|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarske mamice 2011
15.8.2011 23:04:37   
meta21
Nina, pa sej zdaj lahko daješ gluten pri pol leta. Tisto je bilo davnega leta 2008user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
15.8.2011 23:08:14   
meta21
Veš kaj, ninđa, kolikor bi rada klepetala me mal skrbi pomanjkanje lepotnega spanca zadnje cajte tako, da grem počas. Metlo prosim pusti pred spalničnim oknom, če prletiš mimouser posted image .

Lahko noč!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
15.8.2011 23:13:42   
Nina33
Grizenje . od ( . ): HB lepo pije (še), me je pa zanč, ko je po parih minutah nehal pit in sem mu . zgleda mal preveč tišala ke v usta prav navihano pogledal, me/jo zagrabil instisnil takooo user posted image , de sem mislila, de bom streho dvignila s krikom....Mališ se je samo smehlaj in poj lepo pil dalje. Go figure.

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
16.8.2011 0:04:41   
Nina33
Mi mamo pa eno sranje... mali veliki mož driska in joka user posted image Boli ga trebuh, ritka ga peče, utrujen je takooo... Upam, de bo kmalu boljše, res je grozno gledat ga takega user posted image Pa upam, de N nič ne faše, ker to bi bil šele user posted image
Grem jaz tut spat, kolkor bomo sploh spali.
Lahko noč in lepe sanje!
P.S. Če kera najde kje kašno metlo - je moja user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
16.8.2011 22:20:48   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Teyla, žitne kašice so dveh vrst-ene imajo adaptirano mleko že notri in jih samo zmešaš z vodo, druge so pa v stilu rižolino, keksolino, čokolino ... in jih daš v mleko. Meni bolj apetitlih zgledajo druge pa tud manj kemije je po moje ampak mu dam kdaj pa kdaj tud prvo.

Alergijo na hrano prepoznaš po pikicah po obrazu, trebuhu in kasneje po celem telesu. Žal pa obstajajo alergije vseh mogočih vrst in to kar ti opisuješ po mojem je reakcija na nekaj ampak ne na hrano. Lovro, moj tastarejši, je dobil pike po gležnjih in mečah od trave oz. peska, pač takoj ko se je začel v natikačih in kratkih hlačah igrat okoli bajte

Hvala za odgovor. Kot kaže sem jaz vse kupila navadne kosmiče, ekr povsod piše, da se lahko pripravijo z vodo ali pa z mlekom oz jih samo dodaš zelenjavni kašici.

Nina33 ja, pira ima gluten. To je bila dva dni nazaj prva glutenska hrana za Tejo in zaenkrat ni bilo še nič narobe. Sem ji kupila tudi Plasmon piškote, pa mi je žal, sladki so ko hudič. Navadni plasma so manj sladki. No, vidim, da je za gluten že meta povedala..user posted image (berem pa sproti pišem). Če bi tud sproti brisala, ne bi nič ostalo. user posted image

Nina upam, da se Š čim prej pozdravi, pa da se malo Nande ničesar ne naleze. No, saj vidim, da malo pozno berem, pa upam, da je najhujše že mimo.

Pri nas nič novega, še vedno polno zaposlena z obiski. Sama sem šla na pilates po skoraj tedenskem dopustu in sem naletela na moškega vaditelja. Me je bilo skoraj konec po parih minutah, jutri pa ne vem kdo me bo pobral s tal, ko bom padla pri poskusu vstajanja s postelje. user posted image
Aja, Teja je začela kolena postavljati spodaj in se malo guncat naprej/nazaj. Vse kaže, da se bo res plazila, bo pa še malo trajalo, ker ko se premika, akr čofne na podlahti. user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
16.8.2011 22:40:34   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Mi mamo pa eno sranje... mali veliki mož driska in joka user posted image Boli ga trebuh, ritka ga peče, utrujen je takooo... Upam, de bo kmalu boljše, res je grozno gledat ga takega user posted image Pa upam, de N nič ne faše, ker to bi bil šele user posted image
Lahko noč in lepe sanje!

Metlo sm najdla, tebe pa nikakor ne najdem. Niiiinaaaaaaa, kjeeeeee siiiii? V špajzi?user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
16.8.2011 22:44:47   
Nina33

Lahko noč in lepe sanje!

Metlo sm najdla, tebe pa nikakor ne najdem. Niiiinaaaaaaa, kjeeeeee siiiii? V špajzi?user posted image

A pr teb sem jo zgubla, jaz jo pa iščem user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
16.8.2011 22:45:36   
meta21
Pa dejmo se eno stvar zmenit k mene ful živcira ... Sej vem, da sem mal počena ampak mi zmeraj stopi na živc tale zmešnjava okol kobacanja in plazenja. A čmo februarke 2011 poenotit terminologijo takole:

1. plazenje: Premikanje po trebuhu (po vojaško)
2. kobacanje: Premikanje po kolenih in dlaneh

user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
16.8.2011 22:47:15   
Nina33
Oj!
Mi smo še vedno v istem user posted image  user posted image . Š sicer ni kaj zelo bogi videt čez dan, rita ga HB ne peče več, čeprav je še vse rdeče, plenice pa menjam ko po tekočem traku - včeraj se potem HB ni več pokakal, pižam mi je itak že "zmanjkalo" (še mokre ali pa že umazane), posteljnin pa tut nimam prav veliko za menjat user posted image . Mah, upam, de bo, se že kar neki cajta vleče.
Uf, Teyla, se že guncate? Mah naš še sedi ne čisto 100%, tut ne vsede se še sam (se šlepat hoče zdej že s čimerkoli, ne samo loki na igralnem centru), bi pa ves čas stal, če bi ga le kdo bil pripravljen držat user posted image .
Ah, ja, pa dons sem mu ponudila cvetačo za kosilo... Je rekel, de ne bo user posted image Slišalo se je bolj kot "bffffr, plaf" in je letelo okol, sem se še mal trudila, a ker tut men ni glih cvetača za jest...je bil dons brez konkretnega obroka GH user posted image Bom probala mal kasnejš spet user posted image .
Meta, je lepotni spanec uspel? A rabim kej sončne špegle ker kar siješ user posted image ? user posted image

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 16.8.2011 22:50:06 >

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
16.8.2011 22:48:16   
meta21

Lahko noč in lepe sanje!

Japajade! Po moje si se ful namatrala pri iskanjuuser posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
16.8.2011 22:49:54   
Nina33

Pa dejmo se eno stvar zmenit k mene ful živcira ... Sej vem, da sem mal počena ampak mi zmeraj stopi na živc tale zmešnjava okol kobacanja in plazenja. A čmo februarke 2011 poenotit terminologijo takole:

1. plazenje: Premikanje po trebuhu (po vojaško)
2. kobacanje: Premikanje po kolenih in dlaneh

user posted image

Men je kul (in logično tut), jaz sem se itak samo na guncanje zapela (ker se tega še mal spomnim, ostali dve fazi sta prehitro minili - pri prvem, sevede user posted image )

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
16.8.2011 22:50:37   
meta21
Ja, zjutraj sem bla ful lepa!user posted image Zdaj pa mislim, da ga spet rabim.

A si šla s Šimnom kaj h dohtarju? Da ti ne bo dehidriraluser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
16.8.2011 22:52:01   
Nina33

Lahko noč in lepe sanje!

Japajade! Po moje si se ful namatrala pri iskanjuuser posted image

Reees, sem "mogla" kr s sesalcem okol user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
16.8.2011 22:53:16   
meta21
Aja pa še glede tega, k praviš, da se Nande še ne usede sam. Lovro je najprej sedel (če si ga posedel), potem se je plazil, potem je kobacal in šele nato se je iz vseh štirih znal usest.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
16.8.2011 22:58:49   
Nina33

Ja, zjutraj sem bla ful lepa!user posted image Zdaj pa mislim, da ga spet rabim.

user posted image user posted image user posted image

A si šla s Šimnom kaj h dohtarju? Da ti ne bo dehidriraluser posted image

Ne, ker kar pije, pa lula tut dost pogosto. No, pa še driska ni glih "driska" pri vsaki plenici, res redko je bilo dons "samo" 2x, ostale 5-6x pa kašasto (z mal "omakce" zraven, kt že glih opisujem na dolg pa širok user posted image user posted image ). Pomoje je en siten virus, njegova sestrična ima podobne (še hujše) probleme s tem, al vsaj na WC hodi, ta revž se pa neče it previt, ker noče česa zamudit in ima poj ritko rdečo user posted image (če mu omenim kahlico in/ali WC, mi reče, de on rad kaka in lula v pleničko user posted image ). Pa na žalost mu skor zmeri prebije vsaj malo (včer ponoč je najprej spal samo v bodiju in je poj "spustilo" se po celi postelji user posted image user posted image , poj sem mu pa rajš kar eno trenerko dala gor - pižame so bile pač "v delu") in poj drgnem in "razkužujem" vse ko mal nora user posted image
Saj bo user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
16.8.2011 23:03:02   
Nina33

Aja pa še glede tega, k praviš, da se Nande še ne usede sam. Lovro je najprej sedel (če si ga posedel), potem se je plazil, potem je kobacal in šele nato se je iz vseh štirih znal usest.

Šimen je bil od nekdaj mal poseben user posted image : plazil se je zelo, zelo kratek čas (pa še to +/- v rikverc), kobacal je malenkost dalj, z boka se je zelo hitro sam posedel in pa kmalu zatem vstal brez pomoči user posted image Če je kam hotel, je že nekako našel nekoga, ki ga je za roke prijel user posted image , drguače je pa mal se pokobacal, spet vstal, naredil kak korak do omare/stola ipd. in tako user posted image
Nande se zna tut po tem planu razvijat, samo mal z zamikom zgleda user posted image Sedi pa, če ga posedeš, lepo ene par minutk (2-3 max.), poj je pa bolj "pijanček" user posted image

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 16.8.2011 23:04:09 >

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
16.8.2011 23:11:04   
meta21
Ja Bine tud sedi dokler ga nekaj ne zamika. Pol se pa kar zvrne na bok ko snop, prevali na trebuh in gas ... rikvercuser posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
16.8.2011 23:13:24   
meta21
Nč, grem jaz, da bom mogoče zjutraj spet lepa, ko pride moj najstarejši iz službeuser posted image

Lahko noč!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
16.8.2011 23:14:47   
Nina33

Nč, grem jaz, da bom mogoče zjutraj spet lepa, ko pride moj najstarejši iz službeuser posted image

Lahko noč!

user posted image user posted image user posted image

Lahko noč tut od mene!
Pa lepe sanje! Vsem sevede.

user posted image

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 16.8.2011 23:17:37 >

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
17.8.2011 9:36:47   
Teyla
Kaj sta vse naklofale!

Okej torej se Teja že plazi, kobaca pa še ne. user posted image
Meta kako pa poteka potem razvoj pri tistih, ki se nikoli ne plazijo? Se sami usedejo kdaj?
Teja sem včeraj za hec posedla na posteljo, pa je bilo par sekund ok, potem je pa v smehu čofnila na bok. user posted image

Tud jaz sem dobila danes lepotni spanec, mala je spala od 22 do 7h. user posted image   Spet smo nazaj na luksuzu. D sedaj je namreč kazalo, da se začenja prebujati prej, tako da je bila vedno ob 4h že lačna. Pač štrajka z dojenjem, zato pa je bilo tako.

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
17.8.2011 12:05:47   
šebela
Pozdravljene čveke!!!
Mi smo z morja, da se vam malo javim! Imeli smo se super, jedli smo kar kupljene kašice in je blo ok, sam tisti korenček od Alteae je tak oranžen, da bolj ne more bit in imomo zdaj eno lepo majčko ful zaflekano... kaj čmo, saj jo bo tako ali tako kmalu prerasla.
Nasmešek je še vedno brezzobi. Plazimo v rikvrerc in v krogu, naprej pa samo, če je zadaj kaj od česa se da odrinit. Na vseh štirih tudi še nismo, torej tudi kobacamo še ne. Če jo posedem pa pa itak takoj zagleda svoje noge in pade na njih user posted image .
Vas ne bom utegnila vse prebrat.
Nina bogica upam, da ste že boljš user posted image user posted image user posted image , a si probala dat kake probiotike. No takle je pač morejo tudi kak takle zoperen virus dat čez. Samo da se tamali ne naleze.
Še kaj pišem ob priliki....

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
17.8.2011 19:48:10   
Nina33
Hoj!
Jaz bi tut lepotni spanec user posted image . A vamp tut zgine poj? user posted image user posted image No, tut če ne, bi blo fajn mal več spat v enem kosu.
Šebela, sej bi bla fouš za morje, pa ne bom -ker gremo tut mi, čez cca. 14 dni user posted image
Š je HB bolje, ponoči ni nič ga sračkal, tudi čez dan samo 3x, tko de... Mislim, de smo zmagal user posted image . Sem mu pa dajala Linex, no, mu ga bom še kak dan dva. Pa z navadno vodo ga nalivam (sokove sem prepovedala, čaja neče, vodo pa z veseljem, sploh iz "Nandetovega" lončka - al sem "žleht" mama user posted image ), je pa še vedno bolj švoh.
Se pa N zadnje noči zbudi okoli petih in poj mal okol gleda user posted image V postelji se joka, zato je pri nama, lačen ni, sem ga hotela kar mal "prisilit" pa ni hotel user posted image (je pa smešno, ko ti otrok v bradavico "mehurčke" dela user posted image ). Poj okoli šestih rata pa siten in ga user posted image odnese v dnevno v košek, kjer spi poj do ene pol osmih. Zanimivo user posted image . in tut poj ni kek fest lačen. Ne vem, bo že.
Ncoj smo pa pozni, smo bili ob Zbiljskem jezeru in je bilo tolk fajn, de smo na uro pozabili user posted image .
Grem še starejšega v mižule dat.
Lep večer vsem!

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
17.8.2011 20:58:26   
Teyla
Nina, ne šlauf zgine pa po telovadbi. Vsaj naj bi. Se mi že pozna da je trebuh malo poniknil, samo upam, da ne v stilu Cerkniškega jezera. user posted image
Drugače pa gredo otroci pri vas res zgodaj spat, al se to sam men (neizkušeni) mamici zdi.user posted image

šebela jaz pa sem vam fouš za morje, ker mi ne gremo nikamor. Bo bazen ob priliki. user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
17.8.2011 21:27:17   
lil_
jaz pa sploh nisem vedela, da se tukaj se vedno cveka user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
17.8.2011 23:09:02   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: lil_

jaz pa sploh nisem vedela, da se tukaj se vedno cveka user posted image

Ne veš kaj zamujaš. user posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?