Nina33
|
Čer! Teyla, dobra si, jaz bi histeričnega fasala (ne bi nč pomagal, ampak vseen ). Samo, da ste vsi OK, avto se bo že poštimal. Antoninap, slikat sem ga peljala tja pod Staro pošto (pojma nimam, ker fotograf naj bi to bil ), pač zato, ker pridem z busem in je najbližje. Je pa pod Jelenovim klancem GM pomoje, pa za sodiščem je tut en - tja se da pa lepo z avtom . IZVIRNO SPOROČILO: hayabusa Posvetovalnice- pri nas so pri 1m, 2m, 3m, 4,5m, 6m, 12m, 18m, 3letih dalje pa ne vem GH- pri prvi mi je bilo to čisto mimo, pri 6. mesecih (prej itak ni hotela pogoltnit)ko sva imeli že tak fajn ritem kar se mleka tiče, je blo treba začet s to pocarijo. Pa nama je nekako šlo. Pr našmu prvemu so (no, zadnja mu še manjka) bile tut tkole priblišno posvetovalnice (namesto pri 1 in2 mescu je imel prvo pri 1,5 mescih), zdej pa čakamo... še en mesec . Glede štarta z GH se pa kr podpišem - men se je lih fajn začel zdet, kako nama dojenje laufa so pa z GH mana začel "težit" Tlačenje zadev v usta: a ste zih, de jih dlesen srbi Jaz mam občutek, de je to bolj firbec (v smislu: "Le kakšnega okusa ipd. je pa tole?" Saj pri 4ih mescih res ni več taka redkost, de zobki zrastejo, samo prav pogosto pa tut ni, al pač? "Treningi" - tut brez njih se bodo vsi (no, OK, mogoče res ne čiiiist vsi, ampak vsi naši pa ) obrnili, se vsedli in shodili. Pač v svojem ritmu. Jaz ga nč ne "forsiram", mu pa pomagam (Antoninap, hvala za opis vaj, ampak bom morala "v živo" probat, tut pri branju katerih koli navodil rabim zadevo videt in počet zraven, drgač sem mrzla ) pa idejah iz une knjigce. Pa ne branim mu "poskakovati", "sedeti" ipd., je pa res, da njegovo težo pač jaz držim (t.i. prsni prijem je zakon ). Sem ga pa dons komi skopala - ga čem posedet v čebriček a se pobč lepo odrine, naredi trde noge in "stoji" Na srečo je sam hitr pogrunatal, de tkole bl mal vode "dobi" in se je posedel poj . Eh, entram, zih ste že en kup napisala vmes.... . No, zdej pa res entram P.S. Res lepa farba , RRja namreč. P.P.S. V triptrapa lahko daš (kupiš/dobiš/narediš) ene take blazinice, čeprav pomojeje bolš, de sami sedita takrat že. So te blazince pomoje res bl za zafilat luknje okol otroka. In ja, tole odrivanje je zakon . Pa kao sedet v naročju tut.
< Sporočilo je popravil Nina33 -- 20.6.2011 22:23:02 >