Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko ste letos zapravili za dopust? 10.8.2011 11:53:05
|
|
|
|
uškinamama
|
Samo čakam Colta na tej temi .
|
|
RE: Koliko ste letos zapravili za dopust? 10.8.2011 12:45:27
|
|
|
|
madela
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 No drugo leto bi pa rada postala zmagovalka v najbolj poceni dopustu,če je možnouser posted image Iščeva namreč varianto,kjerkoli v evropi,kjer so cene nižje in lahko zapravljaš po mili volji,pa končni znesek ni podoben letošnjemuuser posted image Bolgarija? Za 600 EUR. Eno ničlo prišparaš. V ceno vštet prevoz do letališča, parking, letalo, pa apartma. Hrana je pa menda poceni. Sva razmišljala tudi o Bolgariji,ampak me skrbi prevoz(pomankanje avtocest)glede na to,da najraje potujemo z avtom In pa 600€ je verjetno po osebi,ker za 5 oseb je to res malo? Sva pa gledala,da imajo smešno nizkle cene apartmajev na Tenerifih
|
|
|
|
RE: Koliko ste letos zapravili za dopust? 10.8.2011 12:48:50
|
|
|
|
pety78
|
In pa 600€ je verjetno po osebi,ker za 5 oseb je to res malo? Sva pa gledala,da imajo smešno nizkle cene apartmajev na Tenerifih user posted image Za 4 osebe sem jaz gledala. Ampak ok, ne za drugo leto.
|
RE: Koliko ste letos zapravili za dopust? 10.8.2011 12:49:55
|
|
|
|
pety78
|
vreme je napovedano soncno, do 29 stopinj user posted image ...ne vem od kod si, ampak na Gorenjskem ze cel dan sije krasen soncek...upajmo, da bo tudi vikend tak. Tole sem gledala... http://www.wetter.at/wetter/oesterreich/kaernten/hermagor-pressegger-see Ne kaže najbolje. Tiste dežne kaplje me motijo. Drugače pa sem z Gorenjske, trenutno v LJ, kjer pa tudi sonček sije.
|
RE: Koliko ste letos zapravili za dopust? 10.8.2011 12:55:07
|
|
|
|
madela
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 In pa 600€ je verjetno po osebi,ker za 5 oseb je to res malo? Sva pa gledala,da imajo smešno nizkle cene apartmajev na Tenerifih user posted image Za 4 osebe sem jaz gledala. Ampak ok, ne za drugo leto. A res Pety,berem da je za vami 10 dni Tenerifov in me res zelo zanima,kakšno je tam morje? Se lahko otroci kopajo in plavajo brez skrbi,ali so meterski valovi? Ker se bolj nagibamo v to smer,kot karkoli drugega...pa tudi čas bi bil,da se spravim na letalo,ker jqaz bi letelaaaa
|
|
|
|
RE: Koliko ste letos zapravili za dopust? 10.8.2011 12:58:48
|
|
|
|
pety78
|
Madela, če si na FB, si lahko slikce pogledaš. Tam, ko smo bili mi in srčno upam, da spet gremo, sploh ni bilo valov. Ok, taki mali, nič posebnega. Naš mali je čisto nor skakal in komaj čakal, da kakšen pride. Edino voda je bila bolj hladna, zato pretiranega kopanja ni bilo. Sploh smo pa vsak dan hodili okrog po raznih parkih.
|
RE: Koliko ste letos zapravili za dopust? 10.8.2011 13:02:22
|
|
|
|
madela
|
Pety,sem ti poslala ZS
|
|
|
|
RE: Koliko ste letos zapravili za dopust? 10.8.2011 13:18:44
|
|
|
|
Lianna
|
2 osebi, 2 tedna, 3 države, prevoženih malo več kot 4000km, spanje v kampih, večino časa hranjenje zunaj: okoli 1300€
|
|
|
|
RE: Koliko ste letos zapravili za dopust? 10.8.2011 13:44:09
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Madela, če si na FB, si lahko slikce pogledaš. Tam, ko smo bili mi in srčno upam, da spet gremo, sploh ni bilo valov. Ok, taki mali, nič posebnega. Naš mali je čisto nor skakal in komaj čakal, da kakšen pride. Edino voda je bila bolj hladna, zato pretiranega kopanja ni bilo. Sploh smo pa vsak dan hodili okrog po raznih parkih. A lahko malo več poveš. Kje ste bili? Apartma, hotel? Približna cena? Kakšna je plaža? Bližina kakšnega mesta? Kaj se da videt? Za drugo leto bi prav prišle informacije.
|
|
RE: Koliko ste letos zapravili za dopust? 10.8.2011 13:48:13
|
|
|
|
madela
|
Hehe,jaz se kar odpovem potegovanju za zmagovalko z najcenejšim dopustom Skoraj verjetno,da gremo kar na Tenerife..so me slikice navdušile,okolje fenomenalno..cene pa boh si ga vedi
|
|
|
|
RE: Koliko ste letos zapravili za dopust? 10.8.2011 13:51:16
|
|
|
|
marta82
|
Pri nas je bila letos precej ugodna varianta: en teden Pašmana - apartma gratis (drugače za 4 osebe + otrok 50 € na dan), zapravili cca 350 €, od tega 180 za bencin, avtoceste, trajekt, ostalo sladoledi, pijačke, kruh in druge malenkosti, enkrat smo jedli zunaj, ostalo hrano smo pripeljali s sabo in je niti ne štejem zraven, ker bi doma ravno tako jedli.
|
|
RE: Koliko ste letos zapravili za dopust? 10.8.2011 14:01:57
|
|
|
|
pety78
|
Da ne bomo te teme smetile, bom napisala vse v mailu, pa vama ga poslala, če mi ga posredujeta. Cene so pa blizu našim, ali pa še ceneje.
|
RE: Koliko ste letos zapravili za dopust? 10.8.2011 14:07:15
|
|
|
|
marta82
|
mail sem ti poslala na zs
|
|
RE: Koliko ste letos zapravili za dopust? 10.8.2011 15:17:50
|
|
|
|
Pia*
|
Za 1x imava plačano hotel+letalsko karto+all in. 800€ za oba 1 teden. Letiva pa šele septembra.
|
|
|
|
RE: Koliko ste letos zapravili za dopust? 11.8.2011 10:01:28
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Madela, če si na FB, si lahko slikce pogledaš. Tam, ko smo bili mi in srčno upam, da spet gremo, sploh ni bilo valov. Ok, taki mali, nič posebnega. Naš mali je čisto nor skakal in komaj čakal, da kakšen pride. Edino voda je bila bolj hladna, zato pretiranega kopanja ni bilo. Sploh smo pa vsak dan hodili okrog po raznih parkih. A linka pa ne bi nalimala? Pljiiiiiz?
|
|
RE: Koliko ste letos zapravili za dopust? 11.8.2011 10:14:27
|
|
|
|
pety78
|
Mislim, da moraš biti moja prijateljica, da lahko vidiš slike. Ti pošljem link na ZS.
|
RE: Koliko ste letos zapravili za dopust? 11.8.2011 10:17:24
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Mislim, da moraš biti moja prijateljica, da lahko vidiš slike. Ti pošljem link na ZS. To pa nisem, ker me ni na FB.
|
|
RE: Koliko ste letos zapravili za dopust? 11.8.2011 10:19:01
|
|
|
|
ZARA
|
Ne odpre mi linka. Mrtev je.
|
|
RE: Koliko ste letos zapravili za dopust? 11.8.2011 10:39:44
|
|
|
|
pety78
|
Daj mi mail, ti pošljem prt scr fotk.
|
RE: Koliko ste letos zapravili za dopust? 11.8.2011 17:34:52
|
|
|
|
Rožica I
|
14 dni Hrvaške- 3 osebe- polpenzion- cca. 1300€ (vse skupaj)
|
|
RE: Koliko ste letos zapravili za dopust? 11.8.2011 20:35:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Samo čakam Colta na tej temi . ne sme več nabijat slabe vesti. so ga na drugi temi že skurcale. lahko pa, da je nekje na križarjenju, zapravlja tistih 200€, ki jih dobi mesečno iz JU.
|
|
|
|
RE: Koliko ste letos zapravili za dopust? 11.8.2011 21:04:31
|
|
|
|
ZARA
|
Za 200€ so mu dali samo jadro.
< Sporočilo je popravil ZARA -- 11.8.2011 21:05:02 >
|
|
RE: Koliko ste letos zapravili za dopust? 11.8.2011 21:20:41
|
|
|
|
Anonimen
|
jadro na jadro... jadrnica. saj znaš. saj si Gorenjka...
|
|
|
|
RE: Koliko ste letos zapravili za dopust? 12.8.2011 10:04:02
|
|
|
|
ZARA
|
Pety, super slike! Lepo in uživaško zgleda vse skupaj.
|
|
RE: Koliko ste letos zapravili za dopust? 12.8.2011 19:14:18
|
|
|
|
alda
|
IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop jadro na jadro... jadrnica. saj znaš. saj si Gorenjka...
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?