|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jokam za Odi
19.8.2005 22:45:19   
Anonimen
Danes smo izvedli iskalno akcijo za kužiko moje tašče, ki so jo pogrešali od včeraj. Našli smo jo v gozdu, v jarku, mrtvo, utopljeno. Revica se je izgubila in izgleda šla v jarek pit vodo, nato pa ni mogla več ven. Bogve koliko časa se je matrala v jarku, napolnjenem z blatom, ki se ji je ugrezalo, in vodo, nato pa omagala in utonila. Boga moja Odi.:((
Komaj smo jo zvlekli ven iz jarka, položili na blazino v prtljažniku, odpeljali domov in jo pokopali pred hišo. Hudo.:((
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Jokam za Odi
19.8.2005 22:49:10   
kofetek2010
revica, obe, no kr vsi, ki ste jo imeli radi :((:((:((

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Jokam za Odi
19.8.2005 22:49:12   
Anonimen
Pa, daj, ne govori. Ne morem verjeti. Jaz pa tako občutljiva na take teme.:((:((:((:((

Niti pomisliti ne smem na to, kako se je mučila, revica.:((:(( Kakšne pasme pa je bila in koliko je bila stara?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Jokam za Odi
19.8.2005 22:49:29   
smrka
joj, jest sem mislila da je kdo drug umrl ne pa :kuza: po naslovu posta!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Jokam za Odi
19.8.2005 22:51:08   
Anonimen
Kva me briga, kaj si ti mislila.
Odi je bila bobteilka, stara pa 13 let. Izgubila se je, ker so se ravno preselili in ni poznala okolja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Jokam za Odi
19.8.2005 22:56:02   
smrka
:zaspan:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Jokam za Odi
19.8.2005 22:56:47   
india
Ojoj, uboga :kuza:! Pa kako, mislim, ...še dobro da ste jo našlli! Mene je kar groza ko se spomnim, ko mi naše muce par dni nismo našli,potem pa jo je soseda prinesla domov, čez teden dni se je pa izgubila :((:((

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Jokam za Odi
19.8.2005 22:57:46   
Maxica
Ojoj, čisto razumem vašo žalost!:((:((:(( Tudi sama sem pred dvema mesecema izgubila našo psičko, ki je bila med nami skoraj 16 let.:((
Tolaži se s tem, da se ima tudi sedaj, v pasjih nebesih, lepo.9nebesa:kuza:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Jokam za Odi
19.8.2005 22:58:02   
Spicy Black
Tud men gredo kar kocine pokonci ko berem take zgodbe....:((:((

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Jokam za Odi
19.8.2005 22:59:36   
Mariposa
Splišni, žal mi je za kužiko:(

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Jokam za Odi
19.8.2005 23:28:36   
Joe
Bogi pesek!!! :rozica: Še vedno pa ste skupaj preživeli lepih 13 let, in to je vendarle več kot grda smrt. :kuza:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Jokam za Odi
20.8.2005 0:01:59   
nejcko

Ojoj, boga kužika.
Sej vem, da ni ravno na mestu, ampak osebno menim, da je bolje, da ste jo sploh našli, čeprav mrtvo, kot da bi se še par let spraševali, kje je in kako se ji godi. Negotovost bi bila zame osebno hujša.

Vem pa, kako hudo je, ko izgubiš pasjega prijatelja ... vedno ostane delček srca namenjen le njemu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Jokam za Odi
20.8.2005 0:11:59   
Annny
Boga boga- ful mi je žal:((:((:((

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Jokam za Odi
20.8.2005 0:13:10   
Anonimen
Moje sožalje... :((:((:((

Raje ne pomislim, da bi se kaj takega zgodilo moji Avši...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   Jokam za Odi
20.8.2005 0:13:28   
nikitta
Res mi je žal, da se je to zgodilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Jokam za Odi
20.8.2005 4:44:22   
polona2
Nekaj najbolj groznega je, ko na tak način za vedno izgubiš kuža ali muca. Mojega :muca: je zbil avto skoraj pred mojo hišo, vsak dan grem najmanj dvakrat mimo kraja, kjer se je to zgodilo. Še vedno jokam za njim...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Jokam za Odi
20.8.2005 6:17:19   
ZARA
O grozno...bohved kolk časa se je uboga matrala :((

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Jokam za Odi
20.8.2005 8:14:03   
anitaz
Moje sožalje...revica se je morala res matrati..:(

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Jokam za Odi
20.8.2005 8:46:19   
Anonimen
Hvala, punce. Danes mi je že bolje. Včeraj je bilo pa res žalostno, ko smo jo našli tam. Smili se ti živalica, ki je morala na tak grozen način umreti.
Vedno jo bomo imeli radi, našo Odi.
Včeraj so jo potem pokopali pred hišo, ampak midva s Tiborjem sva šla raje prej domov, da ne bi bilo preveč. Zdaj pa premišljujem, ali naj ga sploh peljem danes tja, na grobek, ali naj raje malo počakam, da vse malo umiri. Ker zjutraj, ko je vstal, so najprej deževala vprašanja o Odi. Ampak najbrž bomo vseeno šli, saj moramo po Mišo, ki smo jo babici pustili za čez noč v tolažbo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   Jokam za Odi
20.8.2005 8:52:32   
frutka_
Splišni to mora biti grozno. Moja prijateljica je pred kratkim "izgubila" kokeršpanjelko in je niso nikoli več našli...ravno so bili z njo na sprehodu, ko je nastala nevihta in se je ustrašila grmenja ter zbezljala neznano kam...

Človek se tako naveže na te pasje mrcine. Prav luštno je, da se te vsaj nekdo razveseli, ko prideš domov (tako se heca moj ati za našo Iriko).

Kako pa Tibor to prenaša?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Jokam za Odi
20.8.2005 9:02:06   
sarči
Boga Odi:kuza:
Po moje ni nič narobe peljat sinka tja,pa naj se lepo poslovi,naj ji prinese rožice...zdaj je najboljš,da hitro tašča druzga kužeka kupi,manj boli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Jokam za Odi
20.8.2005 9:05:23   
Pupica
:((:angel::kuza:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Jokam za Odi
20.8.2005 9:07:49   
Baldi
Ojoj, to pa ni ravno lepa novica:(
:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Jokam za Odi
20.8.2005 9:10:51   
Anonimen
Ojej bogica :( Mene takšne zgodbe tok ganejo. Vse kar se živali tiče, sem grozno občutljiva. :(

Splišni, saj bo ostal lep spomin na njo :rozica:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
   Jokam za Odi
20.8.2005 9:13:43   
Anonimen
Moje sožalje! Si lahko mislim, kako se počutite. Mene bi pobralo od hudega, če bi se kaj zgodilo kateremu od naših dveh :kuza:. No, ko ju ne bo več, vem, da me bo od žalosti kar konec. Zelo sočustvujem z vami. :angel:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?