|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarske mamice 2011
19.6.2011 22:02:45   
lil_
tut pri ns se nismo na GH, ker mam mleka tut zaenkrat dovol. ampak bomo pocas najbrz mogl zacet. bom pocakala do naslednje posvetovalnice, ki jo imamo cez slabih 14 dni (pri 6. mesecih) pa bomo vidl kaj nm bojo povedal.
bom pa najbrz tko kot trsica, probala cim bolj poenostavt zadeve user posted image ze za naju tezko skuham, k tamali nic ne spita, da bom pa se vsak dan po par korenjckov pa se mi najbrz ne bo dal, pa se casovno bi se mi tezko izslo. no pa bomo vidl kako bo, ko bomo na tem.

tut mi ze v sportnem delu vozicka. ker sta v kosarah tok dvigovali noge in riti, da sem mislila da mi bosta vn padle. pa tut ibcasno je biv kaksen jok. no zdej, je okolica tok zanimiva, da ni casa za jok. no pa tut ponavad v sportnem delu ne spita (razen ce je res kriza) ampak je pa cez noc potem bol fino(meni sevedauser posted image ).

zobkov se nimamo, ju pa dlesni zelo srbijo, v usta stlacta vse kar se le da, najbolj vsec pa jima je narobe obrnjena duda...pa ne da zvecta roc, ampak samo zasukana...aventova ne steje, ker kakor jo obrnes je prov. posledicno sta tut slinkota in da ju ne preoblacimo n-krat na dan jima rajs na par ur zamenjamo slincek.

najbrz sem prebrala se kej, pa sem tudi pozabilauser posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
19.6.2011 22:11:53   
Teyla
DIANE joj, jaz bi tudi znorela. Pa kako kruh, če še zobkov nima? Naša jih nima še nič, čeprav mogoče že bo čez kak mesec. Sem pa tudi jaz kupila calgel in ga probala na svojih dlesnih pri modrostnem. Zeliščasto mentolov okus je. user posted image

No, danes se je izkazalo, da ta vikend definitivno ni najin vikend. Na poti domov z obiska pri tastu in tašči je Teja zaspala v avtu, jaz tudi, fant (ki je vozil) se nama je pa pridružil za nedoločen čas. No, mene je zbudil tresk in vprašam "kaj je blo to?" in on "zaspal sem". Sem mu sam rekla da naj se spoka dol z avtoceste. Ko je ustavil, smo vidli škodo, poribal smo celo levos tran avtomobila (dve taki lepi vzporedni črti), voznikova vrata se težko odprejo, ker se je pleh udrl pa eno ratkapo smo izgubil. Hvalabogu je samo pleh, in nismo zadeli nobenega, nam pa tudi ni bilo nič. Mala je celo vse prespala. user posted image

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
20.6.2011 8:49:15   
šebela
Ojoj Teyla, sam da ste ok..... to pa res ni vaš vikend, hvala bogu, da je ponedeljek!
Diana, jaz bi tudi znorela. Včasih se komaj zadržim, ko ji tašča berz potrebe dudo tišči v usta...kr neki, male se malo pogovarja, ona pa a bi dudico ne bogo dete in ji začepi usta....zdaj vem zakaj moj dragi ni med najbolj zgovornimi ljudmi.
Mi bomo pa pomoje začeli z gosto hrano pri dobrih 4,5 mesc ( no bom vidla kaj bodo rekli gastroenterologi), sam bomo uvajali ful počasi in male količine, no se bomo prilagajali.
Zobki: tudi nas dlesni pošteno srbijo, včasih prav jamra in če ji dam moj prst v usta, ga prav pošteno stisne... ne vem, meni se vseeno zdi še prezgodaj.

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
20.6.2011 13:28:41   
cukica
Punce kako je z regresom za letos kdo ti ga mora izplačati?

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
20.6.2011 13:47:53   
šebela
Če si zaposlena, ti ga mora izplačat delodajalec... jaz sem ga že dobila, kar lepega user posted image user posted image user posted image
Če pa nisi zaposlena pa mislim, da ti ga ne izplača nihče, ne vem točno.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
20.6.2011 13:50:07   
šebela
A ve katera, če je kaka varianta, da bi lahko proti koncu porodniške delala par ur na dan, brez da izgubim porodniško? Ima katera izkušnje, koliko sem brala, ne vem če je glih legalno ampak veliko punc dela honorarno al preko popoldanskega s.p.

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
20.6.2011 13:51:25   
šebela
Men pa je tako fino: Klara spi, Roomba sesa, jaz pa noge v luft in uživam user posted image user posted image

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
20.6.2011 14:09:01   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: šebela

A ve katera, če je kaka varianta, da bi lahko proti koncu porodniške delala par ur na dan, brez da izgubim porodniško? Ima katera izkušnje, koliko sem brala, ne vem če je glih legalno ampak veliko punc dela honorarno al preko popoldanskega s.p.

Nimam pojma, ampak mene tudi zanima. In kako zadeva ptoeka, če si študent in prejemaš starševski dodatek? Če kaj izveš, mi prosim javi.

Mi gremo pa danes zopet v Ce popravit avto od včeraj. Je namreč kar močno opraskan (logično, ker smo se kar konkretno zabili v tisto ograjo) in je treba čim prej popravit, da ne začne rjaveti. Tako da sem malico že pripravila, mala lepo spi, ko pa dragi pride domov, pa šibamo. S to izjemo, da danes -z izjemo Teje-noben ne bo spal. user posted image

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
20.6.2011 15:35:38   
antoninap
Dober dan :)

Teyla, madona, imaš pa hladne živce, jaz bi mojega sigurno iz hlač stresla, če bi zaspal!

Tudi naša Brinca si je privoščila popoldanski spanec, zato sem vas skočila pozdravit.

Nekdo se je pritoževal čez posvetovalnice ... mi v KR smo prvo imeli pri 6 tednih, 2. posvetovalnico in cepljenje pri 3,5 mesecih, 3. posvetovalnico pa imamo šele enkrat septembra, vmes grem samo enkrat do sestre na cepljenje ... čist po gorenjsko, čim manj boljš user posted image

Vprašanje glede GH: jaz bom še ta teden poklicala patronažno, potem pa počasi začela. Čeprav pika pridno spi in se mi zdi, da ji z mojim in umetnim mlekom nič ne manjka, ampak ravno zaradi umetnega mleka, bom raje kar začela s pravo hrano. A vi riževe, oziroma žitne kašice same pripravljate ali kupite za zmešat? Katero znamko? A uporabljate plastično ali kovinsko žličko? nam je zadnjič ena fizioterapevtka na predavanju težila, da nujno kovinsko, samo nikjer nimajo tako majhnih, zato sem jaz, oziroma mi je muti, kupila kar plastično. Saj bi lahko uporabljajo naše desertne, ampak nimajo tako fajn ročajev za držat.

Nina, kje v KR si slikala Nandeta? Mi bomo tudi počasi potrebovali fotke za osebno user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
20.6.2011 15:48:56   
METULJ1
Hoj,

se javljam na hitro. Vedno manj časa in vedno večja norišnica. Ja to je tko, če maš doma 4 in 18 mesečno princeso.

Smo sicer ok. Zobkov še nimamo, čeprav ima roke neprestano v ustih.
Se še vedno samo dojiva. Čeprav ravno zdaj opažam, da ji zgleda moje mleko ni več dovolj. Verjetno ji bom mogla začet počas dodajat. Bomo vidl. Zadnje dni tudi zelo slabo spi. Ne vem, mogoče je vse skupaj samo preskok v rasti. Močno upam, ker smo spali res že veliko bolje.

Sicer smo ok. Mogoče gremo za vikend 1. na morje. Upam. Bi že prov rada zamenjala klimo.

Samo toliko na kratko.

Grem upam, da v miru spit eno kavo. Zaenkrat še obe spita:-)jeeeeeeeeee

(odgovor članu antoninap)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
20.6.2011 15:49:20   
antoninap
Pa še ena vaja iz fizioterapije, če bi katera potrebovala, predvsem za tiste, ki se jim user posted image še ne obračajo ...

Ko obrneš dojenčka na bok, spodnjo nogico popolnoma iztegneš, da sta nogica in hrbet v isti liniji, zgornjo nogico pa pokrčiš v pravi kot in stopalo potisneš prek spodnje nogice na tla. Videti je, kot da se bo kaj polomilo, vendar ni tako. V tem položaju bi moral dojenček dvigniti glavo od tal in jo zadržati. Če jo ni dvignil, mu še malce potisneš medenico v tla, če še to ne pomaga, svojo roko položiš na njegovo ramo in nežno potisneš navzdol (proti njegovim nogicam). S to vajo se trenira vratna mišica, ker iz tega položaja se potem prekucnejo na trebušček.

Prekucnejo se tudi tako, da si začnejo z rokicami prijemat nogice in se obrnejo. Za dvigovanje in treniranje rite pa je najbolje, da se vsede na tla, noge narazen, potem pa na sredino položiš dojenčka in mu rit dvigneš tako, da bo njegova medenica na sramni kosti. Pomembno je, da niso samo nogice v luftu, ampak tudi rit. Vaja se lahko izvaja tudi tako, da sediš na stolu/sedežni in si daš dojenčka na kolena in mu noge in rit dvigneš na svoj trebuh.

Upam, da je vsaj malo razumljivo user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2636
20.6.2011 20:42:45   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: šebela

Prvič slišim, ampak sliši se pa fajn, jaz vem samo za varianto, da lahko do 3. leta delaš 4 ure.

Posvetovalnice
- pri nas so pri 1m, 2m, 3m, 4,5m, 6m, 12m, 18m, 3letih dalje pa ne vem

GH- pri prvi mi je bilo to čisto mimo, pri 6. mesecih (prej itak ni hotela pogoltnit)ko sva imeli že tak fajn ritem kar se mleka tiče, je blo treba začet s to pocarijo. Pa nama je nekako šlo. Tamali je pa sedaj star cca.4,5 in sem mu danes dala prvič za probat kupljeno frutekovo jabolko. Tud prvič sem prvih par krat kupila kašico ker se mi je mimo zdelo kuhat četrt korenčka.Kupljeno pa bi lahko imela za nekaj krat. Pri prvi smo začeli s korenčkom, brokolijom in ostalo zelenjavo, kuhanim jabolkom itd. Pri Lovrotu pa nisem šla takoj na korenček keritak ne kaka kot se šika korenje pa še zapira. Sem pa jaz včasih tud malo vode al pa mleka dodala če ji ni blo všeč. Drugače pa sem jaz večinoma vse sama kuhala in s paličnim mešalnikom spasirala pa nam je blo ok.

Lepo bodite

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
20.6.2011 21:32:29   
lil_
ok eno mal butasto vprasanje...a ce se dojencek ne obraca, mors z njim delat vaje al se bo pac zacev obracat kasnejuser posted image
jst ful nocem nicesar forsirat, tut na nogice ju nikol ne postavim. ce se hocta obrnt jima pomagam, na ksne vaje se pomisnla nism.
drugac pa pri nas "tavecja" ceblja in vriska (vcasih gre prov cez usesa) in dela bbbbbb (piha zrak cez usta) user posted image "tamala" pa se ze skor obrne, potuje po hrbtu, kar naprej bi pasla kraviceuser posted image

kok je lep oranzen RR user posted image

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
20.6.2011 21:41:24   
antoninap
IZVIRNO SPOROČILO: lil_

ok eno mal butasto vprasanje...a ce se dojencek ne obraca, mors z njim delat vaje al se bo pac zacev obracat kasnejuser posted image
jst ful nocem nicesar forsirat, tut na nogice ju nikol ne postavim. ce se hocta obrnt jima pomagam, na ksne vaje se pomisnla nism.
drugac pa pri nas "tavecja" ceblja in vriska (vcasih gre prov cez usesa) in dela bbbbbb (piha zrak cez usta) user posted image "tamala" pa se ze skor obrne, potuje po hrbtu, kar naprej bi pasla kraviceuser posted image

kok je lep oranzen RR user posted image

Po mojem ni treba nič forsirat. Sem samo tako napisala, če katero zanima, ker mi hodimo na fizioterapijo, ker se je Brina rodila z malenkost odebelena mišico na vratu in ji je glavico vleklo raje na eno kot na drugo stran, in mi tam potem pokažejo vaje in kaj naj bi že kao zmogla. Ampak vsak user posted image ima svoj ritem, tako da ...

Postavit na noge ga pa tako ali tako ne smeš, niti posedat. Lahko ti sedi dojenček v naročju, ker ga kao ti najbolje podpiraš, sam pa lahko sedi šele, ko se sam usede. Najprej se mora začeti plaziti. Na fizioterapiji to non-stop ponavljajo, to je kao največja napaka pri razvoju, čeprav malokdo upošteva user posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
20.6.2011 22:13:52   
lil_
kaj nej bi kao ze zmogli...najbrz ja...tako kot si rekla, vsak ima svoj ritem. bi tut tresla tistega ki se je spomnu kdaj morjo kej nardit. jst poznam zelo velik ljudi, ki postavlja otrocke na noge. sama tega ne prakticiram, mi je pa zanimivo, ko dvignem nasega "tamalega" otroka, da se kar odrine z nogicami. kar se pa tice sedenja pa je nasim dvema zelo fajn. ampak najveckrat sedita v narocju. same itak nemorta se sedet, ker se kar "zlijeta" user posted image ju pa ze damo sedet v bumbo stolcke.
kdaj pa ju lahko damo v stolcke "trip trap"? najbrz ko bosta sami sedeli...ker nima neke fine opore.

Neposredna povezava do sporočila: 2640
20.6.2011 22:15:48   
Nina33
Čer!
Teyla, dobra si, jaz bi histeričnega fasala user posted image (ne bi nč pomagal, ampak vseen user posted image ). Samo, da ste vsi OK, avto se bo že poštimal.
Antoninap, slikat sem ga peljala tja pod Staro pošto (pojma nimam, ker fotograf naj bi to bil user posted image ), pač zato, ker pridem z busem in je najbližje. Je pa pod Jelenovim klancem GM pomoje, pa za sodiščem je tut en - tja se da pa lepo z avtom user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: hayabusa

Posvetovalnice
- pri nas so pri 1m, 2m, 3m, 4,5m, 6m, 12m, 18m, 3letih dalje pa ne vem

GH- pri prvi mi je bilo to čisto mimo, pri 6. mesecih (prej itak ni hotela pogoltnit)ko sva imeli že tak fajn ritem kar se mleka tiče, je blo treba začet s to pocarijo. Pa nama je nekako šlo.

Pr našmu prvemu so (no, zadnja mu še manjka) bile tut tkole priblišno posvetovalnice (namesto pri 1 in2 mescu je imel prvo pri 1,5 mescih), zdej pa čakamo... še en mesec .
Glede štarta z GH se pa kr podpišem  - men se je lih fajn začel zdet, kako nama dojenje laufa so pa z GH mana začel "težit" 

Tlačenje zadev v usta: a ste zih, de jih dlesen srbi user posted image Jaz mam občutek, de je to bolj firbec (v smislu: "Le kakšnega okusa ipd. je pa tole?" Saj pri 4ih mescih res ni več taka redkost, de zobki zrastejo, samo prav pogosto pa tut ni, al pač?
"Treningi" - tut brez njih se bodo vsi (no, OK, mogoče res ne čiiiist vsi, ampak vsi naši pa user posted image ) obrnili, se vsedli in shodili. Pač v svojem ritmu. Jaz ga nč ne "forsiram", mu pa pomagam (Antoninap, hvala za opis vaj, ampak bom morala "v živo" probat, tut pri branju katerih koli navodil rabim zadevo videt in počet zraven, drgač sem mrzla user posted image ) pa idejah iz une knjigce. Pa ne branim mu "poskakovati", "sedeti" ipd., je pa res, da njegovo težo pač jaz držim (t.i. prsni prijem je zakon user posted image ). Sem ga pa dons komi skopala - ga čem posedet v čebriček a se pobč lepo odrine, naredi trde noge in "stoji" user posted image Na srečo je sam hitr pogrunatal, de tkole bl mal vode "dobi" in se je posedel poj user posted image .
Eh, entram, zih ste že en kup napisala vmes.... user posted image .
No, zdej pa res entram user posted image
P.S. Res lepa farba user posted image , RRja namreč.
P.P.S. V triptrapa lahko daš (kupiš/dobiš/narediš) ene take blazinice, čeprav pomojeje bolš, de sami sedita takrat že. So te blazince pomoje res bl za zafilat luknje okol otroka. In ja, tole odrivanje je zakon user posted image . Pa kao sedet v naročju tut.

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 20.6.2011 22:23:02 >

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

Neposredna povezava do sporočila: 2641
20.6.2011 23:02:13   
Nina33
Meta, maš pa dost za prebrat, a user posted image ?
Jaz grem iskat še kakšno idejo, kako otroka spat spravt user posted image
Lahko noč in lepe sanje!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
21.6.2011 7:11:43   
trsica
A se temu "zagonu rasti" pri 5 mesecih lahko reče tudi že "tečnoba"? user posted image  David se mi je začel spet zbujat dva in večkrat na noč. Pa sploh ni lačen, popije enih 30ml in spi dalje. Pa kar joka in spi zraven. In z ničemer ga ne morem potolažit, ker nima dudice. user posted image  Kupim za par dni spanca. Proda katera? user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,
da nam ne bo treba čokoladnega keksa.

:D

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
21.6.2011 12:44:53   
lil_
ja men se zdi, da se pripravljamo na zobe zato, ker se ful slinta, zamenjamo po par slinckov na dan, ker so premoceni. in dlesni ju ful srbijo. sam od srbecih dlesni in do zob je lahko se zelooo dalec.

ja sej smo zraven trip-trapa dobil tut blazine...ok vse mamo se zapakirano, tko da nevem tocno kako zgleda...ampak je bolj videt, kot da je blazina zato, da je lepo in ne da zafilas otroka user posted image

nase dve se tut se vedno zbujata...ju pristavim, potegneta 3x in spita naprej. dudo lahko dajem nevem kokrat in nic ne pomaga...tko da mogoce bo pa res kej na tecnobi user posted image

jst nimam nic spanca viska...se mi lih izhajauser posted image
bi pa jst kupila ksno uro, da bi tamale spale...bi mi ksna ura "studija" zlo prov prsla user posted image

sm ze zadnic vprasala, pa ste najbrz spregledale...kaj je fora fredovega obroča? zakaj je se 1x drazji od podobnih obrocev?

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
21.6.2011 16:51:34   
Jo@n

sm ze zadnic vprasala, pa ste najbrz spregledale...kaj je fora fredovega obroča? zakaj je se 1x drazji od podobnih obrocev?

fred je po licenci, in v njem otroček lepo leži na trebuhu na vodi, pri ostalih pa je v vodi pokonci, no z nogami dol...

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
21.6.2011 21:07:12   
Nina33

Pa imajo jih v več barvah, za različne stopnje "plavanja".

Čer drgač.
Mal sem slabovoljna, spet en unih dni, ko imam občutek, de sem za en dr*k mama. Brez kakšnega hujšega razloga, kr tko. No, v vrtec smo šli na spoznavni dan - mogoče me je to mal napsihiralo user posted image . Upam, de se bo tam mal lepš obnašal kot se zadnje dni, ko sva sama (no, še mlajši je skor zmeri zraven, zna bit to pomanjkanje 100% (on bi še kaj več %) pozornosti). Pa spita oba bol za en dr*ek (al brihtna sta/bosta ko sam user posted image ). Mogoče bi sam mal spanca. Vidim, de nbena ne prodaja viška user posted image .
Grem Castla gledat.
Lepe sanje!

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
21.6.2011 22:10:10   
DIANE
Čer, glede zobkov mi še 4 mesece nismo stari pa že imamo zobek zunej. Je ga že kr nekaj zunej sm ga pa vidim kr fejst boli ga masiram z calgel vendar dones ga je kr matralo. Ja stlačil bi pa vse v usta se kr trese ko kej vidi in si zabula v usta.
In a že ima kdo od vas tudi zobek? Kako lajšate bolečine?

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
21.6.2011 22:28:40   
lil_
kok ste zgovorne...a je kej narobe z vami? user posted image

a se barve so razlicne...jst sm vidla samo rdece(z belim).

np, mi se nimamo zobkov. sm pa na FB prebrala, da ma od delfinke ena od puncic ze 3 zobkeuser posted image

je ena napisala...mal visje...pa se mi ne d apogledat...da plasticne zlicke niso fajn za otroke...zakaj ne?

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
21.6.2011 22:57:15   
Nina33
je ena napisala...mal visje...pa se mi ne d apogledat...da plasticne zlicke niso fajn za otroke...zakaj ne?

Pojma nimam, jaz samo to vem, de je iz lončkov (steklenih, s pripravljeno hrano) bolje jemat s plastično (ker ne moreš nič stekla oškrabat z njimi - čeprav...zakaj bi steklo sploh oškrabal user posted image ) - tko vsaj na njih gor piše.
Eh, spet alarm user posted image
Lepe sanje onim, ki bodo spale kej user posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
22.6.2011 9:03:13   
Jane77
ojla punce

evo se mal oglasam..z malim v narocju, kr je neki siten...se mi zdi se mal zaspan, pa kr noce zadremat..drugac je pa zacel mal vec nazaj jest, ampak se zdalec pa ne poje tolk kot pise na pakungi od adaptiranega mleka...ok, ma pac svoje potrebe, ker rejen je pa cist lepo user posted image

hotla sem vas vprasat, kako odvadit otroka jest ponoci, oz. ce je to sploh smiselno, ker ma vsak otrok pac svoj ritem in potrebe po hrani..in je pac treba pocakat, da se to zgodi samo od sebe..?.jst bi tkooo spala celo noc user posted image   mali pa se zbudi okoli dveh, pa pol ob sestih je ze pokonc in redko kdaj nam ga rata prepricat, da se malo zaspi...ob sestih tudi popije mleko...kako je pri vas? vem, da eni otrocki ze dolgo spijo celo noc..eni pa pac se ne, a ne? je katera sprobala kako dobro taktiko, da se odvadi ponoci jesti?

Lepo se mejte, frajle user posted image

Naš Jakob je pokukal na svet 21.2. 2011

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?