|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2011
10.6.2011 12:24:59   
nuska23
jz bi kr poklicala ginekologa. pa povprašala, če ne druga te bo malo pomiril in ti razložil kaj bi lahko bilo, ali pa te kr predčasno pogledal.
ne odlašaj

(odgovor članu Katjuska986)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
10.6.2011 12:33:27   
Katjuska986
Moja dela samo v četrkih. Drugače bom šla kar v porodnišnico pa naj me da na ultrazvok. Ker mislim, da glede na to, da sem v 30. tednu ni več tako majhna, da bi se "razgubila" v trebuhu...

(odgovor članu nuska23)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
10.6.2011 12:36:12   
Leona2009
nuska23 a si s konjic?:) moj kraj.no sicer zdaj že nekaj mesecev živim v lj,ampak sem reden gost v konjicah.:)
mi smo tukaj v lj v šoli za starše tudi dobile darila,od nuk 2 dudi,zašćitne blazinice za prsi,hladilno mazilo.sem bila res pozitivno presenečena.je zlo fajn,še naslednji teden imamo potem pa konec.ampak sem videla,da je večina stvari na internetu samo je pa vseeno fajn,da sva šla,ker je le najin prvi otroček,pa da slišiva še kaj dodatno.dobre stvari se najdejo na tem naslovu (otročarije.net).

< Sporočilo je popravil Leona2009 -- 10.6.2011 12:43:19 >

(odgovor članu nuska23)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
10.6.2011 12:41:25   
Leona2009
Katjuska986 moja ginekologinja je rekla,če je 10 gibov na dan,potem je vse ok,ker jaz tudi bolj malo čutim brce,ampak če te skrbi se kar pojdi pokazat!mene je konec maja kar naenkrat zvečer začel zgornji del trebuha bolet in bolečina ni popustila 2 uri,ker drugače nimam nobenih težav,sva kar šla v porodnišnico in so me v nulo pregledali.ok,o prijaznosti zdravnice ginekologinje bi se dal marsikaj napisatiuser posted image ampak to mi niti ni blo pomembno,samo da me je res dobro pregledala in da sem mirna.Presodi sama in poslušaj sebe,če te skrbi kar pojdi,sj zato so tam.

< Sporočilo je popravil Leona2009 -- 10.6.2011 12:43:03 >

(odgovor članu Leona2009)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
10.6.2011 12:54:20   
lili983
Ravno včeraj sem pisala na facebook našim avgustovkam o gibih,sama sem tudi v 30 tednu in me nena ful brca,čutim sicer gibe,ki pa niso zelo izraziti razen izjemoma,sem pa včeraj po odgovorih punc vidla,da nas je kar nekaj takih...

(odgovor članu Leona2009)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
10.6.2011 13:19:39   
gerberafrau
oj..

jaz sem sicer v 29.tednu..trenutno cutim zelo veliko gibov se. Merilo cez dan je 10 gibov oz. brc...Ce teh ni ali ste zaskrbljene, vam vsekakor priporocam pregled. Tako boste vsaj pomirjene. Res pa je, da se v kasnejsih tednih resnicno manj premika, ker ima manj prostora za kucle delat. Ce se ze premika, se cuti tako, kot bi se ti celoten trebuh premikal.
Glede popkovine pa sem jaz tudi sprasevala v bolnisnici (ker sem pac vsakih 14 dni tam) pa mi je zatrdila, da trenutno lega popkovine res ni tako pomembna in da ne zeli nikogar po nepotrebnem strasit..ker v nasih tednih to se ni nic zastrasujoce tudi ce bi bila okoli vratu.  Pomembna je po 35 tednu, ko se otrok ne obraca vec oz. nima vec toliko prostora.

optimisticna
skupaj bova zdrzali in se kasneje igrali..
tenutno se v trebuscku bodi,
da se nam presenecenje ne zgodi :)

(odgovor članu lili983)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
10.6.2011 15:09:06   
vilincek
Zio punce,

No vidim, da lepo rastete in da ste nekateri ze pravilno obrnjeni. Tudi  nas korenjak je ze obrnjen z glavo navzdol, a se vedno povsod brca. Trenutno po velikosti prehiteva za 2 tedna, kar pomeni, da je ze v 33. tednu. Moj moj je bil kr mal zaskrbljen, da bo lahko tako hitro.Naslednji pregled imava 04.07. Sem pa bila pohvaljena glede zeleza, ki je sedaj zelo dober. Ocitno sirup pomaga.

Sicer drug teden pride vozicek in njegova omara. Sobica bo tako pripravljena. Jaz sem zakljucila s sluzbo in sem na dopustu. Sploh ne dojamem, da bo sedaj vec kot 1 leto doma.
Glede seznamov vam lahko napisem kaj pise, ce rabite. Midav sva kupila prakticno vse cunjice za 3-6 mesecev, saj nekako racunava,da bo velik otrok.

Uzivajte v vremenu, cetudi je malo zmedeno.

(odgovor članu gerberafrau)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
10.6.2011 15:20:12   
tejcyb
pozdravljene avgustovke,

sem nova na tem forumu, saj sem vas zaradi prezaposlenosti (služba, prenova...) odkrila šele pred kratkim in moram reči da sem navdušena...toliko idej in nasvetov na enem mestu, res super.... drug teden tudi jaz začnem z dopustom tako da bom imela več časa...
aja, sem v 32. tednu in naša mala sončica pridno raste...

user posted image lp vseem od šeene user posted image

(odgovor članu vilincek)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
10.6.2011 15:26:28   
misojka
Punce,

ce katero zanima, poteka na Pediatricni kliniki raziskava na temo Vloga dojenja v razvoju črevesne mikrobiote dojenčka. Jaz sem se prijavila, ker so me včeraj pohopsale ene študentke medicine, ki sodelujejo pri raziskavi. Fino mi je pa predvsem zato, ker potem otrocka podrobneje spremljajo v celem prvem letu. Več informacij dobite na www.moje-mleko.si.

Drugače pa smo mi fino, brojim sitno do konca sluzbe in ze komaj cakam, da grem v petek na dopust in v soboto na morjeeeeee.

Punce upam, da se bom, ko bom doma javljala kaj pogosteje.

Pozdravcek!

(odgovor članu vilincek)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
10.6.2011 15:30:32   
nuska23
leona2oo9 nisem iz konjic. včasih sem živela v vitanju, zdaj pa v velenju.  v materinsko š. sva šla zato v konjice, ker punce poznam, pa tud zato ker moj dela 12 ur v službi, oz en dan dela drug dan fraj. al pa 2 dni dela 1 dan fraj. in se nama je prqav fajn izšlo da je bil prejšni mesec tiste tri dni  v nočni pa fraj, zato sva pa šla kr tja. Ampak bolj ko tule berem bolj sm razočarana nad njimi. če ne druga bi lahk vsaj seznam dobile, pa kak filmček si pogledale.

(odgovor članu tejcyb)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
10.6.2011 16:13:47   
levcy
Punce, mi lahko katera, ki je noseča približno toliko kot jaz pove koliko tehtajo vaši otročki? Uradni rok imam jaz 8.8, torej sem danes noseča 31. tednov in 4 dni. Pričakujem fanta. Včeraj sem imela pregled in mali tehta 1800 gramov (torej 31 tednov 3 dni). Velikosti mi ni govorila. To se meni zdi kar precej, ker sem brala v knjigah, da naj bi imel okoli 1600 gramov sedaj.

Na nuhalni mi je dala rok poroda 4.8, po izračunu zadnjega dneva menstruacije mi pride datum 7.8 in tudi tega je enkrat omenila moja ginekologinja, ker pa mi je prvič napisala notri datum 8.8 se tega drži in ne odstopa, kljub temu, da je na dveh pregledih govorila o roku 7.8, vendar ker v knjižici piše 8.8, vsakič sedaj pogleda to in se tega drži.

Sem jo vprašala sedaj, ko mi je dala potrdilo za CSD, če se mi rok kaj spremeni, ker je tudi ona rekla, da je kar "ornk" dečko, da mu nič ne manjka. Pa mi je naredila celo predavanje o tem, da so vsi otroci do 20. tedna enaki in da se potem razlikujejo v teži in velikosti, da to nikakor ne pomeni, da se mi prestavi rok poroda in da bom prej rodila, ker je sedaj že toliko težek, da so pač eni taki, eni taki, kar pa ne pomeni, da bom prej rodila.

Na podlagi česa vam prestavljajo roke? Ker tudi po velikosti, ki mi jo je povedala prejšnjič je bil moj mali že naprej, ampak mi res nikakor ne prestavi roka tudi za en dan ne, na začetku mi je rekla en teden gor dol se ne prestavlja roka. Saj mi je drugače vseeno, itak ne vemo kdaj dejansko pridejo na svet, samo glede same porodniške bi mi koristilo, da bi upoštevala velikost in maso pri roku, ne da se drži tega roka, ki ga je rekla prvič.

Sej mi je res vseeno, samo zanimivo mi je, ko vas berem, da se pri vas kar prestavljajo roki user posted image

(odgovor članu nuska23)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
10.6.2011 16:23:54   
daška91
levcy- Meni so na vsakem pregledu drugače rekli datum ...oziroma na vsakem izvidu je drugače pisalo :) . Tudi po tebnih se mi ni izšlo do 4.8. na koncu smo pa pršli na to da imam PDP 24.7.2011 user posted image . Drugače naš fant ima že rahlo čez 2000g po mojih izračunih samo sva pa že v 34.tednu ! user posted image
Tudi moja G mi je rekla da se na nuhalni svetlini najbol vidi PDP ,ki mu izmeri natančno velikost ... meni je že takrat prišlo 24.7.2011, zato mi je pa tudi sedaj spremenila user posted image

(odgovor članu levcy)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
11.6.2011 8:30:21   
*dotika*
user posted image

PDP, nick, starost, zaporedna , število , pregled, morfologija, kraj

1.8.
 user posted image julie*, 24, 2user posted image , 1user posted image , ?, MB
user posted image  pat13, 34, 2user posted image , 1user posted image , ?, kraj, user posted image

2.8.
3.8.
user posted image   ktm10, 31, 2user posted image ,1user posted image , ?, kraj
user posted image jagoda 1, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, Grospulje

4.8.
user posted image taša83, 27, 1user posted image , 0user posted image , ?, MB, user posted image
user posted image abab, 23, 2user posted image , 1user posted image , ?,  MS
user posted image   ribica_80, 30, 2user posted image , 0 user posted image , ?, MB
user posted image daška91, 19, 1user posted image , 0user posted image , 6.7., Kropa, user posted image

5.8.
user posted image majči22, 26, 2user posted image , 1user posted image , ?, Logatec, user posted image
user posted image  maj2009, 26, 3user posted image , 1user posted image , ?, Domžale, user posted image
user posted image Lily86, 24, 2user posted image ,1 user posted image , ?, MB, user posted image
user posted image  pia09, 36, 2user posted image , 0 user posted image , ?, Gorenjska
  user posted image nikita11, 32, 1user posted image , 0user posted image , 24.6., Ljubljana, user posted image
 user posted image monci2, 27, 1user posted image , 0user posted image , ?, Maribor, user posted image

6.8.
user posted image Ideja, 32, 3 user posted image , 0user posted image , ?, CE
user posted image mariy, 28, 2user posted image , 1user posted image , 23.6., kraj, user posted image
user posted image mrcinca, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image

7.8
user posted image mmart, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, Velenje,
user posted image levcy,, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, Gorenjska, user posted image

8.8.
user posted image lipi, 33, 3user posted image ,1user posted image , 23.6., Rogaška Slatina, user posted image
user posted image lenkadolenka, 27, 1user posted image , 0user posted image , ?, Novo mesto, user posted image
user posted image huda83, 27, 2user posted image , 0 user posted image , 15.6., Šmartno ob Paki

9.8
user posted image misojka, 34, 2 user posted image ,1user posted image , ?, LJ, user posted image
user posted image tincy23, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, Rogaška Slatina, user posted image
user posted image KT, 39, 2user posted image , 1user posted image , ?, kraj, user posted image

10.8.
user posted image zolika, 27, 2user posted image ,1user posted image , ?, kraj
user posted image novopecena, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image

11.8.
user posted image Tatkica, 30, 1user posted image ,0user posted image , ?, Ajdovščina
user posted image indy0024, 26, 2user posted image ,1user posted image , ?, LJ, user posted image
user posted image  Primigravida, 31, 1user posted image , 0user posted image , ?, kraj
user posted image KIRA1, 38, 3user posted image , 2user posted image
, 14.6., Murska Sobota
user posted image saya, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, kraj
user posted image  Klarita, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?, MB, user posted image
user posted image ines82ka, 28, 1user posted image , 0user posted image , 20.6., Škofja Loka/Železniki, user posted image
user posted image jave, 25, 2user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana

12.8.
user posted image Ina27, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, kraj, user posted image

13.8.
user posted image  full nestrpna, 24, 2 user posted image , 0user posted image , ?, kraj, user posted image user posted image
user posted image vilincek, 35, 1user posted image , 0user posted image , 4.7., Ljubljana, user posted image
user posted image misa79, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, LJ, user posted image
user posted image mami2011, 31, 1user posted image , 0user posted image , 14.6., kraj, user posted image

14.8.
user posted image *Nelly*, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, Litija
user posted image athinamalina, ?, ?, ?, ?, kraj

15.8.
user posted image  kasper, 31, 2user posted image , ? , 23.6., Slovenska Bistrica, user posted image
user posted image kepica78, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?
, Domžale
user posted image popka_3, 28, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image

16.8.

17.8.
user posted image  lara2212, 30, 1user posted image , 0 user posted image , 13.6., Ptuj, user posted image
user posted image ULLA K, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?, Posavje, user posted image

18.8.
user posted image Smrketaa, ?, 1 user posted image ,  0user posted image , ?, kraj

19.8.
user posted image  rosajelka, 32, 2user posted image , 2 user posted image , ? kraj, user posted image
user posted image PABLO, 36, 4user posted image , 2user posted image , ?, Celje

20.8.
 user posted image araz, 35, 2user posted image , 1user posted image , ?., Mengeš, user posted image user posted image
user posted image  PuncaLunca, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ptuj
user posted image  metulj23, 23, 3user posted image , 1user posted image , ?, kraj
user posted image pegica37, 35, 2user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana

21.8.

user posted image *dotika*, 31, 6user posted image , 0user posted image ,
20.6., Novo mesto, user posted image
user posted image  Študentka86, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana
  user posted image maktub, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, Obala, user posted image

22.8.
user posted image  MATEJKA_, 4user posted image , 2user posted image , ?, kraj
user posted image pikica1981, 29, 1user posted image , 0 user posted image , ?, Maribor
user posted image Ross, 19, 1user posted image , 0user posted image , ?, Logatec, user posted image

23.8.
user posted image  Rosca79, 32, 2user posted image , 1user posted image , 15.6., Gorenjska
user posted image kat007, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, Notranjska
user posted image nana7, 34, 1user posted image , 0user posted image
, ?, Ljubljana
user posted image nuska23, 23, 1user posted image , 0user posted image , 23.6., Velenje

24.8.
user posted image tejci01, ?, 2user posted image , 1user posted image , 22.6., kraj, user posted image
user posted image  Markymark, 31, 4user posted image , 1user posted image , ? Posavje
user posted image lili983, 27, 2user posted image , 0user posted image , ?, Maribor, user posted image
user posted image Leona2009, 25, 1user posted image , 0user posted image , 21.6., kraj, user posted image

25.8.
user posted image baby28, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, kraj

26.8.
 user posted image Katjuska986, 24, 1user posted image , 0user posted image , 16.6., 4.7. (UZ) Kranj, user posted image
user posted image katjakokol, 26, 2user posted image , 1user posted image , 22.6., Ptuj, user posted image
user posted image bibsic, 23, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje, user posted image
user posted image Natz, 32, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image

27.8.
user posted image smajas, 37, 2user posted image , 0user posted image , ?, kraj, user posted image
 user posted image Rebeka_, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?, Ljubljana, user posted image

28.8.
user posted image  dar10, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, LJ
user posted image  TLF, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, Nova Gorica, user posted image
user posted image roary, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, Maribor, user posted image
user posted image balon_ček, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, kraj
user posted image gerberafrau, 32, 2user posted image , 1user posted image , 22.6., Beljak, user posted image

29.8.

user posted image slamica1, 34, 2user posted image ,1user posted image , ?, Maribor
user posted image Larisa86, 25, 1user posted image , 0user posted image , 12.6. (3D UZ), Nova Gorica

30.8.
user posted image delfinka3, 38, 3user posted image , 2user posted image , ?, Brezovica, user posted image

31.8.
 user posted image Goldy, 36, 3user posted image , 1user posted image , ?, Laško, user posted image
user posted image sonceek, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?, kraj

x.8.

user posted image tejcyb, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, kraj

user posted image : 28      user posted image : 21

SKUPAJ NAS JE: 86
NOSEČKE Z DVEMA : 3 (Araz, full nestrpna, nana7)

Z NAMI SO POT ZAČELE:
xoxox
Cari
Shilou
bella106
Tammyv
Tinci_A
HANYBANY
mateja_goljev
timnala
miklarom

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE

www.noseca.com/ 

• DODATNE INFORMACIJE O POTEKU NOSEČNOSTI
    PREGLEDI           NUHALNA SVETLINA  
    SEZNAM ZA BODOČE MAMICE           OTROČARIJE.NET  
    ŠOLA ZA STARŠE           NOSEČNIŠKI KALKULATOR V 3D  
    VSE O NOSEČNOSTI           MAMA.SI  
    NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA           BABY BOOK   

• < Sporočilo je popravil *dotika* -- 11.6.2011 8:35:35 >

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu *dotika*)
  • Neposredna povezava do sporočila: 2638
    11.6.2011 10:01:32   
    nuska23
    punce, a misli katera it septembra še na morje? ne mislim kopat, mogoče samo za 3-4 dni. malo klimo menjat, pa se znebit nadležnih obiskov???

mi bomo vrjetno šli, sam nekateri tako paniko delajo, ko da zdaj ko bomo meli dojenčka, 3 mesce ne bomo druga vidli ko planic.....pa bla bla

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 2639
    11.6.2011 16:08:25   
    daška91
    Mi smo najprej mislili it zdej konec junija malo na morje za vikend. Ampak sm se odločla da ne bomo šli , ker imam že zdej take bolečine v trebuhu ( lažni popadki ) , da bi bolo pol še slabše ...Pa tudi ne prenašam zdej kej preveč dobro vožnje. Mislim pa da bomo šli konec avgusta začetek sebtembra v Portorož ...mogoče celo do Hvara skočimo user posted image .Oziroma bomo vidli kako se bova počutila jaz in naš fantek user posted image .

(odgovor članu nuska23)
    Neposredna povezava do sporočila: 2640
    11.6.2011 17:27:08   
    daška91
    Moje bolečine so že od zutraj prisotne...tako da sem klicala v porodnišnico in grem danes na CTG. Vsaj mirna bom , da me pogledajo in da mi povedo kaj je ... Javim kako sem opravila user posted image .

(odgovor članu daška91)
    Neposredna povezava do sporočila: 2641
    11.6.2011 18:28:45   
    nuska23
    no super. mene pa matra še nič ne, tk da šibamo na pag 24.6. razn če bodo do takrat kake spremembe pa upam da ne.

mi smo računali konec septembra v Piran za max.4 dni. bomo stari glih dober mesec. pa vsem, ko rečem me gledajo kot da sm nora.

(odgovor članu daška91)
    Neposredna povezava do sporočila: 2642
    11.6.2011 22:30:28   
    Goldy
    Uf, kolk sem utrujena. user posted image Bo treba počivat..... Jutri imamo piknik za hčerin 2 RD.

Zaenkrat gremo na morje v začetku avgusta v Rovinj, me pa malo mika, da bi šli konec septembra še malo...user posted image . Odvisno od počutja. Kolegica je bila lani na morju sredi julija s 6 tednov staro dojenčico...

Pa smo 4!!!

(odgovor članu nuska23)
    Neposredna povezava do sporočila: 2643
    12.6.2011 8:23:38   
    levcy
    Midva greva na morje okoli 20. tega junija za 5-7 dni. Odvisno kako mi bo ustrezalo, kasneje ne upam. Za septembra se mi zaenkrat zdi, da bi bilo to prezgodaj ampak bomo videli kakšen bo mali, kako hitri bomo vzpostavili ritem in kako bo priden, morda pa res za nekaj dni. Bi bilo lepo user posted image

(odgovor članu Goldy)
    Neposredna povezava do sporočila: 2644
    12.6.2011 15:42:17   
    majčica1508
    se opravičujem k upadam v vašo temo.....
    ampak imam kar nekaj oblačilc za punčko,primerno za julij,avgust,september
    so zelo ohranjene,lepe,skoraj nove in ugodne...znamke benetton,kanz in okaidi
    če katero zanima....moj link

http://www.mojalbum.com/modelcek

želim vam lepo,nosečnost do konca

lp

< Sporočilo je popravil majčica1508 -- 12.6.2011 15:43:31 >

(odgovor članu levcy)
    Neposredna povezava do sporočila: 2645
    12.6.2011 17:11:13   
    tejcyb
    tut midva mislva še na morje it za en tedn 25ga junija...bova šla pa do krka. zaenkrat se še ok počutm, občasne bolečine v križu, drugač mam rok 9.8. sem pa razmišlala da bi tut mi šli septembra za par dni do morčka...v materinski šoli so mamice spraševale glede tega kako hitro greš z dojenčkom lahko na morje, pa je rekla da ko se oba dobro počutita, da ni to nobena težava oz. ovira....moja kolegica je šla 14 dni po porodu že na morje

(odgovor članu majčica1508)
    Neposredna povezava do sporočila: 2646
    12.6.2011 22:48:55   
    zolika
    hej hej...morje?

Mi gremo 24.6. v Vodice za par dni - odvisno od četrtkovega pregleda  - mam UZ ( kontorla rasti)
    In potem spetembra ABSOLUTNO!!! Če bomo OK - šibamo - uredimo osebno in za par dni pobegnemo...vseeno ti je - - leži v SLO ali kje na obali - tam je še klima boljša!!!

Naj kar govorijo - naj kar pametujejo....VI NARDITE TAKO KOT ČUTITE!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu tejcyb)
    Neposredna povezava do sporočila: 2647
    13.6.2011 6:40:06   
    ines82ka
    Moj user posted image  tut take počne da se mi ceu trebuh premika - strij zaenkrat še ni in upam da tako tudi ostane...Se pa res mažene 2-3 krat na dan z losjonom;)...
    Včasih se tko premika da je kr moteče....Drgač pa zdej ful velikrat čutm tko kot da bi se mu/ji kolcal...ponavad po tem ko jem....Možno, ker dvomm da se srček tko sliš...
    v sredo mam pa tko posvetovalnico in bomo vidl če bo spet sam na hitr mal povprašu kk sm al me bo tut kej pregledu...do zdej me ni še nikol ginekološko - no sej mi je čist vseen če me ne,)...hahaha...20.6. mam pa tko UZ....

Pa spovnt ga morm da mi vpiše PDP da grem končno uredit za porodniško...Mi je pa u firmi ful neki čudn izpolnila   obrazec za plačo in sicer mi je k plači ki smo jo dobil decembra zraven upoštevala še božičnico oziroma kot pri nas pravjo poračun stimulacije in upam da ne bomo okrog tega kej kompliciral na CSDju...men je sicer to fajn ker mi zviša porodniško za 50 eur...

IZVIRNO SPOROČILO: Katjuska986

Joj punce mene pa je malo začelo skrbeti... v torek se je mala user posted image  tako obračala v trebuhu, da je skoraj vn pogledala... tako se je obračala, da se mi je zelo vidno tudi buhi obračal - dobila pa sem tudi strije, ker se je tako nenadno raztezala koža. Naj povem, da sem bila popolnoma umirjena in da sva se oba smejala k je take počela.. od takrat pa komaj da jo sploh čutim. Morm se že zelo umirit pa malo pritisniti na trebuh da jo čutim. Sem ter tja me rahlo pobrca - ampak če nism skoncentrirana niti ne vem da me je brcnila... Sicer vsak dan poslušam srčka ki pridno bije - le slabše se ga sliši.. skrbi me, da je v torek pri vragolijah zavila popkovino okoli vratu... sicer mislim, da če ne bo ta vikend bolj pobrcala, se bom naročila na 3D ultrazvok - ker me je res strah da bi bilo kaj narobe.. oz. ne vem ali naj v četrtek na pregledu omenim to? Kaj predlagate???

(odgovor članu Katjuska986)
    Neposredna povezava do sporočila: 2648
    13.6.2011 7:03:41   
    ines82ka
    Jst grem tut zdele še na morje....20.6. štartam do Portoroža za en teden...Ker ne vem kako bo potem po porodu...Rada bi šla potem se septembra za kak dan sam se bo vidlo potem...

(odgovor članu ines82ka)
    Neposredna povezava do sporočila: 2649
    13.6.2011 8:36:42   
    Katjuska986
    No tako..pomirjena.. user posted image  mali user posted image  se je obrnil tako, da me brca notri, kar sicer čutim kot razne prebavne motnje, samih brc pa zelo malo. No čez vikend je spremenila še lego tako da sedaj leži vodoravno in me brca na desni strani pri boku... včasih se vidno vidi kak mehurček ko z nogo preverja kako daleč gre lahko..user posted image  Strij k sreči ni veliko, mažem se jaz tudi precej samo tisto raztezanje ko se je obrnila je bilo tako očitno pa konkretno da očitno koža ni zdržala - so ratale brkice na koži (sicer ne tako zelo vidne)... pa nimaš kaj to gre v zakup! user posted image
    No moja mala štruca je dobila v prejšnjem tednu sošolko in sosedo - je soseda rodila... enga istega letnika imamo že pri drugem sosedu pa še nekaj jih bo - ena celo avgusta kot sem slišala...user posted image  mislim da jih bo kar nekaj za sive lase učiteljicam delat! user posted image

Glede morja - mene malo skrbi ker so se res pozno spomnili, da bodo šli naši na morje - tako da gredo konec julija... ampak glede na to, da imam rok konec avgusta bom verjetno šla za vikend malo na obisk...odvisno od počutja. Septembra pa ne bova hodila ker bomo stari komaj kak teden, sva pa rekla da bova šla na zimo malo v toplice - za kak vikend paket.

Ravno danes sem zjutraj premišljevala kako težko grem v službo... sploh se ne morem spočiti - iz dneva v dan se mi vleče utrujenost. Dopusta imam samo še 11 dni pa ga puščam za težje dni. Ampak vedno bolj ugotavljam, da bo treba kak dan vzet...delam še do konca julija s tem, da imam junija skoraj vsako sredo cel dan od 7ih do 22ih (ali še dalj). Komaj čakam da pride pomoč, ki me bo nadomešala... user posted image  so vzeli rajši enega na določen čas kot pa pripravnika - za slučaj če takoj še enkrat zanosim.user posted image  priznam, da res razmišljava o tem, da bova poskušala takoj še enkrat naročit.. user posted image

(odgovor članu ines82ka)
    Neposredna povezava do sporočila: 2650
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
    Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
    Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
    Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
    пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......