gregorina35
|
IZVIRNO SPOROČILO: lluna gregorina35, upam, da ste uživali, verjamem pa, da je minilo prehitro... Tudi mi se trudimo , malo me heca ovulacija, očitno še vedno nimam povsem pogruntane, ampak kaj čmo, sem se malo sprostila in se tolažim, da bo, ko bo pravi trenutek za to... no ja, vprašajte me konec meseca, če še mislim tako ali že obupujem!? Kdaj (ne)pričakuješ? Držim pesti! Iluna, hvala, na dopustu je bilo super, smo bili v Čatežu, za majhne otroke je to res raj, no pa tudi starejši smo uživali na toboganih . Glede ovulacije pa si jaz merim temperaturo in to že cca 3 leta, mi je kar prišlo v navado. Ugotovila sem, da imam glede na 30 dnevni ciklus pozne ovulacije (med 17. in 19. dnem). Običajno so zadnje leto tudi boleče (verjetno zaradi hormonskih sprememb), tako da jih težko zgrešim. Si meriš temperaturo? Sicer ne pričakujem okrog 27. 7, test bom verjetno delala kakšen dan prej, če me tečka ne bo prehitela. Jassika, tudi jaz sem po SS v aprilu kar malo v strahu, da se zgodba ne bi ponovila. No, mi moramo prej še narediti , upam, da nam čimprej rata. Kar pogumno, pa za srečo!
|