Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 24.7.2011 8:34:10
|
|
|
|
bambixxx
|
katy83 ti si iskala lesene sestavljanke z avtomobilčki? sem jih videla zdaj v lidlovi reklami po 7,99€. imajo pa tudi živali.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 24.7.2011 8:35:31
|
|
|
|
katy83
|
jutro. T gleda živ žav, jaz pa malo po netu, počasi pa bova nekaj pozajtrkovala, ati v službi , vreme pa
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 24.7.2011 8:35:45
|
|
|
|
botrca
|
Jutro , spala za nič...tak me vse boli, da se počutim kot da sem 70.-80. let stara omika . Eh brezveze...pa vreme ...pada in pada...pa še celi dan bo...lase sem si oprala...malo še pa si jih grem navit. Ker ven ne greva, bom imela celi dan navijalke gor. Mali nekaj pokašljuje in sem mu kar prospan začela davat. Pa to glih pred počitnicami . Upam, da ne bo kaj hujšega. Zdaj gleda mojstra Miho na pop. Moj pa še spi.
< Sporočilo je popravil botrca -- 24.7.2011 8:36:39 >
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 24.7.2011 8:36:36
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx katy83 ti si iskala lesene sestavljanke z avtomobilčki? sem jih videla zdaj v lidlovi reklami po 7,99€. imajo pa tudi živali. hvala , sem bila v 3 Lidlih v Mb in 1 v MS in so vsepovsod imeli samo neke princeske.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 24.7.2011 8:37:58
|
|
|
|
botrca
|
Kaj kuhate danes, če kuhate ? Midva imava juho, musako z bučkami, krompirjem in mletim mesom in solato.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 24.7.2011 8:38:19
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx katy83 ti si iskala lesene sestavljanke z avtomobilčki? sem jih videla zdaj v lidlovi reklami po 7,99€. imajo pa tudi živali. hvala , sem bila v 3 Lidlih v Mb in 1 v MS in so vsepovsod imeli samo neke princeske. eh škoda
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 24.7.2011 8:39:33
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj kuhate danes, če kuhate ? Midva imava juho, musako z bučkami, krompirjem in mletim mesom in solato. goveja juha s palačinkami, pečene rebrce, pražen krompir ala Bambi , solata.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 24.7.2011 8:39:56
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 glej, če imaš kakšno sliko, ti vse narišem kar češ, ampak če se zmeniva za to, ti bi jaz s svinčnikom narisala na steno, vi pa si potem pobarvajte in obrobite...ker gre kar nekaj časa za to...če se strinjaš, ni problema, reči nimam slike...tista ki jo imaš ti mi je lepa...ki pa dobiš v taki velikosti kake barve pa rabiš za to risanje in barvanje po steni? kaj bi on imel na steni narisano? saj se vse na netu najde...jaz pa to malo slikico potem narišem na steno (no, povečam jo tak na pamet) Z dipiji se to barva, vsaj jaz sem, potem pa je fajn, da se z nekim lakom prekrije (baje je lahko kar lak za lase)...jaz rega nisem naredila in se tista črna obroba malo poca.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 24.7.2011 8:41:33
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj kuhate danes, če kuhate ? Midva imava juho, musako z bučkami, krompirjem in mletim mesom in solato. goveja juha s palačinkami, pečene rebrce, pražen krompir ala Bambi , solata. mmmm, Bambi jah, midva z dragim se še nisva zmenla kaj bi...ko pride ob 13.uri iz službe, se bova zmenla in nekaj na hitrco skup vrgla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 24.7.2011 8:41:49
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx katy83 ti si iskala lesene sestavljanke z avtomobilčki? sem jih videla zdaj v lidlovi reklami po 7,99€. imajo pa tudi živali. hvala , sem bila v 3 Lidlih v Mb in 1 v MS in so vsepovsod imeli samo neke princeske. katy83 te sestavljanke imajo tudi v baby centru pa po ugodni ceni
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 24.7.2011 8:43:51
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx katy83 ti si iskala lesene sestavljanke z avtomobilčki? sem jih videla zdaj v lidlovi reklami po 7,99€. imajo pa tudi živali. hvala , sem bila v 3 Lidlih v Mb in 1 v MS in so vsepovsod imeli samo neke princeske. katy83 te sestavljanke imajo tudi v baby centru pa po ugodni ceni hvala, saj imam v planu it še tja, ja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 24.7.2011 8:48:01
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx pražen krompir ala Bambi recept prosim
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 24.7.2011 8:48:52
|
|
|
|
katy83
|
ja, to Botrca
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 24.7.2011 8:50:51
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 kaj bi on imel na steni narisano? saj se vse na netu najde...jaz pa to malo slikico potem narišem na steno (no, povečam jo tak na pamet) Z dipiji se to barva, vsaj jaz sem, potem pa je fajn, da se z nekim lakom prekrije (baje je lahko kar lak za lase)...jaz rega nisem naredila in se tista črna obroba malo poca. ma kaj on...mama ...ja kakega Nodija, mojstra Miho, Strelo Mcqueen... ...ko pridem s počitnic se bova fiksno zmenli...ok
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 24.7.2011 8:51:40
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ja, to Botrca ...pa še ceneje je kot v Lidlu...jaz sem to tudi kupla v baby centru
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 24.7.2011 8:51:41
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 kaj bi on imel na steni narisano? saj se vse na netu najde...jaz pa to malo slikico potem narišem na steno (no, povečam jo tak na pamet) Z dipiji se to barva, vsaj jaz sem, potem pa je fajn, da se z nekim lakom prekrije (baje je lahko kar lak za lase)...jaz rega nisem naredila in se tista črna obroba malo poca. ma kaj on...mama ...ja kakega Nodija, mojstra Miho, Strelo Mcqueen... ...ko pridem s počitnic se bova fiksno zmenli...ok zmenjeno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 24.7.2011 8:52:40
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 zmenjeno komaj čakam ...hujša sem kot otrok
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 24.7.2011 8:53:28
|
|
|
|
botrca
|
Aja, katy83 kaj pa če pol hočeš belit se to kaj pozna
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 24.7.2011 8:55:57
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx pražen krompir ala Bambi recept prosim na čebuli prepražim prekajeno vratovino ali slanino, rdečo papriko in dodam kuhan krompir. začiniš po želji
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 24.7.2011 9:00:15
|
|
|
|
botrca
|
N A Š I O T R O C I Saraya * A & M Vrtnica79 * L & V Matcar * Lea, * Maks, * Saš, * Teo Botrca * Jan Koala * A Marta * Tinej Ly117 * Luka Rubin. * Lara * Gaja * Zoja elevitka * Tai Rina22 * T. Katy83 * Timotej Lenči_ * M. Sami0804 * Mitja in Sara Majakla * Nik Bambixxx * Tibor Arwenko *Alex CoKoLaDa84 * M karmen7 *Jure suziflo *Ela
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 24.7.2011 9:00:20
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Aja, katy83 kaj pa če pol hočeš belit se to kaj pozna jah, to pa je druga zgodba ja, moj je rekel, da je to treba potem zašmirglat dol, pa potem barvat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 24.7.2011 9:00:48
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx pražen krompir ala Bambi recept prosim na čebuli prepražim prekajeno vratovino ali slanino, rdečo papriko in dodam kuhan krompir. začiniš po želji mmmm, dobro
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.