Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 27.7.2011 12:49:33
|
|
|
|
arabela*
|
Končno malo doma, da se spočijem od laufarije... Z M bile na zdravniškem, hitro porihtale, ko so ji kri vzeli, bi ona kar še enkrat, pa še enkrat k zdravnici, tak se ji vse dopade edino nizek prag hemoglobina ima, sice ni panike, ker odstopa za 4....je pa dobila ferum lek sirup, tak da upam,da se ji popravi Še k moji dokterci sem hodila po napotnici zase, za en poseg...pa je tak ni bilo, polno ludi, zdravnice nikjer, ma sem kar šla proti domu. Zdaj pa se bom spravila kosilo naret..pleskavica, pomfri, solata...
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 27.7.2011 12:50:14
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Spala za en drek,Teo sicer bil priden,2x sma se hranla,ampak drugače pa sem samo na ateja mislila,pa premlevala,kaj bo,pa kak,pa te zadeve.Pa še vseeno imam upanje,da se porihta. tudi mi upamo s tabo podpis pa še en Podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 27.7.2011 16:40:45
|
|
|
|
Arwenko
|
Ojla, mi končno doma Dete pa že cel teden tečnari, vsak popoldan, nimam pojma kaj ji je Saraya...kaj je bilo z muco, zakaj ste jo dali stran? no HB da jo je matcar lahko vzela. matcar...držimo pesti da bo vse ok.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 27.7.2011 19:08:26
|
|
|
|
bambixxx
|
čer, jutri je cel dan dež napovedan . pride sploh katera na kavo? te bi se raje v SO dobile, ker po dežu ne bom hodla peš v mesto.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 27.7.2011 19:08:54
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Dete pa že cel teden tečnari, vsak popoldan, nimam pojma kaj ji je zobki
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 27.7.2011 20:22:59
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx čer, jutri je cel dan dež napovedan . pride sploh katera na kavo? te bi se raje v SO dobile, ker po dežu ne bom hodla peš v mesto. Mene žal ne bo tokrat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 27.7.2011 20:23:53
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Dete pa že cel teden tečnari, vsak popoldan, nimam pojma kaj ji je zobki nimam pojma...videt ni nič, sploh ne zgornjih enk, ki bi naj pol prišle menda naslednje. A je možno da pridejo prej dvojke?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 27.7.2011 20:49:15
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Dete pa že cel teden tečnari, vsak popoldan, nimam pojma kaj ji je zobki nimam pojma...videt ni nič, sploh ne zgornjih enk, ki bi naj pol prišle menda naslednje. A je možno da pridejo prej dvojke? Ja,je možno.Saš je tak dobil,najprej spodnje 1-ke,pol pa zgornje 2-ke,šele nato 1-ke.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 27.7.2011 20:49:33
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 27.7.2011 20:50:15
|
|
|
|
matcar
|
Jaz mogoče pridem ju3.še bom zjutraj javla.Ne bi rada zabedirala koga tam.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 27.7.2011 20:51:46
|
|
|
|
vanessazala
|
matcar verjami da bo z atijem boljše,samo mora se zmazat iz vsega tega,boš vidla,da bo vse ok. držim pesti za vas....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 27.7.2011 20:52:52
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: vanessazala matcar verjami da bo z atijem boljše,samo mora se zmazat iz vsega tega,boš vidla,da bo vse ok. držim pesti za vas.... Hvala za tolažbo.Upam,da bo res tak.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 27.7.2011 21:15:06
|
|
|
|
matcar
|
Ni že dovolj,da sem čisto fertik zaradi ateja,zdaj pa bo še ded najedal.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 27.7.2011 21:41:42
|
|
|
|
majakla
|
Čeeer. Danes pa je blo vroče, komaj čakam jutri, hihihi. Matcar: Kava jutri: KDaj to??? ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ Nikove današnje pogruntavščine: - vidi bagra; Nik: Maaami baaagi njam njam M: Ne, bager ne papca, ampak zemljo baše. Nik: Baaagi njam njam basa (bager je klobaso) - lovi hrošča po tleh in ga jaz raje odstranim; Nik: Maaami nii niii M: Ne, ni hročša več, je že odšel Nik: Pa paaa aaavto moooje (ga ni in je šel z avtom na morje - kot babi in deda)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 27.7.2011 22:27:45
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 27.7.2011 22:28:07
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ni že dovolj,da sem čisto fertik zaradi ateja,zdaj pa bo še ded najedal.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 27.7.2011 22:29:01
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx čer, jutri je cel dan dež napovedan . pride sploh katera na kavo? te bi se raje v SO dobile, ker po dežu ne bom hodla peš v mesto. Mene žal ne bo tokrat mene tud ne bo....imma dopoldne delo doma, potem pa gremo s kolegi in kolegicami malo na luštno
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 27.7.2011 22:29:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Danes pa je blo vroče, komaj čakam jutri, hihihi. ki si te ti kako vročino srečala danes
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 27.7.2011 22:31:00
|
|
|
|
arabela*
|
grem večejo si naredit, pa prat sem dala, pa lase moram še umit.... še kaj? nič več..potem pa relax..
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 27.7.2011 22:31:02
|
|
|
|
bambixxx
|
kavica bi bila dopoldne okoli 10.30-11h. majakla Nik pa je prava faca mala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 27.7.2011 22:38:20
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: majakla Danes pa je blo vroče, komaj čakam jutri, hihihi. ki si te ti kako vročino srečala danes Najhujšo v avtu, . . . Ej, Saraya, kam hodiš ti to na kafe oz. pijačo, ko imajo trampolin??? . . . študiram za sob ali ned dopoldan.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 27.7.2011 22:44:45
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kavica bi bila dopoldne okoli 10.30-11h. težka bo... mejbi majakla Nik pa je prava faca mala Pa tak me preseneča vsak dan Aja, evo, eno vprašanje: (spet) Noče v svoj sedež - KAJ NAJ oz. KAKO? aJA, še eno: V sedežu, da roke ven iz naramnic, ne glede na to kako zategnem ... za policijo je to nepravilno - KAJ NAJ???!!! Mi je to zadnjič na poti naredil in to v zadnjem tunelu pred Koprom, HB sva končno "zaklenila" njegova vrata, me je skoraj kap, ko sem ga videla, rit na zicu, obe rokici in nos pa na šajbi, pol pa je še vrata odpiral - sredi tunela na AC! Danes popoldne pa sem ga 15 min lovila okoli avta in fintirala, preden sem ga v zitc dobla!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 27.7.2011 22:45:59
|
|
|
|
majakla
|
zic, zitc = sedež
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 27.7.2011 22:56:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ej, Saraya, kam hodiš ti to na kafe oz. pijačo, ko imajo trampolin??? . . . študiram za sob ali ned dopoldan. odvisno kje misliš.. hodim v Astorio, ali pa v Železničarja.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 27.7.2011 22:58:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla V sedežu, da roke ven iz naramnic, ne glede na to kako zategnem ... za policijo je to nepravilno - KAJ NAJ???!!! ne samo za policijo..še bolj za varnost jaz bi vztrajala....al bo pripasan al pa doma ostane
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.