|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2011
17.6.2011 15:45:03   
_perla_
Evo, mi pa danes iz morfologije. Tako da sem imela danes zgodaj zjutraj že polešan dan, ko so mi povedali, da je vse ok user posted image Moj dragi je bil pa ravno v službi, tako da ni mogel iti z mano.. Ampak je pa videl lepe slikice najinega pikeca.
Edino malo imam povišane levkocite v urinu. Na izvidu je bilo napisano, da je normalno 0, jaz pa imam 2.. Sem pa nekje brala, da do 10 še ni kako vnetje, zdaj bi pa lahko bilo posledica premalo tekočine. Tako da se moram prisilit pit!! Jooj, to mi je res grozno, ker sama vem, da premalo pijem user posted image Ali katera še ve kaj več o tem, če so v urinu povišani levkociti?
Lepo se imejte! user posted image

(odgovor članu lakaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
17.6.2011 17:48:20   
lisicamica
Živjo punce,

kot prvo, perla čestitke za seznam user posted image  in dobrodošle vse nove user posted image .

Zanima me, joj se smešno to sliši, ampak ali ima mogoče katera bolečine v sramnih kosteh. Mene po dolgem sedenju začnejo tako boleti, da potem komaj hodim in jih čutim še ves dan..user posted image   Na žalost dnevno presedim cca. 10 ur..user posted image
Sem prebrala, da je to pojav, k te lahko doleti v nosečnosti (ko se širi medenica v pripravi za porod) ampak jaz sem šele v 17. tednu in se mi zdi prezgodaj.
Mogoče kakšna ideja kako omiliti bolečino??

Uživajte, pa hvala za vse informacije, ki jih delite.. Seznam za novorojenčka bo tudi meni zelooo prišel prav..

LP, LM user posted image

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
17.6.2011 18:06:47   
Zojatisa
Živjo punce!
Danes iz pregleda sm bla zadovolna vse ok sicer najprej nisma našla srčka pol je pa reku da tk ga lahk iščema eno uro in sma šla kr na Uz.
In sm na hiter vidla mojega pikeca.
IIII kk sm vesela.
Pol sm mu rekla za te bolečin v predelu jajčniku in je reku dato to so vezi in je vse ok.
Pa pol še za ta voden izcedek al kar je že to je vnetje in sem dobla svečke.
Tk da sem fuul vesela.
Uživajte ne morju jz bi tudi!
PA ŠE PODATKI ZA SEZNAČEK;
- 30.6-MORFOLOGIJA
- NASLEDNJI PREGLED - 15.7

LP

(odgovor članu lisicamica)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
17.6.2011 18:44:28   
punsha
perla, super seznam user posted image . Tako bomo pa res fino na tekočem, kdaj je katera na vrsti, je zelo pregledno.

sramne kosti, te pogosto lahko bolijo med nosečnostjo. Sicer mene prejšnjič niso, niti sedaj še ne, ampak poznam kar nekaj punc, ki so to omenjale. No pa saj telo se vso nosečnost pripravlja na porod. Nekatere stvari se začnejo prej, že rabijo več časa. Ne vem, jaz si to tako razlagam.

Hvala vsem za dobre želje, le naj bodo uslišane. Sem zaenkrat vredu. Samo vsakič, ko grem na WC, ali če kaj čutim spodaj, že gledam, da slučajno ne odteka voda. Ma so mi kar strah v kosti pognale tele bakterije. Upamo na najboljše user posted image

Vav, ene imate že kar morfologijo. Super! Vsem čestitke za uspešne preglede user posted image . Jaz sem v 20 tednu, morfologijo imam pa v 22. Saj bo kmalu. Drugače pa komaj čakam.

Lep večer vsem skupaj user posted image

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
17.6.2011 19:04:42   
Klara-1
Hej pupike.

No, pa sem šla danes pogledat porodnišnico od znotraj. Me je tako dol tiščalo, da sem mislila, da mi bo vse ven padlo. Na srečo je vse ok. Boli me pa zaradi širjenja medeničnih kosti :S. zabičan mi je počitek in pitje veliko tekočine + magnesol. Sem pa še 2 slikici pikca dobila. user posted image

Pazite nase.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
17.6.2011 20:42:05   
tassika
Evo tudi jaz s pregleda, diagnoza, lažni popadki + skrajšan maternični vrat kot prvič. Na bolniški nisem, moram pa malo več počivat, kar je zelo težko. Aja pa noge je dal narazen, tako da se je lepo videlo, da bo fantek, je bilo pa malo šoka, ne bom se opravičevala, ampak res sem mislila da bo punčka, bo malo trajalo, da se navadim, ker res nisem navajena fantkov, ampak mislim, da bo potem vse ok.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Klara-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
18.6.2011 4:48:40   
kužika
pozdrvaljene punce!

tukaj še ena user posted image  novemberka 2011... malo vas prebiram, ampak navadno nimam kaj komentirati user posted image

Bi pa sedaj nekaj vprašala okoli mačk, ki jih dajate od doma. A se kaj borite zanje? A zabičate svoje ali mirno sprejmete odločitev drugih? Ste bližnjim ki o tem odločajo že dali kak članek (verodostojen) za prebrat namesto da se še v tem času širijo vraže in čenče izpred stotih let?
To je kruto, bolje ne imeti živali če pa kar na lepem morajo od doma... upam da ne boste nekoč enako razmišljale o svojih otrocih.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
18.6.2011 10:01:02   
lananai
živali - midva živiva za sebe pri njegovih starših, tko da ni niti bilo nobene pripombe na mačke. Edino od drugih so izvedeli za "nevarnost" toksoplazmoze od mačk in so me vprašali, kaj je s tem. Ko sem jih pomirila, da se pazim, umivam roke, ne tikam mačjih kakcev, perem solato... je bilo zadosti, da so mi zaupali.

(odgovor članu kužika)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
18.6.2011 10:26:09   
twiggi
jaz za sebe vem da bi se z vsemi štirimi borila za to da mačka ostane pri hiši. moji doma pa tudi moj fant vejo, da obožujem mačke in zato ne smejo od hiše!!! sama nisem prebolela toksoplazmoze, zato se pač zadržujem nazaj in se mačke ne dotika ( ne naše, sploh pa tujih ne, niti hišnih mačk ne ), je ne hranim sploh pa ne čistim stranišča za njo. prej je bilo vse to moje delo. zdaj so si ga pa ostali razdelili. bom pa zdržala še teh nekaj mesecev in se mačke sploh ne dotikala. ja no, zdaj ko sem čez dan večinoma bosa izkoristim to in pač mačko pobožam z nogo. ji paše meni pa prav tako, ker je tak mehka. user posted image

tako da, borite se za mačke, sploh če jih imate zelo rade! mačke, pa ne samo one, tudi psi in ostale živali, imajo vas rade in to tudi pokažejo. pri nas doma nihče nima srca da bi dal žival od doma, zdaj ko sem noseča. pa tudi vem, da ko bo otroček prišel domov, živali ne bom naganjala stran od njega, razen če se bo pokazalo, da bi kazal kakšne znake alergije na dlako.

KOCA - dekica, odeja, dekna user posted image to pa je to ko sem zadnje čase ful pozabljiva in se osnovnih besed ne morem spomnit. ko sem pisala seznam sem kr nekaj časa presedela pri tej besedi in se nikakor nisem mogla spomniti drugih besed za koco, tako da je pač koca ostala.

Najin mali se nama pridruži 11.11.2011 !

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
18.6.2011 12:32:23   
amarnat
Mi imamo mačke odkar pomnim in jih nismo in jih ne bomo odstranjevali... Ravno zdaj imajo mlade... pa sigurno bomo čez poletje še kakšno posvojili, ker nam vedno kakšno nastavijo. Zdaj ko sem noseča se jih pač malo bolj "izogibam", se je tudi v 1user posted image  to obneslo. Naše muce so zunaj in nimamo nadzora kje vse se potikajo... se ne obremenjujem preveč s tem... imamo tudi cel kup drugih živali (psa, kokši, ovce, konje...).
Ko je bila naša mala v vozičku so mačke vedno pogledovale v voz, ena je enkrat celo skočla nanj, ker je bila radovedna kaj je not... sem ji dovolila, da jo je povohala in je bil mir. Pes pa se ni odmaknil od voza, če sem ga postavila zunaj, jo je pazil...

Jaz dovolim, da moja mala poboža vsako, res VSAKO žival in ji prek tega poskušam privzgojiti pozitiven odnos do živali in živih bitij okoli nas. Tudi mi smo del narave... kdo pa nam daje pravico, da nezaželjeno kar "odstranimo"?!

(odgovor članu twiggi)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
18.6.2011 12:39:57   
twiggi
amarnat zelo se strinjam s tabo !user posted image sploh z zadnjim delom

Najin mali se nama pridruži 11.11.2011 !

(odgovor članu amarnat)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
18.6.2011 14:43:51   
lananai
amarant, bravo! user posted image Se strinjam s tabo. Naša tamala tudi proba pobožat vse. Še celo razne bibe na cesti, ki se meni gravžajo. Ampak ji probam tega ne pokazat, ker nočem, da bi dobila strah pred čemerkoli. Jo je enkrat že en pes šavsnil, čeprav je šla le malo preblizu mimo njega. Sicer je bil privezan, tako da je bila popolnoma najina krivda, ker sva mu prišle preblizu. Ampak na srečo ni bilo nič, je najbrž le opozoril. Midve sva se pa tudi v miru in brez panike pogovorile, da je kuža čuval svojo igračko in se je bal, da mu jo bo vzela. Čeprav sem se jst najbrž bolj ustrašila kot ona. Je pa res, da sem probala čim bolj prisebno odreagirat takrat, ker nisem hotela, da bi dobila strah pred psi. Sva se postavile 2 koraka bolj nazaj in se v miru pogovorile, da kuža ne mara, da mu kdo pride preveč blizu.

Pa 1x smo srečali eno mlado (no, moj bi rekel, da je že stara, tam okrog 30, tko kot jst user posted image ) punco s psom in sva ga pobožale, on je pa ovohaval. Je rekla punca: "Kako fajn, kaki skulirani starši." Se mi je prav fajn zdelo. user posted image

Jst pa mojedva mačkona kar crkljam. user posted image Samo ljubčkat ju pa zdej res ne nameravam. Pa roke si bolj umivam, ko grem jest. Drugač pa sem že od zmeri božala vsako mačko, ki mi je na pot prišla, če se je le pustila. Pa mi na žalost v 30 letih še ni uspelo prebolet tokse. Lej, če jo fašem v teh devetih mesecih, ko se bolj pazim in tujih mačk res ne prijemam, je pa tud bila usoda vmes.

(odgovor članu amarnat)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
19.6.2011 9:13:49   
Zojatisa
Kakšen kisel dan bo danes, pa mrzlo bo ojoj bomo pa poležavali

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
19.6.2011 9:31:17   
amarnat
malo pa včasih paše...  mene ta sparina letos ubija, pa imam drugače zelo rada vročino in poletje nasploh...

nedelja bo danes dobesedno za ne-delo user posted image

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
19.6.2011 10:40:45   
jass1
Ojla, pozdravljene vse :-) Kako počutje, vam hormoni kej nagajajo, nihanje razpoloženja in občutljivost :-) ? No pri nas še ne vemo a bomo kupovali roza ali modro :-) 14.7. imam morfologijo in komaj čakam, ker mi nazadnje ni nič ultrazvoka delala genikologinja..je res da ti v nosečnosti pripadajo samo 3 ultrazvoki?! Sicer pa imam PDP 20.11., user posted image

(odgovor članu amarnat)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
19.6.2011 20:50:01   
_perla_
user posted image
user posted image

PDP,
nick
, starost, število user posted image , število user posted image doma,

naslednji pregled, AC, morfologija, kraj

27.10.
jagodaaa, 25 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Novo mesto user posted image

29.10.
Oblačka, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 19.7., Primorska user posted image

30.10.
anilu, 2 user posted image , 1 user posted image , Velenje user posted image
m_nova, 32 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Celje user posted image
Sončna30, 31 let, 1 user posted image , 0 user posted image , okolica Celja user posted image
_perla_, 1 user posted image , 0 user posted image , 17.6., Štajerska user posted image

31.10.
pingi, 31 let, 3 user posted image , 2 user posted image , 15.6., okolica Lj. user posted image
cassy, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 21.6., Maribor user posted image
lananai, 30 let, 4 user posted image , 1 user posted image , 19.7., Savinjska user posted image
Klara-1, 28 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 22.6., Gorenjska user posted image

1. 11.
lollypop, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 7.7., Gorenjska user posted image
polonal99, 3 user posted image

2. 11.
Itkica, 31 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Primorska
 teodora75, 36 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 21.6., Ljubljana user posted image

3. 11.
bey86, 24 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Primorska user posted image
Jana73, 38 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Štajerska user posted image
mary003, 23 let, 2 user posted image , 1 user posted imageLjubljana user posted image

4. 11.
  panda22, 2 user posted image , 1 user posted image
cebelica29, 29 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Maribor user posted image

5. 11
.
3masha, 25 let, 3 user posted image , 1 user posted image , 23.6.  user posted image
petrusk, 26 let, 1 user posted image , 23.6., Gorenjska user posted image
smrketa24, 27 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 23.6., Ljubljana user posted image

6.11.
Rakica7, 28 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 23.6., Ljubljana user posted image
smeška83, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted imageGorenjska user posted image
MalinaNina, 26 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 27.6., Gorenjska  user posted image

7.11.
Cari, 32 let, 3 user posted image , 1 user posted image , okolica Kranja user posted image
soncnica1985, 26 let, 1 user posted image (user posted image user posted image ), 0 user posted image Kranj user posted image user posted image
binchy2011, 34 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Štajerska user posted image

8.11.
Sarchi, 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
diamantina, 25 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 23.6., Štajerska user posted image  user posted image
amarnat, 28 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 7.7., 11.7., Mariborsko okrožje user posted image

punsha, 29 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Gorenjska user posted image   user posted image
mavrica24, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image okolica Ljubljane user posted image

9.11.
živetijelepo, 35 let, 1 user posted image , 0 user posted image  user posted image
indijana, 23 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Velenje

10.11.

lakaya, 34 let, 3 user posted image , 2 user posted image , 14.7., Gorenjska user posted image  user posted image
voxaja, 25 let, 2  user posted image , 1  user posted image , 7.7., Posavje  user posted image

11.11.
spominčica, 34 let, 2 user posted image , 0 user posted image , 4.7., Gorenjska  user posted image
Natka23, 26 let, 2 , 1 , 16.6., 11.7., Šmartno ob Paki user posted image  user posted image
pedikerka, 23 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 17.6., Ljubljana - Celje user posted image user posted image
twiggi, 25 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 18.7., Maribor  user posted image
Maja_V., 33 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 29.7., 4.7., Štajerska user posted image
_tina_, 21 let, 2 user posted image , 1 user posted image , okolica Jesenic user posted image

12.11.
Subsonica, 2 user posted image , 1 user posted image
Kamca, 23 let, 1 user posted image , 0 user posted image ,  user posted image
amalija81, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 22.6., Savinjska user posted image

13.11.
buši1980, 30 let, 3  user posted image , 2 user posted image ,  user posted image   user posted image

14.11.
hypo77, 2 user posted image , 1 user posted image   user posted image

15.11.
miskica1983, 27 let, 1  user posted image , 0  user posted image , 30.6., Ljubljana  user posted image user posted image
SuzanaF, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , okolica Maribora user posted image

16.11.
17.11.
Tjasa27, 2 user posted image , 1 user posted image 13.7. user posted image

18.11.
tassika, user posted image , 1 user posted image , 12.7.  user posted image
miša*, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Ptuj user posted image user posted image
Edinka, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , user posted image

19.11.
lean, 2 user posted image , 1 user posted image , 7.7., okolica MS user posted image
vesna91, 2 user posted image , 1 user posted image user posted image  

20.11.
Zojatisa, 28 let, 30.6., 15.7., Prebold user posted image
hopsala, 21 let, 1.7., Zasavje user posted image
jass1, 14.7.

21.11.
panela, 29 let, 1 user posted image , 0 user posted image
Spetmami, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 19.7. user posted image
natka28, 30 let, 5 user posted image , 1 user posted imagePrlekija user posted image
MojP, 1 user posted image , 0 user posted image , Ljubljana user posted image

22.11.
frizerka22, 35 let, 1 user posted image , 0 user posted imageDomžale user posted image
Nejčka71, 40 let, 5 user posted image , 2 user posted image , user posted image
Petrushka1980, 31 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Dobrova  user posted image
tasa.m, 29 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 27.6., okolica Domžal user posted image

23.11.
Chi_Pita, 25 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 14.6., Izola user posted image   user posted image
mimsi, 28 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 14.6, Kamnik  user posted image user posted image

24.11.
melona27, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 14.7., Ljubljana user posted image user posted image
scarlett_, 2 user posted image , 1 user posted image , 28.6., Ljubljana user posted image
nenka7, 33 let, 2 user posted image , 1 user posted image  user posted image

25.11.
sana_83, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image user posted image
felix7, 29 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 20.6., okolica Grosuplja user posted image

26.11.
vodnarka22, 22 let, 2 user posted image , 1 user posted image , okolica Logatca
Mala Lučka, 31 let, 3 user posted image , 0 user posted imagePrimorska user posted image
moni23, 1 user posted image , 0 user posted image , 30.6.  user posted image user posted image
a.afrodita, 5 user posted image , 2 user posted image , 13.6., 8.7.  user posted image
lisicamica, 30 let, 2 user posted image , 0 user posted image , 29.6., Gorenjska user posted image

27.11.
candi, 1 user posted image , 0 user posted image , user posted image
nokiamb, 2 user posted image , 1 user posted image
metulj80, 1 user posted image , 0 user posted image , Kranj user posted image
muca*maca, 2 user posted image , 1 user posted image , 20.6. user posted image
nejanejc, 2 user posted image , 1 user posted image , 20.6.,  Kranj user posted image

28.11.
Ančica21, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image   user posted image
joel, 33 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Celje
baby kiss, 24 let, 3 user posted image , 0 user posted image , Trbovlje user posted image

29.11.
30.11.
x.11.

tanja22, 26 let, 2 user posted image , 1 user posted image Gorenjska
stella86, 1 user posted image , 0 user posted image   user posted image  
kužika   

SKUPAJ NAS JE user posted image : 91
NOSEČKE Z DVOJČKI user posted image user posted image : 1 (soncnica1985)

Z NAMI SO POT ZAČELE:
user posted image Medea10 user posted image
user posted image coccinella user posted image
user posted image razgrajačka user posted image
user posted image frnikola982 user posted image
user posted image jernejav user posted image
user posted image ency user posted image
user posted image Anonimna user posted image

user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net                          - mama.si
- nosečnica.si                             - babybook.si
      - noseča.com                             - pregnancy.org
  - bibaleze.si                               - bambino.si
           - mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
- pregnology
- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva
- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
19.6.2011 20:50:13   
_perla_
user posted image

datum pregleda
nick, PDP, kraj

20.6.
muca*maca, 27.11.
nejanejc, 27.11., Kranj
felix725.11., okolica Grosuplja

22.6.
amalija81, 12.11., Savinjska

23.6.
diamantina, 8.11., Štajerska

27.6.
tasa.m,  22.11., okolica Domžal

28.6.
scarlett_,  24.11.,Ljubljana

29.6.
lisicamica, 26.11., Gorenjska

30.6.
moni23, 26.11.

1.7.
hopsala, 20.11., Zasavje

6.7.
_perla_, 30.10., Štajerska

11.7.
amarnat, 8.11., Mariborsko okrožje

15.7.
Zojatisa20.11., Prebold

19.7.
Oblačka, 29.10., Primorska
lananai, 435436.10., Savinjska

user posted image

user posted image

datum pregeda

nick, PDP, kraj

21.6.
cassy, 31.10., Maribor
teodora75, 2.11., Ljubljana

22.6.
Klara-1, 31.10., Gorenjska

23.6.
3masha, 5.11.
petrusk, 5.11., Gorenjska
smrketa24, 5.11., Ljubljana
Rakica7, 6.11., Ljubljana

27.6.
MalinaNina, 6.11., Gorenjska

30.6.
miskica1983, 15.11., Ljubljana
Zojatisa20.11., Prebold

4.7.
spominčica, 11.11., Gorenjska
Maja_V., 11.11., Štajerska

7.7.
lollypop, 1.11., Gorenjska
voxaja, 10.11., Posavje
lean, 19.11., okolica MS
amarnat, 8.11., Mariborsko okrožje

8.7.
a.afrodita, 26.11.

11.7.
Natka23, 11.11., Šmartno ob Paki

12.7.
tassika, 18.11.

13.7.
Tjasa27, 17.11.

14.7.
lakaya, 10.11., Gorenjska
melona27, 24.11., Ljubljana
jass1, 20.11.

19.7.
Spetmami, 21.11

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
19.6.2011 22:24:38   
Jana73
KAPO DOL ZA SEZNAME _perla_ !!! ČESTITAM!

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
19.6.2011 22:34:11   
felix7
dober večer user posted image
no, z enim učem spremljam talente, z drugim pa "skačem" po netu user posted image ko je že debata okoli živali, mi sicer nimamo nobene živalce, to pa predvsem iz razloga, ker smo veliko zdoma, kar naprej leteči, živali pa zahtevajo čas in pozornost. Včasih sem rekla, da ko pa bom imela svoj dom, bom imela tudi psa ali dva, no, zdaj pa sem to idejo opustila, ker se mi ne zdi pošteno imeti psa, ki je praktično večino dneva sam doma. Imamo enega takega "revčka" pri sosedih, ki delajo po cele dneve in če si zaželim pasje družbe, lahko tega kadarkoli popeljem na sprehod user posted image
imajo pa pri tašči kmetijo, tam pa naš malček opazuje krave in hrani kokoške user posted image potem pa mi še pol dneva razlaga, kako je ob tem užival user posted image Tudi ptičke ima rad (po meni user posted image ) in vse male gomazeče zadeve user posted image skupaj loviva čričke (katere potem izpustiva), učim ga, da so pajki koristni in da jih ne sme pohodit, deževniki pa se mu zdijo strašno smešni user posted image
perla - user posted image user posted image user posted image za morfologijo
lisicamica - za te bolečine sem že slišala, vendar jih sama nisem izkusila. Predvidevam, da je to samo še ena od "radosti" nosečnosti user posted image
zojatisa - user posted image user posted image user posted image za pregled
Klara - user posted image čuvaj se!
tassika - čestitke za fantička user posted image boš videla, da se ne bo težko navaditi user posted image se mi zdi pa normalno, da če imaš od prej punčko, da se bolj poistovetiš s punčkami. Tako sem se jaz bolj poistovetila s fantki user posted image kaj bomo imeli tokrat, ne vem in ne želim vedeti, mi je pa popolnoma vseeno. Samo da bo otročiček zdrav user posted image
jass - praviloma ti res pripradajo samo 3 UZji, en pri prvem pregledu, potem morfologija in en še proti koncu. No, je pa veliko odvisno od samega G, koliko je pri volji, marsikateri naredi še kakšenga vmes. Meni ga je npr. naredila na rok. Sem mela pregled, na katerem je ugotovila, da se še nič ne dogaja in ko sem hotla že it, mi med vrati reče, da bi pa vseeno naredili še UZ. Nekaj ji očitno ni dalo miru in na UZju je ugotovila, da imam premalo plodovnice, poslala me je direktno v P, kjer so mi sprožili porod.

evo, pokomentirala sem, kar mi je ostalo v glavi user posted image mi pa smo imeli danes ponoči pestro noč, smo morali leteti na Metelkovo, ker je imel malček dihalno stisko, tako je kašljal, da sploh ni prišel do zraka, res en grozen napad je imel. No, ko smo v pol ure pridrveli v Ljubljano, je najhujše že minilo in ugotovili so, da je "samo" laringitis. Tega pa res še ni imel, čeprav je bil v svojih dveh letih že (pre)veliko bolan in glede na to, da sem že marsičesa navajena, kar se njegovih bolezenskih stanj tiče, me je tole včeraj res hudo prestrašilo. Sem pridelala kar nekaj novih sivih las user posted image Se mi zdi, da bom pri drugem otroku že obvladala večino teh otroških bolezni user posted image no, zdravila za laringitis itak ni, pomaga pa hladen zrak in veliko vlage. Evo, za drugič bomo že vedeli user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
19.6.2011 22:37:03   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Jana73

KAPO DOL ZA SEZNAME _perla_ !!! ČESTITAM!

user posted image user posted image user posted image
perla, je kar dosti dela s tem, a ne? pri marčevkah 09 sem ga proti koncu jaz urejala, pa vem, kako moraš to ves čas sledit in dopolnjevat. Zato predlagam, da punce, ki imate/imamo nove podatke za v seznam, da te podatke jasno označimo s krepkim in barvnim tekstom. bo mnogo lažje za urejanje user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Jana73)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
20.6.2011 8:34:29   
Edinka
Še moja morfologija: 6.7.

Pa en čudovit zadnji pomladni dan!

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
20.6.2011 8:34:37   
Natka23
OJ!

Čestitke za dobro opravljene pregledeuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za vse ki imate kake težave.

Midve uživava, malo so me včeraj ko je moj odšel hormoni zdelal, pa sej je razumljivo, če pa nisva že 3 leta bila tako dolgo ločena, ampak bo ok.user posted image Se še kaj javim.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
20.6.2011 8:54:04   
hopsala
pozdravljene!

vidim da je bilo veliko napisanega o mačkah... ena je napisala da bi se borila do konca-in ja, sem se, samo več kot to ne morem...če so vsi proti-je vse težje.. vglavnem ta vikend je odšla ena k očetu ki živi nekaj minut stran (sem bila skoraj cel vikend pri njemu) in je že čisto navajena, uživa, spi-to kar dela večino dneva, skratka daleč od tega da bi ji bilo hudo... imamo še eno in trenutno iščemo nekoga ki ga vsaj bežno poznamo za oddajo-nikakor ne damo v kak oglasnik ali kaj podobnega (vsaj tu so me upoštevali da se mačka ne da nekomu x)...
in ja, vsekakor se tudi jaz strinjam da otrok mora biti tudi v stiku z živalmi, da jih spoznava, poboža itd.

me pa zanima če se je pri kateri ki je uporabljala vag.tablete Canesten pojavil rdeč/roza izcedek? meni se je po 3 tabl. pojavil čisto malo roza izcedek,.. potem ni več pojavil... zaradi tega potem nisem uporabila naslednjega zavitka še 3 tablet.... brala sem da je možno da gre za kakšno reakcijo ali rahlo poškodovanje z aplikatorjem? ima katera kakšne izkušnje? nevem, ali naj spet kličem v ambulanto ali naj počakam?

čestitke vsem za uspešno opravljene preglede!! :)

lep dan!

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
20.6.2011 9:17:32   
smrketa24
Hej hej punce!

perla - res lepo skrbiš za seznam. kapo dol user posted image

danes imate pa muca*maca, nejanejc in felix pregled. lepo zrihtajte in poročajte kako je bilo.

domače živali - jaz sem imela celo otroštvo doma papagaje, sedaj imava pa z mojim "samo" psa, ki pa itak ni v stanovanju, ima svoj pesjak. Je moj alergičen na dlako in perje, tako da notri na žalost ne moremo imet nobene živalice user posted image Kar pogrešam kakšno, ampak tako pač je.

felix - jaz sem danes doma zaradi sinčka, se mi zdi, da ima tudi on laringitis (ga je imel že 2x ali 3x), tako da približno vem kako izgleda. Čeprav njega samo ponoči matra kašelj. Pa vročino ima ponoči. Baje da Claritine pomaga, samo je na recept, naš pa itak noče odpret ust za to, tako da res samo zrak in vlaga. Pa saj hitro mine in ni hujšega, samo zoprno je, ko ponoči tako nemočno kašlja, da se ti kar srček para user posted image

(odgovor članu hopsala)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
20.6.2011 9:20:28   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Natka23
Midve uživava, malo so me včeraj ko je moj odšel hormoni zdelal, pa sej je razumljivo, če pa nisva že 3 leta bila tako dolgo ločena, ampak bo ok.user posted image Se še kaj javim.

Natka, te popolnoma razumem. Sva bile en vikend same pri naših doma in je bilo tudi hudo. Nisi več navajen bit tako dolgo narazen, če je pa najlepše biti skupaj. user posted image user posted image

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......