katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Dan. Evo naju s fizioterapije, ful vesela, je rekla, da Alex obvlada celo že več kot se za njeno starost pričakuje, tako da lepo delamo vajice in je vse fajn in ok. naslednjič imamo šele konec septembra. Drugače sem jo pa vprašala za copatke za vrtec, pa je rekla, da absolutno mehke, usnjene, brez trdega podplata, da so čim bolj kot bosi, da je to za njihov razvoj daleč najboljše. za čeveljčke pa pol priporoča ciciban, je rekla, da glede na to kako se postavlja na noge, da čez kak mesec ali dva jih bomo rabili. :) Alex ok, nisem zdravnica, ampak to se mi malo križa vse skupaj: copatki mehki, da so kot bosi (to se strinjam), čeveljčki pa Ciciban, ki so bolj kot ne trdi ampak ok, oni že vedo Super Mi imamo glih obratno, no, pa saj niso copatki Ciciban taaakooo zeeelooo trdi. Čeveljčke pa imamo mehke, na morju pa smo večino bosi, tudi po kamenčkih. ( smo: Nik je, mene moti) T je na morju, če ni bil obut cel čas govoril: au, au, au...pa če je kdo šel mimo naše brisače, pa je bil bos, je govoril au, au, au a doma pa večinoma bos, tudi zunaj, pa ni nič au, au, au
|