Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ali obstaja ženska, ki ima odpor do dojenja? 9.8.2011 19:19:39
|
|
|
|
tosja
|
Jaz poznam takšno osebo. Sicer še ni noseča, ampak pravi, da nikoli za noben denar ne bo dojila. Pa še eno,ki je prvič rodila pri 21ih in je v porodnišnici (Mb) zahtevala, da ji predpišejo tablete, da bo izgubila mleko.
|
|
RE: ali obstaja ženska, ki ima odpor do dojenja? 9.8.2011 19:24:07
|
|
|
|
Kerensa*
|
Jaz odpora do dojenja sicer nisem imela, ampak kakšnega posebnega veselja pa tudi ne. Ker pa sem ostala brez mleka, sta moja potomca tako ali tako zrasla ob umetnem mleku.
|
|
|
|
RE: ali obstaja ženska, ki ima odpor do dojenja? 9.8.2011 19:26:00
|
|
|
|
Anonimen
|
in če obstaja bo kaj? se boš bolje počutila al bi se morali zgražat nad njo?
|
|
|
|
RE: ali obstaja ženska, ki ima odpor do dojenja? 9.8.2011 19:30:47
|
|
|
|
majcika09
|
IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop in če obstaja bo kaj? se boš bolje počutila al bi se morali zgražat nad njo? sama osebno imam odpor do tega, pa iščem rešitev...ja sem se bala, da se bodo vsi zgražali nad tem... zato me zanima, če obstaja kaka mamica, ki ima podoben problem in kako se spopada s tem...
|
|
|
|
RE: ali obstaja ženska, ki ima odpor do dojenja? 9.8.2011 19:32:00
|
|
|
|
Kerensa*
|
Simpl k pasulj... ko meni ni bilo do dojenja, sem potomcu naredila umetno mleko. "Volk sit in koza cela" - jošk pa v malce boljšem stanju, kot bi bil sicer.
|
|
|
|
RE: ali obstaja ženska, ki ima odpor do dojenja? 9.8.2011 19:34:41
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Simpl k pasulj... ko meni ni bilo do dojenja, sem potomcu naredila umetno mleko. "Volk sit in koza cela" - jošk pa v malce boljšem stanju, kot bi bil sicer. Od vedno sem vedela da si koza.
|
|
RE: ali obstaja ženska, ki ima odpor do dojenja? 9.8.2011 19:35:14
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Simpl k pasulj... ko meni ni bilo do dojenja, sem potomcu naredila umetno mleko. "Volk sit in koza cela" - jošk pa v malce boljšem stanju, kot bi bil sicer. Od vedno sem vedela da si koza. Vem, trobentarca... vem.
|
|
|
|
RE: ali obstaja ženska, ki ima odpor do dojenja? 9.8.2011 19:35:20
|
|
|
|
nusi
|
ja moja kolegica je imela preden je rodila strašen odpor, že na sploh ne mara, da se je kdorkoli tam dotika. Ko je pa rodila je poskusila z dojenjem, jaz sem bila res presenečena, ker sem bila prepričana, da niti probala, ona pa še boj, ker je sploh ni motilo
|
|
|
|
RE: ali obstaja ženska, ki ima odpor do dojenja? 9.8.2011 19:36:55
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: majcika09 Zanima me, če obstaja kakšna bodoča mamica, ki ima kakršen koli odpor do dojenja oz. vidi težavo pri temu? O ja. Ravno včeraj je bila na obisku s svojo petmesečno deklico. Cuker. Ni želela dojiti, rodila v Postojni, dobila tablete, mleko presahnilo ...in to je to.
|
|
RE: ali obstaja ženska, ki ima odpor do dojenja? 9.8.2011 19:37:18
|
|
|
|
majcika09
|
IZVIRNO SPOROČILO: majcika09 Zanima me, če obstaja kakšna bodoča mamica, ki ima kakršen koli odpor do dojenja oz. vidi težavo pri temu? ali imajo v porodnišnici sestre in babice kaj razumevanja do take mamice, ki se bori s takimi težavami ali res silijo da se doji na vso silo??
|
|
|
|
RE: ali obstaja ženska, ki ima odpor do dojenja? 9.8.2011 19:37:57
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Simpl k pasulj... ko meni ni bilo do dojenja, sem potomcu naredila umetno mleko. "Volk sit in koza cela" - jošk pa v malce boljšem stanju, kot bi bil sicer. Od vedno sem vedela da si koza. aaaaa , joj Zara, tebi res včasih pamet smeta
|
|
RE: ali obstaja ženska, ki ima odpor do dojenja? 9.8.2011 19:38:27
|
|
|
|
Kerensa*
|
Zakaj pa naj bi bilo to, da ne dojiš (ker nočeš), težava?
|
|
|
|
RE: ali obstaja ženska, ki ima odpor do dojenja? 9.8.2011 19:40:32
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: majcika09 IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop in če obstaja bo kaj? se boš bolje počutila al bi se morali zgražat nad njo? sama osebno imam odpor do tega, pa iščem rešitev...ja sem se bala, da se bodo vsi zgražali nad tem... zato me zanima, če obstaja kaka mamica, ki ima podoben problem in kako se spopada s tem... mizantrop - saj se nihče ne zgraža majcika - saj lahko pa se zgodi, da si želiš dojita, pa ne gre. Če ne želiš, pač ne želiš.
|
|
RE: ali obstaja ženska, ki ima odpor do dojenja? 9.8.2011 19:41:03
|
|
|
|
uškinamama
|
Prisilit te ne morejo . Če si prepričana , da ne boš dojila jim pač povej, da ne želiš. Nihče ti ne bo otročka na silo na prsa dajal.
|
|
RE: ali obstaja ženska, ki ima odpor do dojenja? 9.8.2011 19:42:11
|
|
|
|
majcika09
|
težava...pravzaprav ne vem, mogoče sem prebrala preveč negativnih mnenj, kako znajo bit nekatere sestre in babice v določenih porodnišnicah težke in insistirajo da mama doji in jo (kot se je to res zgodilo moji kolegici) na glas opravljale da ni sposobna biti prava mati, ker ne doji, nima mleka, ali noče... svet je res čuden al sem pa jst čudna...v sedmem mesecu sem in zelo si želim da končno pride moja deklica ampak to glede dojenja mi pa trenutno dela ogromne psihološke preglavice...
|
|
|
|
RE: ali obstaja ženska, ki ima odpor do dojenja? 9.8.2011 19:55:50
|
|
|
|
nusi
|
ma probaj čim prej zaključiti to temo v svoji glavi, oz. ugotovi od kje ta odpor sploh izvira. Če ne želiš dojiti je to tvoja stvar in pika. Sigurno te bo marsikdo gledal postrani, zato na tvojem mestu tega ne bi preveč razglašala, v porodnišnici boš verjetno potrebovala trdo kožo - no ja odvisno kje boš in na kakšne sestre naletiš. Vem, da so v Po brez komentarjev prinašali am tistim, ki so ga želele. Potem pa se pusti presenetiti, mogoče ti bo pasalo, mogoče ne, kaj bo z dojenjem se boš odločila lahko tudi ko prideš iz P.
|
|
|
|
RE: ali obstaja ženska, ki ima odpor do dojenja? 9.8.2011 20:04:47
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: nusi ma probaj čim prej zaključiti to temo v svoji glavi, oz. ugotovi od kje ta odpor sploh izvira. Če ne želiš dojiti je to tvoja stvar in pika. Sigurno te bo marsikdo gledal postrani, zato na tvojem mestu tega ne bi preveč razglašala, v porodnišnici boš verjetno potrebovala trdo kožo - no ja odvisno kje boš in na kakšne sestre naletiš. Vem, da so v Po brez komentarjev prinašali am tistim, ki so ga želele. Potem pa se pusti presenetiti, mogoče ti bo pasalo, mogoče ne, kaj bo z dojenjem se boš odločila lahko tudi ko prideš iz P. Lepo napisano.
|
|
RE: ali obstaja ženska, ki ima odpor do dojenja? 9.8.2011 20:06:34
|
|
|
|
end1
|
IZVIRNO SPOROČILO: nusi ma probaj čim prej zaključiti to temo v svoji glavi, oz. ugotovi od kje ta odpor sploh izvira. Če ne želiš dojiti je to tvoja stvar in pika. Sigurno te bo marsikdo gledal postrani, zato na tvojem mestu tega ne bi preveč razglašala, v porodnišnici boš verjetno potrebovala trdo kožo - no ja odvisno kje boš in na kakšne sestre naletiš. Vem, da so v Po brez komentarjev prinašali am tistim, ki so ga želele. Potem pa se pusti presenetiti, mogoče ti bo pasalo, mogoče ne, kaj bo z dojenjem se boš odločila lahko tudi ko prideš iz P. se podpišem! Pa še to, glede tega kakšna mama si jih boš gotovo še slišala! Sama pa imam same pozitivne izkušnje iz porodnišnice!
|
|
|
|
RE: ali obstaja ženska, ki ima odpor do dojenja? 9.8.2011 20:07:47
|
|
|
|
Kerensa*
|
Zakaj jo vsi strašite s tem, kaj vse bo morala poslušati, če ne bo dojila? Jaz nisem slišala niti ene besede čez to. Niti od moje ge. Tašče ne - pa ima ona vse za komentirat.
|
|
|
|
RE: ali obstaja ženska, ki ima odpor do dojenja? 9.8.2011 20:08:57
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Zakaj jo vsi strašite s tem, kaj vse bo morala poslušati, če ne bo dojila? Jaz nisem slišala niti ene besede čez to. Niti od moje ge. Tašče ne - pa ima ona vse za komentirat. Saj jo ne strašimo ... je pa fino, da je pripravljena na razne neumesne in neokusne komentarje. Mogoče si imela ti srečo.
< Sporočilo je popravil ZARA -- 9.8.2011 20:09:15 >
|
|
RE: ali obstaja ženska, ki ima odpor do dojenja? 9.8.2011 20:10:06
|
|
|
|
majcika09
|
drage punce, hvala za podporo in mnenja, sem si malo oddahnila...upam da to kmalu rešim-do poroda ni še veliko
|
|
|
|
RE: ali obstaja ženska, ki ima odpor do dojenja? 9.8.2011 20:10:51
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Mogoče si imela ti srečo. Več kakor pameti zagotovo...
|
|
|
|
RE: ali obstaja ženska, ki ima odpor do dojenja? 9.8.2011 20:13:25
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Mogoče si imela ti srečo. Več kakor pameti zagotovo... Ah, pa ravno tako so zrasli.
|
|
RE: ali obstaja ženska, ki ima odpor do dojenja? 9.8.2011 20:19:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tosja IZVIRNO SPOROČILO: majcika09 IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop in če obstaja bo kaj? se boš bolje počutila al bi se morali zgražat nad njo? sama osebno imam odpor do tega, pa iščem rešitev...ja sem se bala, da se bodo vsi zgražali nad tem... zato me zanima, če obstaja kaka mamica, ki ima podoben problem in kako se spopada s tem... mizantrop - saj se nihče ne zgraža majcika - saj lahko pa se zgodi, da si želiš dojita, pa ne gre. Če ne želiš, pač ne želiš. sem mislila, da je spet ena tistih tem: "najboljša prijateljica" je tko grozna oseba, ker noče dojit... jaz sem polno dojila 4 mesece z muko. ampak sem se vseeno potrudila. priznam pa, da sem komaj čakala, da začne jesti še kaj drugega kot mene.
< Sporočilo je popravil mizantrop -- 9.8.2011 20:20:06 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prihod novorojenčka iz porodnišnice Vsaka bodoča mamica se med nosečnostjo sprašuje, kaj pripraviti za novega prihajajočega člana. Veliko veselje je hoditi ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?