|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo junija 2011
14.6.2011 13:32:45   
mladika
čuj res ga ne bi prej delala...user posted image ker je prejšni mesec prišla prej,ta mesec pa res ne vem pri čem sem...sm mela tolk faj po operaciji do maja na 28 dni M,zdej pa kr neki...user posted image sej vam sporočim nič bat,pa naj bo dobra al pa slaba novica!!!!!!!

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 276
14.6.2011 14:18:27   
mojamura
mladika, zate pa še posebej stiskam pesti!user posted image ....no tudi jaz se še iz meseca v mesec borim s to user posted image . no saj si mislim, da pa enkrat pa ni hudič da ne bi uspelo

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 277
14.6.2011 16:18:40   
witch
mladika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   pošiljam ti cel živalski vrt za srečo user posted image Držim pesti in močno močno močno upam da je to to. Res ti iz srca privoščim da si srečka nosečka user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 278
14.6.2011 17:29:04   
mladika
hvala vsem za pestke,še posebej tebi wichi za cel živalski vrt,sam žal gre mladika smetit k julijkam,je prikapljalauser posted image user posted image user posted image
ehhhhhhhh....če bom jst dočakala user posted image ....user posted image user posted image user posted image fullll sem žalostna,poleg tega pa kamorkoli pogledam so okol mene same nosečke,al pa pari z vozički,midva se pa trudiva že žnj mescov...kje je kle pravica???!!
me pa tolaži to da ma moj user posted image  dober spermiogram...no mogla sem se mal spihat...

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 279
14.6.2011 17:40:08   
SILVA
mladikauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 280
14.6.2011 19:41:26   
Anonimen
mladika;e vidiš jaz sem tudi iz CELJA;)zdaj ko gresta na spermiogram bo boš videla.Tudi moj je šel in ko sva že dobila datum za naprej v Lj ,sem čez 1m zagledala plusek in nisem šla na okt.rok ,tako da je lahko šla katera druga bodoča mamica;))))user posted image user posted image
ROŽI:DRŽIM PESTI ZATE;)
dobrodošle nove in gremo skupaj v plusek;)))user posted image user posted image user posted image user posted image
anonimnavprašaj;objemčki zate in bova v juliju zagledali plusekuser posted image user posted image
redsonja;naj se pokažeuser posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
  Neposredna povezava do sporočila: 281
14.6.2011 20:39:53   
mladika
hej pol pa lahka kej na zs poklepetave če si za?!user posted image drgač pa moj je že opravil spermiogram u lublani,pa je use bp!!!!Jst pa sm tut na laparo že bla,tak da čakamo....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 282
14.6.2011 21:19:41   
LittleSun
mladikauser posted image user posted image user posted image user posted image poletje bo bolj sproščeno in nam vsem bolj naklonjeno.

eno butasto vprašanjeuser posted image sicer sva ta mesec zelo malo user posted image pa vendar. O bi naj imela tam okoli 7,8.6, se pravi da je od tega en teden. danes mi je že cel dan tako slabo, da je to grozno. sej vem, da je to še prehitro, ampak a bi mi lahko bilo že slabo v primeru da sem noseča? butasto, ampak saj veste kako jeuser posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 283
14.6.2011 21:28:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mladika

hej pol pa lahka kej na zs poklepetave če si za?!user posted image drgač pa moj je že opravil spermiogram u lublani,pa je use bp!!!!Jst pa sm tut na laparo že bla,tak da čakamo....
mladika:ja lahko ,lahko ti pa NA zs pošljem moj kontakt na bf če ga imaš;))
no potem pa tko mora biti kmalu ,jaz saem daal čist možgane na off.nprfeb-marca sem imela laporo in mi je G ,ki me je imela rekla se vidimo decembra v porodnišnci z otročkom,no res nisem bila dec.sem pa bila aprila naslednje leto user posted image user posted image sem rekla ko sem dobila datum bo kar pa bo in evo je ratalo .Je pa res da upam ,da bo zdaj kaj prej kot po 2 letihuser posted image

little sun
:lej vse je podzavestno mogoče,ja nekaj % možnosti je ,samo res malo ,ker da bi ti tko hitro že bilo slabo ne verjame.Je pa res da vsaak ženska svoje telo najbolje pozna in če se drugače ok počutiš da je ta mesec nekako drugače od drugih ,je mogoče lahko kaj.Samo bolj kot boš mislila na to ,bolj bo tvoja podzavest delala.Ti pa iz srca želim, da bi bilo to že to in da imamo novo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mladika)
  Neposredna povezava do sporočila: 284
14.6.2011 21:29:27   
sonček85
uuuuuuuuuuuu BORKE ,sem nekaj časa nazaj oz.2 leti nazaj bila kot ve v tem času v viednju pluska ,stiskam pestke user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 14.6.2011 21:30:30 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 285
14.6.2011 21:30:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: mladika

mladika:ja lahko ,lahko ti pa NA zs pošljem moj kontakt na bf če ga imaš;))
no potem pa tko mora biti kmalu ,jaz saem daal čist možgane na off.nprfeb-marca sem imela laporo in mi je G ,ki me je imela rekla se vidimo decembra v porodnišnci z otročkom,no res nisem bila dec.sem pa bila aprila naslednje leto user posted image user posted image sem rekla ko sem dobila datum bo kar pa bo in evo je ratalo .Je pa res da upam ,da bo zdaj kaj prej kot po 2 letihuser posted image

little sun
:lej vse je podzavestno mogoče,ja nekaj % možnosti je ,samo res malo ,ker da bi ti tko hitro že bilo slabo ne verjame.Je pa res da vsaak ženska svoje telo najbolje pozna in če se drugače ok počutiš da je ta mesec nekako drugače od drugih ,je mogoče lahko kaj.Samo bolj kot boš mislila na to ,bolj bo tvoja podzavest delala.Ti pa iz srca želim, da bi bilo to že to in da imamo novo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja :ps Anonimna Pu

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 286
14.6.2011 22:10:42   
LittleSun
ja sej tudi jaz sem prvo na psiho pomislila, ampak ta mesec sem bolj kot ne že odpisala in to je me res presenetilo. mogoče se me pa loteva kakšna trebušna gripauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 287
15.6.2011 7:07:07   
Katte
mladika. Ne veš, kako mi je bilo hudo, ko sem prebrala, da je prišla user posted image . Sem že res mislila, da je to to. Ful ti privoščim, da čim prej zagledaš magični črtici, ker si super punca in si user posted image res zaslužiš. Pa saj si vse tukaj, ki iz meseca v mesec skupaj trepetamo, jokamo in se veselimo pluskov vsake posameznice. Ne vem, kaj bi brez vas.
LittleSun, lahko si nosečka ali pa ne. Na žalost ti bo to povedal šele test. Upam, da ti je uspelo.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 288
15.6.2011 7:40:30   
Anonimen
TA mesec glede na ovulacijske teste nisem imela ovulacije, glede na sluz...ja še včeraj je bila, to je 9 dni do menzusa.... Ni to kratka l.doba??

Kaj menite?

Anonimna junijka

(odgovor članu Katte)
  Neposredna povezava do sporočila: 289
15.6.2011 8:03:09   
Katte
Anonimna junijka, ne vem, če je to O. Je pa možno, da jo imaš kak dan kasneje. Ampak potem bo tudi user posted image  oz. user posted image  kasneje, ne bo na račun lutealne faze. Za vsak slučaj pa kar pridno user posted image .

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 290
15.6.2011 8:24:55   
LittleSun
Dobro jutro punce. mislim da je tista slabost res pripisana nekemu trebušnemu sranju, ker imam še prebavne motnje, upam samo da čimprej mine. res mi je bilo čudno, ker mi nikoli ni slabo, se mi je pa definitivno zdelo prehitro. sicer pa tako kot sem že povedala, sem ta mesec že odpisala, ker sva bolj malo user posted image . bomo na morju poskusili čim bolj sproščeno in mogoče naslendji mesec uspe. 

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 291
15.6.2011 8:59:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
anonimnavprašaj;objemčki zate in bova v juliju zagledali plusekuser posted image user posted image

hvala enako... in sploh ne dvomim v to, da ne bi.. meni se načeloma nikamor ne mudi..
hehehe in tud jst sem iz okolice Celja..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 292
15.6.2011 9:13:44   
missmoon
LittleSun : sej veš že enkrat je lahko dovolj, če je ob pravem času user posted image . Mogoče boš pa vseeno zagledala user posted image , drugače pa sigurno v poletnih mesecih user posted image . Sicer ne vem, če to drži, ampak sem nekje prebrala, pa so tudi prebavne motne lahko znak zanositve. Je pa tudi res, da ko enkrat načrtuješ user posted image , vse spremembe, ki jih čutiš lahko pripisuješ možni zanositvi, ker je želja tako velika. V glavnem, sej veš dokler ni user posted image , je še vedno upanje. Držim pesti zate.

Tudi jaz sem imela O mislim da 8.6. in me je ta ponedeljek in torek neki špikalo v maternici ( al sem si pa domišljala hehe ), danes nimam pa prov nobenih znakov, ampak še vedno upam, da smo kej naštimal in da ne pride tečka user posted image  23.6.

Držim pesti punce za čim več user posted image user posted image user posted image user posted image . Tistim ki ste pa zagledale user posted image  pa pošiljam en velik user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 293
15.6.2011 9:48:43   
LittleSun
missmoon hvalauser posted image sej veš, tudi v meni je upanje da je kljub temu uspelo, ampak sva nazadnje 5.6., dva oziroma tri dni kasneje pa naj bi bila O. bomo videli...ne bom pa razčarana če ne bo, ker se nisva kaj dosti pretegnila. držim pesti zate, da je končno uspelo, pa seveda tudi za druge. midve bova pa čez 10 dni že vedeli kako in kaj. 

(odgovor članu missmoon)
Neposredna povezava do sporočila: 294
15.6.2011 13:44:55   
Jada82
Mladika user posted image user posted image user posted image user posted image  Oh no! user posted image  Tečna tečka!!! Veliko poguma in optimizma za nov krog želim!Resnično!!!! user posted image user posted image user posted image

Jaz imam pa pomoje ravno ovulacijo ... kaj pa vem, včer al pa danes ... pomoje. Včer sva user posted image , pa upam, da bova danes tudi ... Krvomočnico pijem, kadar se spomnim user posted image , čist nedosledna, ampak dobro, vsaj nekaj je. Pa tud folno kislino jemljem tko ... 3krat na teden. user posted image  Pozabljivka! Joj, za 1. user posted image  sem se veliko bolj pripravljala ... ampak sem pozitivna ... Uf, mam pa še 3 tedne do testa, tako da .... nič še ne razmišljam o kakšni morebitni user posted image . Bomo videli ....

Navijam pa za vas, babe moje!!! Sicer junij zaenkrat kar prijazen zgleda user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 295
15.6.2011 15:54:12   
mladika
IZVIRNO SPOROČILO: Katte

mladika. Ne veš, kako mi je bilo hudo, ko sem prebrala, da je prišla user posted image . Sem že res mislila, da je to to. Ful ti privoščim, da čim prej zagledaš magični črtici, ker si super punca in si user posted image res zaslužiš. Pa saj si vse tukaj, ki iz meseca v mesec skupaj trepetamo, jokamo in se veselimo pluskov vsake posameznice. Ne vem, kaj bi brez vas.

Hvala ti Katte za lepe želje.Jst ti tut želim da čimprej zagledaš user posted image !!!pa jst tut ne vem kaj bi brez vas,ko me pa edine kle najbolj razumete.user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 296
15.6.2011 19:58:46   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image Tudi jaz se pridružujem user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image pričakujem 25. junija user posted image

anonimnauser posted image

(odgovor članu mladika)
  Neposredna povezava do sporočila: 297
15.6.2011 20:22:58   
romare
živjo punce,
jaz se še kar nisem navadla da smouser posted image ,najprej ni blo nobenga znaka zdej se pa kr vrstijo
slabosti ,vse mi smrdi,boleče prsi,zaspanot 100/h
najhujši je pa moj dragi, grabi ga taka panika in živčnost da je obup, zdaj ga že skrbi kako bo on sfolgal zuser posted image takrat ko bom jaz v službiuser posted image user posted image user posted image user posted image ,prava mora je

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 298
15.6.2011 21:29:57   
Anonimen
littlesun;tudi prebavne motnje so  znak user posted image
Joj tudi jaz sem Jada bila bolj dosledna  pri prvi user posted image ,zdaj pa kr naprej pozabljam na folnouser posted image morem bit bolj resnauser posted image
romare:kako lepo user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 299
15.6.2011 21:53:37   
LittleSun
romare ima 9 mesecev da se navadiuser posted image user posted image nič ne skrbi, vse bo dobro. čimveč počivaj in daj skrbi na vlak za na marsuser posted image

(odgovor članu romare)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?