|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: neprofitna stanovanja-14.razpis
30.1.2011 20:22:23   
prfoxa
jaz ne vem, a sem tok glupa al kaj ...user posted image user posted image user posted image  ... ampak 'moj' razpis ima samo 8 strani, navodila za izpolnjevanje pa 7 ...user posted image

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 126
30.1.2011 20:30:34   
prfoxa
aha, hvalauser posted image  sm najdla na JSS MOL-ovi spletni strani ... na papirju pa, kot že rečeno, ne duha ne sluha o temuser posted image

(odgovor članu prfoxa)
Neposredna povezava do sporočila: 127
31.1.2011 18:37:59   
Dawn7
Evo. Če majo celovški dvori svoj forum ma pa lahko tud 14. razpis user posted image Če koga zanima se lahko oglasi. http://14razpis.mojforum.si/

Srečno vsem, ki ste oddali vloge.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu darja.mark)
Neposredna povezava do sporočila: 128
1.2.2011 1:06:01   
Dawn7
Dvigni denar. Pa nimaš prihrankov. Rečeš da si bila dolžna toliko nekomu če prašajo. POROČNI LIST ali potrdilo o izvenzakonski skupnosti pa rabiš.
Jaz sem danes oddala. Kot vedno zadnji dan. user posted image user posted image user posted image U bistvu včeraj (uf je že pozno)
Upam na najboljše pripravljam se na najslabše.user posted image  

(odgovor članu Dawn7)
Neposredna povezava do sporočila: 129
1.2.2011 21:53:29   
Kiwa
Kerensa, so oddala vlogo? user posted image

Me res zanima, koliko vlog so dobili. Ko sem odnesla vlogo na JSS MOL sem se počutila hm, ne vem sploh, kako naj se izrazim user posted image
Ljudi ogromno, vrsta taka, da dol padeš (za plačilo takse), za oddajo vloge niti ne. Sem šla plačat takso raje na pošto in vsi (bilo jih je 5) pred mano so imeli enak znesek položnice user posted image 20,38€. Sem slišala, da so dobili prek 5000 vlog (na 13.razpisu 2900). Le koliko točk bo potrebnih?

Jaz bom šla en dan kar malo tja v Polje, da se ufuram v to, da tam stanujemo user posted image user posted image . Mogoče pomaga user posted image

(odgovor članu Dawn7)
Neposredna povezava do sporočila: 130
1.2.2011 23:20:08   
Kiya
Kiwa a ti se že pripravljaš na življenje v Polju user posted image

Sem šla malo gledat koliko časa so pri prejšnjem razpisu rabili, da so zbrali vse manjkajoče podatke in spisali prednostno listo user posted image 6 mesecev, tako da pred poletjem itak ne bo nič user posted image

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 131
1.2.2011 23:26:10   
Dawn7
5000??? ohhh groza kam gre ta naš svet.user posted image user posted image Ja če bi vsi ali pa vsaj večina oddali vse kar je treba do 31. nebi čakali na rezultate do poletja ampak bi bilo vse znano v 2 mesecih... tko pa....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 132
3.2.2011 11:28:06   
Dawn7
okoli 3000 vlog je bilo.

(odgovor članu Dawn7)
Neposredna povezava do sporočila: 133
3.2.2011 20:26:02   
Kiwa
Ja, sem videla. Ne vem od kje 5000 user posted image . No, važno, da je cifra manjša user posted image

(odgovor članu Dawn7)
Neposredna povezava do sporočila: 134
3.2.2011 21:15:41   
Kiya
Zdej se bo itak vse skupaj vleklo, ker bomo nestrpno čakali na pošto user posted image

In Kiwa si že naredila en obhod po soseski?

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 135
7.2.2011 9:06:41   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Kiwa
Kerensa, si oddala vlogo? user posted image

Ne. user posted image

Nimam jaz več živcev za to, da bi nekomu, ki bi mi mogoče nekaj posodil za nekaj let, polagala svoje račune. Pa tudi lokacije stanovanj mi niso všeč. In glede na to, da bi nam pripadalo najmanj 2-sobno, če ne celo 3-sobno stanovanje, katerega najemnina je od 200 - 300€ (če govorimo o novogradnji), raje ostanem tu, kjer sem - v 2-sobnem stanovanju za 350€ na lokaciji, ki mi je fenomenalna. Glede na to, da se imam namen po končanem šolanju odseliti, je pa sploh vseeno za teh nekaj let.

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 136
11.3.2011 11:01:48   
superstar7
Eh... Sej gre tko GPG v stečaj k gradi polje ii (183 neprofitnih stanovanj) tko da zgodba se ponavlja celovški dvori ii user posted image   bo veselje če bodo do 2014 kej naredil!!

Friendship often ends in love; but love in friendship - never.
Charles Caleb Colton

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 137
11.3.2011 11:02:31   
superstar7
aja pa drugač je blo 4000 vlog skoraj. Še približno 900 jih je priromalo po pošti kasneje.user posted image

Friendship often ends in love; but love in friendship - never.
Charles Caleb Colton

(odgovor članu superstar7)
Neposredna povezava do sporočila: 138
1.8.2011 19:22:40   
Kiwa
Tiste, ki ste oddale vlogo.. so že prišli na ogled stanovanja ali še ne? Rečeno je bilo, da bodo ogledi julija, sedaj je pa že avgust.

(odgovor članu superstar7)
Neposredna povezava do sporočila: 139
2.8.2011 21:53:41   
Kiya
Ravno danes je novo obvestilo, lista naj bi bila objavljena v prvi polovici septembra

http://jssmol.si/dokumenti/sporocila/obvestilo_prosilcem_14_JR_2.8.2011.pdf

ker naj bi se ogledi zaradi dopustov zavlekli.

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 140
3.8.2011 18:45:17   
Kiwa
Kiya, so pri vas že bili? Mene malo skrbi, da so že bili pri nas in nismo odprli vrat, ker nam zvonec ne dela user posted image

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 141
3.8.2011 19:30:09   
prfoxa
pri nas so bili v začetku julija ... nimamo domofona in so morali kar nekaj časa čakati, da smo prišli odprti iz 3. nadstropja ... so se parkrat tako 'obesili' na zvonec, da kaj takega še nismo doživeli! Ko je mož prišel odpreti vrata, jim je bilo takoj jasno, da najbrž nimamo domofona ... so navajeni na 'vse živo', pomoje ... drugače so pa rekli, da so ravnokar hoteli klicati na možev kontaktni gsm telefon ...
verjetno tudi pustijo kakšno obvestilo ...?

no, pa ne biti pesimistična - verjetno še pridejo :)

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 142
3.8.2011 20:18:03   
Kiya
IZVIRNO SPOROČILO: Kiwa

Kiya, so pri vas že bili? Mene malo skrbi, da so že bili pri nas in nismo odprli vrat, ker nam zvonec ne dela user posted image

Pri nas jih še ni bilo, pa je skoraj vedno kdo doma user posted image

Smo pa že dobili pošto iz JSS, ker smo morali nekaj dopolniti oz. podati pojasnilo.

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 143
4.8.2011 19:56:50   
Kiwa
Evo, sem morala jamrat na forumu, da so prišli user posted image
Danes smo imeli obisk, prišle so tri ženske, pogledale, če je vidna vlaga, napisale, da je in odšle. Torej upanje ostaja!

prfoksa, saj nisem pesimistična veš, verjamem, da se bomo drugo leto selili user posted image

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 144
4.8.2011 22:03:38   
no_1_žena
Tudi mi upamo, da se bomo drugo leto preselili. user posted image

Kako pa sploh zgleda vidna vlaaga? Če je malo vlage/plesni vidno na steni jim to že zadostuje? Si sploh ne predstavljam koliko vlage mora biti vidne, da ti jo upoštevajo.

Drugače pa jih še pri nas ni bilo. Mislite, da hodijo po takšnem vrstnem redu, kot smo oddajali vloge ali samo naključno?

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 145
7.8.2011 19:45:06   
Kiwa
Po mojem hodijo glede na to, kje sedaj stanujemo, da si prikrajšajo pot. Ne vem, moje razmišljanje.

Pri nas imamo vlago v dnevnem prostoru po obeh zunanjih stenah, v kotu je vse rjavo po celi višini stene, pod stropom pa rahlo sivkasto. V prostoru, kjer spi otrok ("hodnik") pa je taka svetla vlaga, sem povedala, pa sploh niso šle pogledat. Moram reči, da nisem bila prepričana, da jim bo to dovolj, je res zelo grdo, ampak se zavedam, da je v kakšnih starejših stanovanjih še huje.

V glavnem mi imamo 600 točk in upamo na najboljše user posted image . Glede na prejšnje razpise bi moralo biti dovolj. Je pa res, da je bilo letos dosti več vlog.
Sem pa prebrala, da bodo stanovanja v soseski Polje II končana do 14.10.2011. Mogoče bomo pa novo leto praznovali v novem stanovanju user posted image

(odgovor članu no_1_žena)
Neposredna povezava do sporočila: 146
   [Brisano sporočilo]
7.8.2011 19:57:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu no_1_žena)
  Neposredna povezava do sporočila: 147
15.8.2011 20:43:40   
Bibyka
Pozdravljeni,

če ni skrivnost... zanima me kolikšno število točk ste kaj pridobili na tem rapisu...
Jaz sem na listi A z 550 točkami... Sicer dvomim da bomo stanovanje dobili, komisija tudi pri nas ni bila, pri svakinji ki pa je v sosednjem bloku pa so bili. Ona ima sedaj 470 točk na listi B.

LP, Bibyka

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 148
15.8.2011 22:10:31   
prfoxa
men se zdi pa logično, da hodijo najprej do tistih, ki naj bi po 'svojih izračunih' imeli ko bajagi veliko točk ... mi smo oddali vlogo 31. 1., pa so bli pri nas že 12. 7.

sicer so nam 'zbili' 200 točk ... zdej jih imamo samo še 650 ... nakazali so, da je to 'tam-tam' nekje ... tko da nism zihr, da bo zadostovalo ...

smo pa bli včeraj na gradbišču ... tudi, če bo zadeva končana do oktobra, bo pomoje samo v grobem ... ni šans, da bi blo tole v vseljivem stanju!

sem pa hotela napisat pritožbo čez obnašanje komisije (ne čez njihovo točkovanje, da ne bo pomote), ampak se ne upam, dokler ne izvem za odločbo ...

(odgovor članu Bibyka)
Neposredna povezava do sporočila: 149
16.8.2011 8:05:39   
Bibyka
Zasledila sem na nekem forumu da je pri nekomu ki je imel 560 tock prisla komisija na ogled...

(odgovor članu prfoxa)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?