|
RE: Saj ni res, pa je... 8.8.2011 15:01:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Nekje sem že pisal, da imam bratca, ki je pri svojih 26 letih še vedno pri mamici na joškici brez izobrazbe in brez zaposlitve. Moja mati ga vidijo tko v enem pinki oblačku kot božanstvo. No od tega sem se iz ljubega miru že zdavnaj distanciral, sicer mi občasno še dvigneta živec, sam se mi enostavno ne da. Zdaj je pa stvar sodu izbila dno. Kličejo me mati med dopustom, če lahko moj bratec in njegova madam prideta k meni v prikolico, ker sej veš, bo zame bolje, da bom mel manj pavšala za plačat. Da ne govorim o tem, kakšen prašič sem bil lani, ker sem že v začetku avgusta vlekel prikolico domov, ko je pa bratova madam vendar hotla it konec avgusta. Dopustujemo v takšnem lušnem mini kampu, kjer se vsi poznamo. In dam jest ključe in navodila za uporabo prikolice in frajerčka gresta. O tem seveda, da bosta mela kake goste ne bev ne mev. V soboto, teden dni po tem, na pikniku pa meni mati lepo, mimogrede, kot da bi rekla...veš, solato so podražil...reče, ja veš tamalga so pa v sredo vrgli iz kampa. Kakšen prašič je gazda. Men obrne film obrnem par telefonov in izvem, da so tri dni skup galamli cele noči in na koncu sta se dva modelčka stepla v mojem baldahinu in v moji prikolici tako, da so klical policijo. Valjda je gazdi počil film in jih je zjutraj zabrisal ven. Moj telefon že do danes ni pozvonil. Mali je poklical mamico in ne mene in se je lepo umaknil v en apartma in boli ga đoko, mamica gre pa danes kot je že blo planirano dol in bo revčku dala denarčka, k more revček apartmajčka plačat. O tem, da so se špilal z našo lasnino in stvarmi za katere šparamo in skupaj nosmo ne bev ne mev. Veš tamal ni kriv, je bogi, a veš kok je bil živčen. Jest skos mojim trem otrokom težim, da se v prikolici ne skače, da se ne obeša po baldahinu, ker je to vse nekaj stalo, pol se mi pa dva bedaka stepeta. Me je prav strah, kaj me čaka v petek dol. Cepca malega bom pa zadavil. in od zdaj naprej boš osel, ki gre samo enkrat na led? IZVIRNO SPOROČILO: kalbo V bistvu je pri vzgoji on takratko potegnil, sam še tega ne ve. Mat bom pa streznil, upam, da bo še šlo. ma neeeee. jaz moji rečem, ko jamra čez svojega "večno nerazvitega" sina, da je takšen, kakršnega je vzgojila. takih uslug, da me ona prosi v njegovem imenu, pa jaz ne delam. če nima tolk jajc, da sam pride do mene, potem naj bo brez. p.s. zdaj tudi že moj bratec ve, koliko stane wc papir
|
|
|