|
RE: Mariborčanke,21.del 24.7.2011 22:43:45
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar da Saraya,jaz tak nisem bla nič kriva,sploh nisem kaj dosti govorila takrat sem bolj za mulci gledala pa skakala.Sem pa itak bla še v mestu,pa če bi vedla,da si še tam ostala,bi prišla z mularijo nazaj.Samo si me tak skenclala,da mi ni blo nič jasno. glej morda tega nisem vajena od ljudi, s katerimi se kofetkam in družim..ne vem...sem pač taka, da me tako prizadene....in tud taka, da ne hodim na kuffeje iz dolgčasa ampak zato, ker mi pač paše družba oziroma človek s katerim grem na kavo. nisem rekla izrecno kdo je kriv, vem samo in vse ki so ble tam so slišale, da sem rekla, oziroma vprašala, če še boste tam, da pridem nazaj...ene 3X sem vprašala in ste vse potrdile. In osebno mislim, da tiste, ki so zadnje odšle, bi mi lahko to javile, ne pa da se vrnem v prazno gostilno, pa še froce sem in tja včačim dvakrat. sory..ampak, se lahko prepričujem, da kompliciram ampak vem, da bi jaz naredila, kot sem napisala Ja,saj te razumem,pa jaz bi najbrž enako odreagirala.Sory še enkrat iz moje strani.Upam,da nisi na mene jezna.
|