metuljcek321
|
We’re sorry my ass … nobody screws with Mrs. Butterfly (žal ne tko ne drgač ) --------------------------------------------------------------------------- hello, punce vročina kuha na polno, a ne? poletje na ful ... and we LOVE it, don't we? sem si rekla, da nikoli in nikdar ne bom niti malo pojamrala poleti, pa tudi, če me bo kuhalo na ful, ker pozimi je pa vse, kar si želim VROČINA tko da wiiii, super je zalivam vrt, vse raste kot noro, zelenjava leze po poteh, tolk divja … očitno je vse skupaj bolj tropske sorte, al kaj? ringarajka he, he, si me nasmejala s sumničenjem anonimne ... kmalu bomo videli & brali, če je našega čveka list asociacija s številko je pa itak na leto rojstva, a ne? ajde, na seznam čekirat cuba, selitev v mislih - izredno lepo, sem vesela za vas, kako sta se super ujela z Andrejem in kako ga ima mali rad, čisto veselje vas je tkole mal pogledat na FB, kakšne vragolije zganjate … pa ulala za kul dopust in OMG za ogabno gastro ... kako to, da so ti jo delali? povezano s celiakijo? a je atiična al kako? Almera - baby nr. 3 in your thoughts - prelepo! in blejski nočni tek - pridna prav tako cuba za štartanje gibanja again Majuška, zakaj nikoli ničesar več ne pokomentiraš - samo kratki živjo in adijo, pa slikca fruštka? ti ni več do čveka? kako to? kako si ti? pa malček? si huda na koga? what’s been going on? sta s tvojim spet back to normal? populis, shit za operacijo-to-be ... držim pesti, da porihtajo totalno v redu, da bo pikica tipi topi domače razmere - delavci v spodnjem štuku pri naših dveh, od aprila je že akcija na polno - majčken sem že utrujena, priznam, in si želim, da je že končno enkrat lepo, lepo, lepo in tko kot se šika solarij - a katera hodi? me mal mika, da bi se šla pokazat, ker morje bo letos za en drek Anja je res cuker – sem brez pripomb – njeno obnašanje, spanje, prehranjevanje, … - vse je bp … navdušena sem, kakšna simpatična osebica se razvija in kakšna mala damica postaja … ne vem, če sem že omenila, ampak tudi mi smo vstopili v svet brez pleničk – aleluja, uspelo je … in to iz danes na jutri .. nobene nesreče, ništa … laufa tko kot mora … zdaj namesto plenic kupujem gatke and I like it hruška - kolo, sobica, knjigica, kopalke, plastik-fantastik kuhinja so naše pridobitve ... kaj v tem stilu ... vodni balončki, bazenček, vodna pištolca - to je tud zdaj zelo in … zadnjič so punce omenjale rolerje, če se ti ne zdi mal prezgodaj … kako tamauček? netki, lepo, da si mal uletela & fajn za ndč - to v današnjem času ni kar tko speaking of jobs - Almera, na kaknšne firme pošiljaš CV? v kateri branši iščeš? poznaš koga kje, da bi ti lahko kaj zrihtal? zmerila našo bejbo - ima 15 kg & 96 cm ... že pridno napisala v knjigico o otročku ... vidim, da je zrastla od enega leta do dveh za 9 cm & potem od dveh do treh let tudi za 9 - prav zanimivo ... mašina, je že velika, ej ... počitnice so res odlične, meni se tko priležejo, da ni res ... uživam na polno … mojček, mojito ponujaš - mnjam ... čutim, da se mi nabirajo sline ... ajme, ko Pavlov refleks ... stari sesalec crkljot – kaj imate ve doma? Any good? Iščem nekaj super truper po normalni ceni – da sesa kot je treba, da ni treba non-stop nekaj čistit … všeč mi je sistem, ki je narejen a la metla (v smislu držanja) … vsake ideje bom ful vesela … thanks