|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,21.del
24.7.2011 8:34:10   
bambixxx
katy83 ti si iskala lesene sestavljanke z avtomobilčki? sem jih videla zdaj v lidlovi reklami po 7,99€. imajo pa tudi živali.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 976
24.7.2011 8:35:31   
katy83
jutro.
T gleda živ žav, jaz pa malo po netu, počasi pa bova nekaj pozajtrkovala, ati v službiuser posted image , vreme pa user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 977
24.7.2011 8:35:45   
botrca
Jutro user posted image ,

spala za nič...tak me vse boli, da se počutim kot da sem 70.-80. let stara omika user posted image . Eh brezveze...pa vreme user posted image user posted image user posted image ...pada in pada...pa še celi dan bo...lase sem si oprala...malo še pa si jih grem navit. Ker ven ne greva, bom imela celi dan navijalke gor. Mali nekaj pokašljuje in sem mu kar prospan začela davat. Pa to glih pred počitnicami user posted image . Upam, da ne bo kaj hujšega. Zdaj gleda mojstra Miho na pop. Moj pa še spi.

< Sporočilo je popravil botrca -- 24.7.2011 8:36:39 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 978
24.7.2011 8:36:36   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

katy83 ti si iskala lesene sestavljanke z avtomobilčki? sem jih videla zdaj v lidlovi reklami po 7,99€. imajo pa tudi živali.

hvalauser posted image , sem bila v 3 Lidlih v Mb in 1 v MS in so vsepovsod imeli samo neke princeske. user posted image user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 979
24.7.2011 8:37:58   
botrca
Kaj kuhate danes, če kuhate user posted image ? Midva imava juho, musako z bučkami, krompirjem in mletim mesom in solato.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 980
24.7.2011 8:38:19   
bambixxx
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

hvalauser posted image , sem bila v 3 Lidlih v Mb in 1 v MS in so vsepovsod imeli samo neke princeske. user posted image user posted image

eh škoda user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 981
24.7.2011 8:39:33   
bambixxx
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Kaj kuhate danes, če kuhate user posted image ? Midva imava juho, musako z bučkami, krompirjem in mletim mesom in solato.

goveja juha s palačinkami, pečene rebrce, pražen krompir ala Bambi user posted image , solata.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 982
24.7.2011 8:39:56   
katy83

glej, če imaš kakšno sliko, ti vse narišem kar češ, ampak če se zmeniva za to, ti bi jaz s svinčnikom narisala na steno, vi pa si potem pobarvajte in obrobite...ker gre kar nekaj časa za to...če se strinjaš, ni problema, rečiuser posted image

nimam slike...tista ki jo imaš ti mi je lepa...ki pa dobiš v taki velikostiuser posted image kake barve pa rabiš za to risanje in barvanje po steni?

kaj bi on imel na steni narisano? saj se vse na netu najde...jaz pa to malo slikico potem narišem na steno (no, povečam jo tak na pamet)  Z dipiji se to barva, vsaj jaz sem, potem pa je fajn, da se z nekim lakom prekrije (baje je lahko kar lak za lase)...jaz rega nisem naredila in se tista črna obroba malo poca. user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 983
24.7.2011 8:41:33   
katy83

goveja juha s palačinkami, pečene rebrce, pražen krompir ala Bambi user posted image , solata.

mmmm, Bambiuser posted image
jah, midva z dragim se še nisva zmenla kaj bi...ko pride ob 13.uri iz službe, se bova zmenla in nekaj na hitrco skup vrglauser posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 984
24.7.2011 8:41:49   
botrca

katy83 te sestavljanke imajo tudi v baby centru pa po ugodni ceni user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 985
24.7.2011 8:43:51   
katy83

katy83 te sestavljanke imajo tudi v baby centru pa po ugodni ceni user posted image

hvala, saj imam v planu it še tja, jauser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 986
24.7.2011 8:46:40   
botrca
Katy83:  tole si mislila?

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=169042

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=169043

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=173042

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=193359

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 987
24.7.2011 8:48:01   
botrca

pražen krompir ala Bambi user posted image

recept prosim user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 988
24.7.2011 8:48:52   
katy83
ja, to Botrcauser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 989
24.7.2011 8:50:51   
botrca

kaj bi on imel na steni narisano? saj se vse na netu najde...jaz pa to malo slikico potem narišem na steno (no, povečam jo tak na pamet)  Z dipiji se to barva, vsaj jaz sem, potem pa je fajn, da se z nekim lakom prekrije (baje je lahko kar lak za lase)...jaz rega nisem naredila in se tista črna obroba malo poca. user posted image

ma kaj on...mama user posted image user posted image ...ja kakega Nodija, mojstra Miho, Strelo Mcqueen...user posted image ...ko pridem s počitnic se bova fiksno zmenli...ok user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 990
24.7.2011 8:51:40   
botrca

ja, to Botrcauser posted image

user posted image user posted image user posted image ...pa še ceneje je kot v Lidlu...jaz sem to tudi kupla v baby centru user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 991
24.7.2011 8:51:41   
katy83

ma kaj on...mama user posted image user posted image ...ja kakega Nodija, mojstra Miho, Strelo Mcqueen...user posted image ...ko pridem s počitnic se bova fiksno zmenli...ok user posted image

zmenjenouser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 992
24.7.2011 8:52:40   
botrca

zmenjenouser posted image

komaj čakam user posted image user posted image user posted image ...hujša sem kot otrok user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 993
24.7.2011 8:53:28   
botrca
Aja, katy83 kaj pa če pol hočeš belit se to kaj poznauser posted image  

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 994
24.7.2011 8:55:57   
bambixxx

na čebuli prepražim prekajeno vratovino ali slanino, rdečo papriko in dodam kuhan krompir. začiniš po želji user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 995
24.7.2011 8:58:59   
katy83
kaj takega ti bi že spravla skup:

http://www.google.si/imgres?q=bob+the+builder&um=1&hl=sl&sa=N&tbm=isch&tbnid=mD3AMikAeVwJUM:&imgrefurl=http://kidsworld.kaltsum.com/bob-builder-coloring-pages-14088156/&docid=6NeiggQLSFQHCM&w=567&h=794&ei=DsErToqPNo3NsgakyZnoCw&zoom=1&iact=hc&vpx=315&vpy=125&dur=368&hovh=175&hovw=125&tx=95&ty=123&page=3&tbnh=175&tbnw=125&start=31&ndsp=12&ved=1t:429,r:7,s:31&biw=1152&bih=520

tudi to bi šlo:
http://www.google.si/imgres?q=bob+the+builder&um=1&hl=sl&sa=N&tbm=isch&tbnid=mD3AMikAeVwJUM:&imgrefurl=http://kidsworld.kaltsum.com/bob-builder-coloring-pages-14088156/&docid=6NeiggQLSFQHCM&w=567&h=794&ei=DsErToqPNo3NsgakyZnoCw&zoom=1&iact=hc&vpx=315&vpy=125&dur=368&hovh=175&hovw=125&tx=95&ty=123&page=3&tbnh=175&tbnw=125&start=31&ndsp=12&ved=1t:429,r:7,s:31&biw=1152&bih=520

no, saj bi vse šlo, mogoče bi pač kaj prilagodilauser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 996
24.7.2011 9:00:15   
botrca

N A Š I    O T R O C I 

user posted image Saraya
* A  & M
user posted image Vrtnica79
* L & V
user posted image Matcar
* Lea,
* Maks,
* Saš,
* Teo

user posted image Botrca
* Jan
user posted image Koala
* A
user posted image Marta
* Tinej
user posted image Ly117
* Luka
user posted image Rubin.
* Lara
* Gaja 
* Zoja
user posted image
user posted image elevitka
* Tai
user posted image Rina22
* T.
user posted image Katy83

* Timotej

user posted image Lenči_
* M.
user posted image   Sami0804
* Mitja in Sara

user posted image Majakla
* Nik
user posted image Bambixxx
* Tibor
user posted image Arwenko
*Alex
user posted image CoKoLaDa84
* M

user posted image  karmen7
*Jure

user posted image suziflo
*Ela

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 997
24.7.2011 9:00:20   
katy83

Aja, katy83 kaj pa če pol hočeš belit se to kaj poznauser posted image  

jah, to pa je druga zgodbauser posted image
ja, moj je rekel, da je to treba potem zašmirglat dol, pa potem barvat

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 998
24.7.2011 9:00:48   
katy83

na čebuli prepražim prekajeno vratovino ali slanino, rdečo papriko in dodam kuhan krompir. začiniš po želji user posted image

mmmm, dobrouser posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 999
24.7.2011 9:05:11   
botrca
Katy83 kaj pa kaj takega:

http://www.pobarvanke.tag.si/pobarvanke/nodi/nodi-10.jpg

http://www.pobarvanke.tag.si/pobarvanke/franklin/sola.jpg

http://www.google.si/imgres?q=pobarvanke+mojster+miha&hl=sl&tbm=isch&tbnid=YgvbCde08DWfgM:&imgrefurl=http://www.onlinecafe.si/foto-galerija/Pobarvanke/razne-kategorije%253Fpage%253D2&docid=McAeK18attHHIM&w=155&h=200&ei=G8QrTqK7MojEswaO0LH4Cw&zoom=1&biw=1056&bih=614

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.