Jada82
|
Dobro jutro tudi z moje strani ... spet v službi Danes mi še vsa hrana iz kuhinje smrdi, sem prej kar ušla, drugače bi se lahko še naredilo, da bi bruhala Bljak! Pa kar ne morem dolgo stat pri miru, se mi začne kar nekaj vrtet pa to .... joj, se spomnim, to je bilo že v 1. No, včer sta mojedva prišla z morja šele ob pol 7h zvečer, mi je bilo že takoooo dolgčas. Sem vse pospravila, še zunaj sem bila ... nam delajo kanalizacijo in potem s sosedi vsak dan modrujemo kako in kaj - navadno se ne priključim, včer mi je bilo dolgčas, pa sem se Tamala je bila pa potem tako hiperaktivna, sploh ni mogla zaspat. Baje je čez cel dan spala le 10 minut. Zanimivo, tile otroci, če čez dan manj spijo, je samo še huje. Misliš, da bo zvečer dol padel, je pa le obratno. Včasih pa 3 ure čez dan spi, pa gre normalno ob 7h spat in jo lepo zmanjka ... se je preveč dogajal ... Aha, Saša33, izcedek prozorne barve v nosečnosti je normaln! Jaz imam že od začetka nosečnosti zelo močan bel tok, kar pač traja skozi celo nosečnost. Se spomnim prvič, pol, k sm bila že v 2. polovici nosečnosti, mi je parkrat tudi kar priteklo ven, da so bile hlačke mokre in sem celo klicala v P, ker sem bila prepričana, da mi je voda odtekla ... heheh. No, je bil pač beli tok ... močan. Drugač pa kamot daš tampon notri tudi v nosečnosti, kar namoči ga v jogurt in pusti en čas notri, brez problema. Vem, da so punce to delale in je pomagalo. Saj tudi, če se greš kopat, v nosečnosti priporočajo take tampone za kopanje .... Sicer pa je meni v nosečnosti G predpisala prosti glivicam vaginalne globule Boraks. Jih dobiš v lekarni, kamot jemlješ. Se pa glivice kar dosti pojavljajo v nosečnosti, žal. No, sam je pa fajn, da se jih zdravi. Nuhalna - ja, potrebno se je sam prijaviti. Jaz sem šla 1. tudi h Strahovi. Je blo ok, nič posebnega. Sedaj bom verjetno tudi šla. Magar počakaj na pregled, itak ti dela NS od 11.-14. tedna. Lahko pa že pokličeš, v bistvu je vseeno. Jaz se bom naročila nekje po mojem naslednjem pregledu. Sicer pa pravijo, da je v Domžalah tudi dobra dr. Petra Meglič v ZD. Če ne bi dobila Strahove ali kaj, se bom pa h Megličevi naročila. Je pa kar drago Jaz v 1. nisem jemala nobenega CD-ja, samo 1 slikico sem vzela, pa še tam se je slabo videlo. Tako da ... pa še to zdaj več ne pogledam .... Nič, nekaj moram pojesti, mam jabolko s seboj, njami, ati mi ga je dal, so že domači in je tako okusen, da se kar topim zraven Lepo začnite dan, se definitivno še kaj oglasim.
|