|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2011
28.6.2011 8:18:43   
tejci01
Ojla

nekaj bi vas vprašala glede stekleničk -  tiste ki jih imate že od prvega otročka, jih boste tudi uporabljale za drugega ali nameravate kupiti nove? Jaz sem mislila samo jih prekuhat, edino cuclje bom verjetno kupla nove. Čeprav z Aventovimi stekleničkami nisem kaj nič bla zadovoljna zmeraj sem mogla gledat ker so rade puščale. Zelo pohvalijo od Tomme Tippee

(odgovor članu vilincek)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
28.6.2011 11:49:16   
novopecena
tudi teepeejeve spuščajo tako da imaš isti šmorn. jest sm najprej rekla da bom isto samo cuclje kupila pa ne vem če nam kar novo vse kupila. kakšno bom itak novo kupila

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
28.6.2011 13:53:44   
Anonimen
aventove puščajo, če niso pravilno zaškrnjene, pravzaprav morajo bit popolnoma suhe. bom pa kupila nove iz higienskih razlogov.

se pa oglašam, ker bom enkrat te dni zgubila živce nad mojim ginekologom. user posted image neumen je kot noč. bolj mu pravim, da mi otrdeva trebuh in da me spodaj (okrog nožnice) vse mišice bolijo, bolj mi pravi, da se ne bomo nič gledali. kaj pa če sem že kaj odprta??? butl. vse kar je naredo, je izmeru trebuh, po njegovi logiki 34 cm, pa da se čez 2 tedna spet vidiva. mater..... !!!!!!!!!!! z lažnimi popadki pa naj tačas delam kaj...?? ker pač to ni moja prva nosečnost počivam več, oz. kolkor se da, pa vseeno to ni odgovor. na koncu pa bom šla prezgodaj rodit.. grrrrrr
sicer pa računam na še 4 tedne, ker me včasih že fajn dol tišči, no pa to otrdevanje... bom probala več ležat, pa čim delj zdržat...
lp

(odgovor članu novopecena)
  Neposredna povezava do sporočila: 2753
28.6.2011 15:10:17   
tejci01
kira1 Ta tvoj g pa je res malo prismukjen. kaj bi blo te pogledat. probaj it do svojega osebnega zdravnika, pa mu reči da se slabo počutiš nekaj mu reči, in če bi ti dal on kakšen teden bolniške.

< Sporočilo je popravil tejci01 -- 28.6.2011 15:11:49 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
28.6.2011 15:47:48   
Anonimen
ja saj..... hvala tejci01, ampak sem na bolniški. tolk slabš, ker ni hotu pogledat. :S kr neki časa imamo še do kraja (jutri sem 34t), pa me skrbi ker mi tko otrdeva trebuh. on pa niti pogledat noče, če sm kaj odprta,. kok bo fajn, ko bo šel v penzijo, pa bomo dobli kakšnega novega.... user posted image

(odgovor članu tejci01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2755
28.6.2011 21:16:33   
indy0024
čerrr user posted image kako ste kaj???? upam da me ne boste kej preveč okregal ampak do zdaj sem imela izpite,tamala je kar naprej nekaj bolana hmmmmm user posted image tko da obup,no jz sm imela do sedaj že dva pregleda,pri meni nič novega,KIRA ta tvoj gin, je pa res glup,no ja nč boljši ni kot moj,sem ga že dvakrat vprašala kok je mali kaj zrastel pa kilaža me je zanimala in mi je povedu,da je primerno na moj PDP,......user posted image sam pol bom pa spet kot pri taprvi,ko sem šla deset dni čez rok,....sam imam občutek da bo kar prej,ker ga že tako nizko nosim,da mi je trebuh čist dol zvisel,user posted image jahhhhh kaj čmo,sam da bodo user posted image zdravi!!!danes smo imel CTG pa je bil tok živahn,da ga sesta ni mogla najdit,tok je bežal,kjerkoli ga je priklopila!!!heheheuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image AJA drugače pa naslednji pregled imam 18.7. čez dobre tri tedne,punce povejte mi kako vam rata it na fb-ringaraja,pridem že v ringaraja kaj pa potem,prosim pomagajte,ker mi ni nič jasn?????helppppp meeeeeeuser posted image

(odgovor članu vilincek)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
28.6.2011 21:42:48   
lili983
indy,če bi se nam rada pridružla na fb mi na zasebni mail pošlji ime in priimek ( lahko mi opišeš tudi slikco,da te lažje najdemo ) in te dodamo v skupinouser posted image

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
29.6.2011 6:42:02   
Anonimen
indy0024 te čist razumem. jaz imam počasi občutek, da ima večkrat slab dan. kot da se nas take informacije ne tičejo...user posted image se pa strinjam, da je glavno da so naši user posted image zdravi.
LP

(odgovor članu indy0024)
  Neposredna povezava do sporočila: 2758
29.6.2011 8:05:13   
ines82ka
Jst sm pa zdej v fazi opremljanja sobice...Težave imam s posteljico, ki sem jo dobila od nekih znancev od mojih znancev;)...In sicer se mi zdi ful neki nestabilna in razmišljam da bi kar novo kupila...Katere imate kaj ve?Poleg tega pa je še po dolžini posteljice (ki je dimenzije 120x60) jogi za cca 5 cm prekratek (čeprav je dimenzije 120X60)....čudno, čudno....
Ati mi je včeraj prišel zmerit za previjalno mizo - naredili jo bomo iz enega predalnika in upam da bo fajn zgledalo....
Zanima me pa če ima katera nad previjalno mizo kakšno poličko ali omarico in koliko nad previjalno jo imate;)...
Komej čakam da bo sobica končana....Cunce pa že čakajo v omarah - zložene in zlikane....Nekej bo treba it pa še kupit - čakam razprodaje,)...
Zdejle julija pa tudi še v nakup opreme za nego - zložence, fiziološka, alkoholni robčki, vatke,....;)....Se mi zdi da mam že ful velik pa vseeno še nič;)user posted image

Pričakujemo Jakoba ali Lano ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
29.6.2011 8:11:47   
ines82ka
Eno vprašanje....Jst mam že kak teden spet neki čudn izcedek....Mislm niti ni da bi bil močnejši sam ima pa čuden vonj (smrdi uglavnem) in ne vem kaj nej nardim...Prejšnji pregled (maja) mi je G predpisal une kanesten tablete pa očitno ni blo nč boljš...
Kaj predlagate??

(odgovor članu ines82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
29.6.2011 16:55:31   
Katjuska986
ines82ka - jaz imam navadno komodo, za zgorj pa mi je naredil mizar tako poličko s zaščitenimi krajnimi robovi (kot previjalna mizica) v velikosti 70x100cm... tko da imam spodaj precej predalov, poleg mize pa mi visi iz ikeje tiste viseče poličke - tko mreža pa vmes poličke - za kej odložit bo že.
Glede izcedka, ga imam pa jaz tudi ful.. samo sem ga pa imela zadnjič v bolnici tudi, pa je reku G da ni nič hudega. da je pač to nekaj normalnega. Čeprav če si že imela tablete potem je bolje da se oglasiš pri G in ji to omeniš...

Drugače pa juhuuu v ponedeljek imam spet UZ - tisti redni kontrola rasti user posted image  komej čakam da spet vidim naše detece...

(odgovor članu ines82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
29.6.2011 18:00:18   
Rosca79
Oj lep pozdrav!
Sem vam malo lušte prišla narest...user posted image
S svojim ogromnim trebuhom sediva na obali v senčki in se imava prav hudo fletnouser posted image me je skrbelo da bo preveč vroče pa je prav odlična klima tu na hrvaškem. Še šotor imamo na perfektno senčnem placuuser posted image
Drugače pa vse uredu le en hemoroid me malo daje, pa sem šla po eno kremo tu v lekarni pa je že veliko bolje, sicer ne glede velikosti ampak glede bolečine pa prva ligauser posted image
Se ob priložnosti še kej oglasim...lepo bodite in se čuvajte!

(odgovor članu Katjuska986)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
29.6.2011 21:06:27   
tejci01
ojla punce

da vam poročam s pregleda

je vse bp, sem še vedno zaprta in s pupiko je vse ok - ja tokrat bomo imeli punčko, vzeli so mi še urin in kri. Edino kar mi je žal, da ga nisem vprašala glede velikosti. Pa naslednjič.
Tako da zdaj lahko operem še te ta roza oblekice.user posted image

Naslednji pregled imam 25.7.

Naslednji teden moram pa uredit še papirje na CSD-ju.

(odgovor članu Rosca79)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
30.6.2011 8:15:11   
ines82ka
hvala;)
no sje midva sva tut kupila uno visečo mrežo v ikei in bo tut dobila prostor zraven previjalne,)...nos je k bo sobica fertik zrihtana pa vržem kako fotko gor,)
kako si ti kaj zdej?počivaš še? elal boš še kej al si zaključla?

IZVIRNO SPOROČILO: Katjuska986

ines82ka - jaz imam navadno komodo, za zgorj pa mi je naredil mizar tako poličko s zaščitenimi krajnimi robovi (kot previjalna mizica) v velikosti 70x100cm... tko da imam spodaj precej predalov, poleg mize pa mi visi iz ikeje tiste viseče poličke - tko mreža pa vmes poličke - za kej odložit bo že.
Glede izcedka, ga imam pa jaz tudi ful.. samo sem ga pa imela zadnjič v bolnici tudi, pa je reku G da ni nič hudega. da je pač to nekaj normalnega. Čeprav če si že imela tablete potem je bolje da se oglasiš pri G in ji to omeniš...

Drugače pa juhuuu v ponedeljek imam spet UZ - tisti redni kontrola rasti user posted image  komej čakam da spet vidim naše detece...

Neposredna povezava do sporočila: 2764
30.6.2011 11:10:09   
levcy
Ojla punce jaz sem pa danes čisto živčna. Malo čez 6 sem se zbudila s prebavnimi težavami (sorry za direktnost ampak pač driska, ne vem kako naj to lepo povem user posted image ), dve uri kasneje sem pri lulanju opazila nekaj podobnega čepu (ne vem kako dejansko izgleda, ker je vse to zame prvič), bilo je majhno, rjavo prozorno, velikost približno 0,5 cm, skratka ne veliko, od takrat naprej ni bilo nič več. Na trenutke me zvija v trebuhu pa ne vem ali so to težave s prebavo ali se kaj dogaja že :(. Prav žalostna sem, ker še ogromno stvari nimam pripravljenih pa še 35. tednov nisem noseča user posted image Pregled imam šele čez danes teden. Sploh ne vem kaj naj naredim, naj kličem za pregled ali naj čakam kaj se bo zgodilo? Moje ginekologinje itak ni, je na dopustu. Otroček se še kar premika, ga čutim. Sedaj mi je še slabo pa ne vem ali od psihe ali je kaj povezano. Res nisem pričakovala teh težav že tako zgodaj. Kakšni nasveti?

(odgovor članu ines82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
30.6.2011 11:48:25   
daška91
levcy- Ne sekiraj se glede izražanja , tukaj smo zato da si pomagamo in si ena drugi svetujemo kake nasvete. Zato ti kar pogumno z besedo na dan ... tudi jaz se ponavadi zbudim z zelo močnim šravfanjem po trebuhu res grozen občutek ..tudi mene večkar napade driska ki traja čez cel dan , potem nasledni dan je pa že dobro . To je itak zdej zadnji mesec nekaj navadnega da šravfa v trebuhu , mene je celo večkrat strah jit na veliko potrebo ... Mene je prejle tako zabolelo v križu in trebuhu da sm mislila da imam popadke .. zdej bom vidla če se mi pojavi čez kake pol urce bom poklicala v porodnišnico ki ne mislim nič reskirat, rajši da me pogledajo če bi bila kaj odprta že ...

(odgovor članu levcy)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
30.6.2011 12:20:32   
Leona2009
levcy ko sem 1x maja sama imela določene probleme in ko sem klicala v porodnišnico,so mi rekli,da karkoli je po 20.tednu da se moram pridit kar pokazat,sploh pa dileme o tem ni če je prisoten kakšen izcedek.jaz bi se na tvojem mestu šla kar tja pokazat,povedala kakšna je situacija in te bodo pregledali.sporoči kako si kaj!

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
30.6.2011 12:31:12   
Leona2009
daška91 seveda je bolje kar it se pokazat,nč riskirat oni so itak zato tam,da nam pomagajo.
drugače pa sem prejšnji teden imela pregled,vse bp,uz mi žal ni naredila,ker mi pač ne pripada,ker imam zdravo normalno nosečnost,ampak saj ok,user posted image  moj mali se lepo premika,sicer ga čutim bolj nežno in mi je ginekologinja tudi povedala zakaj.ker imam posteljico spredaj je to baje tako,kot da imam spredaj povštrček in notr brca zato se ne občuti tako močno.pa nekatere imajo te čute bolj izostrene oz. so bolj občutljive.je pa že od 27 tedna obrnjen na glavico in sem kar pogledala debelo ko je to rekla,da ne bom kaj prej rodila.a mogoče katera ve,če se že tako "hitro" obrne na glavico a se pol še kej prestavlja al tko ostane?user posted image  niti ne vem kako bom zdržala še do 24.8 tako sem nestrpna,dve prijateljici sta ravno ta teden rodili,sem jima tako favš (na lep način seveda) user posted image .

< Sporočilo je popravil Leona2009 -- 30.6.2011 12:32:20 >

(odgovor članu Leona2009)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
30.6.2011 12:46:25   
levcy
Hvala punce, res ste zakon. Jaz zaenkrat še nisem nič klicala v ginekološko, ker sedaj nimam nobenega izcedka več, mali se premika pogosto in močno. Razen tega, da mi je slabo trenutno nimam težav, sem včeraj zgleda nekaj čudnega pojedla. Grem pa kar počivat na kavč, dobro, da delam od doma in da imam to šanso. Imam pa bolnico izredno blizu, tako, da če bo karkoli čudnega grem itak takoj na pot. Res upam, da bo vse ostalo mirno, si želim, da mali ostane še kakšen mesec notri...

(odgovor članu Leona2009)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
30.6.2011 16:28:32   
Katjuska986
IZVIRNO SPOROČILO: ines82ka

hvala;)
no sje midva sva tut kupila uno visečo mrežo v ikei in bo tut dobila prostor zraven previjalne,)...nos je k bo sobica fertik zrihtana pa vržem kako fotko gor,)
kako si ti kaj zdej?počivaš še? elal boš še kej al si zaključla?

ej viseča mreža je super za kako stvar odložit... kake kreme al pa kej podobnga... jaz imam sobico na pol že zrihtano... jezi me le, ker se parketarja nikakor ne prikažeta, ker mi morata še kotne lajšte pribiti tako da končna podoba sobe še čaka na to.. pa tudi moj nič noče slišati še da bi mi za visečo mrežo,kavelj pribil na strop.. pa še počakat morm da odločbo dobim da naročim še posteljico in ostalo...

Drugače sem pa bolje zdj.. še zmeri se mi pozna če veliko hodim al pa sedim.. sem na bolniški še do naslednjega tedna..pol sem se pa domenila na šihtu, da mi dopust pretopijo v ure in da delam samo tko po 3 ure na dan... ker več ne bom zmogla sedet. Bi pa brez problema dobila bolniško samo rajši delam tiste dve, tri ure na dan pol grem pa lahko mirne vesti domov k našim na obisk in crkljanje.. ker če imaš bolniško si več ali manj lahko samo doma.. pa tko ali tako bi imela same telefone ker je punca, ki me bo nadomeščala šele te dni bila izbrana...

(odgovor članu ines82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
30.6.2011 22:30:52   
ines82ka
Midva sva se danes lotila mal vrtat po stenah;)....Ampak mreže tudi še nisva namestila ker morva kupt kaveljček;)....Tko da to naju čaka jutri - upam da ga dobim kje,)...Potem pa še previjalna da se skompletira pa novo postlco bom kupila ker tale k sm jo dobila mi zgleda ful nestabilna pa še neki deli manjkajo...Skratka - nova bo...;)Ti jo boš na CSDju naročila?
Jst pa že odštevam zadnje dneve službe....Še jutri, drugi teden imam dopust potem pa še za 4 dni v službo (ker še uvajamo novo sodelavko) potem pa končno frej....Joj, sej me je kr strah ker pomoje mi bo dolgčas doma do prihoda otročka...Pomoje bom vsak dan v kaki štacuni pa veselo zapravljala - sredi julija morva še v ikeo po par stvari;)....

Neposredna povezava do sporočila: 2771
1.7.2011 5:39:58   
ines82ka
Punce, eno fajn stran sm najdla...No sej mogoče že katera ve zanjo - služi izračunu teže in dolžine vašega otročka iz mer, ki jih poda ginekolog na UZ (FL, BPD, AC)

http://www.gravidanzaonline.it/medico_risponde/calcolaInfoFeto.htm

Men je naračunal 2250 g in skoraj 43 cm;)...juhuuser posted image

(odgovor članu ines82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
1.7.2011 5:55:46   
daška91
Dobro jutro Ines user posted image , meni to ne pokaže prov al pa napačno delam user posted image , mi pride da je moj mišek 56cm velik , kar je zelo malo mogoče user posted image

(odgovor članu ines82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
1.7.2011 7:14:44   
katjakokol
IZVIRNO SPOROČILO: Katjuska986

hej hej user posted image  kako ste? jaz super ker so mi za vikend dali izhod domov user posted image  (no malo sem ga tudi izsilila, ker sem se obupno slabo počutila v bolnici)...jutri grem nazaj... stanje je nespremenjeno. Ne vedo ali mi uhaja plodovnica ker je test negativen, ampak pri bebici pa je vidno manj plodovnice. Dobila 4 inekcije za hitrejši razvoj pljučk user posted image . Jutri bodo delali preiskave naprej. Bebica je naslonjena na materični vrat in se ne odmakne, tako da moram počivati oz. čim manj hoditi.
Sem imela pa tudi še enkrat UZ pa spet se ni vidlo spola - ker je mali tako "naštiman" kot da bi čakal kdaj ga bo izstrelilo ven user posted image  težki smo pa 1495g kar je ravno prav za te dneve nosečnosti. Važno da je počutje OK, nehali so se tudi krći tako da upam na najboljše...

katjuska tule sem komaj zdaj vidla da ste bili toliko težki meni so ga v 30t tehtali in je imel 1320g pa mi je moja g rekla dami za 14 dni zaustaja jaz ne vem no saj vsak ne more imet tezkega otroka sem se zelo pomirla ko sem vidla da tvoj malo vec tehta hahahaha bo pa moj pac imel samo 3000g saj prvi je itak imel samo 2810g pa je bil rojen na rok. upam da si ti ok

15.1.2009 se je rodil moj najvecji zaklad MAI
mai pričakuje družbo

Neposredna povezava do sporočila: 2774
1.7.2011 8:57:33   
MATEJKA_
pri ta prvi smo stekleničko rabli šele od 5m dalje - kupla tommee tippe - ful zadovoljna, nič ni točlo, niti malo. so pa ful fajn, ker imajo veloik cucelj - obseg mehkega je velik... drugi teh ni hotel sprejet, smo mu kupli nuk, so tudi fajn, edino, če imaš flaško zaprto, pokrovček ne stisne cuclja in se tako lahko poliva, drugače pa ne točijo kto aventove, kjer samo teče in teče mimo ves čas.

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......