Teyla
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Teyla, žitne kašice so dveh vrst-ene imajo adaptirano mleko že notri in jih samo zmešaš z vodo, druge so pa v stilu rižolino, keksolino, čokolino ... in jih daš v mleko. Meni bolj apetitlih zgledajo druge pa tud manj kemije je po moje ampak mu dam kdaj pa kdaj tud prvo. Alergijo na hrano prepoznaš po pikicah po obrazu, trebuhu in kasneje po celem telesu. Žal pa obstajajo alergije vseh mogočih vrst in to kar ti opisuješ po mojem je reakcija na nekaj ampak ne na hrano. Lovro, moj tastarejši, je dobil pike po gležnjih in mečah od trave oz. peska, pač takoj ko se je začel v natikačih in kratkih hlačah igrat okoli bajte Hvala za odgovor. Kot kaže sem jaz vse kupila navadne kosmiče, ekr povsod piše, da se lahko pripravijo z vodo ali pa z mlekom oz jih samo dodaš zelenjavni kašici. Nina33 ja, pira ima gluten. To je bila dva dni nazaj prva glutenska hrana za Tejo in zaenkrat ni bilo še nič narobe. Sem ji kupila tudi Plasmon piškote, pa mi je žal, sladki so ko hudič. Navadni plasma so manj sladki. No, vidim, da je za gluten že meta povedala.. (berem pa sproti pišem). Če bi tud sproti brisala, ne bi nič ostalo. Nina upam, da se Š čim prej pozdravi, pa da se malo Nande ničesar ne naleze. No, saj vidim, da malo pozno berem, pa upam, da je najhujše že mimo. Pri nas nič novega, še vedno polno zaposlena z obiski. Sama sem šla na pilates po skoraj tedenskem dopustu in sem naletela na moškega vaditelja. Me je bilo skoraj konec po parih minutah, jutri pa ne vem kdo me bo pobral s tal, ko bom padla pri poskusu vstajanja s postelje. Aja, Teja je začela kolena postavljati spodaj in se malo guncat naprej/nazaj. Vse kaže, da se bo res plazila, bo pa še malo trajalo, ker ko se premika, akr čofne na podlahti.
|