tretjič mama
|
Draga Maycy. Ne zavidam ti, kaj boš storila je čisto tvoja odločitev in tudi če me tule na polno modrujemo, ne bo dosti pomagalo. Odločitev mora dozoreti v tebi. To pa zna trajat dooolgo, samo da ne bo predolgo. O tvojem dragem lahko rečem samo to, da je moron. In sem prepričana, da ni vreden ne tebe ne tvojega sineka. In če ga tako sprejema, se bojim, da z njegovim prihodom ne bo bolje. Nočem te naresti še bolj žalostno, ampak nekateri moški so žal tako narejeni. Moja izkušnja je takšna, da se je moj bivši dragi prav v nekako tvojem času nosečnosti, začel vesti kot en debil. Do mene se je začel vesti nespoštljivo, potem je prišla prva klofuta ... stanje se je stopnjevalo v popivanja in razgrajanja, ko je prišel domov. Bila sem tako neumna, da sem si uspešno lagala, da bo bolje. Pa tudi, da ga imam preveč rada, da bi ga lahko zapustila. In tako sem si pridno lagala nadalnjih 6 let, vmes sem ga parkrat zapustila za par dni. Dokler ni odločitev dozorela. In dokler nisem zbrala zadosti poguma, da sem sama sebi priznala, da si zagotovo zaslužim kaj več. Danes sem srečno poročena in tik pred rokom, po dveh fantih čakam punčko. In moj novi mož mi vsak dan pove, da sem najlepša nosečnica na svetu, pa tudi da sem sexi za znort (čeprav sem en velik balon :))- Lahko rečem, da ne mine dan, ko se ne bi zavedala, kako zelo sem lahko srečna in zadovoljna. In kako bi se čisto lahko zgodilo, da bi kot žal še vedno mnoge med nami, vztrajala in čakala, da bo se bo prvi popravil. Takšni ni. Ali pa so tako redki kot glavni dobitek na loteriji. Bodi močna in nikoli ne pozabi, da si edinstvena, neponovljiva in da si zaslužiš ob sebi človeka, ki te bo ljubil takšno kot si. Samo zato, ker si. Bojim se, da tvoj dragi, tega nivoja ne bo nikoli dosegel. Želim ti vse dobro in SREČNO!
|