Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 10.8.2011 14:25:44
|
|
|
|
bambixxx
|
Saraya super za vrtec in za tvojega za šiht , pa za krče. Jaz hb nimam več težav od kar imam Mireno.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 10.8.2011 18:44:24
|
|
|
|
karmen7
|
Saraya čestitke za vrtec pa za službo . Jaz sem dobla mireno zdaj pa da vidimo kak se bo to obneslo. Samo me je strah da ta hudič ven pade. Ne bi še jaz zibala tak hitro
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 10.8.2011 20:42:28
|
|
|
|
matcar
|
Čer
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 10.8.2011 20:42:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Saraya čestitke za vrtec pa za službo . Jaz sem dobla mireno zdaj pa da vidimo kak se bo to obneslo. Samo me je strah da ta hudič ven pade. Ne bi še jaz zibala tak hitro hvala obema, za šiht še ni 100%, je pa enih 90 Glede mirene pa: jaz je iz osebnih razlogov nočem imet, verjamme pa da se drugače lahko fajn stvar
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 10.8.2011 20:44:10
|
|
|
|
arabela*
|
rihtamo se za spanje....oziroma M je že v postli, A še ne.... So spet noreli cel dan na dvorišču in parkirišču, sta utrujene, zelooo Midva vse porihtala na občini, sva A priimek spremenila
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 10.8.2011 20:44:47
|
|
|
|
matcar
|
Bil naporen dan danes.Teo se je ob 5-h zbudil in bil lepo celo dopoldan buden,vmes je zaspal 2x za cca. 10 min,pa pol ure je pri Amaliji čoro,pol pa ga je vzelo ob 12-h komaj.Pa ata je prišo iz B danes .Jaz pa sem popoldan šibala k optiku na pregled,in me bo orng po žepu vdarlo še to zdaj. Samo,kaj čem,če rabim,ker sem slepa kot kura!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 10.8.2011 20:51:49
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa si koruzo kuham,sem jo šla prej rabutat z Teo-m.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 10.8.2011 20:56:25
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya rihtamo se za spanje....oziroma M je že v postli, A še ne.... So spet noreli cel dan na dvorišču in parkirišču, sta utrujene, zelooo Midva vse porihtala na občini, sva A priimek spremenila kako to? Mislim s kakšnim razlogom, če ni preveč osebno. Aja pa čer.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 10.8.2011 20:58:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya rihtamo se za spanje....oziroma M je že v postli, A še ne.... So spet noreli cel dan na dvorišču in parkirišču, sta utrujene, zelooo Midva vse porihtala na občini, sva A priimek spremenila kako to? Mislim s kakšnim razlogom, če ni preveč osebno. Aja pa čer. ob rojstvu sva ji dala moj priimek....zdaj pa sem rekla pred šolo, da moramo to porihtat, da se bosta s sestrico enako pisale....pa še v ime smo ji eno črko dodali
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 10.8.2011 20:58:37
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa si koruzo kuham,sem jo šla prej rabutat z Teo-m. Mmmmmmmmm njami jaz bi tud. Si pa dobra da si to uštimala s tamalim Aja pa super za atija , pa malo manj super za optika. To še mene tud čaka. Jaz pa malega spat spravla, upam da se ne zbudi, je siten že dva dni skupaj. Sem se pa odločla, da grem jutri dopoldan pod Pohorje, danes sma bla v parku, malo spremembe pa ne škodi. Pa še na zraku bo Zdaj grem pa jest, samo še ne vem kaj...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 10.8.2011 20:59:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar po žepu vdarlo še to zdaj. Samo,kaj čem,če rabim,ker sem slepa kot kura! ja res žalostno, da se to plačuje
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 10.8.2011 21:00:16
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa si koruzo kuham,sem jo šla prej rabutat z Teo-m. Mmmmmmmmm njami jaz bi tud. Si pa dobra da si to uštimala s tamalim Aja pa meni pa so včeraj ponujali koruzo, pa je nisem vzela, ker kuhane ne jem, spečt pa si je nimam kje
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 10.8.2011 21:00:18
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya rihtamo se za spanje....oziroma M je že v postli, A še ne.... So spet noreli cel dan na dvorišču in parkirišču, sta utrujene, zelooo Midva vse porihtala na občini, sva A priimek spremenila kako to? Mislim s kakšnim razlogom, če ni preveč osebno. Aja pa čer. ob rojstvu sva ji dala moj priimek....zdaj pa sem rekla pred šolo, da moramo to porihtat, da se bosta s sestrico enako pisale....pa še v ime smo ji eno črko dodali Aha, tako da se bosta zdaj obe po njemu pisali. A črko v imenu si je pa sama želela? Katera pa je? mater sem firbčna, ampak me te stvari ful zanimajo.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 10.8.2011 21:00:48
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar po žepu vdarlo še to zdaj. Samo,kaj čem,če rabim,ker sem slepa kot kura! ja res žalostno, da se to plačuje Ja,pa še brez dodatnega sem,me še dodatno stane 50 ojrov cuj.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 10.8.2011 21:01:04
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa si koruzo kuham,sem jo šla prej rabutat z Teo-m. Dobra ideja. Jaz je že sto let nisem.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 10.8.2011 21:01:43
|
|
|
|
matcar
|
Karmen-ja,kr s tamalim,je blo lažje,nisi tak sumljiv pa še v košaro sem lepo spodaj dala.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 10.8.2011 21:02:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya rihtamo se za spanje....oziroma M je že v postli, A še ne.... So spet noreli cel dan na dvorišču in parkirišču, sta utrujene, zelooo Midva vse porihtala na občini, sva A priimek spremenila kako to? Mislim s kakšnim razlogom, če ni preveč osebno. Aja pa čer. ob rojstvu sva ji dala moj priimek....zdaj pa sem rekla pred šolo, da moramo to porihtat, da se bosta s sestrico enako pisale....pa še v ime smo ji eno črko dodali Aha, tako da se bosta zdaj obe po njemu pisali. A črko v imenu si je pa sama želela? Katera pa je? mater sem firbčna, ampak me te stvari ful zanimajo. ja po njemu obe...kar se mi zdi pravilno Sem že po M rojstvu rekla, da smo malo zaj...ker ji nismo 2 s-ja dali in ji še bomo enkrat(bdw je kar draga ta stvar), tako smo še A dali N zraven, da ne bo kregarije. pa še zadovoljni smo vsi ...Ni pa zraven pri odločitvi bilo nič numerologije, ker tega pa pri imenih ne računam(bdw, ker marsikdo na to najprej pomisli)
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 10.8.2011 21:03:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar po žepu vdarlo še to zdaj. Samo,kaj čem,če rabim,ker sem slepa kot kura! ja res žalostno, da se to plačuje Ja,pa še brez dodatnega sem,me še dodatno stane 50 ojrov cuj. kako to da nimaš?
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 10.8.2011 21:04:44
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa si koruzo kuham,sem jo šla prej rabutat z Teo-m. Dobra ideja. Jaz je že sto let nisem. Ma,jaz vsako leto pravim,kak bom šla po njo,pol pa vse zamudim.Mi je pa Vanessazala dala idejo v nedeljo že,samo cajta ni blo prej,pa vremena ofkors!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 10.8.2011 21:04:46
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Karmen-ja,kr s tamalim,je blo lažje,nisi tak sumljiv pa še v košaro sem lepo spodaj dala. Dobro si ti to naštudirala, prava kamuflaža
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 10.8.2011 21:05:57
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar po žepu vdarlo še to zdaj. Samo,kaj čem,če rabim,ker sem slepa kot kura! ja res žalostno, da se to plačuje Ja,pa še brez dodatnega sem,me še dodatno stane 50 ojrov cuj. kako to da nimaš? Ja,tak,nimam,si moram dat porihtat to.Dodatno pa plača malo manj kot 50 ojrov pri očalih.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 10.8.2011 21:06:50
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Karmen-ja,kr s tamalim,je blo lažje,nisi tak sumljiv pa še v košaro sem lepo spodaj dala. Dobro si ti to naštudirala, prava kamuflaža Ja,vprašaj me naslenje leto.Te pa si bom mogla kaj druga omislit,al pa po temi it!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 10.8.2011 21:08:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar po žepu vdarlo še to zdaj. Samo,kaj čem,če rabim,ker sem slepa kot kura! ja res žalostno, da se to plačuje Ja,pa še brez dodatnega sem,me še dodatno stane 50 ojrov cuj. kako to da nimaš? Ja,tak,nimam,si moram dat porihtat to.Dodatno pa plača malo manj kot 50 ojrov pri očalih. odvisno kako gledaš, v določenih primerih se splača, v določenih pa ne in plačuješ za brezveze
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 10.8.2011 21:09:35
|
|
|
|
majakla
|
Čer Na kavi blo fino. Jutri ponovimo? Saraya: mater sta šibala na občino. Vse uredila?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 10.8.2011 21:11:47
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya rihtamo se za spanje....oziroma M je že v postli, A še ne.... So spet noreli cel dan na dvorišču in parkirišču, sta utrujene, zelooo Midva vse porihtala na občini, sva A priimek spremenila kako to? Mislim s kakšnim razlogom, če ni preveč osebno. Aja pa čer. ob rojstvu sva ji dala moj priimek....zdaj pa sem rekla pred šolo, da moramo to porihtat, da se bosta s sestrico enako pisale....pa še v ime smo ji eno črko dodali Aha
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.