Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 7.7.2011 10:50:28
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 bo kdo na krku za vikend? Aha, mi, kakšno uro, tok da pridemo do Cresa
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 7.7.2011 10:52:19
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis timsica, še malo pa boš ritko v morje namakala :) Prve dni predvsem glavo, da si jo mal ohladim od te službe
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 7.7.2011 10:58:29
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis majuska: kako si kaj ti, vse pod kontrolo? načeloma. spet nadomeščam, precej utrujena sem. in te dni mal slabe volje. Aleksander je zdrav ? ja. malce smo imeli težave z učki, ampak zdaj je ok. Kdaj pa vi šibnete na morje in kam ? še nič ne vem, najbrž se bomo zadnjo sekundo odločili. gotovp bo pa druga polovica avgusta.
|
|
[Brisano sporočilo] 7.7.2011 11:26:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.7.2011 11:36:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 7.7.2011 11:38:24
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: tims IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 bo kdo na krku za vikend? Aha, mi, kakšno uro, tok da pridemo do Cresa A greste na trajekt Valbiska -Merag al je bližje kot če greste Porozina - Brestova ? Ne vem če je bližje, je pa cesta lepša. Sicer pa, če dobr pomisim, sploh ne vem kje bova šla . Sem tko kt Flower . Sem se pa prej spomnila na CL. Kje pa hodi? Je že šla na dopust?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.7.2011 11:39:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 7.7.2011 12:24:26
|
|
|
|
metuljcek321
|
hej, punce ste že kaj doputniško-počitniške? pri nas je pestro: relaksacija CHECK delavni dnevi CHECK Anjino praznovanje rd-ja (mal pred dejanskim dnevom) CHECK pospravljeni & v nulo zloženi trije kubiki drv by me CHECK popedenana sobica CHECK nova oprema za sobico CHECK veselje nad home-made torto z narisanim Jonom (k mu manjka spodnji del nog - he, he) CHECK luštna darilca za rd (kolo, sobica, plastik-fantastik kuhinja) CHECK totalno zapleten lajf, shit, shit, shit CHECK
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 7.7.2011 12:26:44
|
|
|
|
metuljcek321
|
mejte se in dobr popedenajte stvari bodite zdrave in zabavajte se s krasnimi julijčki, zdaj je njihov mesec JUHUHU še ena torta za vse praznovalčke (prej, zdaj in potem): ... nagaja net ... later ...
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 7.7.2011 13:45:07
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Drugače si pa odtipkaj relacijo v un Michelin trip advisor pa boš videla kaj priporoca Michelin :) http://www.viamichelin.com/ Evo, Michelin priporočačez Krk Metuljčica Jest sem pa mislila, da uživate skupaj nekje na morju
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 7.7.2011 14:13:22
|
|
|
|
glugluglu
|
ohoj, en pozdrav iz morja!!!! pa vsem praznovalčkom VSE NAJBOLJŠE za nazaj in za naprej!!!! in hvala za čestitke za Tiana. ja imam zdaj več časa za internet kot prej ko sem bila pred dopustom skoraj cele dneve v službi (pa v kampu zgleda kar dobro ta net lovi). Sicer smo tu že od petka, Tian je tu praznoval, s starši pa en vikend prej. Vreme je krasno, campinghiška super, zelo blizu morja, plaža lepa prostorna, ni gužve, res enkratno. ene par zelo slabih novic sem uspela še ujeti (almera , marley and me ), ker mi je uspelo vmes kaj prebrati, pa majuska tebi zgleda nekaj ne štima, želim vsem, da se vse obrne na bolje!!!! Pri nas v službi bo septembra oz. jeseni druga runda pošiljanja odpovedi, ena runda je tudi že bila, ma grozno povsod se to dogaja. Preberem vas že kaj, da sem približno na tekočem, javiti se mi pa ne uspe glih, lp
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.7.2011 15:07:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 7.7.2011 16:25:46
|
|
|
|
metuljcek321
|
menda zdaj net spet dela ... mi je reku tipček na informacijah/motnjah ... samo vklopit in izklopit sem mogla ruter ... fine by me ... eko, tole sem še hotla ... za naše praznovalčke ena poletna tortica: uživajte, malčki maši! flower, happy anniversary! almera, kako si uredila? majuška, what's troubling you? tims, kako tamaučka? fine počitnice, berem - kul marley & me - kako si? pošiljam objeme mojček, kako frajlica? a nice pic populis - si uspela zrihtat napotnico? ringarajka, je vaša hiša zdrava? upam nanka, dooolge, neštudijske počitnice ti želim lidija, prekrasne punce imaš pisanje črk - je še ne zanima, sploh sistematika - enkrat jeseni, baje, so v zaostanku rolerji za rd - naša mi je že parkrat omenila, da bi imela rumene rolerje, k bo večja - točno tko reče ... ja, jih bo pa dobila, ne ... as simple as that glugluglu, lepo te je brat & grozljivka za odpuščanja ... me kar stisne, ko slišim take štorije
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 7.7.2011 16:30:15
|
|
|
|
neboglasnica
|
Staš se zahvaljuje za vsa voščila in vošči še ostalim julijčkom in julijkam VSE NAJBOLJŠE!!!!
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 7.7.2011 18:41:24
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis majuska; se mi nekako zdi da nisi zadnje čase dobre volje, te popolnoma razumem , tale overload dela ni človeku čisto nič prijazen :(, ampak bo bolje :) ??? včeraj sem prvič omenila, da sem slabe volje.
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 7.7.2011 18:48:17
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 majuška, what's troubling you? z mojim sva na kratko te dni. bo že.
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 7.7.2011 20:53:29
|
|
|
|
Cuba Libre
|
vas samo na hitro pozdravim včeraj smo prišli z dopusta... jst pa tk vneta ušesa, da sm šla direkt u dežurno. dobla AB in zdj norim od bolečine. včeraj zvečer sem iz obupa vzela kar voltaren svečke od malega... pol sm pa zaspala ko hrček se javim v prihodnjih dneh!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.7.2011 7:46:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 8.7.2011 7:49:07
|
|
|
|
Majuska
|
Jutro! Zaspana sem u iber, spala izredno malo, ampak je bilo vredno. Mogoče se mi uspe popoldne kaj naspati haha, če verjameš! Almera, kako lepo torto je imel Bor - super super! BTW, kako je bilo na sestanku?
|
|
[Brisano sporočilo] 8.7.2011 7:50:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.7.2011 7:58:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.7.2011 8:08:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.7.2011 8:20:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.7.2011 8:39:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.7.2011 8:53:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Top ideje za otroško silvestrovanjeSilvestrovo je tisti poseben čas v letu, ki si ga otroci zapomnijo za vse življenje. Zato svojim otrokom pričarajte otro...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?