agha
|
Hojla!! Kako ste? Jaz sem fajn, srečna, da je še en dan brez krčev mimo. Sem bila celo malo zunaj dopoldne in je bilo vse OK. Zdaj počasi poskušam mojega dragega prepričat, da če nimam popadkov, ni nič narobe, če grem malo naokoli, da mi to prej koristi kot škodi. Pa nekako noče razumet, se boji, da bo otrok kar ven padel. Ko bi bilo res tako enostavno. Pigy - Super za uživanje na morju! Sinko je star 14 mesecev in se uči tako in drugače kaj povedat. Mama mi je že en čas govoril potem pa kar nehal, kot že marsikatero besedo do zdaj. Ampak očitno zdaj res ni imel druge izbire, kot da mi reče mama, če hoče, da vstanem... Jaznoseča - moji starši...hm...z njimi sem se super razumela do prvega otroka potem se je pa začelo... katastrofa. S tole odločitvijo za dopust so me čisto presenetili ampak po drugi strani pa upam, da bom rodila v tem času, ko jih ni, ker mi bo lažje in bom imela mir. Moja mama mi vedno hoče pomagat ampak njen cilj ni v tem, da meni dejansko pomaga temveč, da je stalno s sinom in to na tak način, da mi ga odtujuje, dobesedno vleče proč od mene...saj ne znam povedat... lahko samo to rečem, da je ful egoistična in posesivna oseba in da ji ni cilj biti res v pomoč. In pred porodom nisem vedela za ta njen del, res ne. Medtem, ko se je tašča izkazala totalno drugače in ve kaj rabi človek, ko dobi otroka. MIR! Ne pa kup ljudi, ki jih je moja mati vozila k meni, ko sem prišla domov, po CR in stalnega klicanja, pisanja sms-ov ipd. Enostavno ni znala videt potreb mene, otroka in mojega dragega temveč samo njeno pretirano srečo in stalno željo, da bi bila tukaj na tak in drugačen način. Celo pri nas doma je hotela biti, ko sem prišla iz bolnice, ker se ji je to tako lep dogodek zdel. Ne razume, da ona ni del moje družine...uf, saj ne vem, če me boste razumele...V glavnem od takrat sem se jaz namenoma od nje bolj odtujila, ker tudi to, da sem ji vse povedala in je kao razumela ni nič pomagalo, nič kaj dosti ji ne povem o nas...zato sem srečna, da sem 140km proč. Drugače pa za sinka!!! Naj tako ostane, tudi po porodu!!!! pumpkin - jaz sem sicer že napisala zakaj sem imela CR. Nisem se odpirala celih 7 ur po umetnih popadkih, ki so mi jih dali. Ni mi pa jasno kako so lahko nekateri delodajalci tako nesramni in neprilagodljivi. Saj človek ne dobi otroka vsak dan!!! Halo?! Katastrofa. CR bi ti pa v tem primeru res rešil problem s temi nerazumljivimi delodajalci tvojega dragega... Jaz ti predlagam, da odtehtaš kaj ti več pomeni, naravni porod ali prisotnost tvojega v bolnici in končno tudi doma... Lep večer!!! P.S. Res sem čveka!!! Ne znam manj napisat!!!
|