Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 19.6.2011 8:15:50
|
|
|
|
sunny24
|
Dan! Mi2 smo že pokonci...Ma Gaja novo uro za vstajat...7:30...Don't like it! Lahko bi še eno urco potegnla... Vreme je pa za skozlat se...No, vsaj moje Shrek tačke bojo ratale spet normalne...Upam! Prebrala sem vas, ampak res full na hitro, tako da ne bom nič komentirala da ne kej pomešam! No, včeri zvečer smo prišli iz Čateža. Blo je full fajn, vremce super. Gaja se je full nakopala, pa s toboganov je ni blo za spravit. Edino en dan je mal vročino fasala pa ene pikice po telesu (nimam pojma kaj bi to blo), v petek je pa na čebelo stopla in je malo big nogico, ma je šlo mimo. Bogi moj žužek!!! Danes morem šibnt v šoping, k nimamo nič od niča za papcat-to je tko k dedca samga doma pustiš , pa še torbo za v P si bom naštimala, da ne bo pol panika. Je pa mojga tatu v ponedeljek neki srce zgrablo in so ga z rešilcem peljeli v bolnico. HB ni nič hudega in je že doma. Tako da birdy, če še nisi dobila paketka, je to zato...Sem dala tatu da ga pošle, ampak je žal to prišlo vmes...Dobiš ta teden!!! Pa super, da je Lev OK!!! čebela, kako se mi2 zmenmo? Me magari pokliči!!! Pa še 1x full hvala!!! ursa, a si dobila zs? Grem cote dat prat...Sam ne vem kam jih dat sušit, k 2 žehti so na balkonu in itak je še vse mokro...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 19.6.2011 8:42:24
|
|
|
|
sjmm
|
dan! buuuu...vreme...odpade ZOO...buuuuu večina jih pri nas še spi, mi2 z Majkijem pa sva bla čist točna za začetek živ žava naš kosmatež sprehaja očija...pol pa kofi tajm kaj bomo pa dons kej počel se mi pa glih ne sanja....po moje bo mau sedežna obremenjena, pa kak krog z loverjem ne bo škodu, pa seveda kosilo lepo se imejte,ne glede na vreme!!!!!!!!!
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 19.6.2011 8:44:54
|
|
|
|
sjmm
|
sunny....super d ste užival v Čatežu....no, je pa blo fajnih in manj fajnih prigod.... ...takle mamo z našimi čmrli, ni kej
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 19.6.2011 9:17:13
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 čebela, kako se mi2 zmenmo? Me magari pokliči!!! Pa še 1x full hvala!!! ni panike-je bilo usput ....daj mi na zS ali sms pošlji svoj naslov,da ti ta teden pošljem(da ne greš prej slučajno v Rim ) .....poslala ti bom pa skupaj z računom,ker lahko v 4rih tednih zamenjaš v kateri koli poslovalnici
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 19.6.2011 11:48:47
|
|
|
|
Urša08
|
sunny sori k še nisem poslala. Smo mel kr mal štalo k smo z morja prišli in ni zneslo. Sem pa sedaj škatle premetala in najdla tako da jutri oddam na pošto.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 19.6.2011 11:51:13
|
|
|
|
Urša08
|
Sunny aja pa dej mi plis pošlji naslov - nisem dobla zs pojma nimam kaj dogaja
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 19.6.2011 11:58:36
|
|
|
|
Onasiss
|
DAN... Evo mene... lost in space!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pestro doma, pestro v službi, pestro na compu...beri je na pol delu... čeprav se še vedno ne morem prijaviti v Mozili...nimam pijma zakaj Berem vas ne...priznam nimam časa.... ...dogajalo ves čas na polno.... Trenutno sem doma , me boli grlo in upam, da bo jutri bolje.... Tyson pridno raste, v vrtcu dela štale... ima že dolge laske , ampak noče nosit ne špangic ne čopka, kiklice obleče le občasno, s svojo trmo nas včasih spravi do plafona, sicer pa je ena taka mala lumpa, da se ji vsi samo smejimo. Rada nagaja bratcu in vzgojiteljicam v vrtcu, atija pa vrtu okoli malega prsta..... Princ je bil v dveh mesecih 3 x od doma , prvič je šel na kmetijo z vrtcem, potem je šel na Debekli rtič, prejšnji teden pa so nagradno šli na eko naravoslovni tabor. Prvič mi je bilo dolgčas in sem ob odhodu jokala kot dež (to je bilo prvič, da je bil kadarjkoli brez mene kje!!!!), ta drugič je bilo lažje, ta tretjič je pa minilo ekspresno hitro. Skratka smolo imamo z avtu, al en crkne al pa ta drug, Onasis je končno dobil eno primerno službo, jaz pa itak presežku delavcev gagam na polno..... Tole vreme mi počasi načenja živce, nikamor ne mormo, se zadržujemo bolj doma... Si sploh ne predstavljam, da bi v petek že šli na dopust, tako pa sem ga zaradi službe prestavila na drugo polovico dopusta.... matr se mi bo vleklo.... Princ se s polno paro pripravlja na prvi razred in ravno sem v naročanju šolskih potrebščin, si sploh nisem predstavljalal, da so šolske torbe toooook drage , pa sploh je še nimamo ogledane!!!!
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 19.6.2011 12:02:18
|
|
|
|
Onasiss
|
Še en imam nekaj cunj viška za fantke do starosri 6 mesecev. A katera kaj potrebuje???????? Mam tako vrlo sosedo, da mi vrača z ultra hitrostjo (beri... sin je star 16 mesecev) , da nimam prav nobene k bi ji prišlo prav,. Pravzaprav so vsi starejši že od 8 mesecev, torej bi jim bilo vse premajhno!!!!!
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 19.6.2011 12:44:48
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Še en imam nekaj cunj viška za fantke do starosri 6 mesecev. A katera kaj potrebuje???????? Mam tako vrlo sosedo, da mi vrača z ultra hitrostjo (beri... sin je star 16 mesecev) , da nimam prav nobene k bi ji prišlo prav,. Pravzaprav so vsi starejši že od 8 mesecev, torej bi jim bilo vse premajhno!!!!! jaz in Gal se javiva
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 19.6.2011 12:49:53
|
|
|
|
Urša08
|
helov Onasiss helov lepo te ja brati kam šibate letos na dopust? Jaz sem pa danes čist neki sesuta. Mah tamaledva smrkata, kašljata, ni da ni, Žiga se že neki za ušes drži tko da sam upam da ne bomo spet na atb pristali . Ma za letos mam pa res že dovolj . Sem tok potrta da se mi tud nedeljskega kosila ni dalo kuhat in smo pojedli golaž iz skrinje pa makarone in peso . morm it eno rito obrisat
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 19.6.2011 12:53:59
|
|
|
|
Urša08
|
misija opravljena Dopoldan smo imeli obiske, sta stara mama in ata od mojga prišla mal pravnučke pogledat. Je bilo luštno, mal kavice in pecivčka, pa čvekec zraven. Sedaj me čaka še kuhinja da jo do konca pospravim, pa stroje morm spraznit in na novo nafilat. Popoldan pa še mojedva prideta na kavico. Punce uživajte kljub temu vremenu
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 19.6.2011 12:57:48
|
|
|
|
Čebel@
|
onasiss...lepo te je brat vidim da vam na polno dogaja ....daj kakšno slikice od da ju vidimo urša.....ma sranje ....a na morju je bilo pa ok z zdravjem?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 19.6.2011 12:59:53
|
|
|
|
Čebel@
|
mi smo vremenski....lenarimo,maledva imata občasne izpade-krivim vpliv lune ....mene čaka en kup za zlikat lep preostanek nedelje
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 19.6.2011 13:01:08
|
|
|
|
Urša08
|
čebela ja na morju je bilo super. Očitno se mormo preselt tja
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 19.6.2011 13:05:08
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela ja na morju je bilo super. Očitno se mormo preselt tja glih neki tazga sem ti hotla predlagat ne selitev,ampak 3 mesece na morju samo brez kakšnega stanovanja je to bolj težko
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 19.6.2011 13:29:43
|
|
|
|
sjmm
|
hej! evo nas...tud en mau vremenski Majki šlafa...kosilo pod streho...sem nardila ribje fileje po pariško, pa zravn eno gratinirano zelenjavno zloženko z mau bešamela in mocarele, Majki je štartau še s porovo juhco k glih zelenjavne zloženke se ni najedu, ribe pa laufajo , seveda...za povrhu bomo pa pol k vstane še eno pecivo z breskvicami in gozdnimi jagodami, pa vsak eno kepico sladoleda gor...glih tok d nam posode ne zmanjka za prelagat onasis...ful lepo d si se nam oglasila, vau...kr prvošolčka boste že imeli...fajn, fajn...prva triada je en super cajt...men je blo pr vseh treh všeč...zdej že mau bol švicamo, sam sej gre .....pa upam, da se vam dopust dober spelje in da se ti pocajta grlo... ..v glavnem...mejte se čebelc@...ne sekiri se glede cot...to t je itak en začaran krog...sej k boš te poštimala ...nove pridejo urša...joj, ne, no....spet kašelj in smrkeljček...sem mislila d se čez poletje pa le ustavi tole...DRŽIM PESTI D SE BO !!!!!!...drgač pa hop nazaj na morje
|
|
[Brisano sporočilo] 19.6.2011 13:35:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 19.6.2011 13:45:16
|
|
|
|
Onasiss
|
kolumbo.... so mi tile histerični napadi popolnoma znani..... k si neki u glavo zapič bo tko in čist nič drugače in pol dretje in vpitje.... v vrtcu je začela baje ful praskat in je ena pomočnica naredila iz teha cel halo, sem jim sam svoje povedala pa je bil pol mir. Ja kva naj pa rečem... doma tega ne dela... no ok se spravlja na Vita, ampak praska pa ne!!! Res ne vem kaj naj pričakujejo od nje k je najmlajša v skupini, vsi ostali so stari že tri leta. Čebel@.... ti bom mail poslala....
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 19.6.2011 14:38:39
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm čebelc@...ne sekiri se glede cot...to t je itak en začaran krog...sej k boš te poštimala ...nove pridejo hvala za tolažbo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 19.6.2011 20:59:03
|
|
|
|
brkn83
|
dan. kako ste kaj. No dekliščina je za mano, in zdej mal bolj na izi vse skupaj. Nik se kopa, jaz na računalniku, bogi ati pa sesa stanovanje. Se tipkamo kasneje še kaj, al pa jutri.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 19.6.2011 21:08:09
|
|
|
|
sjmm
|
čer! mi smo skopani, stuširani, popoldne smo kr vn na luft drsnil....Majki je zadnje čase ful gut za sprehode.....nama da obema rokico in pol šibamo kako dobro uro kamorkoli ...tko d upam, da bo tud čez 10 dni k bomo že na morju užival tud še tko priden zdej pa šibamo šlafat, dons sm 3 pomivalce porihtala...zadne cajte mamo toook posode, tko d ju3 kuham samo enolončnico...me kr spomnite, če bom kej preveč nakladala kva vse bom skuhala kolumbo...uf, vidm d maš pestro.. ..upam, da se vam turbo možakarček mau umiri, glede Brendija pa je tud mene čist sšokiral brkn....kako je blo ????? ste ga fajn žurale???
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 19.6.2011 22:49:38
|
|
|
|
tanci29
|
čer kera gleda talente? kako kaj drugače? no sej si lohk preberem a ne mi smo kul...malčka danes prekolesarila 3km ...hana je bila kar utrujena amapk se ni dala midva sva mogla pa laufat zraven...sej ko smo prišli nazaj smo mogli do berzota na tortice jaja nisem sjmm k zmeri diši s pečice grem vas mal prečitat k so glih reklame
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 20.6.2011 7:33:40
|
|
|
|
Čebel@
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 20.6.2011 7:37:09
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Otročka sta v vrtcu, možek v službi, jaz pa čajčkam . ZUnaj ptički pojejo, pa sonček je . čebela hvala za kavico si morm potem kako fajno kavico narest.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 20.6.2011 7:44:55
|
|
|
|
Čebel@
|
urša....jutro....pri nas še ni sončka.....pa zebe me
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Družinske aktivnosti za ves decemberPripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?