|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del
13.7.2011 12:03:30   
Cuba Libre

IZVIRNO SPOROČILO: flower

IZVIRNO SPOROČILO: ringarajka

IZVIRNO SPOROČILO: Cuba Libre

IZVIRNO SPOROČILO: anonimna76

ups, sem falila forum, se opravičujem

sumljiva si mi user posted image user posted image  po moje, da si "naša" user posted image  user posted image  - sej boš povedla, ko bo čas. pa me firbec če imam prav, ker mam prav eno na sumu user posted image

hahaha user posted image user posted image user posted image kero maš pa na sumu?

nič na glas ne povem.... user posted image

Tudi jaz imam osumljenko. user posted image

ZS ZS ZS! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
   [Brisano sporočilo]
13.7.2011 12:05:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Cuba Libre)
  Neposredna povezava do sporočila: 1852
   [Brisano sporočilo]
13.7.2011 12:06:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1853
13.7.2011 12:21:20   
Cuba Libre

ampak pikice, saj veste....nič ne ugibajmo na glas, da ne bo kregarije!
molčim, kot grob.

cuba, super za malega, da je blo vse ok user posted image
a gastro je pa tak huda? aauuuččč....najbrž mene tudi čaka v bližnji prihodnosti. user posted image  no, mogoče pa ne bo potrebe.

želim vam, da hitro najdete skupno gnezdece in, da boste srečni skupaj!! lepo prebrat, da razmišljate v tej smeri. sem kr srečna za vas user posted image user posted image

za voljo mira... imasta prav user posted image no jst nism. sigurno! še ne delamo na tem, niti si ne predstavljam imeti zraven takega divjaka še dojenčka. bomo še počakali nekaj let... user posted image

RR - jst iskreno in iz srca upam, da te ne čaka tale gastroskopija... sam je pa najbrž tut razlika v občutljivosti človeka. jst sm že tko ful občutljiva na te stvari. nizk bolečinski prag, pa tut čist mam adijo zelodec in vsa prebavila od bolezni in bo še kr trajalo, da se vse poštima..

Neposredna povezava do sporočila: 1854
   [Brisano sporočilo]
13.7.2011 13:15:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1855
   [Brisano sporočilo]
13.7.2011 13:15:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1856
   [Brisano sporočilo]
13.7.2011 15:19:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1857
   [Brisano sporočilo]
13.7.2011 15:27:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1858
13.7.2011 15:28:34   
Cuba Libre

IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

cuba - user posted image  
a veš, da je dala Živika gastroskopijo čez, ko je mela 4 mesece... pa veš, da ko to pišeš, bi za nazaj jokala, kolk se mi je smilila, ko ne morjo taki povedat nič... user posted image  

mojito mojito... bi pasal, ja user posted image  ampak za razliko grem danes v pivovarno laško mal pogledat, mogoč dajo kazga ledeno hladnega v roke user posted image  

flower - je blo tolk hudo, da so te cepili za tetanus? kje na roko si se opekla? notranji - ta občutljiv del?

ej, sploh si ne morem predstavljat. to je grozno! imam kar pred očmi in... mi je hudo, pa š zravn nism bla user posted image user posted image user posted image

flower - madonca santa! ma kaj si ti delala... to je grozn! najbrž ful boli a... a maš skos povito? a ni blo neki cajta v modi, da morš luftat rane? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1859
13.7.2011 15:31:46   
Cuba Libre

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

CL - saj če si že sedaj na Si.Mobilu, potem ne raviš čakat do 9. septembra - lahko že pol leta pred potekom podaljšaš in kupiš nov telefon brez stroškov. Na moj.simobil si lahko pogledaš in zračunaš koliko te bo stalo če prej vzameš. Ker jaz sem se sedaj vezala za 2 leti, pa lahko že po letu in pol nov telefon kupim

Nosečke - jaz nisem - bi pa kar ta tretjega imeli - zdaj se je mož čisto zapalil, ker prej je bil bolj pogojen.

Jaz sem že bazenček za mala dva na balkonu naštimala. Bor gre najprej k frizerju, potem pa skok v "morje"

hja... sj bi tut to šlo. sam treba našparat še kj user posted image dajem vsak mesec stran kolko se mi izide. računam, da bi se mi znalo že avgusta pokrit. bomo vidli!

opa, Almera... kr trejtega! jst kr navijam! user posted image user posted image user posted image user posted image

midva bova pa dans ob 16h šla gledat povorko vozil. dans je dan šoferjev in mamo tukaj povorko. gasilci, rešilci, traktorji, avtobusi, smetarji, avti, tovornjaki... vse kar ma kolese user posted image user posted image user posted image pol pa smuk na hladno domov in proti večeru na igrišče.

Neposredna povezava do sporočila: 1860
   [Brisano sporočilo]
13.7.2011 15:36:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1861
   [Brisano sporočilo]
13.7.2011 15:56:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1862
   [Brisano sporočilo]
13.7.2011 15:58:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1863
   [Brisano sporočilo]
13.7.2011 16:41:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1864
13.7.2011 17:34:28   
Cuba Libre
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

cuba..gastro.bila 3x in ga ni dnarja da še grem kdaj..

rabim idejo kaj za darilo Kaliki??? kaj imajo kej vaši otroc? kako fino igračo?

naš bimbo je nor na glasbila, in sm mu kupila ropotuljo, tamburin in boben. pa zmaja. in pa seveda hummlovo žogo, ker sm mu jo oblubla... matr, kot da jih že nima dovolj user posted image

< Sporočilo je popravil Cuba Libre -- 13.7.2011 17:38:57 >

Neposredna povezava do sporočila: 1865
   [Brisano sporočilo]
13.7.2011 19:44:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1866
   [Brisano sporočilo]
13.7.2011 21:54:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1867
13.7.2011 22:00:18   
metuljcek321
We’re sorry my ass … nobody screws with Mrs. Butterfly (žal ne tko ne drgač )

---------------------------------------------------------------------------
hello, punce

vročina kuha na polno, a ne? poletje na ful ... and we LOVE it, don't we? sem si rekla, da nikoli in nikdar ne bom niti malo pojamrala poleti, pa tudi, če me bo kuhalo na ful, ker pozimi je pa vse, kar si želim VROČINA

tko da wiiii, super je zalivam vrt, vse raste kot noro, zelenjava leze po poteh, tolk divja … očitno je vse skupaj bolj tropske sorte, al kaj?

ringarajka he, he, si me nasmejala s sumničenjem anonimne ... kmalu bomo videli & brali, če je našega čveka list  asociacija s številko je pa itak na leto rojstva, a ne? ajde, na seznam čekirat

cuba, selitev v mislih - izredno lepo, sem vesela za vas, kako sta se super ujela z Andrejem in kako ga ima mali rad, čisto veselje vas je tkole mal pogledat na FB, kakšne vragolije zganjate … pa ulala za kul dopust in OMG za ogabno gastro ... kako to, da so ti jo delali? povezano s celiakijo? a je atiična al kako?
Almera - baby nr. 3 in your thoughts - prelepo! in blejski nočni tek - pridna prav tako cuba za štartanje gibanja again

Majuška, zakaj nikoli ničesar več ne pokomentiraš - samo kratki živjo in adijo, pa slikca fruštka? ti ni več do čveka? kako to? kako si ti? pa malček? si huda na koga? what’s been going on? sta s tvojim spet back to normal?

populis, shit za operacijo-to-be ... držim pesti, da porihtajo totalno v redu, da bo pikica tipi topi

domače razmere - delavci v spodnjem štuku pri naših dveh, od aprila je že akcija na polno - majčken sem že utrujena, priznam, in si želim, da je že končno enkrat lepo, lepo, lepo in tko kot se šika

solarij - a katera hodi? me mal mika, da bi se šla pokazat, ker morje bo letos za en drek

Anja je res cuker – sem brez pripomb – njeno obnašanje, spanje, prehranjevanje, … - vse je bp … navdušena sem, kakšna simpatična osebica se razvija in kakšna mala damica postaja … ne vem, če sem že omenila, ampak tudi mi smo vstopili v svet brez pleničk – aleluja, uspelo je … in to iz danes na jutri .. nobene nesreče, ništa … laufa tko kot mora … zdaj namesto plenic kupujem gatke and I like it

hruška - kolo, sobica, knjigica, kopalke, plastik-fantastik kuhinja so naše pridobitve ... kaj v tem stilu ... vodni balončki, bazenček, vodna pištolca - to je tud zdaj zelo in … zadnjič so punce omenjale rolerje, če se ti ne zdi mal prezgodaj … kako tamauček?
netki, lepo, da si mal uletela & fajn za ndč - to v današnjem času ni kar tko

speaking of jobs - Almera, na kaknšne firme pošiljaš CV? v kateri branši iščeš? poznaš koga kje, da bi ti lahko kaj zrihtal?

zmerila našo bejbo - ima 15 kg & 96 cm ... že pridno napisala v knjigico o otročku ... vidim, da je zrastla od enega leta do dveh za 9 cm & potem od dveh do treh let tudi za 9 - prav zanimivo ... mašina, je že velika, ej ...

počitnice so res odlične, meni se tko priležejo, da ni res ... uživam na polno …

mojček, mojito ponujaš - mnjam ... čutim, da se mi nabirajo sline ... ajme, ko Pavlov refleks ...

stari sesalec crkljot – kaj imate ve doma? Any good? Iščem nekaj super truper po normalni ceni – da sesa kot je treba, da ni treba non-stop nekaj čistit … všeč mi je sistem, ki je narejen a la metla (v smislu držanja) … vsake ideje bom ful vesela … thanks

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1868
   [Brisano sporočilo]
13.7.2011 22:15:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1869
   [Brisano sporočilo]
13.7.2011 22:21:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1870
   [Brisano sporočilo]
13.7.2011 22:26:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1871
   [Brisano sporočilo]
14.7.2011 7:29:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1872
   [Brisano sporočilo]
14.7.2011 7:29:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1873
14.7.2011 8:35:37   
Cuba Libre

IZVIRNO SPOROČILO: Cuba Libre

cuba..gastro.bila 3x in ga ni dnarja da še grem kdaj..

rabim idejo kaj za darilo Kaliki??? kaj imajo kej vaši otroc? kako fino igračo?

naš bimbo je nor na glasbila, in sm mu kupila ropotuljo, tamburin in boben. pa zmaja. in pa seveda hummlovo žogo, ker sm mu jo oblubla... matr, kot da jih že nima dovolj user posted image

u kuulll..moja ima sintisajzer, kitaro.. kak boben al pa un ksilofon bi ji lahk nabavla..hmm..

hummel žogo pa itak ima..ahhahaha

kakega zmaja??

unga za po luftu ko je veter user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1874
   [Brisano sporočilo]
14.7.2011 8:43:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To otroci MORAJO slišati od svojih staršev!
Preverite, katera so tista pozitivna sporočila, ki bi jih vsak otrok moral slišati od svojih staršev. Zbrali smo jih kar...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Spol vašega ginekologa?
photo

moški (36%)

ženska (64%)

Število vseh glasov: 471

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!