Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 8.8.2011 14:42:06
|
|
|
|
tims
|
Flower še vedno pomivaš posodo ? RR-jka super za I plavanje Kako pa gre T? Je tud rad v vodi? Naš Tim je začel v vodo hodit in uživat v njej šele k je bil 5 let star. Prej pa ni šans. Je ves čas sam prekladal une skale na plaži in iskal rakce. Po moje bi na Golem otoku ful užival . Zdej pa že plava ampak samo z masko, tko da ima glavo v vodi. Čim glavo dvignenad vodo, se pa skor utopi. Ful je smešen Almera, imava kar isto mnenje o piknikih . Neki najlepšga k sam v kontejner skor vse zmečeš . Majuska, uspel izlet z vlakcem?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.8.2011 15:04:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 8.8.2011 16:30:50
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims Majuska, uspel izlet z vlakcem? Jap. Do Kamnika in nazaj, vmes smo šli na sladoled in sok. Aleksander je užival Res, pravi sonček je danes!
|
|
[Brisano sporočilo] 8.8.2011 20:29:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.8.2011 21:28:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.8.2011 21:37:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.8.2011 22:06:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.8.2011 22:22:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.8.2011 22:42:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.8.2011 22:46:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 9.8.2011 7:57:31
|
|
|
|
Majuska
|
Jutro, danes je pa malce hladno jutro, sem celo jakno oblekla ... zaspana sem pa fuuul! Upam na prijeten dan
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 9.8.2011 8:03:25
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: ringarajka A je katera pri na novo opremljeni sobici kaj upoštevala feng shui? Me ima, da bi malo poklicala kakšnega strokovnjaka, glede barv. A ima katera rumeno? Kolker sem brala, je za otroke menda totalno neprimerna, če ne "strupena"...?... Pa nisem nikoli na to gledala, zadnjič pa berem MON in sem slučajno naletela na to temo, jo malo preletela in prišla na idejo, da barve bi pa res človek lahko prilagodil, če že ostalo največkrat ne gre. Kaj mislite, kakšno je vaše mnenje? Kolikor vem, je za otroško sobo neprimerna bela barva. Po mojem je tudi odvisno, katerega avtorja bereš, sem že videla različna navajanja ... Jaz se glede barv kar držim feng-shuia, sicer pa kolikor pač poznam te stvari oz. odvisno od prostora. Mislim, da lahko sami s tem doprinesemo k harmoniji. Naša otroška ima zeleno-modre stene, omara ima rumena vratca, sicer pa barva javorja (al nekaj takega). Z istim namenom imam v jedilnici oranžno dekoracijo, kuhinja je svetla. Za kopalnice je najboljša zelena. RR, če mi sporočiš mail, ti bom poslala moje tabelce
|
|
[Brisano sporočilo] 9.8.2011 8:26:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.8.2011 8:29:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 9.8.2011 9:18:56
|
|
|
|
tims
|
Populis, še nič nimam spakirano. Bova danes skupaj pakirala. Se mi je pa fino zdel, ko mi je že zadnjič rekel, da naj spakiram tako kot vedno, ker potem vse najde. Dam vedno vse posebaj v vrečke: majice kr.rokav, dolg rokav, hlače, trenirke... in na vsako vrečko potem napišem kaj je notri. Dela je sicer ful, ampak je pa res pregledno.Jest sem pa mislila, da mu je čist vseen, kako not vržem. Sem mu pa zdej kupila 3D kartice, k mu jih bom poslala (ta malim otročkom starši pošiljamo kartice). Po moje bo ful navdušen, ker so sami taki motivi, ki jih ima rad - dinozavri, avioni. Je pa to kar drag špas: ena je 4€ + znamka 0,80 € .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.8.2011 9:19:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 9.8.2011 9:20:21
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Še tole, zjutraj sem gledala CNN, WTF, kaj se to dogaja po Londonu, folk je čist ponoru. Začetek revolucije morda ??? V k*** gre vse skupi . Men grejo kr kocine pokonc k gledam kaj se dogaja. Zadnjič je spet en imel morilski pohod, spet se nam obeta recesija . Adijo pamet, res.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.8.2011 9:22:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 9.8.2011 9:23:07
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: tims http://www.jub.si/svetovalnica/barvni-navdih/barvanje-prostorov/otroska-soba/ Evo, mal namigov glede barvanja sobic Pa dobro jutro . Kako ste na to deževno jutro? tele barve in te scene so čist NE moje področje tako da ne ulazim :) počutje danes v deževnem jutru je veliko bolje kot včeraj ob takem času v ubitačni sopari :) Včer sem šla s tamalima okol šestih šele ven. Je tok prtiskal dol... Sem mislila, da bo kej boljš, pa je še vedno blo prov moreče. Se je pa potem ulilo in smo skaklal pod drevesi k eni zajčki . Tamalima se je prov fajn zdel, k smo tekmoval, kdo bo hitrj pod drugim drevesom
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.8.2011 9:27:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.8.2011 9:28:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.8.2011 9:45:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 9.8.2011 10:12:29
|
|
|
|
tims
|
OMG, HD nej bojo vaše nočke kmalu spet mirne
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.8.2011 10:22:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?