|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,20.del
2.7.2011 9:53:36   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Kak pa je zunaj mrzlo...brrrrrrrrr...pa piha....grem se oblečt, ker bom zmrznila v pižami.

jaz imam hajcung v stanovanju...full

ampak okna zaprta, ker je res bbbbrrrrrrr zunajuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
2.7.2011 10:22:34   
katy83
jutro.

Pa kaj je s tem vremenom. user posted image user posted image user posted image
Zdaj ko smo bazen kupili, zdaj pa ga bo vreme sralo. user posted image eh...no, se vsaj tolažim, da enkrat bo moglo bit lepo, bo pač takrat ko bomo mi na morju. user posted image

Majakla, uživajte na morjuuser posted image

S tamalim sva sama, ati je do 17.ure v službiuser posted image , T gleda Tom&Jerry-ja, jaz pa malo bluzim tu gor. Za kosilo bo rižota z bučkami in korenčkom v omakici.
Jutri gremo mogoče malo na Lent pogledat, bomo vidli kak nam bo. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
2.7.2011 10:31:50   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: matcar
Leo na reli,pa še jih ni nazaj.Vglavnem,Teo porihtan in že spi,Saš pa gleda Rio-ta.

nima več vročine?
Ne,ni mela več,je popoldan spala pa lekadol sem ji dala,pa ji je blo boljše.Danes pa kot da nič ni blo včeraj.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
2.7.2011 10:32:59   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Čeeer, kje pa ste? user posted image  

Mi pa imamo kooončno spakirano ... jutri
dopoldan pičimo via morje.

Pridne bodite ... pa paaa. user posted image

Uživajteuser posted image ,pa na mene kaj misli.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
2.7.2011 10:33:11   
katy83
T je skapiral kje imamo am am in zdaj non stop hladilnik odpira user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
2.7.2011 10:35:40   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Vidla,ja.pa nič nimajo pametnega.user posted image

Pogledaš vsaki dan. Mogoče se bo pa kaj našlo.

matcar julija bojo že nakazovali. Ampak so full znižali. Lani je bilo še 300 eur na osebouser posted image
Ja,do konca julija je rok oddaje,je pa 3 eur na kvadrat na osebo,tak v polahpiše.upam,da mi bo ratalo kaj naj do takrat,drugače pa sem res mislila it kr tja,na sklad,pa vprašat,če imajo kako stanovanje na razpolago.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
2.7.2011 10:36:42   
matcar

Vidla,ja.pa nič nimajo pametnega.user posted image

Pogledaš vsaki dan. Mogoče se bo pa kaj našlo.

matcar julija bojo že nakazovali. Ampak so full znižali. Lani je bilo še 300 eur na osebouser posted image

user posted image O čem ti to?

O subvenciji za mlade družiena za najemnino ali nakup stanovanj.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
2.7.2011 10:37:55   
matcar

Mi je ptič priletel v kuhnjo čez balkon, pa ga nisem vidla in slišim nekaj pa grem pogledat, pa vidim da sedi na šatli od keksov in ko me je zagledal se je sam vstrašil in odletel. Jaz sem se pa tudi vstrašla. user posted image

user posted image user posted image user posted image ...se mu je nekaj sladkega zluštalo

Pa saj bi mu ga dala. Sam prestrašit me ne bi rabo. user posted image

povej mu drugič ko pride user posted image

Ita v rit,face ste babe!user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
2.7.2011 10:38:58   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

T je skapiral kje imamo am am in zdaj non stop hladilnik odpira user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image Malo e,pa si bo sam postrego.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
2.7.2011 10:40:57   
katy83

user posted image user posted image user posted image Malo e,pa si bo sam postrego.user posted image

ja, resuser posted image prav hecen je, no...odpre hladilnik in govori am am...no, vsaj vem kdaj je lačenuser posted image
sem pa full vesela, da ima sadje rad...on bi cel dan sadje jedeluser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
2.7.2011 10:41:46   
matcar
Jutro oz. dan!

Sem najprej pokomentirala,kaj je blo takega,zaj pa raport.
Včeraj šla spat,bla ponoči 1 uro spet gor z malim.Vstala pa ob 6-h,ker je Saš prišo in mi Tea zbudil.Spila 4 kave,zaj pa študiram,kaj naj kuham.Mislim,da bo tudi pri nas rižota danes.Sem pa že en stroj oprala,pere pa se drugi.Kaj pa bomo danes delali,pa pojma nimam,ker je zunaj grozno vreme spet.Bog ne daj,da bi blo par dni skupaj lepo in toplo.Marš,pa tako poletje!!!user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
2.7.2011 10:42:43   
matcar

ja, resuser posted image prav hecen je, no...odpre hladilnik in govori am am...no, vsaj vem kdaj je lačenuser posted image
sem pa full vesela, da ima sadje rad...on bi cel dan sadje jedeluser posted image

Super!user posted image user posted image user posted image Moji tudi,pa zelenjavo ne smem pozabit.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
2.7.2011 10:45:07   
katy83

Kaj pa bomo danes delali,pa pojma nimam,ker je zunaj grozno vreme spet.Bog ne daj,da bi blo par dni skupaj lepo in toplo.Marš,pa tako poletje!!!user posted image user posted image user posted image

se strinjamuser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
2.7.2011 10:46:43   
katy83

Super!user posted image user posted image user posted image Moji tudi,pa zelenjavo ne smem pozabit.user posted image

je fajn to, ne? Upam, da se ne bo spremenil glede hrane, ker zdaj resnično vse poje, kaj dobiuser posted image
jogurtov in skutk še vedno ne sme, ker bruhauser posted image , edino kar nima rad, so jajčke

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
2.7.2011 10:49:31   
matcar

je fajn to, ne? Upam, da se ne bo spremenil glede hrane, ker zdaj resnično vse poje, kaj dobiuser posted image
jogurtov in skutk še vedno ne sme, ker bruhauser posted image , edino kar nima rad, so jajčke

Saj bo tudi ostalo rad jedo.Skutke pa mu pač ne daš,saj e je dosti drugih mlečnih izdelkov na voljo.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
2.7.2011 11:03:02   
arabela*

Ja,do konca julija je rok oddaje,je pa 3 eur na kvadrat na osebo,tak v polahpiše.upam,da mi bo ratalo kaj naj do takrat,drugače pa sem res mislila it kr tja,na sklad,pa vprašat,če imajo kako stanovanje na razpolago.

Baje naj bi julija že izplačevali..ne vem....user posted image
idi kar do direktorce brez predhodne najave. Stanovanj je full..le težit je treba. Imaš tehtne razloge za pridobitev. Pa ti se lahko sklicuješ, da nimaš kam it in da te mama ven meče..pa še otroke imaš. Po moje bi takoj dobilauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
2.7.2011 11:04:08   
arabela*

Jutri gremo mogoče malo na Lent pogledat, bomo vidli kak nam bo. user posted image

naše babnce sta že na sliki v večeruuser posted image ..kak šetajo po Lentuuser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
2.7.2011 11:05:51   
arabela*

superuser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
2.7.2011 11:06:45   
arabela*

.Bog ne daj,da bi blo par dni skupaj lepo in toplo.Marš,pa tako poletje!!!user posted image user posted image user posted image

meni tud gre na bruhanje to naše podnebje satanskouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
2.7.2011 11:09:00   
arabela*
sem še skočila v Merkator da pike ponucam in sem imela nakup zastonj....

kuhala bom na brzake krompirjev golaš s hrenovko...

Zunaj mrzlo, še v zgornjem delu trenerke me je zeblouser posted image ...bomo pa popoldne šli v Mestni park(če ne bo dež seveda), pa v lunapark sem jima obljubila eno vožnjo in na vrt zalituser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
2.7.2011 11:17:21   
katy83
evo, zmenjeno, jutri gremo na Lent, smo se s kolegom in kolegico zmenli, ki imata 3 leta staro punčko...gremo najprej v park, potem pa še na Lentuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
2.7.2011 11:18:24   
katy83

bomo pa popoldne šli v Mestni park(če ne bo dež seveda), pa v lunapark sem jima obljubila eno vožnjo in na vrt zalituser posted image

user posted image user posted image user posted image
to je tam na koncu Lenta ne? proti Koloseju?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
2.7.2011 11:18:46   
katy83

naše babnce sta že na sliki v večeruuser posted image ..kak šetajo po Lentuuser posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
2.7.2011 13:02:20   
matcar

Baje naj bi julija že izplačevali..ne vem....user posted image
idi kar do direktorce brez predhodne najave. Stanovanj je full..le težit je treba. Imaš tehtne razloge za pridobitev. Pa ti se lahko sklicuješ, da nimaš kam it in da te mama ven meče..pa še otroke imaš. Po moje bi takoj dobilauser posted image
Dvomim,da julija,če je rok oddaje 20.7.user posted image Ja,grem gledat,ja,pa da vidimo,če bo kaj,v nasprotnem primeru pa mi e vedno jeseni ostane razpis za neprofitna.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
2.7.2011 13:02:49   
matcar

user posted image user posted image user posted image iiiiiii!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?