Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.7.2011 22:03:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya me porihtane, pičimo v EP po fen in podloge za v posteljo, dane sbomo prvič ponoči brez pleničke daj javi ki si kupla pa dimenzije in ceno jaz sem samo te obične previjalne podloge kupla v Mullerju..Bomo probali danes kako se bo obneslo, če se slučajno ne bo spomnila it lulat Imajo pa tudi za kinderpet in veliko posteljo nepremočljive rjuhe. Mala stane nekje 8 eur, tavelika pa okoli17 kaj pa dimenzije? Kaj to vse imajo v mullerju? hej Botrca, drugače pa imaš v Kiku take podloge iz blaga, ampak niso čez celo posteljo, približno dimenzija 40x70. kaj nepremočljive
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.7.2011 22:04:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ki te ste babike? Se vse hladite zunaj? kaj bi za en mali balkon sedaj dala..........................................................
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.7.2011 22:05:04
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya me porihtane, pičimo v EP po fen in podloge za v posteljo, dane sbomo prvič ponoči brez pleničke daj javi ki si kupla pa dimenzije in ceno jaz sem samo te obične previjalne podloge kupla v Mullerju..Bomo probali danes kako se bo obneslo, če se slučajno ne bo spomnila it lulat Imajo pa tudi za kinderpet in veliko posteljo nepremočljive rjuhe. Mala stane nekje 8 eur, tavelika pa okoli17 kaj pa dimenzije? Kaj to vse imajo v mullerju? hej Botrca, drugače pa imaš v Kiku take podloge iz blaga, ampak niso čez celo posteljo, približno dimenzija 40x70. kaj nepremočljive ja, na sredini je tista "folija"
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.7.2011 22:05:49
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ki te ste babike? Se vse hladite zunaj? kaj bi za en mali balkon sedaj dala.......................................................... Verjamem,ja.Sem bla 4 leta tak,3,5 v 4 štuku,pa 6 mescev v 10 štuku.Te veš.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.7.2011 22:06:13
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya me porihtane, pičimo v EP po fen in podloge za v posteljo, dane sbomo prvič ponoči brez pleničke daj javi ki si kupla pa dimenzije in ceno jaz sem samo te obične previjalne podloge kupla v Mullerju..Bomo probali danes kako se bo obneslo, če se slučajno ne bo spomnila it lulat Imajo pa tudi za kinderpet in veliko posteljo nepremočljive rjuhe. Mala stane nekje 8 eur, tavelika pa okoli17 kaj pa dimenzije? Kaj to vse imajo v mullerju? hej Botrca, drugače pa imaš v Kiku take podloge iz blaga, ampak niso čez celo posteljo, približno dimenzija 40x70. kaj nepremočljive ja, na sredini je tista "folija" kolk pa košta??kaj nisi prej povedla
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.7.2011 22:07:53
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ojla punce. Dopoldan sem imela letanje pri zdravnikih...naredili EKG (ni nič pokazalo), poslušali srce (baje je rahel šum), 2x mi vzeli kri (da preverijo kako je s ščitnico), naročena sem pa septembra na UZ srca in na 24-urni EKG. Zaenkrat so rekli, da je to dokaj pogosto in da dokler dalje ne traja ni panike...ampak ker je dedek srčni bolnik, so me dali na preiskave. ja se mi je zdelo, da bo tako, meni tud rekli da je rahel šum...pač živiš s tem in dokler se ne ponavlja na ravno enkrta mesečno je po mojem vredu Tud moja babica je bila srčni bolnik, je bolehala za angino pektoris. je pa res, da se zelo pozna sedaj v tej vročini, včasih ze začuti v dnevu....ampak čisto rahlo ja, dr mi je rekel, da tak kratkotrajne niso nevarne...če pa bi dalj časa trajalo, pa naj kr grem na urgenco --- pač rekel je, da zato, da bi EKG kaj pokazal...sicer pa da zdravil proti temu ne radi dajejo, ker pač zdravila za srce so ok za srce, za druge organe pa strup
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.7.2011 22:08:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ki te ste babike? Se vse hladite zunaj? kaj bi za en mali balkon sedaj dala.......................................................... Verjamem,ja.Sem bla 4 leta tak,3,5 v 4 štuku,pa 6 mescev v 10 štuku.Te veš. brez balkona? Pozimi je superca, ko po bajtah zmrzujejo, poleti pa malo manj...
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.7.2011 22:10:01
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya me porihtane, pičimo v EP po fen in podloge za v posteljo, dane sbomo prvič ponoči brez pleničke daj javi ki si kupla pa dimenzije in ceno jaz sem samo te obične previjalne podloge kupla v Mullerju..Bomo probali danes kako se bo obneslo, če se slučajno ne bo spomnila it lulat Imajo pa tudi za kinderpet in veliko posteljo nepremočljive rjuhe. Mala stane nekje 8 eur, tavelika pa okoli17 kaj pa dimenzije? Kaj to vse imajo v mullerju? hej Botrca, drugače pa imaš v Kiku take podloge iz blaga, ampak niso čez celo posteljo, približno dimenzija 40x70. kaj nepremočljive ja, na sredini je tista "folija" kolk pa košta??kaj nisi prej povedla ej, pojma nimam...sem kupla, ko sem bila noseča, da mi ne bi voda odtekla po postli...jah, takrat si še nisem predstavljala, da je to res ogromno vode Zdaj imam to včasih podlogo za previjanje mislim pa da tam okoli 4€.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.7.2011 22:11:28
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ki te ste babike? Se vse hladite zunaj? kaj bi za en mali balkon sedaj dala.......................................................... Verjamem,ja.Sem bla 4 leta tak,3,5 v 4 štuku,pa 6 mescev v 10 štuku.Te veš. brez balkona? Pozimi je superca, ko po bajtah zmrzujejo, poleti pa malo manj... mi pa imamo tak fajn teraso...samo dragega ni, sami pa mi tudi ni vuni za sedet
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.7.2011 22:11:59
|
|
|
|
katy83
|
jao, 1 muha me že cel večer j.e.b.e
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.7.2011 22:12:33
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ki te ste babike? Se vse hladite zunaj? kaj bi za en mali balkon sedaj dala.......................................................... Verjamem,ja.Sem bla 4 leta tak,3,5 v 4 štuku,pa 6 mescev v 10 štuku.Te veš. brez balkona? Pozimi je superca, ko po bajtah zmrzujejo, poleti pa malo manj... brez ja
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.7.2011 22:18:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Zdaj imam to včasih podlogo za previjanje mislim pa da tam okoli 4€. tole imam iz Mullerja...sem ji danes pod rjuho naštimala, bomo vidli kaka bo noč
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.7.2011 22:19:13
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ja, dr mi je rekel, da tak kratkotrajne niso nevarne...če pa bi dalj časa trajalo, pa naj kr grem na urgenco --- pač rekel je, da zato, da bi EKG kaj pokazal...sicer pa da zdravil proti temu ne radi dajejo, ker pač zdravila za srce so ok za srce, za druge organe pa strup probaj čim manj strsno živet, kolk se da se sproščaj....beri skratka full se relaxiraj..to full pomaga, čeprav se morda smešno sliši
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.7.2011 22:20:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ki te ste babike? Se vse hladite zunaj? kaj bi za en mali balkon sedaj dala.......................................................... Verjamem,ja.Sem bla 4 leta tak,3,5 v 4 štuku,pa 6 mescev v 10 štuku.Te veš. brez balkona? Pozimi je superca, ko po bajtah zmrzujejo, poleti pa malo manj... mi pa imamo tak fajn teraso...samo dragega ni, sami pa mi tudi ni vuni za sedet ma daj...jaz bi si tisto fajn mehko garnituro gor postavla....uf zamisli polno, samo balkona ne , pa cigareta, kuffe...čez dan pa bi se itak samo sončila
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.7.2011 22:21:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar brez ja ki si te bla to...?
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.7.2011 22:22:53
|
|
|
|
arabela*
|
no skrtaka bili spet pod Pohorjem, ma moram it tja malo se svežega zraka nadihat, mi tak paše...sta ene par tur v breg naredile, pa tiste velike žoge in blazine imajo na travi, superca , pa na sladoled, rože zalit in domov
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.7.2011 22:23:25
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ja, dr mi je rekel, da tak kratkotrajne niso nevarne...če pa bi dalj časa trajalo, pa naj kr grem na urgenco --- pač rekel je, da zato, da bi EKG kaj pokazal...sicer pa da zdravil proti temu ne radi dajejo, ker pač zdravila za srce so ok za srce, za druge organe pa strup probaj čim manj strsno živet, kolk se da se sproščaj....beri skratka full se relaxiraj..to full pomaga, čeprav se morda smešno sliši to je z mojim karakterjem težko, ker se pač sekiram vedno za vse
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.7.2011 22:24:37
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ki te ste babike? Se vse hladite zunaj? kaj bi za en mali balkon sedaj dala.......................................................... Verjamem,ja.Sem bla 4 leta tak,3,5 v 4 štuku,pa 6 mescev v 10 štuku.Te veš. brez balkona? Pozimi je superca, ko po bajtah zmrzujejo, poleti pa malo manj... mi pa imamo tak fajn teraso...samo dragega ni, sami pa mi tudi ni vuni za sedet ma daj...jaz bi si tisto fajn mehko garnituro gor postavla....uf zamisli polno, samo balkona ne , pa cigareta, kuffe...čez dan pa bi se itak samo sončila ja, rabimo še nadstrešek za taki hec
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.7.2011 22:26:34
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar brez ja ki si te bla to...? Na Dalmatinski najprej(pri mojem),pol pa sma šla v zadnjo stolpnico na Ljubljanski,ko je 16 štukov-nasproti betnavske šume.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.7.2011 22:27:16
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ki te ste babike? Se vse hladite zunaj? kaj bi za en mali balkon sedaj dala.......................................................... Verjamem,ja.Sem bla 4 leta tak,3,5 v 4 štuku,pa 6 mescev v 10 štuku.Te veš. brez balkona? Pozimi je superca, ko po bajtah zmrzujejo, poleti pa malo manj... mi pa imamo tak fajn teraso...samo dragega ni, sami pa mi tudi ni vuni za sedet ma daj...jaz bi si tisto fajn mehko garnituro gor postavla....uf zamisli polno, samo balkona ne , pa cigareta, kuffe...čez dan pa bi se itak samo sončila Ja,jaz ga zdaj tudi mam,svetovno je.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.7.2011 22:27:30
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar brez ja ki si te bla to...? Na Dalmatinski najprej(pri mojem),pol pa sma šla v zadnjo stolpnico na Ljubljanski,ko je 16 štukov-nasproti betnavske šume. 15
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.7.2011 22:30:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ja, dr mi je rekel, da tak kratkotrajne niso nevarne...če pa bi dalj časa trajalo, pa naj kr grem na urgenco --- pač rekel je, da zato, da bi EKG kaj pokazal...sicer pa da zdravil proti temu ne radi dajejo, ker pač zdravila za srce so ok za srce, za druge organe pa strup probaj čim manj strsno živet, kolk se da se sproščaj....beri skratka full se relaxiraj..to full pomaga, čeprav se morda smešno sliši to je z mojim karakterjem težko, ker se pač sekiram vedno za vse ja ampak za srce je to velik problem ...če je meni ratalo, bo še tebi
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.7.2011 22:31:49
|
|
|
|
katy83
|
prekleta muha
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.7.2011 22:31:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar ko je 16 štukov-nasproti betnavske šume. vem kje je...ja
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.7.2011 22:32:19
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ja, dr mi je rekel, da tak kratkotrajne niso nevarne...če pa bi dalj časa trajalo, pa naj kr grem na urgenco --- pač rekel je, da zato, da bi EKG kaj pokazal...sicer pa da zdravil proti temu ne radi dajejo, ker pač zdravila za srce so ok za srce, za druge organe pa strup probaj čim manj strsno živet, kolk se da se sproščaj....beri skratka full se relaxiraj..to full pomaga, čeprav se morda smešno sliši to je z mojim karakterjem težko, ker se pač sekiram vedno za vse ja ampak za srce je to velik problem ...če je meni ratalo, bo še tebi se bom potrudila
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?