Caitlin
|
joj punce, z veseljem bi pomagala pri urejanju reznama pa se popolnoma nič ne znajdem. Sem na hitro pregledala objave od zadnje objave seznama tako da lahko le tako, v izi napišem kaj je novega, pa potem to ena da v seznam. Zna pa bit, da sem kakšno spustila, predvsem pri anonimnih ne vem katera je katera tako da se za to opravičujem. disere: 35, 2 nosečnost, 1 otrok, PDP 5.3.2012, Dvojčka!! miska333: ?, 2 nosečnost, 1 otrok, PDP 15.3. Zamy: 32, 1 nosečnost, 0 otrok, PDP 4.3. msabina: PDP 19.3. Aleda: ?, 1 nosečnost, 0 otrok, PDP 13.3. kaminek: ?, 2 nosečnost, 1 otrok, PDP 7.3. Spremembe PDP: kimsy PDP 9.3. kkkkk PDP 18.3. megi20 PDP 15.3. Z nami so pot začele: Pajama, acerola, canis, Zvezdica Upam, da bo tisti, ki bo znala uredit seznam, tole kaj pomagalo. Drugače pa se počutim zadnje dni nekoliko boljše kot prej, vsaj preko dneva. Največja kriza je zjutraj (skoraj vedno bruham) in pa zvečer, ko me začne boleti trebuh. Ampak bom zdržala, vse za malo pikico v meni Lep, sončen konec tedna vam želim!!!
|