|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,21.del
20.7.2011 19:45:12   
bambixxx
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Čer! user posted image

Bambi dobrodošla nazaj, pa user posted image user posted image za taščo in tasta.

hvala user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 801
20.7.2011 19:45:15   
botrca

IZVIRNO SPOROČILO: botrca
okna in police umila..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj pa je smešnouser posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 802
20.7.2011 19:47:38   
ly117
 user posted image mi spat. Še samo 2 dni. user posted image

Nočko.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 803
20.7.2011 19:48:07   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

dan user posted image

mi smo doma user posted image . doma me je čakalo v nulo spucano stanovanje, okne in žaluzije umite, terasa pomita, vse. Sta se tast in tašča fuuul potrudila, pa še na kosilu smo bili danes pri njih. user posted image

kaj pa mraz tu? še malo pa si bom pulover in trenerko oblekla user posted image .

dobrodošli in super za taščo in tasta user posted image user posted image user posted image ...za slabo vreme pa user posted image user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 804
20.7.2011 19:49:26   
ly117

okna in police umila..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ker si si pravi dan zbrala. Sicer je pa ponavadi tak da ko okna pomiješ pol dežuje. user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 805
20.7.2011 20:07:30   
katy83
čer.

T pije svojo večerno flaško...danes sem mu privoščla riževo mleko z mandlji user posted image (da je še nekaj druga kot samo kravje mleko)

Danes bom po 3 dneh končno videla dragegauser posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 806
20.7.2011 20:07:59   
katy83

okna in police umila..

Ker si si pravi dan zbrala. Sicer je pa ponavadi tak da ko okna pomiješ pol dežuje. user posted image

ja, to pa resuser posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 807
20.7.2011 20:48:11   
matcar
Čer!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 808
20.7.2011 20:54:56   
matcar
Punce,hvala za menja.Saj ta P je ok,samo me je dvignilo,ko mi tak reče,češ bla bla bla.....Glede bruhanja,pa je tak.Nečak ni bruhal,samo jokal in se zvijal,tak da je svakinja mislila,da ima krče,redil se je normalno,ga pa je začelo samo dušit na trenutke,pa sta šla v P na UZ in ima refluks in je na zdravilih.Od takrat je dobro,ne joka,se ne zvija nič.Glede na to,da ni rečeno,da se ne bi smel redit,pa vseeno bruha preveč.So mi rekli do zdaj vsi,ki so ga vidli.Pa glede na to,da imama napotnico,bom ga peljala,že zato,da bom jaz mirna.Ker UZ ni neka huda preiskava,ga bo najbrž še hujše čakalo čez kako leto-dve.Raje pa vidim,da mi rečejo,da je vse ok,kot pa da ne grem nikamor,pa je kaj hudega lahko.Ker ni rečeno,da ima refluks,lahko je kaj drugega tudi s tem povezano.Pa ne zdaj tega narobe vzet,ker se najbrž zdaj to čudno bere.Nisem jezna al karkoli.user posted image

< Sporočilo je popravil matcar -- 20.7.2011 20:56:38 >

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 809
20.7.2011 20:58:05   
matcar
Nič,pridem nazaj,je kopanje na sporedu.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 810
20.7.2011 21:01:33   
katy83
glej, Matcar, jaz bi verjetno isto naredila...
...res da mi je še danes hudo, ko se spomnim kak so T pikali v bolnici (zaradi potencialne alergije), ampak če ga ne bi takrat peljala v B, bi se še danes spraševal kaj pa kakouser posted image
eh, UZ je hitro...edino T je moral bit 5 ur pred UZ tešč...sem se full bala kak bo to zdržal, pa je šlouser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 811
20.7.2011 21:11:19   
botrca

ali pa če avto perem user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 812
20.7.2011 21:12:57   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: katy83
Danes bom po 3 dneh končno videla dragegauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ...jaz mojega vidim dnevno pol ure...recimo user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 813
20.7.2011 21:15:00   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Punce,hvala za menja.Saj ta P je ok,samo me je dvignilo,ko mi tak reče,češ bla bla bla.....Glede bruhanja,pa je tak.Nečak ni bruhal,samo jokal in se zvijal,tak da je svakinja mislila,da ima krče,redil se je normalno,ga pa je začelo samo dušit na trenutke,pa sta šla v P na UZ in ima refluks in je na zdravilih.Od takrat je dobro,ne joka,se ne zvija nič.Glede na to,da ni rečeno,da se ne bi smel redit,pa vseeno bruha preveč.So mi rekli do zdaj vsi,ki so ga vidli.Pa glede na to,da imama napotnico,bom ga peljala,že zato,da bom jaz mirna.Ker UZ ni neka huda preiskava,ga bo najbrž še hujše čakalo čez kako leto-dve.Raje pa vidim,da mi rečejo,da je vse ok,kot pa da ne grem nikamor,pa je kaj hudega lahko.Ker ni rečeno,da ima refluks,lahko je kaj drugega tudi s tem povezano.Pa ne zdaj tega narobe vzet,ker se najbrž zdaj to čudno bere.Nisem jezna al karkoli.user posted image

se strinjam...samo pojdita zdaj ko ni nekih bolezni, da kaj ne dobi user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 814
20.7.2011 21:15:12   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

dan.

matcar...sicer je to samo moje mnenje, ampak jaz nebi s teo-m hodla v B na tvojem mestu. Dokler se redi bi pač bruhanje sprejela kot dejstvo. Pri nas sicer ni bilo tako ekstremno, ampak je pa moja vse to počela kaj ti praviš, pa še danes bruhne kdaj več kot uro po obroku. Jaz mislim da vam bo bolnica prinesla samo dodaten stres in preiskave, pa nič drugega.

Mi smo šli zaradi podobnega problema pa so odkrili alergijo na jajca. Ko sem izločila iz prehrane (sem dojila) je bilo ok. Lahko da je kaj podobnega in se da uredit, če pa hrane na katero je alergičen dolgo ne izločiš se alergija samo razvija v hujše oblike. Jaz bi zato raje šla v B.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 815
20.7.2011 21:16:17   
botrca
Še malo pa gospodinje...ni slaba sezona, je kar napeto. A ve katera koliko sezon sploh je?

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 816
20.7.2011 21:19:45   
katy83

Še malo pa gospodinje...ni slaba sezona, je kar napeto. A ve katera koliko sezon sploh je?

meni je tudi fajn...ne vem koliko sezon je, vedela sem, da bo ta noseča z dvojčki, pa da bo Gaby oslepelauser posted image   (vsaj tak mi je sošolka pravla)

< Sporočilo je popravil katy83 -- 20.7.2011 21:20:14 >

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 817
20.7.2011 21:22:08   
botrca

meni je tudi fajn...ne vem koliko sezon je, vedela sem, da bo ta noseča z dvojčki, pa da bo Gaby oslepelauser posted image   (vsaj tak mi je sošolka pravla)

resno? če pa je njen Carlos bil slep...to še bo pestro user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 818
20.7.2011 21:27:49   
katy83

resno? če pa je njen Carlos bil slep...to še bo pestro user posted image

ja, vem..baje bo ona tudiuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 819
20.7.2011 21:27:53   
botrca
Grem počasi v pižamo, pa gledat gospodinje. Nočko, če me ne bo nazaj user posted image .

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 820
20.7.2011 21:35:57   
matcar
Jaz sem nazaj.

Ja,glede B,kolko mi je svakinja rekla,Tinčka niso nič pikali,razen za lab izvide.Imela pa sta UZ,EEG in EKG.

< Sporočilo je popravil matcar -- 20.7.2011 21:36:35 >

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 821
20.7.2011 21:39:04   
matcar

Grem počasi v pižamo, pa gledat gospodinje. Nočko, če me ne bo nazaj user posted image .

nočko

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 822
20.7.2011 21:39:24   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Jaz sem nazaj.

Ja,glede B,kolko mi je svakinja rekla,Tinčka niso nič pikali,razen za lab izvide.Imela pa sta UZ,EEG in EKG.

ja, ne to je za alergije

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 823
20.7.2011 21:48:55   
majakla
Čer

Bambi: dobrodošlaaa

Ly: super za nevročino in da je mami boljša

Teo: user posted image  user posted image

Katy: pa pusti ga dihat user posted image

Botrca: če bi tak pomivali okna kot jaz, ne bi
deževalo. user posted image

Pa kje gledate gospodinje?

Ok, saj vseeno grem pod tušija, pa paaa.

< Sporočilo je popravil majakla -- 20.7.2011 21:49:53 >

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 824
20.7.2011 21:50:13   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Čer

Bambi: dobrodošlaaa

Ly: super za nevročino in da je mami boljša

Teo: user posted image  user posted image

Katy: pa pusti ga dihat user posted image

Botrca: če bi tak pomivali okna kot jaz, ne bi
deževalo.

Pa kje gledate gospodinje?

Hvala za pikepoke.Gospodinje pa so na pop-u vsako večer.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.