Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 7.7.2011 8:30:25
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Noč bla ok,sicer je vseeno 2x jedel,bruhal pa NIČ! Zaj pa še spi,kot dojenček! Moram pa ostale počasi z postel zmetat.Jih moj danes pelje z bajkom.HB! Lea pa gre okoli 10-h k bivši tašči na počitnice,tak da boma s Teom sama do 3-h.Upam samo,da bo moj do takrat doma-gre fušat-da bo šel po njih,ker Sama pa ne vem,kak bi lahko šla po otroke v vrtec! Bravo za nič bruhanja! Ja,pa pokakan bil že 2x! Vidva sta imela sanjsko noč, pa začetek dneva!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 7.7.2011 8:46:38
|
|
|
|
arabela*
|
kje je zaj jutri kuffe? Mitnica al Astorja?
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 7.7.2011 8:47:29
|
|
|
|
arabela*
|
Evo sem ju zbudila, vstale s težavo , obe že oblečeni za ven, zdaj še pozajtrkujemo in na zrak
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 7.7.2011 8:49:12
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kje je zaj jutri kuffe? Mitnica al Astorja? Mi bolj diši Astorija,ker bom mogla v mesto.Ve pa povejte.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 7.7.2011 8:50:08
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Noč bla ok,sicer je vseeno 2x jedel,bruhal pa NIČ! Zaj pa še spi,kot dojenček! Moram pa ostale počasi z postel zmetat.Jih moj danes pelje z bajkom.HB! Lea pa gre okoli 10-h k bivši tašči na počitnice,tak da boma s Teom sama do 3-h.Upam samo,da bo moj do takrat doma-gre fušat-da bo šel po njih,ker Sama pa ne vem,kak bi lahko šla po otroke v vrtec! Bravo za nič bruhanja! Ja,pa pokakan bil že 2x! Vidva sta imela sanjsko noč, pa začetek dneva! Ja. Pozabla prej napisat.Dobro zrihtajta danes,da ne bota rabla še 1x hodit,tak kot mi2.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 7.7.2011 8:50:45
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Evo sem ju zbudila, vstale s težavo , obe že oblečeni za ven, zdaj še pozajtrkujemo in na zrak Mi2 grema,ko bo Lea šla.Čez kako urco.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 7.7.2011 8:54:10
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kje je zaj jutri kuffe? Mitnica al Astorja? Mi bolj diši Astorija,ker bom mogla v mesto.Ve pa povejte. meni tudi, ker lahko pridem peš . tiste, ki pridete z avtom pa parkirajte v EP.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 7.7.2011 8:54:29
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 7.7.2011 8:56:29
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Ste videli na popu...ošpice so se pojavile ja če jim je za verjet, ja... glej, zdaj govorijo o tem Jaz že vem to 2 meseca.Proti ošpicam pa so tak cepljeni,tak da se ne bojim. Teo še ni...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 7.7.2011 8:58:22
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Ste videli na popu...ošpice so se pojavile ja če jim je za verjet, ja... glej, zdaj govorijo o tem Jaz že vem to 2 meseca.Proti ošpicam pa so tak cepljeni,tak da se ne bojim. Teo še ni... Ne,Teo še ni,bo pa. Ma,jaz sploh ne razmišljam o takih stvareh,ker nima smisla.Isto je blo z totimi gripami.Samo,da paniko vzganjajo med folkom po nepotrebnem.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 7.7.2011 8:58:46
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kje je zaj jutri kuffe? Mitnica al Astorja? Mi bolj diši Astorija,ker bom mogla v mesto.Ve pa povejte. meni tudi, ker lahko pridem peš . tiste, ki pridete z avtom pa parkirajte v EP. Jaz tudi.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 7.7.2011 9:05:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kje je zaj jutri kuffe? Mitnica al Astorja? Mi bolj diši Astorija,ker bom mogla v mesto.Ve pa povejte. meni tudi
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 7.7.2011 9:06:28
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx tiste, ki pridete z avtom pa parkirajte v EP. ja najboljše in še zastonj
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 7.7.2011 9:07:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Ste videli na popu...ošpice so se pojavile ja če jim je za verjet, ja... glej, zdaj govorijo o tem Jaz že vem to 2 meseca.Proti ošpicam pa so tak cepljeni,tak da se ne bojim. Teo še ni... ups.... pa beje do letnika 79...smo samo eno dozo dobili
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 7.7.2011 9:08:08
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ne,Teo še ni,bo pa. Ma,jaz sploh ne razmišljam o takih stvareh,ker nima smisla.Isto je blo z totimi gripami.Samo,da paniko vzganjajo med folkom po nepotrebnem. to je bila samo ena velika potegavščina....)))
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 7.7.2011 9:14:38
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ne,Teo še ni,bo pa. Ma,jaz sploh ne razmišljam o takih stvareh,ker nima smisla.Isto je blo z totimi gripami.Samo,da paniko vzganjajo med folkom po nepotrebnem. to je bila samo ena velika potegavščina....))) misliš zakaj pa je potem toliko ljudi umrlo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 7.7.2011 9:14:54
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ne,Teo še ni,bo pa. Ma,jaz sploh ne razmišljam o takih stvareh,ker nima smisla.Isto je blo z totimi gripami.Samo,da paniko vzganjajo med folkom po nepotrebnem. to je bila samo ena velika potegavščina....))) Saj zato pa pravim.Iz muhe delajo slona,pa širijo paniko med folkom.Brez veze!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 7.7.2011 9:15:30
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Ste videli na popu...ošpice so se pojavile ja če jim je za verjet, ja... glej, zdaj govorijo o tem Jaz že vem to 2 meseca.Proti ošpicam pa so tak cepljeni,tak da se ne bojim. Teo še ni... ups.... pa beje do letnika 79...smo samo eno dozo dobili Sem jih prebolela,kot otrok,se ne bojim.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 7.7.2011 9:16:28
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ne,Teo še ni,bo pa. Ma,jaz sploh ne razmišljam o takih stvareh,ker nima smisla.Isto je blo z totimi gripami.Samo,da paniko vzganjajo med folkom po nepotrebnem. to je bila samo ena velika potegavščina....))) misliš zakaj pa je potem toliko ljudi umrlo Ja,taki,ki so imeli kronična obolenja že prej.Pa tak dosti jih tudi ni blo.Kolko jaz vem,no.Lahko pa da se motim.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 7.7.2011 9:16:44
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ne,Teo še ni,bo pa. Ma,jaz sploh ne razmišljam o takih stvareh,ker nima smisla.Isto je blo z totimi gripami.Samo,da paniko vzganjajo med folkom po nepotrebnem. to je bila samo ena velika potegavščina....))) misliš zakaj pa je potem toliko ljudi umrlo umre itak vedno dost ljudi zarad gripe in podobnega, samo se ne daje v javnost vsega.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 7.7.2011 9:17:16
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sem jih prebolela,kot otrok,se ne bojim. jaz pa nisem ziher, da sem jih imela
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 7.7.2011 9:18:09
|
|
|
|
arabela*
|
torej ob kateri uri jutri? 11? oli kdaj?
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 7.7.2011 9:20:50
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya torej ob kateri uri jutri? 11? oli kdaj? malo prej? 10.30h?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 7.7.2011 9:29:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Saraya torej ob kateri uri jutri? 11? oli kdaj? malo prej? 10.30h? te pa tu neki ja.....oddam smrkljice in pridem
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 7.7.2011 9:29:26
|
|
|
|
arabela*
|
nič gremo me ven, se tipkamo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?