Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.7.2011 22:51:12
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar pojedla lubenico,zaj še enega zbakam,pol pa spavanac.Kaj za petek velja kafe? jaz žal ne morem...delam Pa daj no,sami izgovori so te. za eno uro prideš... žal...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.7.2011 22:51:48
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar pojedla lubenico,zaj še enega zbakam,pol pa spavanac.Kaj za petek velja kafe? jaz žal ne morem...delam Pa daj no,sami izgovori so te. pa neeeee...res ne...ne tak jemat ....je že meni hudo, da vedno nekaj pride ampak ta teden sem mami obljubila, da ji bom pomagala Saj ne jemlem tak,se čudno bere zaj to.Samo zgleda pa res,kot da se nam izmikaš. Ti,ti,ti,ti!!!!!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.7.2011 22:52:06
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Kaj novega?
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.7.2011 22:52:09
|
|
|
|
botrca
|
Čer, katy83 zmagala si z muho...si me nasmejala . Za podlogo pa grem pogledat v kika, če še sploh imajo. Pa hvala za informacijo . Grem spat, ker sem ful utrujena...nočko punce
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.7.2011 22:52:46
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar pojedla lubenico,zaj še enega zbakam,pol pa spavanac.Kaj za petek velja kafe? jaz žal ne morem...delam Pa daj no,sami izgovori so te. pa neeeee...res ne...ne tak jemat ....je že meni hudo, da vedno nekaj pride ampak ta teden sem mami obljubila, da ji bom pomagala Saj ne jemlem tak,se čudno bere zaj to.Samo zgleda pa res,kot da se nam izmikaš. Ti,ti,ti,ti!!!!! ma neeeeeeee...full bi rada prišla, da malo počvekam...kaj se vam bom te izmikala? če pa ste tak fajn
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.7.2011 22:52:48
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! Kaj novega? Čer! Nič kaj pametnega.Jaz tak grem zaj v deželo sanj počasi.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.7.2011 22:53:56
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Čer, katy83 zmagala si z muho...si me nasmejala . Za podlogo pa grem pogledat v kika, če še sploh imajo. Pa hvala za informacijo . Grem spat, ker sem ful utrujena...nočko punce tam imaš to v košarah, kjer imajo brisačke, pa tetra plenice, pa slinčke
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.7.2011 22:55:00
|
|
|
|
katy83
|
Ly čer Madoniš, ti pa vedno prideš, ko jaz mislim it Ampak moram it, ob 4-ih zvoni ura
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.7.2011 22:55:18
|
|
|
|
katy83
|
lahko noč punce
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.7.2011 22:55:58
|
|
|
|
matcar
|
Nočko še od mene!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.7.2011 22:57:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Ampak moram it, ob 4-ih zvoni ura bi že mogla 5x spat
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.7.2011 22:58:15
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Ly čer Madoniš, ti pa vedno prideš, ko jaz mislim it Ampak moram it, ob 4-ih zvoni ura Ja, kaj naj zdaj če delam do 21:50, pa da se iz Ruš pripeljem, pa ohladim pod tušem. To traja.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.7.2011 22:58:46
|
|
|
|
ly117
|
Nočko katy in matcar.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.7.2011 22:58:56
|
|
|
|
arabela*
|
jaz pa grem pospravit...čez 50 minut pa se mi film začne na kanalu a
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.7.2011 22:59:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 To traja. itak
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.7.2011 23:03:08
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Vam je kaj vroče? Zdaj več ne. Je pasal 15 min tuš.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.7.2011 23:04:14
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Zdaj imam to včasih podlogo za previjanje mislim pa da tam okoli 4€. tole imam iz Mullerja...sem ji danes pod rjuho naštimala, bomo vidli kaka bo noč Jaz mam tudi to podlogo iz Mullerja. Pa je fajn. Nič ne gre skozi. Pa suha je tudi hitro.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.7.2011 23:08:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Zdaj imam to včasih podlogo za previjanje mislim pa da tam okoli 4€. tole imam iz Mullerja...sem ji danes pod rjuho naštimala, bomo vidli kaka bo noč Jaz mam tudi to podlogo iz Mullerja. Pa je fajn. Nič ne gre skozi. Pa suha je tudi hitro. jo pobrišeš al v smeti vržeš?
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.7.2011 23:08:59
|
|
|
|
ly117
|
Grem spat. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.7.2011 23:10:12
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Zdaj imam to včasih podlogo za previjanje mislim pa da tam okoli 4€. tole imam iz Mullerja...sem ji danes pod rjuho naštimala, bomo vidli kaka bo noč Jaz mam tudi to podlogo iz Mullerja. Pa je fajn. Nič ne gre skozi. Pa suha je tudi hitro. jo pobrišeš al v smeti vržeš? Kak to misliš? Jaz mojo operem. No mogoče pa nimama istih.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.7.2011 23:10:31
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Zdaj imam to včasih podlogo za previjanje mislim pa da tam okoli 4€. tole imam iz Mullerja...sem ji danes pod rjuho naštimala, bomo vidli kaka bo noč Jaz mam tudi to podlogo iz Mullerja. Pa je fajn. Nič ne gre skozi. Pa suha je tudi hitro. jo pobrišeš al v smeti vržeš? ker prvič to izvajamo..Pri A smo prvič ko je bila čez dan brez plenice, jo dali spat tud ponoči brez plenice..In sedaj do 6. let se niti enkrat ni v hlače polulala..med spanjem.......res zlata glede tega
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.7.2011 23:10:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Zdaj imam to včasih podlogo za previjanje mislim pa da tam okoli 4€. tole imam iz Mullerja...sem ji danes pod rjuho naštimala, bomo vidli kaka bo noč Jaz mam tudi to podlogo iz Mullerja. Pa je fajn. Nič ne gre skozi. Pa suha je tudi hitro. jo pobrišeš al v smeti vržeš? Kak to misliš? Jaz mojo operem. No mogoče pa nimama istih. grejo prat?
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.7.2011 23:13:27
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kak to misliš? Jaz mojo operem. No mogoče pa nimama istih. rumena pakunga...na podlogici pa veveričke (leto nazaj pa so bili srčki)
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.7.2011 23:14:05
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Zdaj imam to včasih podlogo za previjanje mislim pa da tam okoli 4€. tole imam iz Mullerja...sem ji danes pod rjuho naštimala, bomo vidli kaka bo noč Jaz mam tudi to podlogo iz Mullerja. Pa je fajn. Nič ne gre skozi. Pa suha je tudi hitro. jo pobrišeš al v smeti vržeš? Kak to misliš? Jaz mojo operem. No mogoče pa nimama istih. grejo prat? Moja ja. Saj mora bit gor deklaracija ali kaj je že.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.7.2011 23:14:31
|
|
|
|
Arwenko
|
Čer. Evo, pakiram mojemu kufer, zdaj pa cote zlagam. Prej nama je moj vsakemu en mojito naredil, tak da sem malo fajhtna, pa tv gledam zraven
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......