|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DECEMBERKE 2011
3.8.2011 12:19:50   
Medea10
user posted image

PDP
user posted image nick, starost, število user posted image , število user posted image , naslednji pregled, NS, kraj, spol

27.11.
user posted image  candi, ?, ?user posted image ,user posted image ? , ?, ?, ?
user posted image  muca*maca, 30, 2user posted image ,user posted image 1 , 30.8., ?, Ljubljana
29.11.
user posted image  Beatrice, 26, 1user posted image user posted image 0 , ?, 16.5., Ljubljana user posted image
30.11
user posted image  Malabudra, 29, 2user posted image ,0user posted image , 21.6, 24.5, Ljubljana user posted image
1. 12.
  user posted image sugababy, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?, 12.5., Ljubljana
  user posted image lelo, 28, 2user posted image , 1user posted image , ?, 14.6., ?
user posted image  lilije, 29, 2user posted image ,1user posted image , 11.7, 24.5, Celje
2. 12. 
user posted image  bobek05, 30, 2user posted image , 1user posted image , 3.6., 23.5,?
user posted image 007sissi, 24,1user posted image ,0user posted image , ?, 17.5,Oklica Litije
3. 12.
user posted image  sashy, 23, 3user posted image , 2user posted image , 20.7, ?, okolica Ljubljane
  user posted image Lijja, 33, 2user posted image ,?user posted image , ?, 18.5,?
  user posted image Sizikaa, 29, 2user posted image , 1user posted image , 17.5, ?, ?
user posted image  Monstera,24, 1user posted image , 0user posted image , 7.6, 18.5, Ljubljana
4. 12.
user posted image  Twixy , ?, 6user posted image , 1user posted image , 6.6., ?, ?
5. 12.
user posted image  helena08, 31, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?,?
user posted image  Agnes27, 28, 1user posted image ,0user posted image , 10.8, 24.5, ?
user posted image  mistica, ?, user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?
6.12.
user posted image  hribovkati, 32, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, Velenje
user posted image  ursh_, 25, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, Grosuplje
user posted image  pamzika, 25, 1user posted image , 0user posted image , 17.5., 24.5, ?
user posted image  MAMI4, 34, 6user posted image , 4user posted image , 23.8. 24.5, Koper user posted image
user posted image  Liama, 32, 2user posted image , 1user posted image , 8.8., 27.5, ? user posted image
  user posted image hruškolinka, 30, 2user posted image ,1user posted image , ?, ?, Ljubljana
user posted image joel, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, Celje
7.12.
user posted image  flora1983, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, Velenje
user posted image  mala81, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, 25.5, ?
user posted image  AljaAn, 34, 2user posted image ,1user posted image , ?, 31.5, Ljubljana user posted image
  user posted image sover, 30, 1user posted image ,0user posted image , 29.7., 26.5, ? user posted image
  user posted image pomladpomlad, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, 1.6, Koper
  user posted image vikii, 20, 1user posted image , 0user posted image , 25.7, ?, Koper user posted image
8.12.
 9.12.
user posted image  fortune, 30, 1user posted image , 0user posted image , 29.4, ?, ?, Ljubljana
user posted image  Janed, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?,  Okolica Ljubljane 
10.12.
  user posted image morje2011, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
11.12.
user posted image  catt, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?
12.12.
user posted image  nalia, 30, 2user posted image ,1user posted image , 24.8., ?, Okolica Celja
user posted image  maycy, ?, ?user posted image ,?user posted image , ?, ?, ?
13.12.
14.12.
user posted image  Taddy78, 32, 3user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
15.12.
user posted image  Nutry, ?, 3user posted image , 0user posted image , 9.8., 24.6, Ljubljana
user posted image  mixi, 29, 2user posted image , 1user posted image , 27.5., 6.6., Koper
  user posted image neon, , 30, 2user posted image , 0user posted image 20.5, ?, Okolica Šentjurja
user posted image tetka10, 22, 2user posted image , 0user posted image , ?, 30.5, Ljubljana
  user posted image evelin, 26, 3user posted image , 1user posted image , 10.8., 13.6, Velenje user posted image  
16.12.
17.12.
  user posted image Mufka, 33, 1user posted image , 0user posted image , ?, 14.6, Brežice
user posted image  Acitak, 27, 2user posted image , 1user posted image , 11.8., 15.6, Velenje user posted image  
18.12.
user posted image  j.b., 25, 2user posted image , 1user posted image , 7.6, 6.6, ?  user posted image
19.12.
user posted image  ketikat, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?, 8.6, tujina user posted image
 user posted image sarar, 29, 4user posted image , 2user posted image , 21.7. 13,6, Ljubljana
20.12.
user posted image *TEJČI* ,27, 3user posted image 1 user posted image , ?,Okolica Gorenjske
user posted image Medea10, 21, 2user posted image , 1user posted image , 1.9., 2.6, Maribor user posted image
user posted image Ursha666, 26, 2user posted image , 1user posted image , 1.8, 9.6, Idrija
21.12.
22.12.
user posted image  roža4, ? ,4user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?
23.12.
user posted image  buxl, 28, 1user posted image , 0user posted image , 14.6, 14.6., Kamnik
24.12.
25.12.
user posted image  kasija, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, okolica Ljubljane 
26.12.
27.12.
user posted image  tasa3, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?
28.12.
user posted image  oranška, ?, 2user posted image ,0user posted image , ?, 15.6, Maribor
user posted image  korinca, 37, 3user posted image , 1user posted image , 4.8., 20.6 Okolica Gorenske  user posted image
29.12.
user posted image vdrugomami, 31, 3user posted image , ?user posted image , 12.8, 20.6, ?
30.12.
                      31.12.                      
user posted image  barbi18, 29, 2user posted image , 1user posted image , 6.5, 24.5,?
user posted image  ema09, 31, 1user posted image , 0user posted image , 17.5., ?, Žalec
user posted image  Bibana, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?
user posted image  naja81, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
user posted image  Ajraz, 27, 1user posted image , 0user posted image , 11.5., ?, Gorenjska
user posted image  katy82, ?, 2user posted image , 1user posted image , 8.8., ?, ?
user posted image  Bethany, 32, 2user posted image ,1user posted image , ?, ?, Celje
 user posted image kyl24, 24, ?user posted image , 0user posted image , 31.5, 1.6okolica idrije 

Z nami so bile:
 user posted image dspela
  user posted image

user posted image PRIČAKUJEMO user posted image : 8
user posted image  PRIČAKUJEMO
user posted image : 4
user posted image  PRESENEČENJE / SPOLA NE IZDAMO
: 1

SKUPAJ NAS JE user posted image :61
NOSEČKE Z DVOJČKI:1  

Z nami so pot začele:
user posted image aprilasemtuuser posted image
user posted image mala bejbauser posted image
user posted image jassikauser posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net                          - mama.si
- nosečnica.si                             - babybook.si
- noseča.com                             - pregnancy.org
- bibaleze.si                               - bambino.si
      - mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE
Približen izračun teže ploda

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
- Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
- Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva
- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

< Sporočilo je popravil Medea10 -- 3.8.2011 12:33:21 >

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
3.8.2011 14:40:15   
Monstera
j.b. midva greva sama šele 1.9. na dopust za 10 dni :D To bo pa zadnji dopust brez malega ja :D Samo finance niso dale, da bi prej hodila, tako da letos hodiva malo več, ker že 4 leta nisva bila na morju. Sva šla en vikend s prijatelji, en vikend s sorodniki in zdej spet greva s sorodniki. Z bratom pa njegovo punco se mamo full fajn. Gremo pa k dedku, ki ima tudi rojstni dan v petek, tako da se bo po res dolgem času družina malo zbrala. Pa ati bo okol hodu in se srečeval s prijatelji iz mladih let, mi mlajši se bomo pa kopali :D
No zdaj pa počasi ugašamo računalnik, kmalu bodo tu jst pa še z mokro glavo :D Odkar me je bolel trebuh grem na vsako uro dela, za uro v posteljo in potem vse skupaj dlje traja, da kaj zrihtam. Vsaj nimam več težav tako in upam da tako tudi ostane :D
Lepo se imejte papa

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
3.8.2011 16:00:45   
nalia
medea ti si pa tko pridna s seznamčkomuser posted image user posted image

kako si,si se naspala,spočila?

hm..a še sploh ma smisla tle pisat smo itak vse na fbuser posted image

(odgovor članu Monstera)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
3.8.2011 17:10:14   
MAMI 4
Pozdravljene!

Kako ste? Tukaj je tako soparno, da se že cel dan tuširam...delam pa tudi 100 na uro...sem se zdaj zavsetno ustavila in mojim naročila naj me zvežejo ,če vsaj malo ne dam mir...Me začne trebuh boleti od pretiravanja...Gnezdenje v polni fazi, tako, da bi v enem dnevu naredila generalko cele hiše?!user posted image

malabudra-bravo za morfologijo!Tudi sama sem na +6 kg (23. teden)user posted image Zdaj imajo toliko stvari pri nas, da ni treba hodit v Italijo...Jaz živim le nekaj km od Italije pa ne hodim tja...toliko izbire je pri nas in toliko konkurence, da so cene super ugodne...

medea- tudi sama slabo spim...ponoči vstanem in grem bulit v tv...sicer je sploh ne gledam, ampak tako se vsaj uspavam...in potem se premetavam do jutra...

tetka 10- brcike spodaj so čisto v redu...odvisno je kako leži dete ...moj(oziroma moja...se še nisem navadila) je še vedno prečno (ima veliko prostora) in me tudi spodaj praska in brca...

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
3.8.2011 17:11:41   
MAMI 4
...sem se zdaj zavestno ustavila...škrat

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
3.8.2011 17:20:29   
MAMI 4
sara- premika se bušči? ni prehitro ne...meni tudi včasih koleno oz. nogico tako v trebuh zapiči...če si slikala kar pokaži na fb! Bo zanimivo to videt! Kako ti je pa uspelo pravočasno slikat?! user posted image

nalia- upam, da bo kmalu bolje...user posted image

monstera- saj vem da bi morala skopirat, ampak zdaj poleti, ko so otroci doma tako hitro pišem...hitim in potem ni nič od tega...

so mi smešne te culice na seznamu, predvsem mi je smešno, da je moja roza...še sedaj ne dojamen...nisem se še privadila...

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
3.8.2011 20:25:27   
Medea10
Nalia- hvala da misliš name user posted image sem se malo spočila, ampak sem malo utrujenosti prišparala za zvečer.

Glede fb- pa  se mi zdi da je dobro da še tu pišemo isto kot tam, ker zdaj ko smo tud tam že tolk načvekale, se je včasih kar težko znajt izmed vseh postov. user posted image

Mami- a se splača it v italijo po kakšna oblačila in te zadeve? Mi gremo oktobra al septembra vrjetno na sejem keramike in bi blo zanimivo in priročno vedet kaj in kje se splača. user posted image

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
3.8.2011 20:50:51   
sover
živjo,

naše dete tudi pridno brca povsod po trebuhu. Me pa nekaj zanima: kako veste, s katerim delom vas drega? Jaz tud približno ne ločim med roko, glavo, ritko ...

Ena je spraševala za šolo za starše: midva greva kar spetembra, ker traja mese in pol, naslednji termin pa je šele novembra. TO se mi pa zdi malo pozno ...

Čestitam vsem za morfo!

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
3.8.2011 21:16:00   
Medea10
IZVIRNO SPOROČILO: sover
Me pa nekaj zanima: kako veste, s katerim delom vas drega? Jaz tud približno ne ločim med roko, glavo, ritko ...

Jaz predvidevam s čem me brca ali ruka. Če je močno so vrjetno nogice, če je manj močno pa roke. Že v prvo sem vedno ugotovila kako je tamala obrnjena (pač po predvidevanju, uz pa je potrdil) in mislim, da tokrat tud kar ugotovim kaj me "boža".
Je pa naša tamala po večini na glavi, tako da so te močnejše brce tam v višini popka.

(odgovor članu sover)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
4.8.2011 6:47:27   
bucka01
Dobro jutro!
Evo še mene tukaj kot sm obljubila na fb, da pridem še malo sem pokukat.
Ura je še rana ampak jaz si ne morem pomagat, da bi še malo poležala tako da že pridno pripravljam stvari za kosilo.
Medea10 ko ravno od brc pišeš, včerak ko sem se odpravljala spat se mi je tik pod popkom naredila ogromna trda bula tako sem predvidevala da je bila to verjetno ritkauser posted image . Drugače pa brce prav vsepovsod.

pa še moji podatki : bucka01,31,4user posted image ,2user posted image , 5.9. 26.5, Sp.Idrija,user posted image  TP 8.12

< Sporočilo je popravil bucka01 -- 4.8.2011 6:56:20 >

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
4.8.2011 7:22:53   
sarar
jutro punce!
sem bila že včeraj zvečer gor, pa mi je po pisanju doooolgega posta internet crknil user posted image
nalia, kako si mi ti? joj, božca moja---jaz sem vedno govorila, da grem raje 3X rodit k enkrat zobarju...no, upam da boš danes, ko se zbudiš že bolje...
uno slikco sem na fb hotla poslat, pa sem jo zrisalauser posted image user posted image user posted image  najprej sem jo poslala na moj mejl in sem hotela od tam poslat na fb, k  drugače ne znam... in jaz pametna iz tel slikco takoj zbrišem, ko pa hočem včeraj sliko prenest na fb, je pa ni bilo nikjer... tak da boste morale počakat do naslednjič...
medea, padajti slikaj... meni se je to zdaj prvič zgodilo in gogve, kdaj se bo naslednjič
monstera, lepo se imejta na morju, tvojemu dedku pa vse naj naj
mami, jaz se tudi uspavam s televizijo user posted image
mami, a kako mi je uspelo slikat...hm, je to trajalo ziher kako minuto, samo imam tudi jaz telefon vedno pri sebi ko ležim, ker me ponavadi ravno takrat rabijo vsi in me kličejo...pa da mi ni treba vstajat user posted image
sover, brez skrbi, tudi jaz ne ločim ritke od nogice user posted image  pri meni bo to možno proti koncu, ko se že vse malo bolj konkretno čuti user posted image
bucka01, no pa dobrodošla še tukaj user posted image user posted image

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
4.8.2011 8:51:24   
nalia
Jutrouser posted image ..zame nič kaj dobro jutro,že študiram da grem nazaj k zobarju k me še vedno fuul boliuser posted image ,zdej me skrbi da se je kako vnetje razširilo še na dva zoba zraven,mislim dala sem zob ven ker me je bolel samo ko sem jedla,zdaj je zob zunaj pa me boli cela desna stran..a je še prehitro da mine bolečine ko je komaj 3.dan pa gnoj je bil pod zobom?user posted image ..ma ne grem se večuser posted image

sem mogla malo pojamratuser posted image

bucka dobrodošla še tukaj,sarar,medea,mami hvala ker mislite name,se javim kasneje sem tečna,nervozna,jezna..

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
4.8.2011 11:45:45   
Medea10
Dobro jutro punce!
S tamalo sva spali do zdaj, ja, mami je bla utrujena.

Me je ravno zvečer začela matrat zgaga, joj sem bila besna. Sem si naredila malo višje vzglavje in je malenkost pomagalo.

Sva šla tamali včeraj kupit voziček za punčke (zaenkrat ima samo 1) in ga zdaj ponosno vozi po stanovanju in svojo Moniko (pupo) not. Je smešna. user posted image Zaenkrat se še ni spomnila, da bi se sama not vsedla.
Je zadnje čase svoj veliki voziček želela vozit pa je pretežek.

Sva šla včeraj tud v Mullerja. Želela sem pogledat če imajo kakšno poceni mandljevo olje (mi ga bo počasi zmanjkalo) tako kot v dm-u. Ga iščem in iščem pa ga nisem našla. Potem sem vprašala trgovko (ki je še bolj zmedeno iskala kot jaz) in mi je pokazala en kup olj, ki jih ne rabim. Potem sem povedala, da olje pač uporabljam za trebuh, ker sem noseča in me je peljala do tistih proti strijam (ziher sva z mojim že 10 minut poslušala o takšnih in drugačnih oljih user posted image ) in sem na koncu vzela olje od Beauty baby proti strijam, sam da nam neha gnjavit.
No, in sploh ni tako slabo. A ga katera uporablja?

Kako pogosto se mažete? Jaz sem se začela 2-3× na dan, ker me trebuh tako srbi, da bi si lahko kožo skrampala.

sarar-
meni pa ne bo uspelo slikat. Sem prepočasna user posted image telefon pa mam vedno nekje na kaki polički, da mi ga tamala ne odnese in kliče user posted image
V tem tednu bomo vrjetno kupili novga digitalca user posted image in potem bom vrjetno nonstop čakala kdaj bodo bule na trebuščku, da jih slikam ali posnamem.
Alja je vedno migala, ko nisem bla pripravljena na slikanje, ko sem pa prižgala fotoaparat pa se je umirla. Ravno 1 video imam ko se preteguje, pa še to bolj švoh. No, saj pravim, da sem prepočasna user posted image user posted image user posted image

Nalia- držim 0pesti, da bolečina čimprej izgine. Če pa misliš, da nekaj ni ok, pa kar k zobozdravniku, da ne bi blo še huje. user posted image user posted image user posted image

Dobrodošla še tukaj bucka01!

No, lepo bodite, se tipkamo.

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
4.8.2011 11:52:27   
Medea10

user posted image

PDP
user posted image nick, starost, število user posted image , število user posted image , naslednji pregled, NS, kraj, spol

27.11.
user posted image  candi, ?, ?user posted image ,user posted image ? , ?, ?, ?
user posted image  muca*maca, 30, 2user posted image ,user posted image 1 , 30.8., ?, Ljubljana
29.11.
user posted image  Beatrice, 26, 1user posted image user posted image 0 , ?, 16.5., Ljubljana user posted image
30.11
user posted image  Malabudra, 29, 2user posted image ,0user posted image , 21.6, 24.5, Ljubljana user posted image
1. 12.
  user posted image sugababy, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?, 12.5., Ljubljana
  user posted image lelo, 28, 2user posted image , 1user posted image , ?, 14.6., ?
user posted image  lilije, 29, 2user posted image ,1user posted image , 11.7, 24.5, Celje
2. 12. 
user posted image  bobek05, 30, 2user posted image , 1user posted image , 3.6., 23.5,?
user posted image 007sissi, 24,1user posted image ,0user posted image , ?, 17.5,Oklica Litije
3. 12.
user posted image  sashy, 23, 3user posted image , 2user posted image , 20.7, ?, okolica Ljubljane
  user posted image Lijja, 33, 2user posted image ,?user posted image , ?, 18.5,?
  user posted image Sizikaa, 29, 2user posted image , 1user posted image , 17.5, ?, ?
user posted image  Monstera,24, 1user posted image , 0user posted image , 7.6, 18.5, Ljubljana
4. 12.
user posted image  Twixy , ?, 6user posted image , 1user posted image , 6.6., ?, ?
5. 12.
user posted image  helena08, 31, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?,?
user posted image  Agnes27, 28, 1user posted image ,0user posted image , 10.8, 24.5, ?
user posted image  mistica, ?, user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?
6.12.
user posted image  hribovkati, 32, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, Velenje
user posted image  ursh_, 25, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, Grosuplje
user posted image  pamzika, 25, 1user posted image , 0user posted image , 17.5., 24.5, ?
user posted image  MAMI4, 34, 6user posted image , 4user posted image , 23.8. 24.5, Koper user posted image
user posted image  Liama, 32, 2user posted image , 1user posted image , 8.8., 27.5, ? user posted image
  user posted image hruškolinka, 30, 2user posted image ,1user posted image , ?, ?, Ljubljana
user posted image joel, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, Celje
7.12.
user posted image  flora1983, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, Velenje
user posted image  mala81, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, 25.5, ?
user posted image  AljaAn, 34, 2user posted image ,1user posted image , ?, 31.5, Ljubljana user posted image
  user posted image sover, 30, 1user posted image ,0user posted image , 29.7., 26.5, ? user posted image
  user posted image pomladpomlad, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, 1.6, Koper
  user posted image vikii, 20, 1user posted image , 0user posted image , 25.7, ?, Koper user posted image
8.12.
  user posted image bucka01, 31, 4user posted image , 2user posted image , 5.9., 26.5., Sp. Idrija user posted image
 9.12.
user posted image  fortune, 30, 1user posted image , 0user posted image , 29.4, ?, ?, Ljubljana
user posted image  Janed, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?,  Okolica Ljubljane 
10.12.
  user posted image morje2011, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
11.12.
user posted image  catt, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?
12.12.
user posted image  nalia, 30, 2user posted image ,1user posted image , 24.8., ?, Okolica Celja
user posted image  maycy, ?, ?user posted image ,?user posted image , ?, ?, ?
13.12.
14.12.
user posted image  Taddy78, 32, 3user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
15.12.
user posted image  Nutry, ?, 3user posted image , 0user posted image , 9.8., 24.6, Ljubljana
user posted image  mixi, 29, 2user posted image , 1user posted image , 27.5., 6.6., Koper
  user posted image neon, , 30, 2user posted image , 0user posted image 20.5, ?, Okolica Šentjurja
user posted image tetka10, 22, 2user posted image , 0user posted image , ?, 30.5, Ljubljana
  user posted image evelin, 26, 3user posted image , 1user posted image , 10.8., 13.6, Velenje user posted image  
16.12.
17.12.
  user posted image Mufka, 33, 1user posted image , 0user posted image , ?, 14.6, Brežice
user posted image  Acitak, 27, 2user posted image , 1user posted image , 11.8., 15.6, Velenje user posted image  
18.12.
user posted image  j.b., 25, 2user posted image , 1user posted image , 7.6, 6.6, ?  user posted image
19.12.
user posted image  ketikat, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?, 8.6, tujina user posted image
 user posted image sarar, 29, 4user posted image , 2user posted image , 21.7. 13,6, Ljubljana
20.12.
user posted image *TEJČI* ,27, 3user posted image 1 user posted image , ?,Okolica Gorenjske
user posted image Medea10, 21, 2user posted image , 1user posted image , 1.9., 2.6, Maribor user posted image
user posted image Ursha666, 26, 2user posted image , 1user posted image , 1.8, 9.6, Idrija
21.12.
22.12.
user posted image  roža4, ? ,4user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?
23.12.
user posted image  buxl, 28, 1user posted image , 0user posted image , 14.6, 14.6., Kamnik
24.12.
25.12.
user posted image  kasija, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, okolica Ljubljane 
26.12.
27.12.
user posted image  tasa3, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?
28.12.
user posted image  oranška, ?, 2user posted image ,0user posted image , ?, 15.6, Maribor
user posted image  korinca, 37, 3user posted image , 1user posted image , 4.8., 20.6 Okolica Gorenske  user posted image
29.12.
user posted image vdrugomami, 31, 3user posted image , ?user posted image , 12.8, 20.6, ?
30.12.
                      31.12.                      
user posted image  barbi18, 29, 2user posted image , 1user posted image , 6.5, 24.5,?
user posted image  ema09, 31, 1user posted image , 0user posted image , 17.5., ?, Žalec
user posted image  Bibana, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?
user posted image  naja81, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
user posted image  Ajraz, 27, 1user posted image , 0user posted image , 11.5., ?, Gorenjska
user posted image  katy82, ?, 2user posted image , 1user posted image , 8.8., ?, ?
user posted image  Bethany, 32, 2user posted image ,1user posted image , ?, ?, Celje
 user posted image kyl24, 24, ?user posted image , 0user posted image , 31.5, 1.6okolica idrije 

Z nami so bile:
 user posted image dspela
  user posted image

user posted image PRIČAKUJEMO user posted image : 8
user posted image  PRIČAKUJEMO
user posted image : 5
user posted image  PRESENEČENJE / SPOLA NE IZDAMO
: 1

SKUPAJ NAS JE user posted image :61
NOSEČKE Z DVOJČKI:1  

Z nami so pot začele:
user posted image aprilasemtuuser posted image
user posted image mala bejbauser posted image
user posted image jassikauser posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net                          - mama.si
- nosečnica.si                             - babybook.si
- noseča.com                             - pregnancy.org
- bibaleze.si                               - bambino.si
      - mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE
Približen izračun teže ploda

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
- Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
- Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva
- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
4.8.2011 20:49:44   
Medea10
Nič ne čvekate? user posted image

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
5.8.2011 20:22:24   
nalia
dan..porazno punce,poraznouser posted image ta rr

nimam volje pisat kr bom itak pisala sama sebi,želim vam lep vikenduser posted image

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
6.8.2011 8:58:45   
AljaAn
Hey!

No danes težko napišem hey punce, ker nobene ni user posted image Nalia lahko se pa sami pogovarjava user posted image
Tudi jaz nimam kaj dosti za napisati...sem se takoj navadila spati..po dveh dneh bolniške in sem bila danes čisto v šoku, ko me je mala zbudila ob pol sedmih. Se pride stisnit k nama v posteljo in potem sicer še poleži ene pol urice ...no pa to ne pomeni res ležanje, ampak telovadba in vse pesmice ki jih zna...sem že navsezgodaj poslušala vse najboljše in kuža pazi. Saj se ji moram prav nasmejati. Zdaj se nama pa še nič ne ljubi, pa mala gleda Rio...so ji ptiči full zabavni, jaz pa zraven poležavam. pa ni mira....mi mali telovadi po trebuhu user posted image Atija bova pa pustili še malo v spalnici...si zasluži tudi on en dan počitka.
Sonček se pri nas kaže bolj na pol in bomo videli kakšen dan bo.

Mi lahko katera (če se bo javila in bralauser posted image ) napiše kakšna je razlika med navadnim magnezijem in magnesolom? Mi je rekla ginekologinja da naj ga pijem in je sestra rekla da si lahko kupim navadni magnezij.

Pa še za našo Medeo10 ko je naredila tako lep seznam...naslednji pregled imam 1.9. In še vedno ne znam narediti odebeljenih črk user posted image

No evo toliko o miru...se je mala že naveličala in jo moram it zabavat.

Aha pa še to...včeraj je soseda prišla domov iz porodnišnice. Pa mi je tako hecno...imamo zraven hišo(dvojčka) in je ena rodila pred pol leta, druga pa očitno v teh dneh...sva šla z možem stavit katerega otroka bomo prej videli....se pravi od prve sosede ki je star že pol leta ga še nismo, pa me zanima če ga bo ta kaj prej pokazala. Mi tudi približno ni jasno zakaj jih tako skrivajo. Mi smo lepo povabili sosede na pijačko in pogledat malčico. Zdaj pa za te "novonaseljence" niti ne vemo kaj iimajo. user posted image Meni se zdijo prav smešni. Pa saj ne da moramo biti prijatelji ali pa kaj...ampak valjda se vsaj pozdravi, ko se gre mimo in pove, da imajo novega člana. Tako se pa "šunjajo" in so raje cele dneve v hiši, z vozičkom pa samo padejo mimo in niti pozdravijo ne.

No evo... pa sem vseeno malo napisala. Bo pa samo Nalia brala user posted image

Kakorkoli....vsem želim en prav prijeten vikend in uživajte v brcikah...zdaj jih pa najbrž že vse čutite.

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
6.8.2011 19:43:57   
sarar
oj punce!
da se še tu malo javim user posted image
aljaan, odebeliš tako, da označiš del besedila, potem imaš pa zgoraj čisto na levi strani, v isti vrsti kot so smejkoti za odebelit ali poševno dat, ali pa podčrtati...
kar se sosedov tiče-nimajo vsi take kulture, in ne vejo, da se spodobi vsaj pozdraviti... od takih niti ne pričakuj da te bojo povabili dojenčka pogledati... žal...
medea, vidim da si dala še izračun na seznam... ja kok si pa ti pridna user posted image
punce, jaz imam pa v sredo morfologijo... komaj jo čakam, sploh pa po današnji nočni žurki, ko so me parkrat zbudili čudni krči in trd trebuh z mravljinci... bom bolj pomirjena.
aja, včeraj mi je svak spet delal z verižico, in mu je že spet pokazalo da nosim PUNČKO user posted image ... bomo upam da videli v sredo...
medea, še 12 oz 14 dni do morja!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
aja, medea-a vidiš, da ti je ratalo slikati :)
nič, pridne bodite, grem nazaj ležat... se beremo jutri... nočko

(odgovor članu AljaAn)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
6.8.2011 19:45:18   
sarar
danes je sara dopolnila 21. teden user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
6.8.2011 22:04:24   
korinca
Čer, sem morala še tu malo pogledati. Se bo treba v roke vzet, sicer bo tale naša tema čisto zamrla. Čeprav mislim, da bomo spet malo več čvekale, ko bo konec dopustov in ko bo mraz in se bomo greli v dnevnih za kompjuterjem.
...S temile sosedi imam jaz tudi hecne izkušnje. Sem na novo priseljena , imam pesota in bi prav rada našla koga, ki bi se mi včasih priodružil na sprehodu. Od prej poznam iz tega konca tudi eno punco, ki je pravkar rodila in sem hotela malo stika vzpostaviti, pa očitno ljudi to sploh ne zanima.  Pri moji prvi smo bile 3 frendice iztočasno nosečke in smo se imele v času porodniške prav luštno. Smo skupaj vozičkale, spile skupaj kdaj kako kavico, z eno sva šle prvo poletje najprej sami z dojenčki na morje, kasneje, pa so prišli še dedci, ko so dopuist dobili.
Potem, ko so imeli frocki kake pol leta smo se vpisale na fitnes in za tisto urico in pol dvakrat na teden že našle varstvo. Skratka luštno je bilo ker nas je bilo več. Zdaj pa še pasjih prijateljev ne najdem tu. Se mi včasih tako zalušta po Ljubljani... Pa saj mi dan hitro mine in s hčero sva veliko skupaj, vseeno pa bi mi vsake toliko pasal kak sprehod in babji čvek.... in to pać človek pričakuje od sosedov. Saj imamo prijatelje, tiste prave, tukaj govorimo o tistih 10 minutah, ki človeku polepšajo in osvežijo dan. Ampak, če ni interesa ga pač ni...

A brcike zdaj že vse čutimo? Jaz sem jih šele pred par dnevi začutila na ven in še to narahlo...in mi še ni uspelo, da bi jih še kdo drug. Danes je hčera držala roki 10 min na trebuhu, pa je mali očitno spal.

Za kavo se ni danes nobena pofočkala, škoda. Upam, da nam sploh rata. Res bi vas rada spoznala.

evo, zdaj pa še malo na fb pofirbcar, potem pa še filmčka pogledat, pa bo spet polnoči ura...

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
6.8.2011 22:42:34   
Kasija
prav zanimive te izkušnje s sosedi. mi smo se tudi preselili iz mesta v primestje, s tem da je moj prej s starši živel v hiši. v novem naselju smo se kar spoznali med  sabo, ker smo se naenkrat selili. nekaterim pa seveda manj ustreza to življenje vrt ob vrtu, pa so kar obdržali svoje blokovske navade - samo pokimam in grem mimo. mi je pa hecno, oziroma prej mi je bilo neprijetno, da sama okolica - torej staroselci v širšem naselju -  ne marajo nas, priseljencev. tega ne razumem? saj ja nismo iz drugega planeta. pa tudi če bi bili? če katera šteka to logiko, naj jo razloži še meni. jaz sem se drugo porodniško vozila v tivoli na sprehode, kjer smo se dobivali z dvema kolegicama od prej. v samem naselju je pa bilo nekaj dojenčkov, pa nobeni mamici ni bilo do sprehodov. kar niso hotele, čeprav sem se z tremi hotela dogovorit. tokrat že kar računam na vožnje do kolegic, ki niso predaleč. pa ja, bi mi pa ustrezalo sprehajanje s katero sosedo - tako kot je bilo rečeno: ne da bi se zdaj na silo nekaj družili, ampak pač sprehod parkrat na teden, za tisto družbo ob vozičkanju.

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
7.8.2011 7:51:48   
sarar

IZVIRNO SPOROČILO: Kasija
mi je pa hecno, oziroma prej mi je bilo neprijetno, da sama okolica - torej staroselci v širšem naselju -  ne marajo nas, priseljencev. tega ne razumem? saj ja nismo iz drugega planeta. pa tudi če bi bili? če katera šteka to logiko, naj jo razloži še meni. 

kasija, tega ti najbrž ne bo znala nobena razložit user posted image . kok časa pa je že kar ste se tja preselili? morda rabijo čas... ali pa so navajeni določenega ritma in miru, pa se ''bojijo'', da boste zdaj novoselci to ''pokvarili'' user posted image  ne vem, čudna logika...
jaz v 1. nosečnosti nisem imela nikogar, sem pa v drugi bila skupaj na porodniški s sosedo, s katero sma šle skupaj ene 3X na teden dopoldne kar peš do btc-ja, ker imamo eno tako fajn potko...je bila pa to špura za 1uro v eno smer, vmes smo pa tamale nafutrale user posted image pa tja na kofi, pa po plenice in obvezno v hm pogledat za kako novo cunjico, pa dam potem kosilo kuhat user posted image ....ja, zdaj pa spet nobene ne bom imela user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
7.8.2011 8:11:11   
AljaAn
Jutro punce!

No evo o sprehodih, staro in novoselcih. Mi smo se sem preselili dva meseca preden sem rodila in to čisto na konec vasi, kjer so postavili dva dvojčka. En je bil vseljen, v drugo polovico smo se mi. No in ravno s temi našimi sosedi v hiši se čisto uredu razumemo. Nismo sicer neki "frendi", ampak kakšna kavica in seveda ko se je mala rodila smo jih povabili. Čez pol leta pa sta se dva para vselila še v drug dvojček..no oni pa niti pozdravijo ne. Saj ne mislim kave vsak dan z njimi piti...niti nimam časa, ampak če greš pa mimo, pa ja rečeš dober dan. Sem še sosedi rekla, ko je bila noseča, da bo valjda povedala kaj imajo, pa do danes še nismo zvedeli. No itak da vidim da je punči, ampak vseeno user posted image
Tudi jaz sem pogrešala blok in sem bila kar malo depresivna prvo zimo, ker tukaj nisem niogar poznala, do Ljubljane pa pač nisem mogla vsak dan. Sem se pa malo zorganizirala in šla vsaj vsak teden enkrat na kofi in vozičkane v Zalog, kjer je bila zdaj prijateljuca, prej pa samo tista s s katero sva bili skupaj v sobi v porodnišnici. Njena malčica je starejša od naše tri ure in mi je super, da smo danes prijatelji. Tako sem imela vsaj malo družbe. Zdaj bo pa enako...nič sosedskih spehodov, čeprav me danes vsaj to ne gane več.
Meni se zdijo pa taki sprehodi super, še posebno tisti del, ko ste se po pol leta vpisale na fitnes. The best. jaz bi rudi imela take kolegice user posted image

Korinca se bova pa nekje v Vodicah dobivali, če ne bo druge. Saj sem prav razumela, da ste se selili še malo naprej.

Evo na našem koncu je bil sonček, pa ga ni več. Danes imamo piknik in komaj čakam, da mi malo zabavajo malčico, ko se mi zdi, da ji je z mano tako dolgčas. Prideta tast in tašča, pa od mojega sestrična in babi. Pestro bo. Upam da vreme zdrži.

Vam pa lep dan in upam da nam čimprej uspe za kofi in kasneje se bomo za vozičkanje menile user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
7.8.2011 12:52:40   
malabudra
Hojla punce,

midva sva tudi na novo preseljena in naju "staroselci" tudi še bolj tako gledajo... pa sva že eno leto tu. Je pa kar veliko upokojencev, ki jim spremembe očitno ne ležijo user posted image Včasih koga na hodniku pozdravim, pa sicer pozdravi nazaj, ampak me tako čudno pogleda, kot da niso ziher, če res pašem v ta blok. Še najboljše odnose imamo s sosedi nasproti, ki imajo psa, pa včasih malo poklepetamo. Sicer imajo v istem hodniku še dvoji majhne otroke, ampak niti ne vem, kateri so kateri...
Imam pa srečo, da zelo blizu mene živi moja zelo dobra prijateljica, ki malo pred mano pričakuje 3. otroka, prej sem ji jaz občasno delala družbo pri vozičkanju, zdaj bova pa itak obe delale špure po naselju. Otrok in mamic je sicer tukaj ogromno, ampak tako "izven" še nobene ne poznam. No, bomo videli, kako bo, ko bom vsak dan zunaj z malo.
Moj dela nekaj za službo, jaz sem pa stanovanje pospravila, sem prav ponosna nase, ampak križ se pa močno pritožuje user posted image Sploh ponoči imam kar precej težav, pa spim ves čas na boku, skos se neki premetavam, boli me trebuh... Pa trebušček še sploh ni tako velik, da bi resno motil... user posted image
Grem skuhat kosilo, potem se pa dobim s kolegicami. Sicer ne vem, zakaj smo zmenjene sredi največje vročine, ampak eno zelo poredko vidim, ker je večinoma ni v Sloveniji, tako da se bom pač potrudila...
Lep dan vsem!

(odgovor članu AljaAn)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
7.8.2011 19:12:15   
sover
Živjo,

se še jaz malo javim, da bo bolj pestro dogajanje tukaj gori.

Midva sva bila ta vikend odsotna, tako da nisem bila nič na RR-ju, sem vas pa sedaj prebrala. Pri nas je počutje BP - noge nič ne zatekajo, križ se tudi ne pritožuje, KG so tudi stabilni, edino spanje mi nekako ne gre, ampak bo že. Mali se redno javlja - vsak dan pomiga, sedaj tako, da se včasih vidi tudi navzven. Trebušček je sedaj (23. teden) lepo viden in se ljudje poznavalsko nasmihajo, ko me vidijo (in niso v dvomih, ali sem se samo zredila) user posted image user posted image user posted image

Sosedje ... Midva sva se pred dvema letoma preselila na podeželje, vendar pa se lahko pohvalim, da so naju zelo lepo sprejeli - tako drugi priseljenci, kot tudi domačini. Ogromno se družimo, škoda le, da imajo že odrasle otroke. Sicer nas je tukaj kar precej bodočih mamic, ampak teh pa še ne poznam. Morda bodo sprehodi z vozički naredili svoje ...

Lepo bodite, user posted image , in uživajte s svojimi pikicami.

(odgovor članu malabudra)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?