Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ali boste zvezke dali v ovitke? 10.8.2011 10:38:24
|
|
|
|
sramežljiva
|
pri nas bomo ovili zvezke in knjige.sedaj čakamo pakete od Kopije.smo pri njih naročili.
|
|
|
|
RE: ali boste zvezke dali v ovitke? 10.8.2011 10:55:19
|
|
|
|
bumerang
|
Bom ampak samo z namenom, da bo vedel kaj sodi skupaj. Torej zvezke in DZ za en predmet z enim ovitkom, za drugi predmet z drugim ovitkom itd. Imajo eno množico zvezkov, DZ in U. Sicer jih pa ne bi.
|
|
RE: ali boste zvezke dali v ovitke? 10.8.2011 11:06:38
|
|
|
|
pety78
|
Kje pa se kupijo Tako lahko zvezki? Hvala.
|
RE: ali boste zvezke dali v ovitke? 10.8.2011 11:07:27
|
|
|
|
uškinamama
|
pety, dobiš jih v šparu, leonardu...sklepam, da jih imajo povsod.
|
|
RE: ali boste zvezke dali v ovitke? 10.8.2011 11:18:02
|
|
|
|
tikatonka
|
IZVIRNO SPOROČILO: katarincatinca77 Nam niso nič naročili, da naj bi bili zvezki v ovitkih. Zvezke že imamo (tiste Tako Lahko), ne vem pa ali se dobijo ovitki za točno tako dimenzijo zvezkov. Ali boste vi dali zvezke v prozorne ovitke ali ne? Ovitke za zvezke Tako Lahko dobiš v vaski knjigarni, samo poveš da so za te zvezke, ker so malo širši.
|
|
RE: ali boste zvezke dali v ovitke? 10.8.2011 11:18:46
|
|
|
|
pety78
|
Kako pa se jih prepozna? Ker ne vem niti to, kako zgledajo noter. Piše kje na njih tako lahko?
|
RE: ali boste zvezke dali v ovitke? 10.8.2011 11:30:54
|
|
|
|
katarincatinca77
|
Zvezke Tako Lahko imajo v Šparu, pa v DZS-ju. Ja, že na sprednji strani piše Tako Lahko. Tikatonka, a so te ovitki za zvezke Tako Lahko prozorni? Sicer ne vem, če je nujno kupovat še ovitke, ker verjetno se zvezki itak dobro ohranijo tudi brez ovitkov, če se jih prenaša v torbi in ne v kakšnem mehkem nahrbtniku. Vaše mnenje in izkušnje z zavihanimi robovi zvezkov in zmečkanih listih pri šolsrčkih v prvi triadi?
|
|
|
|
RE: ali boste zvezke dali v ovitke? 10.8.2011 11:35:33
|
|
|
|
uškinamama
|
http://c2157932.cdn.cloudfiles.rackspacecloud.com/deal_28710_popup.jpg Gor piše TAKO LAHKO. Veliki so format a4, mali pa nekje med a5 in a4. Mi smo vzeli samo en mali zvezek tako lahko, ker piše na seznamu, da mora biti razmak med vrsticami 11 mm.
|
|
RE: ali boste zvezke dali v ovitke? 10.8.2011 12:12:42
|
|
|
|
urška
|
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang Bom ampak samo z namenom, da bo vedel kaj sodi skupaj. Torej zvezke in DZ za en predmet z enim ovitkom, za drugi predmet z drugim ovitkom itd. Imajo eno množico zvezkov, DZ in U. Sicer jih pa ne bi. otroci bodo v šoli z učiteljico "popredalčkali" delovne zvezke in zvezke in bodo točno vedeli kaj paše skupaj in kaj ne. pri nas naredijo celo tako, da na etiketko nalepijo barvne krogce. in ja, jaz zvezke vedno ovijem. in zraven tako lahko zvezkov dobiš tudi ovitke.
|
|
|
|
RE: ali boste zvezke dali v ovitke? 10.8.2011 12:19:42
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katarincatinca77 Ali boste vi dali zvezke v prozorne ovitke ali ne? Ja, bomo.
|
|
|
|
RE: ali boste zvezke dali v ovitke? 10.8.2011 16:51:02
|
|
|
|
bumerang
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška otroci bodo v šoli z učiteljico "popredalčkali" delovne zvezke in zvezke in bodo točno vedeli kaj paše skupaj in kaj ne. pri nas naredijo celo tako, da na etiketko nalepijo barvne krogce. in ja, jaz zvezke vedno ovijem. in zraven tako lahko zvezkov dobiš tudi ovitke. Bodo, če se bo tega spomnila. Ampak glede na to, da prejšnja leta ni bilo te prakse, se verjetno ne bo. In če se ne bo, niti pod razno ne bo še kar nekaj časa vedel kaj spada skupaj.
|
|
RE: ali boste zvezke dali v ovitke? 10.8.2011 18:19:03
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang Bom ampak samo z namenom, da bo vedel kaj sodi skupaj. Torej zvezke in DZ za en predmet z enim ovitkom, za drugi predmet z drugim ovitkom itd. Jaz pa sem ravno zato kupila brezbarvne prozorne ovitke, da bo videl, za kateri delovni zvezek gre. Si nekako predstavljam, da jim učiteljica pokaže platnico, katerega rabijo... če bo zavit v pisan papir, ne bo vedel. Je pa res, da so ovitki nekoliko večji kot delovni zvezki in se že zdaj spodaj vihajo, ko so pospravljeni v torbici.
|
|
RE: ali boste zvezke dali v ovitke? 10.8.2011 18:26:38
|
|
|
|
sayuri
|
JA, v prozorne ovitke smo že vse ovili.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.8.2011 20:16:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ali boste zvezke dali v ovitke? 10.8.2011 22:30:23
|
|
|
|
Nika v službi
|
Delovni zvezki so pri nas v prozornih ovitkih, ostali zvezki pa v Winx ovitkih. Imela bo tudi nalepke z imenom in priimkom (ki ga prepozna oz. že po malem bere), kako bodo pa vse ostalo označili oz. prepoznavali v šoli, pa prepuščam učiteljem. Posebnih navodil pa pri nas nismo dobili.
|
|
RE: ali boste zvezke dali v ovitke? 10.8.2011 23:32:22
|
|
|
|
LanaM
|
Zvezke Tako lahko imajo tudi v Officu v Bistrici. Je pa več vrst - za prvi razred so najbrž tisti z nekoliko večjim razmakom med vrsticami oz. črtami. So pa tudi takšni, da je ena stran prazna, brez črt. Če ni točno opredeljeno, kakšen anj bo zvezek, je mogoče bolje počakati do 1. septembra in takrat vprašati učiteljico. Lp
|
|
|
|
RE: ali boste zvezke dali v ovitke? 12.8.2011 16:03:03
|
|
|
|
svetlanci
|
Tudi mi že imamo vse ovito :)
|
|
|
|
RE: ali boste zvezke dali v ovitke? 13.8.2011 13:08:43
|
|
|
|
arabela*
|
mi bomo tud imeli v prozornih ovitkih vse....na zvezkih pa bojo nalepke z imenom in priimkom in bo lepo lpregledno
|
|
RE: ali boste zvezke dali v ovitke? 13.8.2011 13:14:16
|
|
|
|
arabela*
|
koliko zvezkov sploh rabijo v prvem razredu? ker nam na seznamu sta namreč samo dva navedena, pa se mi malo malo zdi In npr. barvice in ostalo, a ste kupovale točno to, kar je napisano, ali od drugih proizvajalcev? Npr..mora biti res jolly in leonardo ali je lahko kaj druga?
|
|
RE: ali boste zvezke dali v ovitke? 14.8.2011 10:18:05
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya koliko zvezkov sploh rabijo v prvem razredu? ker nam na seznamu sta namreč samo dva navedena, pa se mi malo malo zdi In npr. barvice in ostalo, a ste kupovale točno to, kar je napisano, ali od drugih proizvajalcev? Npr..mora biti res jolly in leonardo ali je lahko kaj druga? 2 velika brezčrtna in en mali zvezek veliki karo od Tako lahko. Za barvice pa nismo dobili znamke določene, samo to, da jih mora biti 12.
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 14.8.2011 10:21:08 >
|
|
RE: ali boste zvezke dali v ovitke? 14.8.2011 19:52:01
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya koliko zvezkov sploh rabijo v prvem razredu? ker nam na seznamu sta namreč samo dva navedena, pa se mi malo malo zdi In npr. barvice in ostalo, a ste kupovale točno to, kar je napisano, ali od drugih proizvajalcev? Npr..mora biti res jolly in leonardo ali je lahko kaj druga? 2 velika brezčrtna in en mali zvezek veliki karo od Tako lahko. Za barvice pa nismo dobili znamke določene, samo to, da jih mora biti 12. mi pa samo dva zvezka za barvice obvezno jolly, pa plastelin lyra, pa voščenke leonardhi, pa svašta svega
|
|
RE: ali boste zvezke dali v ovitke? 14.8.2011 20:32:06
|
|
|
|
Ribica **
|
Mi smo se držali priporočil firm na seznamu in tudi prej so poudarili, da naj kupijo starsi kvalitetnejse reci, da razne lumpi in sparky barvice niso ok, ker so presuhe. Pa glede na to, da v prvem razredu niso imeli ne delovnih zvezkov, ne ucbenikov, to ni bil pretiran strosek. Za voscenke so priporocali od Faber Castla in jih bo lahko imel se letos, ker jih ni skoraj nic porabil in so se cisto ok. Tempere so priporocali Aero, barvice in flumastre pa pac kvalitetnejse - nam se Jolly ni obnesel Mislim, da je imel nazadnje Pelikanove barvice in flumastre od Faber Castla.
|
|
|
|
RE: ali boste zvezke dali v ovitke? 14.8.2011 20:34:55
|
|
|
|
Ribica **
|
Aja, pa še zvezke so lani imeli samo navadne, brezčrtne, šele letos v drugem rabijo tako lahko in delovne zvezke ter dva učbenika. Zvezki bodo v ovitkih, delovni zvezki pa v samolepilni prozorni foliji. O stanju lanskih zvezkov pa raje ne bi - pol se jih niti platnic ne drzi vec, tako da o usesih menda ne rabim razlagat
|
|
|
|
RE: ali boste zvezke dali v ovitke? 14.8.2011 23:06:08
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya za barvice obvezno jolly, pa plastelin lyra, pa voščenke leonardhi, pa svašta svega obvezno priporočila še razumem, obveze pa ne. Pri nas v glavnem niti priporočil ni bilo... če bi bila, bi jih upoštevala, če bi bil tisti izdelek v cenovnem rangu, ki bi ga tudi sama izbrala. Drugače pa pač ne. Sem veliko mnenj okoli barvic tukaj prebrala in bila kar malo v dvomu, kaj naredit - doma imamo namreč vsaj 4 škatle novih barvic, ki jih je dobival za darilo in sem jih sproti pospravila, ker jih je več kot dovolj v uporabi. Tako da sem se zdaj odločila dat te barvice za šolo.... če se izkaže, da res niso ok, pa dobi takoj nove. Konec koncev jih prodajajo celo leto, ne samo avgusta.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.