Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.7.2011 16:26:49
|
|
|
|
botrca
|
Matcar lahko ga pa doma če imaš mali bazenček malo namakaš, da vidiš reakcijo...
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.7.2011 16:27:14
|
|
|
|
botrca
|
Ly117 imaš zs
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.7.2011 16:29:56
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Matcar jaz tako malega ne bi peljala...meni je še premajhen...no to je moje mnenje . jaz tudi ne...no, tja bi ga valda vzela...saj je vseeno al je doma zunaj ali pa tam...kopala pa ga še ne bi...sploh pa ne na Otoku (moje mnenje)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.7.2011 16:42:26
|
|
|
|
arabela*
|
nakaj cotik imam ..če katera rabi, so pa za punčko vse razen prvi body... Body(belo moder brez rokavov) do 2,5 let tunika(belo roza kratek rokav, kapuca) 80 št tunika (belo roza modra, dolg rokav, kapuca) 80 št roza puli( za doma) do 2,5 let trenirka (bela z roza napisom ) zgornji del plišasta s kapuco 80 št(H&M) ostalo je še v pranju, če kera želi naj javi
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.7.2011 18:11:58
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 punce eno vprašanje? Torej, jutri imam čas, tako da bi prišla na kafe , ampak bi še kolegici rekla, ko ima 4 mesece staro punčko. Lahko? Ja,itak. Pridita obe.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.7.2011 18:13:32
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca Matcar jaz tako malega ne bi peljala...meni je še premajhen...no to je moje mnenje . Zakaj pa ne?Kak pa so te na morju z takimi malimi? glej, odločla se boš itak sama... ...meni tista voda ni glih fajn za takega malega pikeca, pa ne vem če ni premali za fredov obroč...no boš sama vidla kaj in kako. Je pa razlika med morjem in bazenom. Eh,jaz sem te razumela,da ga sploh ne bi na bazen peljala,ne kopat.Mene je bolj za vodo zanimalo. Ne,saj od 8 tednov naprej priporočajo P za kopanje.Bom pa ga samo malo namočla,če bo sploh pustil.saš vem,da ni,se je drl ko šoja.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.7.2011 18:15:13
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Matcar lahko ga pa doma če imaš mali bazenček malo namakaš, da vidiš reakcijo... Ja,saj doma se vsak dan kopama,voda pa nima več kot 36 stopinj in ful uživa.Sicer je ta na otoku 30 stopinj.Bom vidla,drugače pa boma v senčki,pa malo ga bom z krpico brisala mokro,da mu ne bo prevroče.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.7.2011 19:17:23
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Eh,jaz sem te razumela,da ga sploh ne bi na bazen peljala,ne kopat.Mene je bolj za vodo zanimalo. Ne,saj od 8 tednov naprej priporočajo P za kopanje.Bom pa ga samo malo namočla,če bo sploh pustil.saš vem,da ni,se je drl ko šoja. ma peljala bi ga...ampak kopala ga pa ne bi, ker na otoku če sem iskrena, ni glih voda za primer oz. tisti mali za najmlajše...sem se v soboto in nedeljo prepričala . No, si pa že rekla, da probala boš pa boš vidla če mu bo sploh všeč.
< Sporočilo je popravil botrca -- 14.7.2011 19:18:07 >
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.7.2011 19:20:06
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca Matcar lahko ga pa doma če imaš mali bazenček malo namakaš, da vidiš reakcijo... Ja,saj doma se vsak dan kopama,voda pa nima več kot 36 stopinj in ful uživa.Sicer je ta na otoku 30 stopinj.Bom vidla,drugače pa boma v senčki,pa malo ga bom z krpico brisala mokro,da mu ne bo prevroče. jaaaaa
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.7.2011 19:23:01
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Body(belo moder brez rokavov) do 2,5 let ni št. gor...včasih je odvisno od modela
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.7.2011 19:24:43
|
|
|
|
botrca
|
Pri nas je bilo malo dežja...pa nič ohladilo...se mi zdi da je še bolj soparno...
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.7.2011 19:52:49
|
|
|
|
arabela*
|
dežek...kak pašeeeeeeeeeeeee......... smo bile vmes med prvim in tem dežjem zunaj pred blokom sta malo norele......
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.7.2011 19:54:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Pri nas je bilo malo dežja...pa nič ohladilo...se mi zdi da je še bolj soparno... eh seveda je ohladilo...........................
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.7.2011 19:56:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Body(belo moder brez rokavov) do 2,5 let ni št. gor...včasih je odvisno od modela ne vidi se...naša je do pol leta nazaj nosila....zato sem tud napisala tak...neka bolj mala cifra je..ampak zelo raztegljiv model
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.7.2011 19:57:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 punce eno vprašanje? Torej, jutri imam čas, tako da bi prišla na kafe , ampak bi še kolegici rekla, ko ima 4 mesece staro punčko. Lahko? Ja,itak. Pridita obe. kake imaš..itak da lahko
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.7.2011 19:59:10
|
|
|
|
arabela*
|
uuu kak se čuti zrak.....noroooooooooooooooooooo grem pospravljat..imamo kot bi bomba vsekala..igrače vsepovsodta naša M .....nima miru ni sekundo, danes mi je letela iz tobogana malo manjkalo,bi direkt na glavi na betonu pristala...
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.7.2011 20:57:33
|
|
|
|
matcar
|
Evo,mi jih je ratalo slikat.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.7.2011 20:58:10
|
|
|
|
matcar
|
Aja,pa ČER!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.7.2011 21:08:57
|
|
|
|
karmen7
|
Joooojjj kak so lepi tvoji mali matcar Midva sma pa Jureta kopala pa se je spet drl kot jesihar, dobesedno kot da ga iz kože dajema Zdaj pa malo počekiram, pa grem jest pa spat. Čisto sem adijo. Aja jutri je nek dež napovedan...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.7.2011 21:10:57
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Joooojjj kak so lepi tvoji mali matcar Midva sma pa Jureta kopala pa se je spet drl kot jesihar, dobesedno kot da ga iz kože dajema Zdaj pa malo počekiram, pa grem jest pa spat. Čisto sem adijo. Aja jutri je nek dež napovedan... Hvala! Ja,baje bi naj bil.Bomo vidli.Glede kopanja...Kaj pa če mu je voda pretopla?Jaz Teu naredim na 36 stopinj,pa je celi nori.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.7.2011 21:11:49
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Aja,pa ČER! čer matcar jaz sem našo peljala tako malo na kopanje, pa ni bilo nobenega problema, mogoče je bila kak teden starejša od Tea, več pa ne. Probala sem pač kako bo vse skupaj in je bilo super, 2x sva se kopali. Fred-a pa, je šele od ene 3. ali 4. meseca.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.7.2011 21:18:07
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: matcar Aja,pa ČER! čer matcar jaz sem našo peljala tako malo na kopanje, pa ni bilo nobenega problema, mogoče je bila kak teden starejša od Tea, več pa ne. Probala sem pač kako bo vse skupaj in je bilo super, 2x sva se kopali. Fred-a pa, je šele od ene 3. ali 4. meseca. Ja,saj sem brala malo po netu,vse prečekirala.Naš bo ju3 star 5 tednov.Za Freda še premali,ga od 3 mesecev naprej uporabljajo.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.7.2011 21:55:25
|
|
|
|
matcar
|
Kak pa se bomo zmenle,če bo dež ju3?
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.7.2011 21:57:24
|
|
|
|
botrca
|
Čer, otrok spi, jaz pa malo po netu skačem...še malo pa se mi bo zmešalo od iskanja apartmajev...no upam, da se do konca tedna odločiva in rezervirava da ne bova ostala na suhem . Pri nas zoept dežuje in to konkretno...jutri me ne bo na kavo, grem na eno promocijo od prijateljice. Drugič. Pa glej da boš matcar zraven...ker mi pustiš, da cartam Tea... . Aja pa avatar je prečudovit in komentar na fb-ju... ...pa daj povečat to sliko in v okvir...
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.7.2011 22:00:34
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Pa glej da boš matcar zraven...ker mi pustiš, da cartam Tea... . Aja pa avatar je prečudovit in komentar na fb-ju... ...pa daj povečat to sliko in v okvir... Ja,itak bom zraven.Hvala za komplimente.Moram jih še enkrat stisnit,ker mi je Saš telovado,sem komaj to fotko naredla.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Z dojenčkom na sprehod v zimskih dnehMnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......