botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Punce,hvala za menja.Saj ta P je ok,samo me je dvignilo,ko mi tak reče,češ bla bla bla.....Glede bruhanja,pa je tak.Nečak ni bruhal,samo jokal in se zvijal,tak da je svakinja mislila,da ima krče,redil se je normalno,ga pa je začelo samo dušit na trenutke,pa sta šla v P na UZ in ima refluks in je na zdravilih.Od takrat je dobro,ne joka,se ne zvija nič.Glede na to,da ni rečeno,da se ne bi smel redit,pa vseeno bruha preveč.So mi rekli do zdaj vsi,ki so ga vidli.Pa glede na to,da imama napotnico,bom ga peljala,že zato,da bom jaz mirna.Ker UZ ni neka huda preiskava,ga bo najbrž še hujše čakalo čez kako leto-dve.Raje pa vidim,da mi rečejo,da je vse ok,kot pa da ne grem nikamor,pa je kaj hudega lahko.Ker ni rečeno,da ima refluks,lahko je kaj drugega tudi s tem povezano.Pa ne zdaj tega narobe vzet,ker se najbrž zdaj to čudno bere.Nisem jezna al karkoli. se strinjam...samo pojdita zdaj ko ni nekih bolezni, da kaj ne dobi