bili prepovedana tema.user posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
8.8.2011 19:58:12   
BLOOM 1
Lep pozdrav user posted image

Končno imam čas da vas pozdravim (zunaj dežuje user posted image )

Tudi mi smo prišli z morja,2 tedna uživancij,zaj pa spet vsakdanja rutina user posted image

3.08 smo imeli sistematski pregled. Vagamo 11 200,vel. 76,5cm. Imamo 6 zobkov!!! Postavlja se na noge,upam da bomo že kmalu shodili.

Včeraj je spet zakuhal (vročina),danes pa že bronhitis,hrope,kašlja....

Tudi mi nosimo v vrtec plenice (moramo jih obvezno podpisat).

Katra55 ISKRENE ČESTITKE!!!!!! A si tud januarčica? Tudi mi pričakujemo januarja.Gda maš rok?

Jaz pa že čutim našega fanta,premika se nekaj user posted image ,to je tko fajn......

Aja,še to.Izvedela sem ceno totega vozička bugaboo dankey za 2. Cena je nekje 1000e,prva pošiljka bo prispela v SLO decembra!!!!

Dobro,grem še malo vas prebrat ,pol pa še januarke pozdravit.

user posted image lepo se mejte!!!!

Tukaj si,naša mala sreča!!!

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
10.8.2011 12:46:21   
filisa
IZVIRNO SPOROČILO: BLOOM 1

Lep pozdrav user posted image

Končno imam čas da vas pozdravim (zunaj dežuje user posted image )

Tudi mi smo prišli z morja,2 tedna uživancij,zaj pa spet vsakdanja rutina user posted image

3.08 smo imeli sistematski pregled. Vagamo 11 200,vel. 76,5cm. Imamo 6 zobkov!!! Postavlja se na noge,upam da bomo že kmalu shodili.

Ooo - to pa so mere user posted image !

Včeraj je spet zakuhal (vročina),danes pa že bronhitis,hrope,kašlja....

En kup user posted image  za NN, da se čimprej pozdravi! Si sploh ne znam predstavljat, kaj to pomeni imet bolnega user posted image , saj mi razen lažje viroze še ničesar nismo staknili. Verjetno pa bo tud pri nas druga pesem, ko bo pri hiši več otrok user posted image .

Tudi mi nosimo v vrtec plenice (moramo jih obvezno podpisat).

Katra55 ISKRENE ČESTITKE!!!!!! A si tud januarčica? Tudi mi pričakujemo januarja.Gda maš rok?

Jaz pa že čutim našega fanta,premika se nekaj user posted image ,to je tko fajn......

Lepo user posted image , torej že veste, da bo fantek...

Aja,še to.Izvedela sem ceno totega vozička bugaboo dankey za 2. Cena je nekje 1000e,prva pošiljka bo prispela v SLO decembra!!!!

Ravno prav zate user posted image .

Dobro,grem še malo vas prebrat ,pol pa še januarke pozdravit.

user posted image lepo se mejte!!!!

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
10.8.2011 12:49:35   
filisa
Meni je že kar hudo, ko pomislim, da se mi počasi zaključuje porodniška user posted image ...

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
11.8.2011 17:19:24   
tinaaleks
Pri nas je pa dedek od moža zelo slab. Že nekaj časa je v bolnici, smo že dobili mesto za v dom, zdaj se je pa stanje tako poslabšalo, da je iz dneva v dan slabši, ker mu menda že odpovedujejo organi, tako da so ga zadržali v bolnici....

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
12.8.2011 9:55:57   
tinaaleks
Danes zjutraj je umrl.....

Neposredna povezava do sporočila: 4631
12.8.2011 17:22:28   
filisa
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaleks

Danes zjutraj je umrl.....

Sožalje user posted image . Vsaj trpel več ne bo...Z vaših src ga pa nihče ne more vzet!

Neposredna povezava do sporočila: 4632
16.8.2011 10:37:08   
M&A
tinaaleks, sožalje ob izgubi dedka... user posted image

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
16.8.2011 10:41:02   
M&A
Na FB se dogovarjamo za srečanje pred odhodom v službo, šolo, vrtec, varstvo, ...
Eno naj bi bilo v četrtek ob 10h, drugo pa v nedeljo ob 14.30. Obakrat ZOO Ljubljana.

(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
18.8.2011 8:08:59   
M&A
Punce, kje ste vse?

Za srečanje danes je lokacija spremenjena: brunarica na Bizoviku. Dobimo se okrog 10.30. 

http://zemljevid.najdi.si/search_maps.jsp?q=pot+v+dolino+60+ljubljana&hpage=my&offset=0&selfld=0&acnum=10&foxsbar=page

(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
21.8.2011 19:40:48   
BLOOM 1

IZVIRNO SPOROČILO: M&A

Punce, kje ste vse?

Za srečanje danes je lokacija spremenjena: brunarica na Bizoviku. Dobimo se okrog 10.30. 

http://zemljevid.najdi.si/search_maps.jsp?q=pot+v+dolino+60+ljubljana&hpage=my&offset=0&selfld=0&acnum=10&foxsbar=page

No ja,lepo......

Jaz sem pa butl,hotla sem vas presenetit in,ne boste verjeli,zaj smo prišli z ZOO LJ,ja,ja.Iskala sem vas,pa pred vhodom pa v kafiču,vroče je blo za znoret,vas pa nekje ni user posted image user posted image ,zaj pa vidim,da ste spremenili lokacijo.Škoda,res je škoda,ker smo bili vsi kompletno,no ja,razen starejšega sina,ker on itak več ne hodi z nami.Zaj sem pa žalostna.....

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11

(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
21.8.2011 19:43:27   
BLOOM 1
Aha,to je blo za četrtek.Kje pa ste dans bili????
San reden butl user posted image .

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
22.8.2011 13:07:19   
lija30
no,da se še jaz malo oglasim.Na dopustu smo uživl sto na uro.Mali falotek je noro uživala v vodi.Pri 10 mesecih imamo 6 zobkov, začeli smo se plazit, pa skoz bi se pobiral na noge.Tako,da ga je treba skoz gledat, ker drugače že stoji, polpa pade, k še ni siguren na nogicah:).Tako,da imam en kup  dela.Je pa naš falot tako hiperaktiven,da je že cel projekt,da mu zamenjam plenico.Najtežje je sedaj zveče, ko sploh noče zaspat.Je že čist zmatran on pa še kr pleše po posteljici.Prej je vedno brez problema zaspal, sedaj pa traja uspavanje tud 2 ure.
Zadnii teden mi za večerjo tud flaške noče veš spit, tako da mu moral narediti čikolešnik, keksolino ali gres.Mleka samega sploh noče.Ima še katera podobne probleme?
Koliko tekočine pa kaj popijejo vaši sončki sedaj ko je tako vroče?
Včeraj je našega sončka pičila osa, sam na srečo ni blo nobene večje reakcije?Samo malo je zateklo mesto kjer ga je pičila.Alergičen očitno ni na ose.

Še malo pa se bo iztekla moja porodniška.Na žalost pa sem ostala brez službe tako,da sedaj vsako prosto minuto gleda, če bom našla kaj za delat.

Uživejte v senci v teh vročih dnevih

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
22.8.2011 16:58:56   
caroline1
punce zdaj pa vas res že lep čas nisem brala.
naša mala oktobrčica je še vedno carica. pridno trenira in uspe narediti po 4, 5 korakov, potem jo pa teža rite premaga :) vročina nama ni niti malo všeč, zato tudi slabše spimo. ampak tudi jesen bo prišla in takrat bomo pogrešale sončka...nimava nobenih posebnih komplikacij. rada se vozi v vozičku, v avtu ponavadi zaspi in nasploh me sprašujejo domači, če sploh kdaj joka. ko greva domov, je lahko cel dan brez spanja in nima časa, da bi sitnarila ali jokala. skoz je mala dobrovoljka. zna že ful stvari in naju vsak dan nasmeje. večkrat se nama zazdi, da se nama vse stvari obračajo na slabo. tiste, ki ste na fb veste o čem govorim, ampak najino sonce nama na drugi strani riše nasmeh in nobena stvar ni vredna, da bi zaradi slabe volje zamudila te čudovite, nepozabne in neponovljive trenutke.

upam, da vse uživate ob svojih sončkih.

lija30- glede službe sva pa na istem

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
23.8.2011 13:48:39   
lija30
kr neki a ne tale služba caroline 1:(((,mene kr fajen psihira.Pa če bi bil vsaj kakšen pameten razpis, pa pa še tega ni, da bi se vsaj lahko kam prijavila.

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
23.8.2011 15:53:45   
filisa
Tud jaz se že kar dolgo nisem oglasila...

Kako je bilo na srečanju v LJ?

lija 30 - B. spije tam nekje doberega pol litra vode ali čaja na dan. Je pa tud nas pičila osa - pod očko, tako, da smo se šli raje pokazat k zdravniku, pa tud  midva z user posted image  sva v otroštvu imela eno lažjo obliko aleregije na pike žuželk. HB ni bilo reakcije in  niti zatekla ni fejst.

caroline1 - večkrat se spomnim nate in na tvojo Duser posted image .  Planirate v bližnji prihodnosti v CE kakšno srečanje? Sicer smo pa tudi samo 4 babe že dovolj user posted image ! Ko se malo ohladi brez težav prideva v Celje, samo sporoči, kako si oz. stes časom...

B. je tud polno vsepovsod, odkar se plazi. Pa vse doseže in najde user posted image  - pa sploh ne vem kako user posted image . Zobkov pa še zmeraj ni...

Lepo se senčkajte user posted image .

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
23.8.2011 15:54:44   
filisa
caroline, lija30 - držim pesti, da čimprej najdeta službo!

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
24.8.2011 16:46:32   
mamamajča
Živijo, punce!

Joj, kam smo se porazgubile, da nič več ne čvekamo? Vsaka po svoje se soočamo s tem, da je luštnega že konec..... Sem ravno danes ugotovila, da samo še tri tedne, pa se mi zaključi starševski dopust. Groza, kako se je odvrtelo leto!!!!

Žal nas je kar nekaj takih, ki ne vemo, kaj bomo potem.... Ni ni službe.... user posted image Ravno sem napisala dve vlogi, eno že oddala, eno bom jutri, potem pa upam, da mi uspe.

Kaj novega? Aha, roberta bo spet zibala, čestitam!!! Vam, bloom in najki sem pa tako že. In naj bo vse prav!!!!

No, Brin ima samo dva zobka, ampak kljub temu uspešno grize in to zelo! Ob opori koraka, včasih se spusti in se potem ustraši, ko se spomni, ali pa parkira na ritko. In ogromno govori. :-) Pa saj so vsi oktobrčki enaki, kajne? Zlati, uspešni, napredni...

Aha, ne veste, da sem bila zdaj kar dva meseca sama z obema mulčkoma, dragi je bil v tujini. No, nam je kar šlo. Zdaj smo skupaj, uživamo 100/uro in si privoščimo, ker kmalu spet odide.

Punce, mejte se lepo, ohladite se uspešno :) Obljubim, da se bom bolj redno javljala. Aja, pa stiskajte malo pestke za mojo službicouser posted image

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
24.8.2011 19:21:22   
tinaaleks
Hvala bogu za KLIMO!!user posted image user posted image
Ker durgače bi znorela.

Gabriel je imel na začetke tedna 2 dni vročine, pa nimam pojma zakaj. Če bi vsaj kakšen zob zrastel, potem bi rekla, da je zaradi njih, tako pa nič.... Še vedno smo brez njih, čeprav uspešno vse grize...user posted image

Zdaj je pogrunatal, da lahko spleza na kavč in to mu je prav zabavno. Zna tudi dol, samo kaj ko bi on rad stal in hodil po njem in potem seveda ne vidi roba kavča.... Ga moram prav gledat, še raje mu probam prepovedat plezanje gor. Samo potem imam pa kričanje, ker če kaj ni po njegovo, je pravi kričač....

caroline, lija, mamamajča-držim pesti za službo. Bodite vztrajne in pozitivne.

Drugi teden gremo še na morje, potem pa mali začne že z vrtcem...... Ja, hitro je šlo to leto.....

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
24.8.2011 21:17:10   
lija30
hvala za pozitivne misli glede službe:)
Mamamajča, tud jaz držim pesti da kaj najdeš.V kakšni smeri službo pa iščeš?

Neposredna povezava do sporočila: 4645
24.8.2011 22:52:35   
mamamajča
Hej, lija!
Mam dve vlogi za v vrtec. V vrtcu bi rada delala. Saj mam sicer ene par ponudb za varstvo na domu, pri meni doma. Sam vseeno, služba je služba.

tinaaleks, lahko da bo 6.? user posted image da mine!

Fajn, da se spet tipkamo tukajuser posted image

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
24.8.2011 23:03:21   
Roberta69
Ojla, se še jaz na hitro javim.

Škoda, da sva zamudila srečanje, bi vas bilo luštno malo videt, no saj kakšnega oktobčka/ko vsake toliko kje ujemaem :) Naš angelček je zadnje dni končno začel sedeti (je glih ujel ta zgornjo mejo user posted image ), tako da sem ga včeraj prvič posadila v stol in sva malce lažje pojedla obrok :); je pa kot zmešan, ja ene 3x toliko poje kot ta starejši, je pa zato tudi ene 3-5x/dan pokakan (in to orng in še kako smrdljivo user posted image ), količine so pa take, recimo za predstavo, predvčerajšnjim za večerjo 3 slivove cmoke, jaz sem pa recimo 4 (no, saj bi še kakšnega, pa so bili tako okusni, da jih je prej zmanjkalo). Drugače se plazi in na vseh štirih ziba, pa dviguje v ležečem položaju na iztegnjene noge itd. in odkar se plazi mu je lajf toliko bolj zanimiv... veliko se tudi sam zamoti in s ta starejšim se celo skupaj igrata user posted image .

Izgleda bo bolj plavalne sorte kot bratec, ker je v vodi neznansko užival, ta starejši je pa šele letos (pri 3 letih) odkril čare vode. Smo imeli pa po 14 dneh kar dovolj, je doma le 100x bolj komot user posted image .

Pri dopolnjenih 9 mesecih je pridelal v parih dneh štiri zobke, enega za drugim zgornji in spodnji enici :) in to brez kakšnih posebnih znakov - je še vedno mali nasmejani škrat, ki skoraj nikoli ne joka in še redkeje sitnari user posted image . Veliki smo pa kakšnih 76 cm in tehtamo dobrih 8 kg (čeprav pojemo pa toliko, da bi človek misli, da bo pravi bajsek, pa je prav postaven fantiček user posted image .

Čas pa kar leti user posted image . Joj, si sploh ne predstavljam, da bi moral iti mali že v vrtec, se bi mi kar zmešalo, ampač če ni druge variante, je pač ni. Jaz se pa prov veselim leta, ki je pred nama. Se mi zdi, da je drugo leto starosti tako pestro, da bi morali porodniško kar zamenjati za eno leto user posted image .

Škoda, da se je debata čisto razgubila, je luštno prebrat, kaj se dogaja z vrstniki. Imejte se lepo, veliko veselja v prvih korakih v vrtec, varstvo.... sreče pri iskanju službe in smeha v domačem okolju user posted image !

Dva čmrljčka in ena čebelica - brneče kot v panju :)))

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
25.8.2011 9:59:36   
mamamajča

IZVIRNO SPOROČILO: Roberta69

Ojla, se še jaz na hitro javim.

Škoda, da sva zamudila srečanje, bi vas bilo luštno malo videt, no saj kakšnega oktobčka/ko vsake toliko kje ujemaem :) Naš angelček je zadnje dni končno začel sedeti (je glih ujel ta zgornjo mejo user posted image ), tako da sem ga včeraj prvič posadila v stol in sva malce lažje pojedla obrok :); je pa kot zmešan, ja ene 3x toliko poje kot ta starejši, je pa zato tudi ene 3-5x/dan pokakan (in to orng in še kako smrdljivo user posted image ), količine so pa take, recimo za predstavo, predvčerajšnjim za večerjo 3 slivove cmoke, jaz sem pa recimo 4 (no, saj bi še kakšnega, pa so bili tako okusni, da jih je prej zmanjkalo). Drugače se plazi in na vseh štirih ziba, pa dviguje v ležečem položaju na iztegnjene noge itd. in odkar se plazi mu je lajf toliko bolj zanimiv... veliko se tudi sam zamoti in s ta starejšim se celo skupaj igrata [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

kot bi pisala o mojemuser posted image

tudi tebi vse lepo!

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
25.8.2011 13:31:47   
lija30
mamamajča-videm,da si v podobi stroki kot jaz:)sam ti imaš vsaj kakšen razpis, za profesorja športne vzgoje pa nč ni.V vrtcu nas pa nočjo vzet kot pomočnike vzgojiteljev:(((((

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
25.8.2011 21:39:19   
filisa
mamamajča - tud tebe je full lepo brat po dolgem času user posted image ! Me veseli, da ste vsi ok, služba pa tud že bo - držim pesti user posted image . Brin ima še vedno tako dolge lase? Bi vas spet bilo zanimivo kaj videt...

vrtec - meni se pa ne zdi nič hudega, ker bo B. morala v vrtec. Tam bo med svojimi vrstniki in nič ji ne bo manjkalo (no, mogoče na začetku majčkeno mami user posted image , ampak je tak tip, da mislim, da se bo hitro vživela v skupino...).

Imam občutek, da samo še skačem naokoli in počnem 100 stvari naenkrat, da čimbolje izkoristim še zadnje dni porodniške user posted image . Saj ne morem verjet, kako hitro je šlo leto naokoli user posted image

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?