Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 9:53:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kak pa je zunaj mrzlo...brrrrrrrrr...pa piha....grem se oblečt, ker bom zmrznila v pižami. jaz imam hajcung v stanovanju...full ampak okna zaprta, ker je res bbbbrrrrrrr zunaj
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 10:22:34
|
|
|
|
katy83
|
jutro. Pa kaj je s tem vremenom. Zdaj ko smo bazen kupili, zdaj pa ga bo vreme sralo. eh...no, se vsaj tolažim, da enkrat bo moglo bit lepo, bo pač takrat ko bomo mi na morju. Majakla, uživajte na morju S tamalim sva sama, ati je do 17.ure v službi , T gleda Tom&Jerry-ja, jaz pa malo bluzim tu gor. Za kosilo bo rižota z bučkami in korenčkom v omakici. Jutri gremo mogoče malo na Lent pogledat, bomo vidli kak nam bo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 10:31:50
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Leo na reli,pa še jih ni nazaj.Vglavnem,Teo porihtan in že spi,Saš pa gleda Rio-ta. nima več vročine? Ne,ni mela več,je popoldan spala pa lekadol sem ji dala,pa ji je blo boljše.Danes pa kot da nič ni blo včeraj.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 10:32:59
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Čeeer, kje pa ste? Mi pa imamo kooončno spakirano ... jutri dopoldan pičimo via morje. Pridne bodite ... pa paaa. Uživajte ,pa na mene kaj misli.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 10:33:11
|
|
|
|
katy83
|
T je skapiral kje imamo am am in zdaj non stop hladilnik odpira
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 10:35:40
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Vidla,ja.pa nič nimajo pametnega. Pogledaš vsaki dan. Mogoče se bo pa kaj našlo. matcar julija bojo že nakazovali. Ampak so full znižali. Lani je bilo še 300 eur na osebo Ja,do konca julija je rok oddaje,je pa 3 eur na kvadrat na osebo,tak v polahpiše.upam,da mi bo ratalo kaj naj do takrat,drugače pa sem res mislila it kr tja,na sklad,pa vprašat,če imajo kako stanovanje na razpolago.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 10:36:42
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Vidla,ja.pa nič nimajo pametnega. Pogledaš vsaki dan. Mogoče se bo pa kaj našlo. matcar julija bojo že nakazovali. Ampak so full znižali. Lani je bilo še 300 eur na osebo O čem ti to? O subvenciji za mlade družiena za najemnino ali nakup stanovanj.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 10:37:55
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mi je ptič priletel v kuhnjo čez balkon, pa ga nisem vidla in slišim nekaj pa grem pogledat, pa vidim da sedi na šatli od keksov in ko me je zagledal se je sam vstrašil in odletel. Jaz sem se pa tudi vstrašla. ...se mu je nekaj sladkega zluštalo Pa saj bi mu ga dala. Sam prestrašit me ne bi rabo. povej mu drugič ko pride Ita v rit,face ste babe!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 10:38:58
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 T je skapiral kje imamo am am in zdaj non stop hladilnik odpira Malo e,pa si bo sam postrego.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 10:40:57
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 T je skapiral kje imamo am am in zdaj non stop hladilnik odpira Malo e,pa si bo sam postrego. ja, res prav hecen je, no...odpre hladilnik in govori am am...no, vsaj vem kdaj je lačen sem pa full vesela, da ima sadje rad...on bi cel dan sadje jedel
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 10:41:46
|
|
|
|
matcar
|
Jutro oz. dan! Sem najprej pokomentirala,kaj je blo takega,zaj pa raport. Včeraj šla spat,bla ponoči 1 uro spet gor z malim.Vstala pa ob 6-h,ker je Saš prišo in mi Tea zbudil.Spila 4 kave,zaj pa študiram,kaj naj kuham.Mislim,da bo tudi pri nas rižota danes.Sem pa že en stroj oprala,pere pa se drugi.Kaj pa bomo danes delali,pa pojma nimam,ker je zunaj grozno vreme spet.Bog ne daj,da bi blo par dni skupaj lepo in toplo.Marš,pa tako poletje!!!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 10:42:43
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 T je skapiral kje imamo am am in zdaj non stop hladilnik odpira Malo e,pa si bo sam postrego. ja, res prav hecen je, no...odpre hladilnik in govori am am...no, vsaj vem kdaj je lačen sem pa full vesela, da ima sadje rad...on bi cel dan sadje jedel Super! Moji tudi,pa zelenjavo ne smem pozabit.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 10:45:07
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj pa bomo danes delali,pa pojma nimam,ker je zunaj grozno vreme spet.Bog ne daj,da bi blo par dni skupaj lepo in toplo.Marš,pa tako poletje!!! se strinjam
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 10:46:43
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 T je skapiral kje imamo am am in zdaj non stop hladilnik odpira Malo e,pa si bo sam postrego. ja, res prav hecen je, no...odpre hladilnik in govori am am...no, vsaj vem kdaj je lačen sem pa full vesela, da ima sadje rad...on bi cel dan sadje jedel Super! Moji tudi,pa zelenjavo ne smem pozabit. je fajn to, ne? Upam, da se ne bo spremenil glede hrane, ker zdaj resnično vse poje, kaj dobi jogurtov in skutk še vedno ne sme, ker bruha , edino kar nima rad, so jajčke
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 10:49:31
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 T je skapiral kje imamo am am in zdaj non stop hladilnik odpira Malo e,pa si bo sam postrego. ja, res prav hecen je, no...odpre hladilnik in govori am am...no, vsaj vem kdaj je lačen sem pa full vesela, da ima sadje rad...on bi cel dan sadje jedel Super! Moji tudi,pa zelenjavo ne smem pozabit. je fajn to, ne? Upam, da se ne bo spremenil glede hrane, ker zdaj resnično vse poje, kaj dobi jogurtov in skutk še vedno ne sme, ker bruha , edino kar nima rad, so jajčke Saj bo tudi ostalo rad jedo.Skutke pa mu pač ne daš,saj e je dosti drugih mlečnih izdelkov na voljo.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 11:03:02
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,do konca julija je rok oddaje,je pa 3 eur na kvadrat na osebo,tak v polahpiše.upam,da mi bo ratalo kaj naj do takrat,drugače pa sem res mislila it kr tja,na sklad,pa vprašat,če imajo kako stanovanje na razpolago. Baje naj bi julija že izplačevali..ne vem.... idi kar do direktorce brez predhodne najave. Stanovanj je full..le težit je treba. Imaš tehtne razloge za pridobitev. Pa ti se lahko sklicuješ, da nimaš kam it in da te mama ven meče..pa še otroke imaš. Po moje bi takoj dobila
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 11:04:08
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Jutri gremo mogoče malo na Lent pogledat, bomo vidli kak nam bo. naše babnce sta že na sliki v večeru ..kak šetajo po Lentu
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 11:05:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 sem pa full vesela, da ima sadje rad...on bi cel dan sadje jedel super
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 11:06:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar .Bog ne daj,da bi blo par dni skupaj lepo in toplo.Marš,pa tako poletje!!! meni tud gre na bruhanje to naše podnebje satansko
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 11:09:00
|
|
|
|
arabela*
|
sem še skočila v Merkator da pike ponucam in sem imela nakup zastonj.... kuhala bom na brzake krompirjev golaš s hrenovko... Zunaj mrzlo, še v zgornjem delu trenerke me je zeblo ...bomo pa popoldne šli v Mestni park(če ne bo dež seveda), pa v lunapark sem jima obljubila eno vožnjo in na vrt zalit
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 11:17:21
|
|
|
|
katy83
|
evo, zmenjeno, jutri gremo na Lent, smo se s kolegom in kolegico zmenli, ki imata 3 leta staro punčko...gremo najprej v park, potem pa še na Lent
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 11:18:24
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya bomo pa popoldne šli v Mestni park(če ne bo dež seveda), pa v lunapark sem jima obljubila eno vožnjo in na vrt zalit to je tam na koncu Lenta ne? proti Koloseju?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 11:18:46
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Jutri gremo mogoče malo na Lent pogledat, bomo vidli kak nam bo. naše babnce sta že na sliki v večeru ..kak šetajo po Lentu
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 13:02:20
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,do konca julija je rok oddaje,je pa 3 eur na kvadrat na osebo,tak v polahpiše.upam,da mi bo ratalo kaj naj do takrat,drugače pa sem res mislila it kr tja,na sklad,pa vprašat,če imajo kako stanovanje na razpolago. Baje naj bi julija že izplačevali..ne vem.... idi kar do direktorce brez predhodne najave. Stanovanj je full..le težit je treba. Imaš tehtne razloge za pridobitev. Pa ti se lahko sklicuješ, da nimaš kam it in da te mama ven meče..pa še otroke imaš. Po moje bi takoj dobila Dvomim,da julija,če je rok oddaje 20.7. Ja,grem gledat,ja,pa da vidimo,če bo kaj,v nasprotnem primeru pa mi e vedno jeseni ostane razpis za neprofitna.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.7.2011 13:02:49
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Jutri gremo mogoče malo na Lent pogledat, bomo vidli kak nam bo. naše babnce sta že na sliki v večeru ..kak šetajo po Lentu iiiiiii!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?