|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   a rabi za v vrtec nahrbtnik?
9.8.2011 17:23:43   
resnavesna07
Sej se mi zdi, da ga imajo za v vrtec, takšnega majhnega, ampak vseeno vprašam, da ne bom brezveze kupovala. Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: a rabi za v vrtec nahrbtnik?
9.8.2011 17:25:52   
resnavesna07
Aja, pa kere copate? A une tekstilne malo višje od Cicibana al usnjene nizke? A se vam, če so uni mal višji zdi boljš, če so na ježka?

(odgovor članu resnavesna07)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.8.2011 17:35:13   
josephine27
pri nas v jaslih prvo leto 1-2 nahrbtnika niso rabili, ker so imeli omarice. potem naprej pa ja. ne vem pa kako imajo to v drugih vrtecih.

kar se copatov tiče je važno samo da imajo gumjast podplat oz. da ne drsijo (tako je bilo pri nas rečeno na sestanku). mi imamo skoz na ježka da se tud sam obuje in sezuje ( vezalk še ne zna). sem opazila da ima večina vsaj v naši skupini take ala ciciban, kar pa srečujem na hodniku tiste mal večje od 3 naprej pa imajo večinoma usnjene za nataknit. jaz bi na tvojem mestu kupila tak stil kot ima doma, ker jih je pač najbolj navajen.

Neposredna povezava do sporočila: 3
9.8.2011 19:30:13   
tosja
To je pa čist tvoja odločitev. Predvidevam, da gre tvoj user posted image v jasli. Ponekod imajo otroci omarice, tako da nahrbtnik ni potreben. Lahko imaš torbo, boršo,,,kar želiš user posted image
Odvisno je pač od starosti tvojega user posted image . Sigurno potrebuješ torbo, nahrbtnik, vrečko, boršo... da domov odnašaš, kar je bilo umazano, mokro...in da v nečem prineseš spet sveže stvari. Nekateri starši vse odnašajo vsak dan, kljub temu če se ni nič vzelo iz omare/torbe. Drugi spet pozabijo kaj umazanega... user posted image
Obutev  - čevlji in copati, to je tvoja izbira in odločitev. Primerno za igro in hojo, nepremočljivo, ko je to potrebno, zračno...

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

Neposredna povezava do sporočila: 4
9.8.2011 20:51:26   
Najaa
Ne, stvari lahko ima tudi v navadni pvc vrečki. Ponavad imajo pa nahrbtnike, ja.
Tudi copati so tvoja odločitev.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.8.2011 20:55:32   
pomar*ANČA*
pri nas potrebuje nahrbtnik, ali žakeljček za rezerna oblačila.

vsi v skupini imajo copatke z trdim podplatom, mislim, da je bilo celo na prvem sestanku posebej opozorjeno, da raje vidijo copatke z trdim podplatom in take na ježka, da se lahko čim prej začnejo sami obvati

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.8.2011 20:58:08   
kajajaka
Naša ima že od začetka tak majhen nahrbniček, kjer je vse rezervno za preobleči in preobuti (tudi, če se ne polula, se pa skoraj obvezno polije, saj jih je s skupini veliko in se že od začetka učijo sami jesti, piti,...user posted image )
umazane, mokre cunjice potem mi dobimo poleg nahrbtnika v omarici v vrečkici - da je vidno in ne moreš pozabiti v vrtcu. Ta nahrbniček mi nosimo vsak dan v vrtec in potem tudi domov, ter kamorkoli gremo, ker se je že velikokrat izkazalo, da je dobro imeti rezervo user posted image .

Kar se pa copatkov tiče, se v vrtcu večino časa igrajo na tleh, kjer klečijo in sedijo na svojih petah, ko zlagajo kocke, vlakce... - zato se mi zdi, da so cicibanovi copatki precej neudobni - imajo trd opetnik, ki žuli, ko sedijo. Pri nas imajo skoraj vsi usnjene mehke copatke z nedrsljivim podplatom (nekaj takega http://www.copatki.si/?gclid=CNTryLfxwqoCFVEi3wodx0L-4w)
Razen enega malčka, ki je komaj shodil in so mu cicibanke malo v oporo...

Odločitev pa je seveda tvoja - kupi mu čimbolj podobno obutev, kot jo ima doma in mali nahrbtniček - ne bo ti žal, še dolgo ga bo rabil user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.8.2011 20:59:57   
kajajaka
aja, pa pri nas rabijo tudi gumi škorenjčke, ker so res veliko zunaj v vsakem vremenu in so škornji dobra izbira za razmočeno zemljo in mivko v okolici vrtca user posted image

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.8.2011 13:40:34   
Balerina
Za copatke bi jaz na tvojem mestu še v vrtcu vprašala kako imajo izhode na teraso. Pri nas hodijo na pokrito teraso v copatih in je zato bolje da je podplat malo debelejši, sploh v hladnih mesecih, ker v tistih usnenih je noga takoj ledena. Poleti pa imata mojadva usnene copatke ker na boso nogo pa res ne more imeti tistih Cicibanovih, trdih copat.

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.8.2011 6:40:01   
Kerensa*
Oba moja potomca sta imela svoj mini-nahrbtnik od 1. do zadnjega dne vrtca. In v našem vrtcu je tudi navada, da škornje za dež in dežnik prinesejo ob začetku leta ter jih imajo tekom leta kar tam (edino škornje zamenjaš, ko jih pač preraste). Copate sta imela oba najprej Ciciban (višje, s trdim podplatom, tršo peto in na ježka), kasneje pa navadne, z elastiko in z gumijastim podplatom

Neposredna povezava do sporočila: 10
11.8.2011 9:50:28   
dreamhorse
Moja ima vedno nahrbtnik s sabo, saj se kar naprej selijo. In potrebuje s sabo kaj za preoblečt,
Copate pa od vsega začetka kupujem Dr. Harvey

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.8.2011 14:46:35   
Nika v službi
Mi smo imela od vsega začetka nahrbtnik, copatke pa usnjene za nataknit. Kupila sem jih v Massu, Leclercu... mislim, da je muca maca ali nekaj takega. Pri nas ni bilo posebnih navodil glede copatk, pač, naj bodo čimbolj udobne in take, ki ne zahtevajo veliko truda za obuvanje (spodbujanje samostojnosti). Ciciban copatk mi nismo nikoli kupovali, ne za doma ne za v vrtec. Mi ne potegnejo.

Je pa res dobro povprašat v vrtcu, ker so prakse različne. Nekateri imajo mokro in potem želijo, da je podplat gumijast oz. nepremočljiv, nekateri hodijo ven na teraso v copatih, ipd.

Škornje in pelerince smo prinesli po potrebi, ampak šele potem v 2. starostni skupini.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu maxmami)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?