Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 21:45:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 uuuuu, marta je tudi tu Kaj bo danes pado večer Mariborčank? Evo me. Sem vas prišla malo pozdravit. jaz sem jo pa vidla
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 21:46:14
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Saraya, meni se ta ponudba zdi fajn glede dopusta...ok, kuhat moraš sama, ampak saj lahko bolj na izy, pa je. Sicer je tu ponudba samo za julij, ampak mogoče bo avgusta tudi, proti koncu bo ziher ceneje. http://www.hofer-potovanja.si/business/ers/rq/ers.detail/svno/7744639 to če si vidla?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 21:46:37
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Migaj,migaj .........da ti bo toplo s kom pa naj migam
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 21:46:53
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 saj je še komaj začetek julija...še dva meseca ma čas bit vroče ja pa taka vročina ja, ko vsak drugi dan biksa pa dva meseca samo, kaj je to napram 10. mescem Saj ni tak hudo-prištej poleg še pomlad in jesen,ko so normalne temp.......pozimi pa tak doma na toplem čepimo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 21:46:56
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 postava pa se mi je full spremenila pridi se pokazat (na kavi sem mislila ) aja, k tebi pa ne smem prit? jaaaaaaaaaa seveda lahko ...sam sem spremenila, da si ne bi katera drugače razlagala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 21:47:46
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 saj je še komaj začetek julija...še dva meseca ma čas bit vroče ja pa taka vročina ja, ko vsak drugi dan biksa pa dva meseca samo, kaj je to napram 10. mescem Saj ni tak hudo-prištej poleg še pomlad in jesen,ko so normalne temp.......pozimi pa tak doma na toplem čepimo kdaj je te 15 stopinj normalno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 21:48:03
|
|
|
|
arabela*
|
aja Katy...hvala za link za morje, vendar: na morje raje ne grem, kot da moram piskre tam prijemat..ima da me strežejo in da jem lepo v miru na izy pa še glede na to, da je samo najem, mi je fulll predrago...ok če bi bil tu not polpenzjon vštet bi še šlo, samo najem pa ni šans.....
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 21:48:08
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Že res,samo jaz sem že maja na hico bla navajena. Sorry.....za letos sem si naročila delovno temperaturo od 20-25 stopinj Vem,ja,da tebi ni fajn,samo mene je danes pošteno zeblo,beri-oblečena v trenerko in termoflis. mene tudi...oblečena pa enako kot ti...samo namesto termoflisa debelo jopico - zimsko Ma sami prav. Je treba migat. Jaz sem pa v kratkih rokavih. Ja,saj jaz tudi migam,moram zraven 4-h!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 21:48:36
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 kdaj je te 15 stopinj normalno za nas zmrzljive nikoli
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 21:48:47
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Migaj,migaj .........da ti bo toplo s kom pa naj migam Za začetek sama...da bo tvojega,ko pride s šihta že" vroča večerja" čakala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 21:49:02
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 uuuuu, marta je tudi tu Kaj bo danes pado večer Mariborčank? Evo me. Sem vas prišla malo pozdravit. Lepo, lepo. Si že na počitnicah al še delaš? Al koko je zdaj to pri tebi? V ponedeljek še služba potem pa dopust. kaj pa za dalje? že veš kaj? Nimam pojma kaj bo. Iščem, pišem prijave na razpise, ravnatelj mi je napisal res lepo priporočilo pa tudi ustno pravi da bo rekel kakšno dobro besedo zame, če bo poznal koga, ki išče moj profil,... bomo videli. Jaz bi najraje nek čudež, da tu ostanem (da se čudežno pojavijo nove ure ali pa da tisti ki jo nadomeščam nekje ponudijo drugo super službo, ki se ji ne bo mogla upret hihi)- Ma po neki logiki in glede na prakso bi itak potrebovali na šoli 3 z mojim profilom, ampak kaj ko država špara tam ko ne bi smela in zakone pišejo taki, ki o praksi nimajo pojma.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 21:49:33
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya aja Katy...hvala za link za morje, vendar: na morje raje ne grem, kot da moram piskre tam prijemat..ima da me strežejo in da jem lepo v miru na izy pa še glede na to, da je samo najem, mi je fulll predrago...ok če bi bil tu not polpenzjon vštet bi še šlo, samo najem pa ni šans..... no, saj sem si mislila, da ne bo ok, ampak probat ni greh
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 21:49:40
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 uuuuu, marta je tudi tu Kaj bo danes pado večer Mariborčank? Evo me. Sem vas prišla malo pozdravit. jaz sem jo pa vidla Važička!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 21:49:44
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Migaj,migaj .........da ti bo toplo s kom pa naj migam Za začetek sama...da bo tvojega,ko pride s šihta že" vroča večerja" čakala Jaz pa še vedno na postu!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 21:50:28
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Migaj,migaj .........da ti bo toplo s kom pa naj migam Za začetek sama...da bo tvojega,ko pride s šihta že" vroča večerja" čakala pa kaj si nora malo...če zdaj začnem bo trajalo do 2-3 preden on pride...to je pa 4h...ne hvala...imam trenerko in jopico...se bolj splača
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 21:51:00
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 uuuuu, marta je tudi tu Kaj bo danes pado večer Mariborčank? Evo me. Sem vas prišla malo pozdravit. Lepo, lepo. Si že na počitnicah al še delaš? Al koko je zdaj to pri tebi? V ponedeljek še služba potem pa dopust. kaj pa za dalje? že veš kaj? Nimam pojma kaj bo. Iščem, pišem prijave na razpise, ravnatelj mi je napisal res lepo priporočilo pa tudi ustno pravi da bo rekel kakšno dobro besedo zame, če bo poznal koga, ki išče moj profil,... bomo videli. Jaz bi najraje nek čudež, da tu ostanem (da se čudežno pojavijo nove ure ali pa da tisti ki jo nadomeščam nekje ponudijo drugo super službo, ki se ji ne bo mogla upret hihi)- Ma po neki logiki in glede na prakso bi itak potrebovali na šoli 3 z mojim profilom, ampak kaj ko država špara tam ko ne bi smela in zakone pišejo taki, ki o praksi nimajo pojma. držim pesti, da se obrne tebi v prid...ti pa jih boš potem zame drugo leto
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 21:51:02
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 uuuuu, marta je tudi tu Kaj bo danes pado večer Mariborčank? Evo me. Sem vas prišla malo pozdravit. jaz sem jo pa vidla Fajn te je bilo videt po dolgem času.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 21:51:06
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Nimam pojma kaj bo. Iščem, pišem prijave na razpise, ravnatelj mi je napisal res lepo priporočilo pa tudi ustno pravi da bo rekel kakšno dobro besedo zame, če bo poznal koga, ki išče moj profil,... bomo videli. Jaz bi najraje nek čudež, da tu ostanem (da se čudežno pojavijo nove ure ali pa da tisti ki jo nadomeščam nekje ponudijo drugo super službo, ki se ji ne bo mogla upret hihi)- Ma po neki logiki in glede na prakso bi itak potrebovali na šoli 3 z mojim profilom, ampak kaj ko država špara tam ko ne bi smela in zakone pišejo taki, ki o praksi nimajo pojma. Močno,močno stiskam pesti,da se izteče najboljše
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 21:51:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Že res,samo jaz sem že maja na hico bla navajena. Sorry.....za letos sem si naročila delovno temperaturo od 20-25 stopinj Vem,ja,da tebi ni fajn,samo mene je danes pošteno zeblo,beri-oblečena v trenerko in termoflis. mene tudi...oblečena pa enako kot ti...samo namesto termoflisa debelo jopico - zimsko notri al zunaj? jaz sem imela kratke kavbojke, pa sandale, pa brezrokavov majčko....kasneje sem si oblekla samo zgornji del in je bilo res lepo vreme doma pa itak vedno isto....minika al pa krtaka oblekca (naramnice), pa majčka brez rokavov; pa če laufa klima ali ne ...notri je vedno pri meni poletje
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 21:51:43
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Nimam pojma kaj bo. Iščem, pišem prijave na razpise, ravnatelj mi je napisal res lepo priporočilo pa tudi ustno pravi da bo rekel kakšno dobro besedo zame, če bo poznal koga, ki išče moj profil,... bomo videli. Jaz bi najraje nek čudež, da tu ostanem (da se čudežno pojavijo nove ure ali pa da tisti ki jo nadomeščam nekje ponudijo drugo super službo, ki se ji ne bo mogla upret hihi)- Ma po neki logiki in glede na prakso bi itak potrebovali na šoli 3 z mojim profilom, ampak kaj ko država špara tam ko ne bi smela in zakone pišejo taki, ki o praksi nimajo pojma. Močno,močno stiskam pesti,da se izteče najboljše Podpis!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 21:51:53
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa še vedno na postu! še dobro da si se dala sterilizirat ...bo še bolj lušno ko bo post mimo
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 21:53:07
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa še vedno na postu! še dobro da si se dala sterilizirat ...bo še bolj lušno ko bo post mimo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 21:53:09
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Saraya, meni se ta ponudba zdi fajn glede dopusta...ok, kuhat moraš sama, ampak saj lahko bolj na izy, pa je. Sicer je tu ponudba samo za julij, ampak mogoče bo avgusta tudi, proti koncu bo ziher ceneje. http://www.hofer-potovanja.si/business/ers/rq/ers.detail/svno/7744639 to če si vidla? to pa ni ugodno...sama neka doplačila zraven...
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 21:53:27
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 saj je še komaj začetek julija...še dva meseca ma čas bit vroče ja pa taka vročina ja, ko vsak drugi dan biksa pa dva meseca samo, kaj je to napram 10. mescem Saj ni tak hudo-prištej poleg še pomlad in jesen,ko so normalne temp.......pozimi pa tak doma na toplem čepimo normalne za mene takrta ko sem v krtakih rokavih
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 21:53:35
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa še vedno na postu! še dobro da si se dala sterilizirat ...bo še bolj lušno ko bo post mimo Ja,itak.Samo že predolgo traja.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?